16
aug
Seneste opdatering: 16/8-13 kl. 1322
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 15-08-2013 235748

Den ‘danske’ jihadist Abu Khattab, der i g√•r for√•rsagede forsider med sin video, skriver i dag p√• Facebook et indl√¶g, som er sv√¶rt at misforst√•, og burde v√¶re endnu sv√¶rere for Christiansborgs t√łsebande at ignorere. Man ville gerne v√¶re en flue p√• v√¶ggen, n√•r Jakob Scharf m√łdes med Thorning under fire √łjne, for n√•r det kommer til stykket, er det f√łrst og fremmest socialdemokraternes indforskaffede klienter, der her viser sig som fremtidens krigeriske, revolution√¶re og efter min beskedne bed√łmmelse, betydeligt flere og farligere end Baader Meinhof, Brigate Rosse eller Rote Arme Fraktion.

Vores justitsminister tror, han kan holde ‘danske’ jihadister v√¶k fra Syrien ved at true med “meget lange straffe.” Ih, hvor bliver de bange! Der er √©n ting, som kan afholde nogle fra at rejse: Tab af statsborgerskab uden videre. De skal kunne g√łres statsl√łse om n√łdvendigt, s√•dan som langt de fleste lande i verden kan, heraf adskillige vestlige.

Abu Khattab er m√•ske f√łdt i Danmark, det er ligegyldigt, han skal ud, og han kommer det p√• den ene eller den anden m√•de. Han skal ikke sidde i et hyggeligt dansk f√¶ngsel i ti √•r. Vores skandal√łse politikere vil naturligvis ikke gribe til den slags, f√łr der er kommet en vis portion lig p√• bordet, men de politikere vi ikke har, kan vi v√¶lge hen ad vejen. De nuv√¶rende har ikke v√¶ret “p√• forkant” af denne udvikling i 30 √•r, og der er ikke den ringeste udsigt til, at de kommer det. Den lille, fattige tr√łst er m√•ske, at vi ikke massivt forv√¶rrer faren, som de g√łr i Norge og f√łrst og fremmest Sverige. F√łr der er g√•et 20 √•r, har vi gr√¶nse- og sikkerhedskontrol p√• √ėresundsbroen, read my lips!

Da jeg ikke vil have Facebook, har jeg f√•et teksten fra Kitman, der ogs√• har oversat det til engelsk. Her p√• dansk med stavefejl og i det typiske, sektagtige abe-danske der kan se ud, som om det har v√¶ret k√łrt igennem Google Translate og en Scientology-brochure: (Den Korte Avis afsl√łrer: Hellig kriger har tidligere truet danske soldater.)

Brev fra Abu Khattab til Danmark

“De af de troende, der bliver siddende, uden at de har nogen skavanker, st√•r ikke p√• lige fod med dem, der k√¶mper for Allahs sag, b√•de med deres ejendom og deres liv. De, der k√¶mper med deres ejendom og deres liv, dem s√¶tter Allah et trin h√łjere end dem, der bliver siddende. Allah har lovet hver af dem Det Sk√łnneste, men Allah udm√¶rker dem, der k√¶mper, frem for dem, der bliver siddende, med en v√¶ldig l√łn.” (4:95)

Profeten (saws) sagde i en Sahih Hadith:

“O Tooba til Shaam, O Tooba til Shaam, O Tooba til Shaam! ”
De sagde: “√Öh profet! Hvordan fik de det?” Han svarede:” Allahs engle har hvilet deres vinger p√• Shaam.”

Sandelig, Ash-Sham er det sted, som blev valgt af Allah (swt) til at være den bedste sted på hele jorden og som blev valgt af vores elskede profet (saws).

Vid mine k√¶re br√łdre og s√łstre, at denne Ummah har ofret dens blod til at holde Allahs Shariah og Deen [religion, underkastelse] oppe. Vi vil ikke kunne f√• sejren med mindre vi ikke ofrer alt det, som vi besidder, ligeledes som profetens ledsagere (ra) gjorde. Det er en k√¶mpe stor velsignelse, som man ikke kan takke Allah (swt) nok, da han har valgt os til at f√łlge Ahle Sunnahti Wal Jama’ah, har givet os den rette Manhaj (metode), samt velsignet os med Jihad p√• det bedste sted.

Danskere tog til Syrien ikke for at skabe et begr√¶nset stat, men rettere en global stat, der vil r√¶kke helt fra Christiansborg til den Hvide Hus i Amerika. Det er kun starten p√• den kommende islamiske stat, der vil dominere fra √łst til vest.

