31
jul
Seneste opdatering: 31/7-13 kl. 1819
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvorfor lade sig nøjes med almindelige forbrydere? – I dag hedder det at Lovgivningen på udlændingeområdet er så stram og svær at forstå, at den i praksis kan være på kant med FN og EU, vurderer juraeksperter.. Jeg mener den er på kant med sund fornuft og Europas muligheder for at overleve. En rask borgerkrig i Egypten – 5 mio flygtninge til Europa, det er kun halvdelen af kopterne – så står konventionen afklædt, og vi skal vælge om asylfesten er forbi, eller om vi vil nedlægge os selv. Administrationen af den er allerede i dag et stort hykleri. Med den ene hånd holder EU så mange som muligt ude, så kommissær Malmström* får kaviaren galt i halsen, med den anden hånd holder de champagneglasset til skåltalerne.

Around 100 suspected war criminals applied for UK citizenship last year, many of whom are thought to have been living in Britain for years, it has emerged. Suspects from Afghanistan, Iran, Iraq, Libya and Serbia among other countries have been identified by the Home Office, according to a BBC Freedom of Information request.

After researching 800 cases in the 15 months from January 2012, the Home Office made “adverse recommendations” against 99 people who had applied for British citizenship, asylum or leave to stay in the country.
In May 2012 it emerged that the UK Border Agency (UKBA) had recommended that action be taken against more than 200 individuals accused of genocide, torture or crimes against humanity in 18 months. Only a handful were deported or turned away at the border.100 suspected war criminals living in Britain, Scores of war criminals are living in UK and applying for citizenship

*Malmström: Inte så många rasistiska partier sedan andra världskriget

Der holdes øje med det sociale eksperiment Malmø

Der er et andet socialt eksperiment, Christiania, hvor jeg til enhver tid ville foretrække at bo, hvis jeg skulle vælge.

Highlighting a problem many Swedes had thought long relegated to history, the US special envoy for anti-Semitism even visited Malmoe last year. Typically, but not exclusively, the perpetrators of anti-Semitic hate crimes are “young men with roots in the Middle East”, according to Jehoshua Kaufman, a member of Malmoe’s Jewish congregation. Parents are especially worried about their children being subjected to abuse at school.

In 2012, 66 anti-Jewish hate crimes were reported, according to the Swedish National Council for Crime Prevention. According to figures from Malmoe police, 60 reports were made, compared with just 31 in Stockholm, with more than three times the population. Thirty-five have already been reported in Malmoe so far this year.

“But in Malmoe it’s the young Muslim guys that are the problem, that has to be said. They come from countries where there are racist, anti-Semitic TV programmes,” said Barbro Posner, a member of the Jewish community.

Sofia Nerbrand, co-founder of the kippah walks, said the rest of Sweden viewed Malmoe as a litmus test for whether multiculturalism could work in the once homogenous country, especially in the wake of a series of gang-related shootings involving immigrants. In late 2011 and early 2012, five people were shot dead in Malmoe in less than six weeks. At least some of the killings appeared to be linked to organised crime, prompting Reepalu to call for stricter gun laws. “If we fail here, people will say: ‘Look what happens when you bring in too many Muslims’,” said Nerbrand.
Anti-Semitism mars Sweden’s most multiracial city (Antisemitiske ‘hatbrott’ tredoblet i Malmø på et år.)

Hjemme?

man kunne kalde det nederste billede ‘behag’, når man tænker på synet og sommervarmen. Når man går klædt sådan som på de to andre – og der er virkelig mange, som gør det – så signalerer man som minimum, at “jeg kommer fra Bumfuckistan og inde i mit hoved befinder jeg mig der endnu – og I kan rende mig med 100 års kvindekamp og 1000 års civillisation.” © Snaphanen.dk, klik for helskærm. Carsten Ringsmose skrev for ti år siden i Fyens Stiftstidende:

Det muslimske tørklæde er imidlertid et betydningsfuldt, religiøst symbol, der netop betyder, at vi slet ikke kan mødes som ligemænd i gensidig respekt. Tørklædet betyder, at bæreren er rettroende, medens vi andre er vantro. Bæreren af det muslimske tørklæde signalerer også, at hun er ‘ren’, medens du er ‘uren’. Og ikke nok med det: Du er vantro, du er et svin, og det er religiøst prisværdigt, hvis en rettroende myrder dig.

