27
jul
Seneste opdatering: 28/7-13 kl. 1720
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg troede faktisk, Richard Dawkins pløjede alle religioner ind i samme dynge, men åbenbart ikke. Dawkins et par fornuftige ting, blandt andet at “forældre ikke skal fortælle børn hvad de skal tænke, men hvordan de bærer sig ad med selv at tænke.” Det er ikke helt filosofien hos en professor i Lund, der mener at universitetet har en politisk dannende opgave. Som indehaver af en ‘rasistsajt’ er jeg nu tryggere ved at overlade det til almindelig sund fornuft, end til et universitet. Professoren karakteriserer sig selv: “Evolutionary biologist and ecologist. Personal tweets about evolutionary biology, philosophy, politics and nature. Antiauthoritarian marxist and ecosocialist” hvad der ikke gør mig mindre tryg ved almindelig sund fornuft og oplysning:

Indspilning i fuld skærm 28-07-2013 141344

Et par prøver til på det professorale gemyt. Måske er han vissen af druk, det er en ærlig sag:

 

 

Nyttige idioter

“Det handler ikke om kød, men om magt og undertvingelse,” skriver præst og psykoterapeut Kirsten Sarauw i Kristeligt Dagblad 26.07.2013 (ikke online) Her i uddrag:

DET VRIMLER MED NYTTIGE IDIOTER, der ud af deres hjertes godhed gør alt, hvad de kan for at lette islams vej til dominans over den danske befolkning. Vicedirektør på Hvidovre Hospital, Torben Mogensen, er en af dem. Han har i årevis uden at gøre opmærksom på det udelukkende ladet servere islamisk halal-slagtekød for alle hospitalets patienter. Hans begrundelse er, at der skal tages hensyn til de mange ” etniske patienter”, og at det bliver for besværligt at servere både ” det ene og det andet slags oksekød”…… Men det handler ikke om kød. Det handler om magt og undertvingelse. På symbolplanet.

Jeg kan så hermed oplyse Torben Mogensen og alle de andre ejegode halalhippier om, at islamiske sharia-spiseregler ikke behøver at efterleves, når muslimer for eksempel bor i ” vantro” lande eller er underlagt andre force majeure-omstændigheder. Dette må jo i høj grad siges at gælde for muslimer, der midlertidigt er indlagt på et dansk hospital i et gammelt kristent land, som afviser religiøse slagtemetoder. Hvis muslimer ikke kan få halalslagtet kød i den situation, kan de ikke selv gøre for det, og ” begår derfor ikke nogen synd”.

I øvrigt fatter jeg ikke, hvorfor det skulle være umuligt for muslimer at vælge vegetarmenuen for en kortere hospitalsperiode eller give deres børn madpakke med i børnehaven? Det gør danske jøder. Hvad opnår Torben Mogensen og hans ligesindede ved ikke at stille krav til muslimer om selv at tage ansvar, men i stedet pådutte os andre islams spiseregler? At muslimer bliver mere og mere forhadte.

Der udkæmpes fra velorganiseret islamistisk side i disse år en stilfærdig, men stædig politisk kamp for at få gennemtrumfet sharialove ( religiøs-politisk lovgivning for tro og samfund) for muslimer i den europæiske diaspora.Man har naturligvis ingen interesse i at omtale undtagelser fra spisereglerne. I stedet taler man om inklusion og tolerance. Forstået på den måde, at det er majoritetssamfundet, der skal inkludere og tolerere, ikke muslimerne, der skal indordne sig. Sharialovgivningens endemål er, at islam skal dominere ( se for eksempel Koranen, sura 8: 39). Det er ikke halalkødet i sig selv, der er et problem for os andre, men det er den symbolske undertvingelse. At vi ” vantro” er tvunget til at spise kylling, der er slagtet i Allahs navn, fordi der ikke findes andet, er islamisternes hemmelige triumf.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
8 years ago

– ”Jag tycker du är dum”.
– ”Jasså, varför då, hur då, på vilket sätt?”
– ”Därför att jag säger det.”
– ??

Eller:

– ”Jag tycker du är ond.
– ”Jasså, varför då, hur då, på vilket sätt?”
– ”Därför att jag säger det.”
– ??

Människan kan vara både god och ond. Därför har historien både goda och onda sidor. Kanske har religioner och även ideologier och kanske särskilt modernare – ismer av olika slag därför också både goda och onda sidor.

