19
jul
Seneste opdatering: 19/7-13 kl. 2305
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

19.07.2013 003

At tænke sig, så meget for så lidt. Det tænkte jeg også, da jeg passerede end ny Rolls Royce i dag – fire hjul og en motor og 6-8 millioner. På den anden side er Caille en Sarcophage også bare et par tusinde kalorier på tanken. Hver sin drøm om lykke med snus og chips til (klik foto). Tankstation på E 4, Sverige.

P 1’s Tom Carstensen gør det igen

En ret sjælden gang kan man ærgre sig over at P 1 ikke har flere lyttere. I dag hørte jeg helst ved et tilfælde hans fremragende indslag om hvilket muslimsk Helvede dele af London og England er på vej til at live. Lyttere der ikke har fulgt England nært i ti år, må få sig et chock. Indslaget griber tilbage fra muslimsk chikane af f.eks. bøsser for ti år siden og op til i dag. Det er ærlig og redelig journalistik om et emne, der volder de fleste journalister endeløst bevær. De fleste af historierne har været her – f.eks. Jane Kelly’s ‘I feel like a stranger where I live’, men her er det hele på fem minutter, års akkumuleret viden der ikke er til at skyde igennem, som f.eks. Barnekows yderst vinklede reportager fra Stockholm. Fakta taler for sig selv meget bedre end opinion og analyse. (Det var også Tom Carstensen der lavede det fair portræt af EDL og Tommy Robinson i Deadline i 2011.)

I det østlige London er der flere tilfælde af, at såkaldte islamiske patruljer går på gaden for at fortælle folk, at de skal opføre sig efter islamisk forbillede.

Nogle islamiske fundamentalister går således rundt i gaderne og fortæller folk, hvordan de skal opføre sig, klæde sig og hvad de må drikke. Folk, der drikker alkohol svines til og for at vide, at her hersker Sharia og at de ikke må drikke her. Muslimske patruljer i London, Orientering 19. juli 2013 kl. 17:32 på P1. Hør indslag.

Mordturisme i Malmø

Det er egentlig mærkeligt, der er brug for TV fiktion i en by, der har så rigeligt med mordpladser på næesten ethvert gadehjørne – alene næsten 100 de seneste ti år (+ de voldeligt afdøde der af uransagelige grunde ikke står opført som mord i statistikken – se Det er svært at være død i Sverige.) Turister er rejsende i en makaber drømmeindustri:

Ett lik hittas på Öresundsbron, en kvinna misshandlas i Högaholm och en journalist mördas i ett garage i Västra hamnen. Nu kan den som vill uppleva brottsplatserna i tv-serien Bron på riktigt. Sydsvenskan följde med på guidad tur.

Det tjuter till i mikrofonen i turistbussen som står parkerad utanför Hyllie station i Malmö. Öresundsguide Eva Roos Davidsson har på sig en lite för stor polismössa och svarta solglasögon. Hon ska föreställa poliskommissarie Martin Rohde i den svensk/danska tv-serien Bron. Malmö ur ett nytt perspektiv

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta
Britta
8 years ago

Nu skal du ikke rose Tom Carstensen for meget, det kan nemt skade ham og/eller os.

Britta
Britta
8 years ago
Reply to  steen

Åh jo for så går man -i deres tankegang – de “høje-ekstremes” ærende. Det kan ikke være et godt ry at have i DR.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x