24
jul
Seneste opdatering: 24/7-13 kl. 1851
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BP7jDe7CcAAiioZ

A NEWPORT shopkeeper has been forced by police to remove a T-shirt from his shop window because they felt it “could be seen to be inciting racial hatred.” But following a complaint from a member of the public, police came to his store and threatened to arrest him unless he removed the Tshirt from sight.

“It’s not meant to be offensive. I didn’t produce it to be offensive. It’s what I believe. At the end of the day if you don’t like the way a country is run and don’t like our beliefs then go somewhere else, don’t go killing people. I don’t care if you Welsh, Scottish, English, go somewhere else if you don’t like it.” Newport shopkeeper told to remove ‘obey our laws’ T-shirt.

Politikernes administration af multikulturen er ikke noget kønt syn, og ironien er for os der bare kommenterer fra sidelinjen, at når det går rigtig galt, og multikulturalisterne skal løbe fra deres ansvar, får vores velmente advarsler en lille fiks drejning til ordet ‘had’, og vupti er det vores skyld, det går galt. Det var allerede Tøger Seidenfadens udlægning af Muhammedkrisen, så skulle man nok være stået af der. Hvis jeg var 25 år yngre, ville jeg måske ikke synes, det var indsatsen værd at stå med skylden for andres haveri, men nu man har været on the receiving end af senest Breivik-mudderkastningen, kan det nok være det samme: Det kan kun blive værre ad samme vej. Se apropos FL Smidht direktør Jørgen Huno genåbner Muhammed-debat. hvor den højere anstændighed får det glatte lag.

Kan burkaforbuddet overhovedet håndhæves?

spørger HRS. Det ligner en næsten umulig balancegang politikerne har sat dem på. På den ene side skal politiet ikke antænde krudttønden, hvis de kan lade være. På den anden side er det ødelæggende for korpset og staten, hvis alle og enhver opdager, at radikale muslimer kan tvinge dem til ikke at håndhæve landets love, så skrider læsset. Politikerne spillede frisk ud med loven, følger de den ikke op ved at være parate til at gå linen ud, forbliver aben hos politiet som i snart så mange andre tilfælde, hvor menige politifolk er fanget mellem realiteterne på gaden og den politiske ledelses drømmeverden. Få tankevækkende linjer som også kan koges ind til: Tru aldrig med magt, du ikke er parat til at anvende. (Det er noget lidt andet med Støjberg-Søvndal-retorikken: Der trues med magt, som ikke eksisterer, om muligt endnu dummere og selvundergravende.)

“We don’t do a lot of checks otherwise it would have gone bad a long time ago. The checks on women wearing burkas are a sensitive subject because some fundamentalists are trying to put a match to the powder,” admits a trade unionist who is a member of Unsa-police

…And is there then a reluctance on the part of the police, a self-censorship that leads to [burka] checks not being performed? “Yes, that can happen,” says Nicolas Comte of Unité SGP Force ouvrière [tn: police trade union].

“But in the same way that in certain areas colleagues hesitate sometimes to book drivers who are not wearing their driving belts or people on scooters who are not wearing helmets. The situation can degenerate very quickly. We know that any police intervention can potentially generate a riot or attack on the police. When an officer doesn’t feel safe, he doesn’t perform the check. The problem is that that’s exactly what the radicals want.”

Synergie-officier thus presents the headache law enforcement is confronted with: “We must not create more trouble than it’s our job to stop,” explains Patrice Ribeiro. But the radicals are looking to paralyse the police so there are no more checks. It is critical that we don’t give in. If we give in on this subject, we’ll then have to give in on others.” Le Figaro via French Police Admit They Often Fail to Take Action Against Women Wearing Burkas Out of Fear.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det er nemt nok at give butiksejeren en bøde for at have den stående i vinduet , men hva’ nu hvis den samme T-shirt blir solgt på nettet ,? Så bliver det strax lidt sværere at være tanke politi !
Forøvrigt må denne butiksejer være lidt langsom i opfattelsen hvis han ikke er istand til at gemme den slags væk når tankepolitiet er i nabolaget …Men det var måske første gang han så lyset ….velkommen til 1984 .

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Det er meget diskriminerende og racistisk, at den ikke findes i en burka-version 😉

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Dagens griner 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x