19
aug
Seneste opdatering: 19/8-13 kl. 1907
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

P1030891

Klik foto f. helskærm. I Sverige, hvor alt er større og bedre (eller værre efter smag), findes nu noget som hedder “hijabuppropet.” En kvinde påstår, at ‘hendes nærmeste veninde’ er blevet overfaldet og slået besvimet to gange med hovedet ned i en bil for sit tørklæde, men hun vil ikke konkretisere sine påstande nærmere. Det har medført en Aftonbladet-folkrörelse I morgon beslöjar vi oss av solidaritet

Det kan ikke udelukkes, at det hele er sandt, og at det virkelig er lykkedes politikerne af få svenskerne til at gribe til håndgribeligheder i stedet for stemmesedlen. “Hvis noget kan gå galt, vil det gå galt.” Murphys lov. Ikke alle medier æder historien uden forbehold selvom Samira, der fortæller historien om ‘sin nærmeste veninde’ og optræder uden eget efternavn, helt bogstaveligt græder ud Sveriges Radio.

Noget klinger falsk, ‘Samira’ leder for meget efter svar på helt konkrete spørgsmål f.eks.: “Hvor gammel er din veninde”? “Hun er i tyverne”. “Hvad sagde overfaldmanden?” “Jeg husker det ikke ordret.” Venindens påståede lidelser får også med så bred en pensel, at man ikke umiddelbart køber historien. Desuden er personerne bag opråbet kendte militante, muslimske propagandister som Fatima Doubakil..

Og hvis det endelig passer – hvem taler så for de mange svenskere, som mishandles, voldtages, røves, svines til og sågar myrdes af indvandrere – år ud og år ind? Hvordan er offerstatus, hvis man sammenligner de to grupper? En hemmelighed! Hvorfor? Gæt engang! Hvis nogle svenskere har fået nok, er det ikke acceptabelt, det er kun hvad man kunne vente sig, som statsminsteren har sagt i en anden sammenhæng.

EVENTUELLT hatbrott. TROLIGTVIST hatbrott osv. Kanske förstår även TV4 innerst inne att storyn inte hänger ihop eftersom kampanjen startade på twitter en timma innan det påstådda brottet begicks.

Hijabuppropet Twitter

»Kirker bliver overfaldet i Egypten«

Såvidt DR tekst TV, de kristne nåede akkurat med i den vakkelvorne overskrift. DR Online har én artikel om det samme fra den 18 august,Egyptens krystalnat hvis sproglige uhjælpelighed peger på, at den er forfattet af den/de samme som Tekst versionen, Christine Hyldal og Niels C. Jensen. Den er lidt mere oplysende, men ikke i nærheden af at oplyse om kristenforfølgelsens egentlige omfang, der også omfatter hjem, skoler og butikker. At der er tale om et målrettet forsøg på etnisk udrensning, fremgår ikke. At ikke bare koptere, men et flertal i Egypten er trætte af at se det fascistoide Broderskab fremstillet som ofre af EU og USA, fremgår heller ikke. Dette bortset fra at begge DR historier kunne være skrevet 48 timer inden, se f.eks. Snaphanen 16 august tidlig morgen.

Jeg betaler intet til DR’s parodi på redelig oplysning, og det giver mig med jævne mellemrum en vis fortrøstning, at minde mig selv om det. At de muslimske brunskjorter også er gået til angreb på Egypten før-islamiske kulturrigdomme, skal blot nævnes i farten, ikke af DR, naturligvis.

Hvor går grænsen egentlig mellem løgn og sandhed for DR, mellem virkelighed og illusion? Vi har adgang til de samme kilder, forskellen er vel blot, at de to journalister har det som heltidsarbejde og får godt med skattekroner for det. Et besøg ude i virkeligheden om Egypten – også den 18 august: Asia News:At least 58 Christian churches, schools, institutions, homes and shops have been attacked, looted and torched.

The list of Christian churches, schools, institutions, shops torched by the Muslim Brotherhood in the last three days The following list of 58 looted and burned buildings (including convents and schools) has been verified by representatives of the Christian Churches.