Min besked til muslimerne i vesten, samt Danmark er det samme, som Allah (swt) har sagt i Koranen – opfyld jeres forpligtelser over for Allah (swt). I Koranen siger Allah (swt):

‚ÄĚDet er ham, der har nedsendt sin Budbringer med vejledning og den sande Deen for, at dominere over alle andre religioner/ideologier, selv om de vantro hader det‚ÄĚ (9:33)

abu khattab uddragVi har set, hvordan medierne har k√łrt ned p√• Islam i s√• lang tid, samt politikkernes propaganda – vid at muslimerne ikke sidder tavse mens vores Deen bliver kr√¶nket. Jo mere i angriber Islam, jo flere vil tilslutte dens r√¶kker. Vi har ikke glemt alle de kr√¶nkelser mod vores elskede profet, samt muslimerne og vid at Muslimerne aldrig glemmer.

Vi inviterer den danske befolkning til ikke at lytte til politikkerne, samt deres propaganda og rådgiver dem om at studere, hvem Allah og hans profet Mohammed (saws) er. Man vid at sandelig Islam er sandheden sendt fra Allah til hele verden, også til Danmark.

Mange muslimer fra Danmark (K√łbenhavn, Odense, √Örhus og andre steder) har, MashaAllah, udf√łrt deres pligtelser og forladt deres hjem, familier, koner, b√łrn og alt det de elsker, for at oph√łje Allah (swt) ord og ofre deres krop og blod for denne Deen. Alhamdulillah de k√¶mper i de forreste r√¶kker sammen med de andre Mujahideen, som ogs√• er kommet fra forskellige lande (s√•som, Belgien, Holland,England, Sverige, Norge, USA osv.)

Husk Åh Muslimer, sejren vil kun komme gennem vores ofringer og stræblser for denne her Deen, denne Deen kræver handling og ikke kun snak. Allah (swt) siger i Koranen:

“Sig: “Hvis jeres f√¶dre og jeres s√łnner, jeres br√łdre, jeres hustruer og jeres n√¶rmeste; hvis de rigdomme, I har erhvervet, og handelsvarer, som I frygter at br√¶nde inde med, og boliger, hvori I finder behag – hvis alt dette er jer k√¶rere end Allah og Hans udsending og kampen for Hans sag, s√• vent, til Allah kommer med sin befaling!” Allah retleder ikke de gudl√łse folk.‚ÄĚ (9:33)

Mvh. Abu Khattab

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Stoltenberg st√•r til at blive bl√¶st fra magten ūüėÄ http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article2069404.ece Der skal ske ting og sager, hvis den norske statsminister, Jens Stoltenberg, skal g√łre sig forh√•bninger om at blive ved magten efter det kommende stortingsvalg. Fredag viser en meningsm√•ling foretaget af Norstat for den norske radio- og tv-station NRK, at de nuv√¶rende oppositionspartier st√•r til at f√• 111 mandater, mens den r√łdgr√łnne regering blot kan se frem til at skrabe 56 mandater sammen ved valget den 9. september. [!!!!!] I m√•lingen f√•r H√łyre, der ventes at s√¶tte sig p√• statsministerposten, hvis oppositionen vinder valget, 59 mandater. Det er mere end… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Vi har h√łrt Jens Stoltenbergs l√łgner i 8 √•r n√•. Og sett hans maktesl√łshet og handlingsvegring. Det eneste han har f√•tt til i Norge er √• mangedoble antall unyttige byr√•krater og ansette x antall kommunikasjonsr√•dgivere for seg selv og sin regjering. Alt annet har st√•tt i stampe.
Bortsett fra masseimporten av uintegrerbare mennesker fra verdens mest dysfunksjonelle steder, da. Der har det v√¶rt en eksplosiv √łkning. Stoltenberg tror nordmenn kan leve av sosialklienter fra utlandet.

Marit
9 years ago

“Dessutom forkunnar hr Reinfeldt att han er ateist”
Helt feil ! Hr. Reinfeldt er psykopat.

HH
HH
9 years ago

Ja, Christer, vad f√•r vi i slutet? Om man kan br√§nna ned kristna kopters kyrkor, bost√§der och ta ihj√§l folk av samma trosuppfattning, d√• vet jag faktiskt inte vad som ska komma h√§r. V√•ra politiker s√§ger: men det √§r d√§r. Och inte h√§r. Dessutom f√∂rkunnar hr Reinfeldt att han √§r ateist. Han kanske klarar sig. Med ett kn√§fall i r√§tt riktning… Men vad vet vi om x-antal √•r? Jag har varken sagt bu eller b√§ om invandring. F√∂r mig f√•r m√§nniskor se ut som de vill, svarta, gula, violetta eller vad som helst. Men det √§r inte m√§nniskorna i SIG… Read more »

Christer
Christer
9 years ago

Det tragiska är att politikerna genom att springa och gömma sig, lämnar plats för starka ledare som på mycket kort tid kan ta över.
Dessa starka ledare kommer att konfrontera representanterna för den främmande religionen.
Och då är det mycket stor risk för att inbördeskriget är här.