Hitler delte menneskeheden op i højere og lavere racer og retfærdiggjorde dermed bestialske myrderier i så stort omfang, at en forståelse ikke kan rummes i den menneskelige forstand. MUSLIMERNE deler menneskeheden op i ‘rene’ og ‘urene’ og gør det til en religiøs pligt at udrydde de ‘urene’ og indføre den muslimske, middelalderlige overtro med tilhørende ‘lov’ i hele verden.

Rangordnet efter graden af farlighed, kan vi konstatere, at de russiske revolutionære henholdt sig til en samfundsmæssig logik, der kunne diskuteres. Hitler baserede sig på raceteorier, som var forlenet med en vis saglighed. Begge parter tog afgørende fejl, og deres forbrydelser er enorme. Den muslimske overtro påstår sig baseret på guddommelig åbenbaring, som man skal underkaste sig, og man kan altså ikke diskutere, om islam har ret. Derfor er islam langt farligere. Den islamiske overtro repræsenterer et fuldstændigt brud med al humanitet og alle menneskelige rettigheder.

30.07.2013 005

30.07.2013 00830.07.2013 003-001

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Pudsigt, du ikke kan se forskellen. Og betryggende. Så kan muslimerne nok heller ikke. Må vi håbe. Jeg henviser til mit svar til Erasmus Morani længere oppe.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Undskyld: Morani ya Simba hedder han.

– – –

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Hvis du i det mindste kunne svare. Du aner jo ikke hvad du snakker om. Du fatter ikke, til at begynde med, at krig og fred ikke er symmetriske i den forstand at det er lige svært at have begge. Det ser man af dit Syrien/Danmark eksempel hvor du tror at det er lige absurd at forestille sig syrisk-agtig krig i Danmark som dansk fred og orden i Syrien. Det ignorer 2 elemetære forhold (som du ikke forstår): At dansk demografi bevæger sig mere mod syrisk (med forskellige grupper der ikke kan enes, og med strid mellem muslimer og ikke-muslimer)… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Så krig er noget, der i følge dig opstår, når bestemte betingelser er til stede. Betingelser, du ser vokse frem i Danmark. Ergo. Ja, den køber jeg ganske ikke. Jeg drillede dig ved at kalde dig “Erasmus Morani”, fordi du møder mig “akademisk”. Javist er jeg intuitiv. Jeg synes “evidens” alene er noget, der kan bruges til at bakke intuitionen op med. Synes du akademikerne er ret kloge? Chris Holmsted? René Karpantschof? Bare for at tage to af de mest hyldede og citerede (bemærk, at jeg ikke). Begge betjener sig af “evidens” – af den slags, som Henrik Dahl ville… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

Nu bliver jeg sgu nødt til, at blande mig lidt i jeres debat Morani og Morten. Vi kan sagtens blive enige om, at tingenes tilstand – i Danmark – kunne blive meget værre end de er for nuværende. Men de er desværre hastigt på gale vej i visse områder. Sådan noget véd både Akkari og Mazouk naturligvis alt om. Derfor fremstår de også relativt latterlige. Man kan nemlig ikke både blæse og have mel i munden. Enten er muslimer for islam eller også er de ikke. Men hvis ikke de er, er de ikke muslimer. Sådan! Sandheden er ilde hørt,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

“Arabiseret” bliver ungdommen næppe, men forhutlet. Betaget bevidstheden om sin egen kulturelle identitet. Siden vil den kvistes ud i de, der tyr til “tørklæde og hageskæg”, og de, der vælger noget andet og dermed nyt. Med lidt held, skaber de sidste en ny horisont for nationen.

– – –

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Hvilke historiske events har du til at bakke den tese op? tyrkiet? Hvor islam er ved at blive implementeret igen efter næsten 80 års sekularisering og en forudgående udslettelse af kristendommen. syrien? Hvor islamificeringen er ved at nå slutfasen. De mangler kun at slagte de sidste rester af kristne og derfor begynder muslimer at bekrige muslimer. afghanistan? Hvor man ikke engang er kommet ud af klansamfundet men allerede er begyndt en indbyrdes konkurrence om hvem der er “de bedste muslimer”. egypten? Hvor man kun med nød og næppe kan tøjle gemytterne med en tung bevæbnet hær. Og den lille detalje… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Robert R, tak Steen, “Marzouk har flere gange lavet ‘en Akkari’ og vendt sig mod kræfter i sit eget bagland, og sproget her glider ubesværet ind i den kulturradikale diskurs. Jeg giver ikke fem potter pis for hans oprigtighed. Det han reelt taler for her er udfoldelsesret for islamiseringens kræfter.” jeg er meget overrasket over hvor mange der nu ser Akkari som en form for “helt,” Manden er landsforræder og det der hygge-hejsa, “sådan var det jo heller ikke ment” illustrerer for mig at folk ikke helt har forstået at islamister er en helt anden kop te end danskere man… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

