27
jul
Seneste opdatering: 28/7-13 kl. 1720
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg troede faktisk, Richard Dawkins plĂžjede alle religioner ind i samme dynge, men Ă„benbart ikke. Dawkins et par fornuftige ting, blandt andet at “forĂŠldre ikke skal fortĂŠlle bĂžrn hvad de skal tĂŠnke, men hvordan de bĂŠrer sig ad med selv at tĂŠnke.” Det er ikke helt filosofien hos en professor i Lund, der mener at universitetet har en politisk dannende opgave. Som indehaver af en ‘rasistsajt’ er jeg nu tryggere ved at overlade det til almindelig sund fornuft, end til et universitet. Professoren karakteriserer sig selv: “Evolutionary biologist and ecologist. Personal tweets about evolutionary biology, philosophy, politics and nature. Antiauthoritarian marxist and ecosocialist” hvad der ikke gĂžr mig mindre tryg ved almindelig sund fornuft og oplysning:

Indspilning i fuld skĂŠrm 28-07-2013 141344

Et par prÞver til pÄ det professorale gemyt. MÄske er han vissen af druk, det er en Êrlig sag:

 

 

Nyttige idioter

“Det handler ikke om kĂžd, men om magt og undertvingelse,” skriver prĂŠst og psykoterapeut Kirsten Sarauw i Kristeligt Dagblad 26.07.2013 (ikke online) Her i uddrag:

DET VRIMLER MED NYTTIGE IDIOTER, der ud af deres hjertes godhed gĂžr alt, hvad de kan for at lette islams vej til dominans over den danske befolkning. VicedirektĂžr pĂ„ Hvidovre Hospital, Torben Mogensen, er en af dem. Han har i Ă„revis uden at gĂžre opmĂŠrksom pĂ„ det udelukkende ladet servere islamisk halal-slagtekĂžd for alle hospitalets patienter. Hans begrundelse er, at der skal tages hensyn til de mange ” etniske patienter”, og at det bliver for besvĂŠrligt at servere bĂ„de ” det ene og det andet slags oksekĂžd”…… Men det handler ikke om kĂžd. Det handler om magt og undertvingelse. PĂ„ symbolplanet.

Jeg kan sĂ„ hermed oplyse Torben Mogensen og alle de andre ejegode halalhippier om, at islamiske sharia-spiseregler ikke behĂžver at efterleves, nĂ„r muslimer for eksempel bor i ” vantro” lande eller er underlagt andre force majeure-omstĂŠndigheder. Dette mĂ„ jo i hĂžj grad siges at gĂŠlde for muslimer, der midlertidigt er indlagt pĂ„ et dansk hospital i et gammelt kristent land, som afviser religiĂžse slagtemetoder. Hvis muslimer ikke kan fĂ„ halalslagtet kĂžd i den situation, kan de ikke selv gĂžre for det, og ” begĂ„r derfor ikke nogen synd”.

I Þvrigt fatter jeg ikke, hvorfor det skulle vÊre umuligt for muslimer at vÊlge vegetarmenuen for en kortere hospitalsperiode eller give deres bÞrn madpakke med i bÞrnehaven? Det gÞr danske jÞder. Hvad opnÄr Torben Mogensen og hans ligesindede ved ikke at stille krav til muslimer om selv at tage ansvar, men i stedet pÄdutte os andre islams spiseregler? At muslimer bliver mere og mere forhadte.

Der udkĂŠmpes fra velorganiseret islamistisk side i disse Ă„r en stilfĂŠrdig, men stĂŠdig politisk kamp for at fĂ„ gennemtrumfet sharialove ( religiĂžs-politisk lovgivning for tro og samfund) for muslimer i den europĂŠiske diaspora.Man har naturligvis ingen interesse i at omtale undtagelser fra spisereglerne. I stedet taler man om inklusion og tolerance. ForstĂ„et pĂ„ den mĂ„de, at det er majoritetssamfundet, der skal inkludere og tolerere, ikke muslimerne, der skal indordne sig. Sharialovgivningens endemĂ„l er, at islam skal dominere ( se for eksempel Koranen, sura 8: 39). Det er ikke halalkĂždet i sig selv, der er et problem for os andre, men det er den symbolske undertvingelse. At vi ” vantro” er tvunget til at spise kylling, der er slagtet i Allahs navn, fordi der ikke findes andet, er islamisternes hemmelige triumf.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
10 years ago

– ”Jag tycker du Ă€r dum”.
– ”JassĂ„, varför dĂ„, hur dĂ„, pĂ„ vilket sĂ€tt?”
– ”DĂ€rför att jag sĂ€ger det.”
– ??

Eller:

– ”Jag tycker du Ă€r ond.
– ”JassĂ„, varför dĂ„, hur dĂ„, pĂ„ vilket sĂ€tt?”
– ”DĂ€rför att jag sĂ€ger det.”
– ??

MĂ€nniskan kan vara bĂ„de god och ond. DĂ€rför har historien bĂ„de goda och onda sidor. Kanske har religioner och Ă€ven ideologier och kanske sĂ€rskilt modernare – ismer av olika slag dĂ€rför ocksĂ„ bĂ„de goda och onda sidor.

