20
jul
Seneste opdatering: 21/7-13 kl. 1318
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CBN, june 2013 om Dominique Venner, opstanden i Sverige med mere:

In Paris, CBN News asked Guy Milliere, author of the new book l’islam Radical est une Arme de Destruction Massive, or Radical Islam is a Weapon of Mass Destruction, why the European establishment continues to allow and encourage Islam to spread while suppressing Christianity.

“The connection between radical Muslims and the Left in Europe is that both are totalitarian,” he replied. “(The Left) sees something in common between themselves and radical Muslims.”

Peter Hitchens har i dag en meget lidt EU-venlig klumme, hermed videregivet: Trident missiles are useless (unless we’re prepared to point them at Brussels)

British soldiers joining the English Defence League

Det nøjagtige antal er i sagens natur svært at finde, men Channel Four finder “flere end de kan tælle.” Man skal nok være politiker, for at blive overrasket, trods det at det er teaterstykke de helt selv har iscenesat.

One former soldier, who served in Iraq and Afghanistan, has told Channel 4 News that in the aftermath of Woolwich he made the decision to become and EDL supporter. Speaking on condition of anonymity, fearing for his job and personal safety, he claimed that seeing a soldier attacked in Woolwich was “the last straw.”

“After Woolwich I started taking part in demonstrations, I went to the memorial for Lee Rigby, you can just turn up and show your support. What surprised me was the amount of serving and ex-soldiers at these demonstrations, I had a chat with a few of the lads. I went with an open mind and wanted to see but it seems like the EDL are the only ones showing support to serving soldiers and veterans.” Channel Four

Meanwhile in Belmarsh: Adebolajo injuries probe: Prison officers suspended. Var personalet lidt for villige til at berøve halalslagteren to fortænder? Det ville ikke være korrekt, men heller ikke uforståeligt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
9 years ago

Islam elskes af venstremenneskene fordi islam er et effektivt system til at tage magten og til at udøve den. Ligesom kommunismen og andre totalitære regimer er den et undertrykkelsessystem, der lokker med en lille plads i solen for alle, der vil underkaste sig og være med til at udøve magten. Alle bliver dog knust til sidst.

Desværre er det moderne menneske, homo sapiens ma non troppo, i bund og grund ikke nogen frihedselskende organisme, og fra begyndelsen var demokratiet elitens projekt. Uden “högt beskydd” klarer det sig ikke. I dag er de ledende kræfter i Vesten totalitære, herunder proislam.

Fru.Frøken
Fru.Frøken
9 years ago

@ 1 LOPKESK

Genial kommentar!

1 LOPKESK
9 years ago

Hvordan har danske veteraner det…?
Du skal dø for “pigeskoler” i Afghanistan, men nĂĄr du kommer hjem er der halal mad til dine børn..

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Meanwhile in Belmarsh: Adebolajo injuries probe: Prison officers suspended. Var personalet lidt for villige til at berøve halalslagteren to fortænder? Det ville ikke være korrekt, men heller ikke uforstĂĄeligt.”

To halshvirvler ville have været mere passende.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  steen

The honor is mine, sir 🙂

Prudentius
9 years ago

Igen et meget pinligt indslag fra de britiske medier, der siger uendeligt meget om msm-redaktionernes fesen-korrekte stĂĄsted og dybe angst for at de indfødte kunne finde pĂĄ at sige fra overfor multikulturens fallit, og uendeligt lidt om det fænomen de foregiver at undersøge. Dertil at den udsendte journalist er latterligt velklædt, med en tønde voks i hĂĄret og med dens mest pĂĄtagede alvorlige grimasse jeg har set længe. Vi skal forstĂĄ at skarphed, indsigt og lækkerhed gĂĄr hĂĄnd i hĂĄnd, som en ragekniv med en doktorgrad iført smoking. Har man ikke brækspanden i nærheden, kan man hurtigt fĂĄ svinet tv-stuen… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x