– At least 58 Christian churches, schools, institutions, homes and shops have been attacked, looted and torched over the last three days by the Muslim Brotherhood and supporters of Mohamed Morsi, the former Egyptian president who was deposed on 3 July.The representatives of the Christian Churches have drawn up a list which we publish below. The list was handed over to AsiaNews by the Press Office of the Catholic Church in Egypt. The list of Christian churches, schools, institutions, shops torched by the Muslim Brotherhood in the last three days

Catholic churches and convents

1. Franciscan church and school (road 23) – burned (Suez)
2. Monastery of the Holy Shepherd and hospital – burned (Suez)
3. Church of the Good Shepherd, Monastery of the Good Shepherd – burned in molotov attack (Asuit)
4. Coptic Catholic Church of St. George – burned (Minya, Upper Egypt)
5. Church of the Jesuits – burned (Minya, Upper Egypt)
6. Fatima Basilica – attacked – Heliopolis
7. Coptic Catholic Church of St. Mark – burned (Minya – Upper Egypt)
8. Franciscan convent (Sisters of the Immaculate Heart of Mary) – burned (Beni Suef, Upper Egypt)
9. Church of St. Teresa – burned (Asuit, Upper Egypt)
10. Franciscan Church and School – burned (Asuit, Upper Egypt)
11. Convent of St Joseph and school – burned (Minya, Upper Egypt)
12. Coptic Catholic Church of the Sacred Heart – torched (Minya, Upper Egypt)
13 Convent of the Sisters of Saint Mary – attacked (Cairo)
14. School of the Holy Shepherd – attacked (Minya, Upper Egypt)

Orthodox and Evangelical Churches
1. Anglican Church of St. Saviour – burned (Suez)
2. Evangelical Church of St Michael – surrounded and sacked (Asuit, Upper Egypt)
3. Coptic Orthodox Church of St. George – Burned (Minya, Upper Egypt)
4. Church of Al-Esla – burned (Asuit, Upper Egypt)
5. Adventist Church – burned, the pastor and his wife abducted (Asuit, Upper Egypt)
6. Church of the Apostles – burned (Asuit, Upper Egypt)
7. Church of the Holy renewal – burned (Asuit, Upper Egypt)
8. Diocesan Centre Coptic Orthodox Qusiya – burned (Asuit, Upper Egypt)
9. Church of St. George – burned (Arish, North Egypt)
10. Church of St. George in al-Wasta – burned (Beni Suef, Upper Egypt)
11. Church of the Virgin Mary – attacked (Maadi, Cairo)
12. Church of the Virgin Mary – attacked (Mostorod, Cairo)
13. Coptic Orthodox Church of St. George – attacked (Helwan, Cairo)
14. Church of ​​St. Mary of El Naziah – burned (Fayoum, Upper Egypt)
15. Church of Santa Damiana – sacked and burned (Fayoum, Upper Egypt)
16. Church of St. Theodore – burned (Fayoum, Upper Egypt)
17. Evangelical Church of al-Zorby – Sacked and destroyed (Fayoum, Upper Egypt)
18. Church of St. Joseph – burned (Fayoum, Upper Egypt)
19. Franciscan School – burned (Fayoum, Upper Egypt)
20. Coptic Orthodox Diocesan Center of St. Paul – burned (Gharbiya, Delta)
21. Coptic Orthodox Church of St. Anthony – burned (Giza)
22. Coptic Church of St. George – burned (Atfeeh, Giza)
23. Church of the Virgin Mary and father Abraham – burned (Delga, Deir Mawas, Minya, Upper Egypt)
24. Church of St. Mina Abu Hilal Kebly – burned (Minya, Upper Egypt)
25. Baptist Church in Beni Mazar – burned (Minya, Upper Egypt)
26. Church of Amir Tawadros – burned (Minya, Upper Egypt)
27. Evangelical Church – burned (Minya, Upper Egypt)
28. Church of Anba Moussa al-Aswad- burned (Minya, Upper Egypt)
29. Church of the Apostles – burned (Minya, Upper Egypt)
30. Church of St Mary – arson attempt (Qena, Upper Egypt)
31. Coptic Church of St. George – burned (Sohag, Upper Egypt)
32. Church of Santa Damiana – Attacked and burned (Sohag, Upper Egypt)
33. Church of the Virgin Mary – burned (Sohag, Upper Egypt)
34. Church of St. Mark and community center – burned (Sohag, Upper Egypt)
35. Church of Anba Abram – destroyed and burned (Sohag, Upper Egypt)

