21
aug
Seneste opdatering: 21/8-13 kl. 2124
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Bur­ning of churches is somet­hing which could’ve been done by the intel­li­gence. We have no proof that it is the Mus­lim Brot­her­hood who is doing this.”

“Det er hærens propaganda.” En interessant påstand han sidder i Genève og fremfører. Synd at han ikke sandsynliggører den på nogen måde. De skød så heller ikke fra minarater, havde Kalashnikovs med til ‘fredelige demonstrationer’ og havde torturkamre, som Raymond Ibrahim fortæller om? Jeg føler en akut akademikerlede grænsende til kvalme. Han besøgte Krogerup Højskole i 2007, og Tina Magaard analyserede hans dobbeltspeak i en god artikel. Jeg læser Who Needs a Democratic Egypt? og får det lidt bedre. Ramadan: Ingen bevis for at islamister har brent kirker – Der er en noget anden fremstilling af Broderskabet her:

Economist opdager at somaliere er de dårligst fungerende

Det er vist ti år siden danske socialrådgiver kaldte dem ‘uintegrerbare’. Som man kan se af grafikken, er Sverige natrligvis Europas hovedaftager af somaliere.

Somalis fare much worse than other immigrants; what holds them back? Most Somalis—Britain’s largest refugee population—do not work. They are among the poorest, worst-educated and least-employed in Britain. In a country where other refugees have flourished, why do Somalis do so badly?

Poverty is their first problem. Over 80% of Somali-speaking pupils qualify for free school meals. In Waltham Forest, a borough in east London, home to nearly 4,000 Somalis, 73% live in households on benefits. More than 50% of British Somalis rent from local councils, the highest proportion of any foreign-born population. In nearby Tower Hamlets 2010 data showed that Somalis were twice as likely as white Britons to be behind with the rent. The cost of their economic marginalisation hurts them, and is a toll on the public sector, too.

Education looks an unlikely escape route. Overcrowded houses mean children have nowhere to do their homework. In 2010-11 around 33% of Somali children got five good GCSEs, the exams taken at 16, compared with 59% of Bangladeshi pupils and 78% of Nigerian ones. Parents unable to speak English struggle. They see their children move up a year at school and assume they are doing well (in Somalia poor performers are held back). Their offspring, roped in as translators, are in no hurry to disabuse them. Britain’s Somalis, The road is long

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Tariq Ramadan er et virkelig godt eksempem på hvor fantastisk DYGTIGE hans slags kan være til at overtale andre mennesker til at tro på hans utrolige historier . Han kunne uden tvivl være god til at sælge sand i sahara , eller Eifeltårnet til turister i Paris . Det er skingrende vigtigt at indse at der ER noget som islamister generelt er BEDRE til end de fleste andre , specielt fordi de er så dårlige til mange andre ting . Om han selv tror på det er ikke et nemt spørgsmål , men heldigvis kan det for os være lige… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 years ago

En værre løgner end tariq ramadan, har ikke levet siden pædofile muhammed.

Multikulti ist tot
Multikulti ist tot
8 years ago
Santor
Santor
8 years ago

Ud over at han normalt er fuld af løgn så “tror” jeg han som sådan.

Det er ikke udført af MB. Det er langt værre, hvis man ser det som et overordnet problem. Det er “almindelige” muslimer der brænder kirkerne ned og de gør det ud fra en “almindelig” islamisk sentiment overfor kristne.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

Selvfølgelig har han bagtanker! Min pointe er bare at det er almindelige muslimer der begår selve forbrydelsen men ikke i et MB regi, det er det opportune – muligheden for i kampens hede at pleje sine egne ( islamiske ) interesser, som når venstreradikal kaster sten og andet efter politiet under dække af en fredelig demonstration.

Jörgen
Jörgen
8 years ago
Reply to  Santor

Tyvärr är det nog så att kristna i Egypten är älskade i samma utsträckning som judar var det i 1930-talets Tyskland. De kristna är hatade av många, kanske de flesta, och självklara syndabockar för allt som går snett. De är också mer välmående än genomsnittsegyptiern. Det lockar givetvis till våldsam omfördelning av de rikedomar de kristna “orättfärdigt” tillskansat sig. För de övergrepp som skedde under Mursis och MB:s vakt bär dessa ett ansvar. Det är dock delat med militärapparaten som aldrig frånträdde sin del av makten även om Mursi för en tid tilläts vara civil frontfigur. Att armén trots goda… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x