30
jul
Seneste opdatering: 31/7-13 kl. 0033
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 30.07.2013 132828

Antallet af mord kan eksplodere i Stockholm, indvandrere kan gruppevoldtage på åben gade, bøsser kan blive stukket ned med kniv og sågar myrdet af indvandrere i Stockholm – det trænger bare ikke ind hos disse Miljøpartister, der skal forestille at styre et land. Jeg ville have skrevet “den autistiske, postfaktuelle tøsebande’, men det kan ikke stå på en linje i rubrikken.

Man kan jo ikke hade dem trods deres ødelæggelser, på en måde er de de sidste uskyldige børn i en verden af svig og ondskab, man hader heller ikke børn fordi de raserer hele lejligheden mens man er væk. De minder mig en en moden dame jeg havde til bords i en præstegård i Jylland for ti år siden. Hun mente at problemerne med Saddam Hussein kunne løses, hvis vi bare viste ham lidt mere kærlighed, en kvindelig Jakob Holdt, så at sige. Han blev jo præst, da det kom til stykket (mine præstevenner har mig nok undskyldt.) Min jyske borddame var ældre i kødet end i sindet, og jeg var gammel nok til at forlade emnet i en fart.

Nej, man kan ikke hade dem, men man ønsker ikke at rene børn skal have den fjerneste indflydelse på landets og ens egen fremtid, med mindre man altså er Miljøpartist, her er en der vil afskaffe valgretsalderen. Der går grænsen for mit vedkommende, men dette parti er svenske journalisters foretrukne, snak om deep shit og et land i yderste nød! Det er en mere barmhjertig død at skyde sig en kugle for panden, end at stemme på dem. Miljøpartiet minder mig om denne tegning fra Muhammed-krisen, MP’s kongedømme er ikke af denne verden. Og hvis det endelig skal være – hvorfor ikke venstrehåndstilpasse Stockholms kommune? Over 10 procent af verdens befolkning er venstrehåndede, undertegnede for eksempel, hvorimod kun halvanden procent er homoseksuelle.

Og til sidst: Har homoseksuelle det bedre under dagens hype, end de havde det for 50 år siden? Formelt, jo, men lad os mindes om, at de i 1960 ikke skulle frygte at blive lemlæstet ved deres barer i den indre by eller Ørstedsparken. Det er altså gået både frem og tilbage, og det er gået tilbage ikke mindst på grund af de kræfter, der hepper på rettighedskulturens årlige karneval. I den skrev Lars Otto Kristensen: »Jeg er ligeglad, jeg kan ikke fordrage missionerende bøsser,« og missionerende bøsser er lige hvad svenske aviser er fulde af: Därför ska vi sänka alla heteronormer. Når 98.5 af alle er heteroseksuelle, er det det mest almindelige, og derfor er det det normale og derfor normen. Man kan ikke ‘sænke’ det allermest normalt forekommende uden at kollidere med virkeligheden, en rigtig svensk Don Quijote-specialitet.

Når jeg har været i Sverige en tid, vender jeg hjem som homofob og misogyn, hvad der ellers strider mod min natur. Sådan virker ideologisk propaganda på mig. Jeg har en svær allergi. – MP vill hbt-certifiera Stockholm, 12 punkter för ett kärleksfullare Stockholm. (klik screenshot for helskærm)

Yttrandefriheten i Sverige

Av Kjell Håkansson

Jag läser på sajten Avpixlat att en av dess krönikörer, Hera Lamppu Maduro har misshandlats och nu lever under skyddat boende på grund av det hon har skrivit på sajten. Hon var tidigare bloggerska på Skånska Dagbladet men tvingades sluta därför att hon kritiserade den svenska regimens invandringspolitik. Sedan hon istället började skriva på Avpixlat har hon utsatts för något som jag skulle vilja karakterisera en förföljelse. Bland annat har Nyheter24 beställt uppgifter om henne som rör hennes ekonomiska situation och enligt vad hon själv skrivit är hon inte längre välkommen på sin tidigare arbetsplats. Jag har tipsat Skånska Dagbladet om fallet, eftersom det trots allt handlar om av deras tidigare medarbetare som får lida enbart för sina åsikters skull:

Tips till Skånska Dagbladet:

”Hej!
Jag läser med förfäran på sajten avpixlat att er tidigare bloggerska har råkat riktigt illa ut enbart på grund av att hon har utnyttjad sin grundlagsstadgade rätt att yttra sig. Jag anser att Skånska Dagbladet är den tidning som är bäst lämpad att skriva ett reportage om fallet. Fallet är av allmänintresse eftersom det berör två viktiga och tragiska tendenser i vårt samhälle, nämligen åsiktsförtrycket och våldet. Skall människor i vårt land verkligen behöva skrämmas till tystnad?”

Om det som hänt Hera Lamppu Maduro hade skett i ett annat land hade det varit tillräckligt starka skäl till att få politisk asyl i Sverige.

Seved är en av Malmös mest invandrartäta stadsdelar, som har blivit känd därför att posten inte alltid har kunnat delas ut normalt och där brevbärarna åtminstone periodvis får hjälp av livvakter och förses med överfallslarm. Ett tag hade man tänkt sig att de boende skulle få dela ut posten själva men det projektet lades ned.

Enligt Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt skall vi inte bli förvånade när något sådant här händer. Jag är heller inte förvånad, bara förbannad.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
8 years ago

Så har Stockholm vel fået søstercertifikatet. Skulle broderfolket ikke hellere bekymre sig om muhammedanerne?