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  Christer

Det er p√• tide, at folk snart indser, at det ikke drejer sig om kommende borgerkrig, men en all-out krig mod islam. Muslimerne opfatter islam som en nation, Ummahen, hvilket for os er en noget speciel tankegang, men s√•dan er det. Islam har erkl√¶ret krig, men man Vesten lader som om, det blot er nogle tosser, som man giver lidt sm√•bidder af sharia i vore lovgivninger, lidt moskeer osv, men kravene vil forts√¶tte, m√•let ser som islam selv siger: islamisk overherred√łmme. En √łjen√•bner var m√•ske det m√łde blandt Mursis regering, som blev transmitteret direkte, hvor man direkte udtalte, at USA… Read more »

HH
HH
9 years ago

N√§r jag l√§ste Stefan Zweigs minnen fr√•n ett Europa som beh√§rskades av det f√∂rsta kriget f√∂r att sedan hamna i det andra och n√§r jag p√• TV s√•g Hitlers tillkomst och orerande fr√•n tribunerna slog mig en sak – vi l√§r oss ingenting av historien ty den √§r hela tiden utsatt f√∂r en f√∂r√§ndringens vind. Var det konstigt att Tyskland blev som det blev p√• 1930-talet och fram√•t? Vem r√•dde f√∂r F√∂rsta v√§rldskriget? Skotten i Sarajevo… enligt Zweig var det ingen som saknade de uppburna d√∂dade. Sen blev det diskussioner hit och dit och pl√∂tsligt var hela Europa i krig.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Vestager s√łger at l√¶gge udl√¶ndingedebatten d√łd http://denkorteavis.dk/2013/vestager-prover-at-tie-udlaendingepolitikken-ihjel 16. Aug 2013 Tophistorier I anledning af De Radikales sommergruppem√łde bringer Jyllands-Posten i dag et interview med MargretheVestager. Det forl√łber noget ejendommeligt. Vestager bliver spurgt til, hvad hun mener om debatten om svinek√łd, halalslagtning og religi√łse hensyn. Den debat, som Helle Thorning gik ind i i s√łndags. Skal man tro interviewet, mener Vestager ingenting om disse emner. …. Forskellige v√¶lgere Der er en v√¶sentlig forskel mellem Thornings og Vestagers politiske situation i forhold til disse sp√łrgsm√•l: Thorning har en del v√¶lgere, som har problemerne inde p√• livet, fordi de bor i omr√•der pr√¶get… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Tak ūüėČ Nej, det er da klart – jeg synes bare, den fortjener at blive n√¶vnt, s√• flere og flere m√•ske begynder at blive opm√¶rksomme p√• de tilsyneladende horrible tilstande i flygtningen√¶vnet, hvor mange medlemmer √•benbart har haft langt mere travlt med at dyrke deres endel√łse selvgodhed end f√łrst og fremmest at varetage den danske stats og dens borgeres sikkerhed og interesser og s√• p√• den baggrund seri√łst vurdere, hvem der er trov√¶rdige og passende asylkandidater – og hvilke der s√• m√• rejse hjem igen med uforrettet sag pga. utrov√¶rdige historier eller √•benlyst manglende kompatibilitet med det danske samfunds grundv√¶rdier… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Bent Wigotski tager bladet fra munden: Flygtningen√¶vnet gav for mange asyl http://denkorteavis.dk/2013/bent-wigotski-tager-bladet-fra-munden-flygtningenaevnet-gav-for-mange-asyl Tophistorier Flygtningen√¶vnet er et domstolslignende ¬≠organ, der behandler klager over Udl√¶ndingestyrelsens asylafslag. N√¶vnet best√•r af en formand og n√¶stform√¶nd, som er dommere, samt medlemmer, som er udpeget efter indstilling fra justitsministeren, udenrigsministeren, Advokatr√•det og Dansk Flygtningehj√¶lp. I de konkrete sager best√•r et n√¶vn af en dommer som formand og et medlem udpeget af hver af de n√¶vnte instanser. Medlemmerne er uafh√¶ngige og kan ikke modtage eller s√łge instruktion udefra. Is√¶r to forhold i Flygtningen√¶vnet er p√•faldende: 1) Det er ikke asylans√łgerne, der skal bevise, at deres forklaringer er… Read more »

Bo
Bo
9 years ago

Ni muselmaner försöker med det gamla tricket att omväxlande vara offer / gärningsman. Många av oss köper inte ert billiga falska oljiga trick från Levanten som är känt i Norden sedan tusentals år. När vi tröttnar på er och blir arga ordentligt,

då kommer Nordmännens raseri över er.