HH
HH
8 years ago

Erik Svensson har naturligtvis – om man tänker med Chrysostomos, Origines bland de tidiga kyrkofäderna som kom med ett erbjudande, inte ett tvång! – full rätt att vara a-theist. Alltså Mot Gud. Men vad denne professor presterar i uttryck liknar mest en athera som på medicinskt språk betyder grötlik massa.

Vore jag nu en tid före kristendomens införande skulle jag vilja vara Hermes. Och varför? För att ge den gode professorn en spark i baken!

Ursäkta mitt tilltag. Men det är i all välmening! Så han återkommer till biologiskt sunda vätskor!!

Emeritus
Emeritus
8 years ago

Martin Krasnik kom så langt ud, at han til sidst var på nippet til at væmmes ved det danske folkestyre blot for at få skovlen under Den store Satan, repræsentanten for Dansk Folkeparti, Morten Messerschmidt. Det blev ligefrem farligt for Krasnik i sit ansigt at udtrykke væmmelse over Mortens meninger, fordi han så ville væmmes over den kultur og det folkestyre, Morten forsvarede, og det var jo ikke et angreb på Danmark, Krasnik kom for, men snarere at udstille Mortens fordærvede holdning til anderledes tænkende. Vi er Lars Hedegaard megen tak skyldig. Han blev ikke karaktermyrdet forgæves.

Med venlig hilsen

kira
kira
8 years ago

En muslimsk slagteriarbejder, der er godkendt af Islamisk Kulturcenter, siger en bøn i forbindelse med halalslagtningen. Hvor meget tjener det muslimske samfund på dette? De får et vist beløb per slagtet dyr; det må løbe op, og det er penge, som vi ikke-muslimer betaler dem.

Britta
Britta
8 years ago

Ja, har nu set linket til MM på DR2 og han var virkelig god.
Henvisning til slagteribestemmelserne kom nok bag på MK. Så forberedt er kun få, når de kommer i TV.

Jakob
Jakob
8 years ago

Var oberst Wadner nogensinde i nogen kamphandlinger?

Bo
Bo
8 years ago

Jag lärde mig att försvara Sverige i Svea Artilleriregemente. Överste Wadner är vår idol: http://www.youtube.com/watch?v=jRMBIkdNeIw

Mackety
Mackety
8 years ago

En diskussion om den maniske opdeling af verden i rent/urent fandt også sted på Uriasposten i januar 2012, hvor jeg selv deltog i diskussionen.

Jeg vil tillade mig at henvise til diskussionen fra dengang her http://www.uriasposten.net/archives/11060#comment-944556 og her http://www.uriasposten.net/archives/11060#comment-944598

Og et lille citat: “Spørgsmålet vedrørende renhed/urenhed i forbindelse med religion er ALDRIG uden betydning. Tværtimod er det selve motoren der driver lovreligionen fremad. Når en lovreligion vil indtage et nyt område, gælder det om at gennemtrumfe sin egen forståelse af forbudt/tilladt og denne forståelse skal explicit begrundes religiøst, da religionen derved får magt.”

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago

At vi ” vantro” er tvunget til at spise kylling, der er slagtet i Allahs navn, fordi der ikke findes andet, er islamisternes hemmelige triumf.

Gråsten Fjerkræ (unghanen & landkyllingen) slagter normalt ikke efter islamiske forskrifter: http://www.unghanen.dk/Sporgsmaal-og-svar-slagtning.html

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Svend Andersen

Er der så en eller anden der kan stille et spørgsmål? ( jeg har ikke log-in og ønsker det heller ikke )

Mit spørgsmål er som følger :

Hvordan kan/vil Gråsten Fjerkræ garantere at det KUN er halal kunder der betaler for halal-certificeringen og at vi andre slipper?

Skjoldungen
8 years ago

Jeg er blevet gjort opmærksom på, at man på DanMarx Radio kan se Morten Messerschmidt give selvmordsjøden, futmælkskommunisten og revolversjovnalisten Martin Krasnik tørt på i just denne sag.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

MM tørrede gulvet med Krasnik 🙂

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  steen

Tror det funkar med denna länken nu. Era går till det senaste programmet.

http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-327#!/16:56

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

“Jeg tror nu ikke folk går i studiet med ham uforberedte som før”

Det kommer vel an på hvilken politisk fløj ‘folk’ tilhører. Hvis det er en politiker fra rød blok kan vedkommende vel stadig slippe afsted med at fyre de sædvanlige slidte fraser og floskler af. Uanset denne bizarre ‘Gonzo-journalist’ type Martin Krasnik åbenbart ønsker at spille, så går han ikke i kødet på vennerne. Det er jo trods alt DR han arbejder for.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x