@ Morani Erkendelsen af, at landet har temmeligt forskellig værdi for forskellige mennesker er naturligvis en helt afgørende erkendelse. Danmark har affektionsværdi for os, plejede jeg at forsøge at gøre gældende, når der under “racist”hetzen spurgtes, hvilken særlig ret, vi danskere mon troede vi havde til at bebo “smørhullet Danmark”. Hvorfor troede vi, at vi havde en særlig ret til at bebo eet af denne verdens “smørhuller”? Hvorfor skulle resten af menneskeheden ikke nyde godt af alt det smør, der vælter op af vores undergrund, eller hvor sådan noget nu kommer fra? Jo, nu skal du bare høre. Først smøret… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Undskyld jeg er så klar i talen men det er noget sludder du skriver. For det første er det et empirisk faktum at samfund med etnisk/religiøse stridigheder overraskende hurtigt kan eksplodere i borgerkrig. Eksemplerne er mange, ofte nævnes det tidl. Jugoslavien og Libanon som eksempler. Desuden kan nævnes episoder som optøjer i Sverige der har givet anledning til “borgerværn” eller noget lignende der er blevet opstillet. Eller Storbritanien hvor der måske har været “gengældelsesangreb” på moskeer. Eller Frankrig hvor Marseilles borgmester var ude for at spørge om ikke hæren kunne indsættes i de værste områder. For det andet er det… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Aha. – Så ved jeg, hvor du skal henvende dig, Morani: På Københavns Universitet! Dér har de orden i det akademiske begrebsapparat, dér får du ergo sandheden. Ja, man fortæller mig, at der er produceret millioner af nøgtern, evidensbaseret samfundsforskning om emner som integration, inklusion, “faren fra det højreradikale miljø” (du ved: Borgerkrigen), og danskernes selvopfattelse, blot inden for det seneste årti. Søger og du skal finde! Alt sammen meget fjernt fra klamphuggernes anekdotiske og intuitive r o d e r i ! “Abus, kalabus” … Jo, jeg forstår skam nok en halvkvædet vise: Her taler en mand med examen… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

P. S. Når jeg nævner Rwanda som eksempel, fremfor Jugoslavien, er det selvfølgelig for at drille dig. For du fornægter jo pure det lineære aspekt i historien, der hedder “bevidsthedens udvikling”, når du slutter, at “hvad der kan ske i andre lande, kan også ske her”. OK! Men ikke i den samme form. De samme impulser giver sig forskellige udslag i et historisk forløb. Vi jager stadig hekse, men vi brænder dem ikke længere. Det kunne synes, at du ligefrem modsiger dig selv, når du på den ene side anerkender dansk kultur, som en særlig variation af “den vestlige” (bedre… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

“[…] at der er produceret millioner af nøgtern, evidensbaseret samfundsforskning”. Nå. – Måske jeg alligevel skulle tage nogle enkeltfag på VUC, for det giver da kun begrænset mening. Der skulle have stået noget med “millioner sider”. Ak ja.

– – –

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Nu er du jo en lille fornærmet fims. Men seriøst, du laver nogle elementære fejl. Jeg er da glad for at du erkender at du tror på den børnefortælling der hedder at det “ikke kan ske her”. Det kan det og det er langsomt ved at “modnes” i den retning. Lad os lege en anden leg, ”Kan du se et mønster??”: Overskrifter, plukket fra snaphanen og uriasposten kun idag og igår: ” Kalmar-avis udsat for sabotage Sverige begynder ikke overraskende at ligne de lande, de modtager ‘flygtninge’ fra.” ” Black Army Vollsmose, og det der ligner til forveksling i Bispehaven,… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Det er er iøvrigt en interessant indvending: ”Det kunne synes, at du ligefrem modsiger dig selv, når du på den ene side anerkender dansk kultur, som en særlig variation af “den vestlige” (bedre ville det være at sige: Den nordvesteuropæiske – eller den nordiske), og samtidig slutter fra reaktionsmønstre i andre kulturkredse til vores. Den går ikke, Morani! Der skal lidt flere boller på suppen.” Det kunne måske synes sådan men det gør jeg altså ikke. ”Vestlig” bliver brugt i den Huntingtonske forstand ”største underindeling af verden” og er den rigtige fordi fx. canadiere, franskmænd og italienere som regel også… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Det er lige meget, om jeg kan se et mønster eller ej, så længe “Sverige begynder ikke overraskende at ligne de lande, de modtager ‘flygtninge’ fra” kun er et fragmentvist sandt udsagn. For de lande, Sverige modtager ‘flygtninge’ fra, modtager ikke kritikløst ‘flygtninge’ og forsørger dem, undskylder dem, og pålægger sig selv tavshed om deres misbrugsorienterede adfærd, etc. Så jo flere ‘flygtninge’ Sverige modtager, jo mindre ligner Sverige de lande, Sverige modtager ‘flygtninge’ fra. Og hvad mere er: Det er på de væsentlige punkter, i dybden, Sverige ikke ligner. Og så kan du i øvrigt selv være fimset med dit… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Nå, jeg blev til Anonymous, eftersom mit styresystem er rask til at slette cookies – eller sådan noget …