Kirsten Damgaard, psykolog
Kirsten Damgaard, psykolog
8 years ago

I seksualiteten er det normale det sunde.Altså,det mest almindelige behøver ikke at være psykisk sundt ,som når børn bruges til sex i Mellemøsten fx. Sex er jo ikke ligesom søvn og mad et behov, der giver katastrofale konsekvenser, hvis det ikke opfyldes. Ser man bort fra slægtens videreførelse står tre store områder tilbage. Sex reducerer stress, sex forstærker selvværdet og endelig virker sex som trøst og glædesbringer. God sex i parforhold virker også forstærkende på forholdet. Erfaringer former seksualiteten.Individets seksuelle udvikling og personlighed er to sider af den samme sag. Seksualitetens væsen er både udtryk for og afspejler indtryk på… Read more »

Per
Per
8 years ago

Igen og igen læser vi, at nu må politikerne vågne op. Nej, de vågner aldrig op alene af den grund, at de enten er truet på livet eller modtager en så fed bestikkelse, at de ikke kan sige nej. Er der måske endnu en mulighed? De kan vel ikke alle være lige afstumpede. Med hensyn til svenskerne er det godt, at de kan komme til orde i vores del af dansk presse, men hvorfor bliver de dog ved med at stemme disse rædselsfulde mennesker ind, som vil nedlægge Sverige? Hvor slemt skal det blive? Forbereder de sig på at begå… Read more »

Jørgen Duus
Jørgen Duus
8 years ago

Miljöpartiet vil give minoriteterne så meget, at der ikke bliver noget tilbage til majoriteten.

Kjell Håkansson
Kjell Håkansson
8 years ago

Eva-Marie har rätt, Seved ligger inom gångavstånd till Södervärn.Steen får gärna ändra “förorter” till “stadsdelar”.

Marit
8 years ago

Takk, steen ! Det var enda godt ! Jeg puster lettet ut…

Marit
8 years ago

Sverige- ett sjukt land. Stakkars, stakkars svenskene. Det minner meg om Titanics forlis. Orkesteret spilte så vakkert, på vei mot avgrunnen. Bare homo-pride kan redde Sverige og skape kjærlek i samfunnet ? Jeg savner Julia Caesar.Jeg håper hun ikke har gitt opp. Den eneste ærlige og fornuftige stemmen i en kakefoni av virkelighetsfornektelse.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

”Muslimerne mod danskerne” [ Jeg kan ikke huske om denne blogpost af Jalving har været nævnt her? ] http://blogs.jp.dk/frontalt/2013/06/28/%E2%80%9Dmuslimerne-mod-danskerne%E2%80%9D/ Dato: 28. juni, 2013 Henne i skolen, ikk’, begynder sønnike… I frikvartererne, når vi spiller fodbold, dér siger –biib–, at vi skal spille muslimerne mod danskerne… Faderen vågner med et sæt. Hvaffor noget? –biib– siger, at vi skal spille muslimerne mod danskerne, og det er faktisk nemmere, for så er det let at se, hvem man er på hold med… Faderen, der før var døsig, er lysvågen – og paf. Hvad er det hans søn fortæller ham? At en muslimsk dreng… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Ok, syntes bare den var for god og tankevækkende til at gå i glemmebogen 😉 Apropos: Suzanne Bjerrehuus raser: ‘Halal-hippier sælger ud af vore værdier’ Af Ingelise Skrydstrup Tirsdag den 30. juli 2013, 14:44 http://www.bt.dk/politik/suzanne-bjerrehuus-raser-halal-hippier-saelger-ud-af-vore-vaerdier Forfatteren, debattøren og den tidligere tv-vært, Suzanne Bjerrehuus, er godt og grundigt træt af dem, hun kalder ‘gammeldanskere’, ‘halal-hippier’ og ‘Politiken-segmentet’ [ !!! 😉 ], fordi de har bøjet mere og mere af overfor muslimsk levevis. For eksempel ved kun at servere halal-slagtet kød på Hvidovre Hospital og i børnehaver og skoler. Bjerrehuus mener, at vi er ved at nå smertegrænsen. Det har hun skrevet… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Og denne her – nu bliver der sgu ballade 😀 Kendt psykiater: Derfor skaber islamisme kriminalitet http://www.bt.dk/danmark/kendt-psykiater-derfor-skaber-islamisme-kriminalitet Af Martin Kjær Jensen, mkj@bt.dk Tirsdag den 30. juli 2013, 10:38 Radikal islamisme er en reel og voksende trussel mod det danske samfund, og det er på tide, at politikerne vågner op. Sådan siger retspsykiater og forfatter Henrik Day Poulsen, der står bag en bog om fanatisme og jævnligt møder islamismen i sit arbejde med kriminelle. Den erfarne retspsykiater støtter den tidligere islamist og prædikant Ahmed Akkari, som i går i et opsigtsvækkende interview i BT advarede mod sine gamle trosfæller. Ifølge Akkari… Read more »

Eva-Marie
Eva-Marie
8 years ago

Hej
Tack för att du uppmärksammar det grymma i hur en del av oss blir behandlade i Sverige. Måste dock rätta dig lite, Seved är en liten stadsdel nästan mitt i Malmö och absolut ingen förort.
Vänligen Eva-Marie

PS Hoppas verkligen att Skånska Dagbladet gör ett reportage om situationen, men jag betvivlar det. Hur som helst ett riktigt gott initiativ Ds.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x