Christian institutions
1. House of Fr. Angelos (pastor of the church of the Virgin Mary and Father Abraham) – burned (Minya, Upper Egypt)
2. Properties and shops of Christians – Burnt (Arish, North Egypt)
3. 17 Christian homes attacked and looted (Minya, Upper Egypt)
4. Christian homes – Attach (Asuit, Upper Egypt)
5. Offices of the Evangelical Foundation – burned (Minya, Upper Egypt)
6. Stores, pharmacies, hotels owned by Christians – attacked and looted (Luxor, Upper Egypt)
7. Library of the Bible Society – burned (Cairo)
8. Bible Society – burned (Fayoum, Upper Egypt)
9. Bible Society- burned (Asuit, North Egypt).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Mon S snart begynder at se skriften på væggen? 😉 Umiddelbart ville jeg, når man ser DFs massive fremgang i de seneste meningsmålinger, tro at det frejede sig om langt flere end 50.000 – måske snarere 100.000 eller flere ? – , for hvor kommer alle disse nye stemmer ellers fra? ( altså fra 12.7 % ved FV2011 til nu 19-20 % – hvor 20 % svarer til ca. 800.000 stemmer ) DF har nuppet flere end 50.000 S-vælgere siden valget http://www.b.dk/politiko/df-har-nuppet-flere-end-50.000-s-vaelgere-siden-valget Af Thomas Søgaard Rohde, Berlingske Nyhedsbureau 19. august 2013, 12:46 1 Kommentar Siden 2011 har Dansk Folkeparti kapret… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Förstår inte vänstern att efter avslöjandet om Stasi-agenten Karl-Heinz Kurras’ maskeradmord på studenten Benno Ohnesorg, vilket användes för att piska upp hatstämning på gatorna 1967-68, så tror vi inte längre på någonting:

http://www.spiegel.de/international/germany/new-revelations-about-stasi-spy-kurras-soviets-had-help-during-checkpoint-charlie-standoff-a-629911.html

Det tycks inte sluta där. Avslöjanden om Baader-Meinhof ligans politiska gren fortsätter dugga tätt. I dagarna har Die Welt offentliggjort material som borde påverka det tyska valet:

http://www.welt.de/politik/deutschland/article119125251/Steinbrueck-die-Stasi-und-die-Freunde.html

http://www.welt.de/politik/deutschland/article119132828/Wie-nah-kam-die-Stasi-Peer-Steinbrueck.html

http://www.welt.de/politik/deutschland/article119145309/Steinbrueck-will-seine-Stasi-Akte-online-stellen.html

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ske i undertøjet redder piger fra tvangsægteskab http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-70846738:ske-i-undert%C3%B8jet-redder-piger-fra-tvangs %C3%A6gteskab.html Mandag d. 19. aug. 2013 kl. 10:39 af Anders Holm Nielsen, ahol@tv2.dk I et nyt tiltag mod tvangsægteskaber råder en britisk gruppe nu piger til at putte en ske i deres undertøj for at undgå flyrejsen mod et tvangsægteskab. Gruppen siger, at tricket allerede har reddet flere fra at blive giftet væk mod deres vilje. Den gemte ske sætter en metaldetektor i gang i lufthavnen, og teenagerne bliver ført væk fra deres forældre for at blive visiteret. Visiteringen er en sidste chance for at undgå et tvangsægteskab. Idéen kommer fra Karma… Read more »

HH
HH
8 years ago

Igår lyssnade jag på P1, Sveriges radio, där en mycket attackerande s k journalist gick på Dagerlind beträffande “hatsajten” Avpixlat. Dagerlind svarade så gott han kunde mycket mer hann han inte med, men några reflektioner är av nöden. Jag har tidigare jobbat som dagspressjournalist. Under min lärotid gick man som volontär och fick börja från scratch. Någon Journalisthögfärds-skola har jag sålunda inte gått i, men jag har redan från början fått lära mig journalistens credo: TYCK INGENTING SJÄLV! FAKTA PÅ BORDET! Det jag ser idag är någonting helt annat. Jag står alltså framför en utsaga, t ex den kvinnliga polisen… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  HH