– – –

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Postulat: der er ikke logik i din forståelse af situationen men netop tendens til at gribe efter strå for at bevare et verdensbillede der er mindre farligt end virkeligheden.

Bevis: Udtalelsen “Så jo flere ‘flygtninge’ Sverige modtager, jo mindre ligner Sverige de lande, Sverige modtager ‘flygtninge’ fra.”

Det er fuldstændigt ulogisk. I rest my case.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Dig om det. I. I handlemåde er Sverige netop sine indvandreres kulturelle modsætning og II. ved at agere forsørger for indvandrerne forbliver disse systemafhængige kolonister, til forskel fra de etniske mindretal i Syrien og andetsteds. I Sverige som hertillands kan muslimerne opføre sig forkælet, men de kan ikke kæmpe målrettet for deres alternativ til det svenske/danske samfund. Thi de har intet. Og det er den største svaghed ved din teori, at du helt overser den markante forskel – den kan du ikke omgå på nogen troværdig måde. Strateg og menneskekender bliver du aldrig, men rest du bare din case og… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Det jeg benægter er at borgerkrig ikke er en mulighed som er nødvændig at tage alvorligt. Det er ikke sikkert den kommer. Måske kommer den et andet sted i Europa og derefter bliver det politisk umuligt at fortsætte muslimsk indvandring eller et fascistlignende system tager magten eller Danmark lægger sig simpelthen ned og accepterer stigende islamisme og det der ikke lykkedes i 1683 og andre gange, lykkedes; islamisering af Europa. Mulighederne er mange, ingen af dem er behagelige. Og borgerkrig er bestemt en af dem. Noget andet er at jeg ikke har sagt noget om tidsskala. Det helt centrale i… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Jeg vil råde kommende generationer til eftergivenhed. Hvis muslimerne i Vollsmose ønsker autonomi – så får de det bare 🙂 Værsarti’, Vollsmose Kalifat er en realitet. Du læste rigtigt: Jeg vil uden sværdslag overlade dem dansk jord, og sagtmodigt evakuere ikke-muslimer fra området. Nej, vel. For som din intuition (!) sikkert allerede siger dig, kommer det slet aldrig dertil. Et sådant krav vil aldrig være alvorligt ment, selvom jeg godt kender påstanden om, at “det er vores område nu”. Det værste, vi kan gøre mod dem, er at tage dem på ordet. Og det ved laaangt de fleste muslimer godt.… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Du læste rigtigt: Jeg vil uden sværdslag overlade dem dansk jord, og sagtmodigt evakuere ikke-muslimer fra området.”

Morten – – -, du er en rigtig kapitulationsabe!!

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Taktisk tilbagetog er som krigslist et af krigshistoriens mest succesfulde greb. Men hvor skulle du nu vide det fra?

– – –

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Taktisk tilbagetog er som krigslist et af krigshistoriens mest succesfulde greb. Men hvor skulle du nu vide det fra?”