HH
HH
10 years ago

Erik Svensson har naturligtvis – om man tĂ€nker med Chrysostomos, Origines bland de tidiga kyrkofĂ€derna som kom med ett erbjudande, inte ett tvĂ„ng! – full rĂ€tt att vara a-theist. AlltsĂ„ Mot Gud. Men vad denne professor presterar i uttryck liknar mest en athera som pĂ„ medicinskt sprĂ„k betyder grötlik massa.

Vore jag nu en tid före kristendomens införande skulle jag vilja vara Hermes. Och varför? För att ge den gode professorn en spark i baken!

UrsÀkta mitt tilltag. Men det Àr i all vÀlmening! SÄ han Äterkommer till biologiskt sunda vÀtskor!!

Emeritus
10 years ago

Martin Krasnik kom sÄ langt ud, at han til sidst var pÄ nippet til at vÊmmes ved det danske folkestyre blot for at fÄ skovlen under Den store Satan, reprÊsentanten for Dansk Folkeparti, Morten Messerschmidt. Det blev ligefrem farligt for Krasnik i sit ansigt at udtrykke vÊmmelse over Mortens meninger, fordi han sÄ ville vÊmmes over den kultur og det folkestyre, Morten forsvarede, og det var jo ikke et angreb pÄ Danmark, Krasnik kom for, men snarere at udstille Mortens fordÊrvede holdning til anderledes tÊnkende. Vi er Lars Hedegaard megen tak skyldig. Han blev ikke karaktermyrdet forgÊves.

Med venlig hilsen

kira
kira
10 years ago

En muslimsk slagteriarbejder, der er godkendt af Islamisk Kulturcenter, siger en bÞn i forbindelse med halalslagtningen. Hvor meget tjener det muslimske samfund pÄ dette? De fÄr et vist belÞb per slagtet dyr; det mÄ lÞbe op, og det er penge, som vi ikke-muslimer betaler dem.

Britta
Britta
10 years ago

Ja, har nu set linket til MM pÄ DR2 og han var virkelig god.
Henvisning til slagteribestemmelserne kom nok bag pÄ MK. SÄ forberedt er kun fÄ, nÄr de kommer i TV.

Jakob
Jakob
10 years ago

Var oberst Wadner nogensinde i nogen kamphandlinger?

Bo
Bo
10 years ago

Jag lĂ€rde mig att försvara Sverige i Svea Artilleriregemente. Överste Wadner Ă€r vĂ„r idol: http://www.youtube.com/watch?v=jRMBIkdNeIw

Mackety
Mackety
10 years ago

En diskussion om den maniske opdeling af verden i rent/urent fandt ogsÄ sted pÄ Uriasposten i januar 2012, hvor jeg selv deltog i diskussionen.

Jeg vil tillade mig at henvise til diskussionen fra dengang her http://www.uriasposten.net/archives/11060#comment-944556 og her http://www.uriasposten.net/archives/11060#comment-944598

Og et lille citat: “SpĂžrgsmĂ„let vedrĂžrende renhed/urenhed i forbindelse med religion er ALDRIG uden betydning. TvĂŠrtimod er det selve motoren der driver lovreligionen fremad. NĂ„r en lovreligion vil indtage et nyt omrĂ„de, gĂŠlder det om at gennemtrumfe sin egen forstĂ„else af forbudt/tilladt og denne forstĂ„else skal explicit begrundes religiĂžst, da religionen derved fĂ„r magt.”

Svend Andersen
Svend Andersen
10 years ago

At vi ” vantro” er tvunget til at spise kylling, der er slagtet i Allahs navn, fordi der ikke findes andet, er islamisternes hemmelige triumf.

GrÄsten FjerkrÊ (unghanen & landkyllingen) slagter normalt ikke efter islamiske forskrifter: http://www.unghanen.dk/Sporgsmaal-og-svar-slagtning.html

Santor
Santor
10 years ago
Reply to  Svend Andersen

Er der sÄ en eller anden der kan stille et spÞrgsmÄl? ( jeg har ikke log-in og Þnsker det heller ikke )

Mit spÞrgsmÄl er som fÞlger :

Hvordan kan/vil GrÄsten FjerkrÊ garantere at det KUN er halal kunder der betaler for halal-certificeringen og at vi andre slipper?

Skjoldungen
Skjoldungen
10 years ago

Jeg er blevet gjort opmÊrksom pÄ, at man pÄ DanMarx Radio kan se Morten Messerschmidt give selvmordsjÞden, futmÊlkskommunisten og revolversjovnalisten Martin Krasnik tÞrt pÄ i just denne sag.

Santor
Santor
10 years ago
Reply to  steen

MM tþrrede gulvet med Krasnik 🙂

SkÄning
SkÄning
10 years ago
Reply to  steen

Tror det funkar med denna lÀnken nu. Era gÄr till det senaste programmet.

http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-327#!/16:56

JensH
JensH
10 years ago
Reply to  steen

“Jeg tror nu ikke folk gĂ„r i studiet med ham uforberedte som fĂžr”

Det kommer vel an pĂ„ hvilken politisk flĂžj ‘folk’ tilhĂžrer. Hvis det er en politiker fra rĂžd blok kan vedkommende vel stadig slippe afsted med at fyre de sĂŠdvanlige slidte fraser og floskler af. Uanset denne bizarre ‘Gonzo-journalist’ type Martin Krasnik Ă„benbart Ăžnsker at spille, sĂ„ gĂ„r han ikke i kĂždet pĂ„ vennerne. Det er jo trods alt DR han arbejder for.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x