Bo
Bo
9 years ago

√Ėver min d√∂da kropp. Om vi i Skandinavien √§r lika goda soldater som v√•ra v√§nner Finl√§ndarna (och det √§r vi nog n√§stan), d√• g√•r det som i Finska vinterkriget, en d√∂d Finne / Nordman p√• TIO d√∂da kommunister /muselmaner. Hakkap√§lle !

Utmana oss MER bara, PROVOCERA oss, ELDA, s√• att vi blir t√§nda och g√•r B√ĄRS√ĄRKAG√ÖNG !.

N√§r vi g√•r B√§rs√§rk, s√• kommer l√∂ssen i era stinkande sk√§gg, natts√§rkar och turbaner, fly fr√•n er, p√• samma s√§tt som n√§r havet drar sig undan inf√∂r en tsunami. Sedan n√§r ni gl√§ds √•t att vara lusfria en stund, kommer vi och …

JensH
JensH
9 years ago

Det er faktisk ikke ‘bare’ 30-40 Koptiske kirker, der er blevet br√¶ndt af i Egypten. Inden for kun 24 timer er 52 kirker blevet br√¶ndt af, og derudover er kristne hjem og forretninger ogs√• blevet angrebet i denne Egyptiske version af Krystalnatten:

http://edition.cnn.com/2013/08/15/world/meast/egypt-church-attacks/index.html?hpt=hp_c1

Pr√¶sident Obama havde i g√•r travlt med at ford√łmme den Egyptiske h√¶rs “brutale fremf√¶rd” overfor det Muslimske Broderskab. Hvor er hans ford√łmmelse af disse helt klart nationalt organiserede angreb p√• Kopterne???

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

“Vores justitsminister tror, han kan holde ‚Äėdanske‚Äô jihadister v√¶k fra Syrien ved at true med ‚Äúmeget lange straffe.‚ÄĚ

Straffelovens ¬ß 128: Den, som i den danske stat foretager hvervning til fremmed krigstjeneste, straffes med b√łde eller f√¶ngsel indtil 2 √•r.

http://www.themis.dk/searchinclude/Lovsamling/Straffeloven_kap_14.html

Hvem siger noget om 10 år?

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  steen

Der står kun, at den der hverver, kan straffes.
Mig bekendt er det ikke ulovligt, hverken at s√łge eller g√łre krigstjeneste i andet land?
S√• Justitsministeren kan intet g√łre, heller ikke straffe ved hjemkomst.
I √łvrigt er den “danske” jihadist ikke dansk statsborger, men noget s√• specielt som international terrorist kun undergivet islams love.
Mere interessant ville det v√¶re, at h√łre justitsministeren tage stilling til islams evige krigserkl√¶ring mod Danmark og den √łvrige ikke-islamiske verden.
Velbekomme.

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

@T. Snorrason

“Mere interessant ville det v√¶re, at h√łre justitsministeren tage stilling til islams evige krigserkl√¶ring mod Danmark og den √łvrige ikke-islamiske verden.”

Det beh√łver du ikke sp√łrge Morten B√łdskov om. Jeg kan give dig hans svar: “Det er en lille ubetydelig minorietet, som har misforst√•et islam”. Det plejer ihvertfald at v√¶re standard-svaret fra vestlige politikere, n√•r de skal tage stilling til hvad man kalder “de radikale islamister”.

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

Kunne v√¶re interessant at h√łre, hvad denne muslimske tosse har levet af her i Danmark, hvem der har finansieret hans rejse og nu hans ophold i Syrien?
Modtager han mon stadig dansk bistandshjælp i Syrien?

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago
Reply to  steen

Nu vil jeg n√łdig kaste mig ud i fortolkninger af B√łdskovs hjerned√łde udtalelser, men det som han sandsynligvis mener med udtalelsen om at “PET holder nemlig et v√•gent √łje med dem” er at de personer som tager til Syrien kan straffes for krigsforbrydelser beg√•et i Syrien n√•r de vender “hjem” til Danmark. Men mon ikke at det ofte bliver utroligt sv√¶rt for anklagemyndigheden at bevise at den og den “dansker” har slagtet den og den nede i det rottehul? Derfor giver det naturligvis ogs√• meget mere mening (som Steen skriver) at lukke gr√¶nserne og fratage dem statsborgerskabet n√•r de har… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 years ago

Europ√¶iske levebr√łdspolitikere n√¶gter at lytte til Enoch Powell, Mogens Glistrup, Andy Chowdary og Abu Khattab, blandt mange der ved hvad islam er. Disse politikere er ansvarlige for muslimers masseindvandring. Enhver med et minimum af forstand kan se at muslimer er et problem. Hvorfor vil landsforr√¶derne ikke holde op med at √łdel√¶gge vores lande?

Marit
9 years ago
Reply to  Nielsen

Avpixlat er nede igjen. Sveriges totalitære ytringsfrihet.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x