Stop stop stop. At du siger det svarer til en mikroversion af hvis Frankrig sagde, “ja i 1940 lavede vi en “taktisk overgivelse…”

Det er ikke nok at læse Sun Tzu. Man skal også forstå ham…

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

At opgive al taktik kan næppe kaldes taktisk – højest, i bedste fald, strategisk, og på betingelse af, at den overordnede krig fortsætter. At imødekomme muslimernes inderlige ønske om et kalifat i Vollsmose (hvis et sådant ønske virkelig er udbredt) er noget andet. Jeg er sikker på, at vi vil opleve en strøm af asylansøgninger fra “kalifatets” beboere allerede i dagene efter dets udråbelse. Men du forstår selvfølgelig, at det er et tankeeksperiment for at påpege, hvor håbløst urealistisk ethvert krav om muslimsk “autonomi” er. En imødekommelse vil afsløre fugleungernes hykleri. Helt enkelt. De kan blive tørklædeklædte sygeplejersker på vore… Read more »

Prudentius
8 years ago

Morten, det forekommer mig, at du meget voldsomt overvurdere det islamiske sinds evne til sand strategisk tænkning. Koranen tænder et så voldsomt og akut had, at der meget sjældent er nogen plan b. Simpelthen fordi det frelsende islamiske volds-martyrium ikke arbejder med en. Derfor har muslimer også så utroligt svært ved at skabe eller vedligeholde politisk og social stabilitet. Det er dem faktisk ikke muligt. Fik muslimer for alvor selvstyre i deres enklaver, ville de rigtig nok flygte fra deres egen skygge øjeblikket efter, men det ændre intet ved den uomgængelige vold og det kaos der flyder fra islam ligemeget… Read more »

Prudentius
8 years ago

“kan ikke undervurderes” som i kan ikke OVERvurderes!

Jeps, sådan.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ja, lige netop – rent spil for Politiken-galleriet af Marzouk 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Wow, sandheden er nok ilde hørt i visse kredse 😉 Omar Marzouk: Smid Suzanne Bjerrehuus ud af landet nu! http://www.bt.dk/politik/omar-marzouk-smid-suzanne-bjerrehuus-ud-af-landet-nu Send Suzanne Bjerrehuus ud af landet. Med den opfordring går stand-up-komikeren Omar Marzouk nu ind i diskussionen om radikal islamismes indflydelse i Danmark. Han mener nemlig, der bør komme langt vigtigere emner end halal-slagtning på dagsordenen. I en Facebook-kommentar revser han Danmark for at give sig af med at diskutere halal-slagtet kød, mens de i Egypten lige nu smider islamisterne på porten. [ Og hvor er sammenhængen lige? Vi ønsker ikke mere islamisk indlydelse i Danmark – PUNKTUM! ] –… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  steen

Jeg har aldrig været Marzouk-fan. Men alligevel: Ved han ikke, at vi ikke diskuterer “haram” og “halal” som et “muslimsk” fænomen, men ud fra vores egen dagsorden, som vi ikke vil lade overskrive af rigide og uvedkommende dogmer, som vi ikke sympatiserer med? Muslimerne er slet ikke vigtige i den diskussion. VI er vigtige! Hvorfor kan en kvinde med et gennemsnit på 6,5 komme ind på jordemoderstudiet? Uriasposten beskriver det i dag. Ved I hvad? Det er nok fordi Venstrefløjen forestiller sig, at en efterspørgsel på “halal” jordemødre i fremtiden, vil være gavnlig for skabelsen af “Det Multikulturelle Samfund”. Når… Read more »

Robert R
Robert R
8 years ago

@ morani Ya Simba.

Det kan simpelthen ikke siges bedre!,

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Vi skal vænne os til at straffe alle de politikere, der uden at spørge os, har lukket muslimer ind til os.
Ignorer og glem alt om dem ved førstkommende valg, det har de respekt for.

falkeøje

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  falkeøje

Ja, det er sørme smart, hvis det kan lykkes at overtale tilstrækkeligt mange af Dansk Folkepartis vælgere til at blive “i sofaen”. Det er der slet ingen tvivl om, set ud fra en helt særlig synsvinkel. For det er nok ikke de andre partiers vælgere, du når ud til med dét budskab. Som jeg tror du er snu nok til at være helt klar over. Er du betalt af nogen for at fylde vores tråde op med ondsindet propaganda-materiale ved på alle måder at forsøge at levere bevis for alle de fordomme, vores modpart nærer over for os? Og sikre,… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Krigsforbrydere søger statsborgerskab” Hvis jeg lige må lufte min egen stue-barbarer tese så er det her jo et klart eksempel på at vi er blevet så vattede og rådvilde omkring normer og krav til moralsk og civiliseret adfærd, at vi er blevet decideret uanstændige og moralsk anløbne. Tag ikke fejl, Stampe og co. er jo netop IKKE ”civiliserede.” Med deres ”forståelse” for folk der opfører sig som uhyrer viser de lige præcis at de heller ikke selv har noget der ligner civiliserede normer. Det er OS der siger fra der repræsenterer ”Den Civiliserede Verden.” Og mange danskere og europæere viser… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x