*motsvarigheten till “like”* Förutom det du skriver, som jag instämmer helt i, så är det ju ett fullständigt skevt urval av nyheter. Det är inte bara så att journalister “tycker” en himla massa om de nyheter de tar upp. De tar också upp mycket väl valda nyheter. Ta exemplet här ovan, där en förmodligen påhittad historia där en huckleförsedd, gravid kvinna blir misshandlad med okvädingsord mot muslimer. Det må vara hänt att det förekommer, men jag VET att detta inte är ett tillnärmelsevis så stort problem som svenska unga killar som blir utsatta för motsvarande “hatbrott” för att de är… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  steen

Jag vet precis hur du känner, och hur tror du det känns för mig? Vi bor kanske 40 km ifrån varandra, rent geografiskt, men det mentala avståndet är så mycket längre. Själv tillhör jag ju gruppen som ser genom spektaklet. Orkar högst med en svensk nyhetssändning i veckan och bara den gör illa till mods. Jag föredrar att inhämta mina nyheter från alternativa ställen, några internationella kanaler, valda bloggar (som Snaphanen). Men resultatet är ju att jag och några av mina vänner lever i en slags verklighetbubbla, medans gemene man lever i en värld där genus, islamofobi och rasism är… Read more »

Jernhesten
8 years ago

DR er storslem, men TV2 er nu heller ikke meget bedre.

Se blot deres hjemmeside i dag. Endnu en hulke-snøfte historie om en udlænding som skal udvises.

Enkeltsager som isoleret set sagtens kan være uretfærdige, men som overhovedet ikke giver noget retvisende billede af hvordan udlændinge strømmer ind over grænsen.

HH
HH
8 years ago

På den arabiska jag har tillgänglig har vårt land namnet Alswyd. Jag har funderat mycket på vad just al- betyder i sammanhanget. Är det en bestämmande vokal eller vad? Någon som vet?

Med tanke på sammanhanget ovan med protest-sjalarna har jag bestämt mig för att gå med i en nudistförening. Alnud?

Jörgen
Jörgen
8 years ago

Muslimska brödraskapet (MB) representerar rimligen enbart en minoritet, om än stor i Egypten, men tillsammans med salafisterna, en ännu radikalare islamistisk riktning, fick de majoritet i det val som nyligen hölls. På den andra kanten har vi städernas “liberala” medelklass och de kristna. Tillsammans mönstrar de knappast en majoritet även om militärregimen nu sätter dem i skyltfönstret. Märkligt är det också att militären inte vidtar effektiva åtgärder mot övergreppen mot den kristna minoriteten, trots att denna uttalat sitt stöd för militärkuppen. Det som närmast påminner om en etnisk utrensning av de kristna skadar givetvis MB:s anseende och legitimerar militärstyret utanför… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

”Hvor går grænsen egentlig mellem løgn og sandhed for DR, mellem virkelighed og illusion? ” Måske er det bedre at spørge hvad denne barrierre er bygget af , hvordan det kan lade sig gøre at opdele mennskehjernen i isolerede afdelinger , hvoraf nogen er åbne for rationelle overvejelser og andre låst fast i dogmatik og tabuer . Tilsyneladende er der ikke nogen klare grænser for hvor godt en mennskehjerne kan fungere , samtidigt med at den hele tiden må kæmpe med interne ”vejspærringer” , tankespor som er blokerede af dogmatik . Der er masser af topkvalitetes videnskabsmænd som tilhører dogmatiske… Read more »

traveler
traveler
8 years ago

Ja, DR Online-historien er storslem: Overskriften “Kristne kirker bliver overfaldet i Egypten” sætter det sproglige niveau. Normalt, når der overfaldes, går det ud over levende væsener. Så det skurrer I ørerne, at journalisterne finder på at beskrive hærværk og nedbrænding som overfald på kirker. Det mere interessante er, at DR Online-historien midt i tragedien får indflettet denne solskinshistorie: ”I Kairo blev en kristen skole for eksempel sat i brand og tre nonner vist frem som en slags krigsfanger, inden en muslimsk kvinde reddede dem og gav dem husly, skriver nyhedsbureauet AP.” Midt i tusindvis af forfærdigelige overfald og hærværk udført… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x