2
sep
Seneste opdatering: 2/9-13 kl. 2202
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jihad in America – the grand deception” (oktober 2012) handler om det muslimske broderskab i Vesten og især i USA, deres underorganistationer, hvad de siger udadtil og hvad de siger til hinanden, nemlig at “USA er en beskidt skraldespand og skal ved ‘grand jihad’ gradvist rådne indefra og overtages af islam.” Det er altså folk, der er kommet til USA som erobrere og for at afskaffe forfatningen og erstatte den med sharia, hvis man skal tro deres egne ord på skjulte lydoptagelser, og hvorfor ikke det?

Tommelfingerreglen er, når Broderskabsmedlemmer udtaler sig til vestlige politikere og medier er, at ikke ét ord de siger er sandt. Det burde lige være til at huske for politikere og journalister, som de iøvrigt ikke helt uden grund betragter som så naive idioter, at de ikke engang gider gøre sig særlig umage, når de lyver. Man skal iøvrigt huske, at de menige medlemmer af Broderskabets netværk ofte ikke er klar over den overordnede dagsorden.

Disse revolutionære, radikale muslimer har deres gang i Det Hvide Hus og har talt i Kongressen, selvom FBI har kortlagt dem i detaljer i tyve år. Danske og amerikanske politikere kan konkurrere om, hvem der er mest naive, uvidende og farlige for deres befolkninger. Hele filmen (66 min.) findes desværre ikke online, men disse 20 minutter er højinteressante og skræmmende. Givetvis ikke skræmmende nok for københavnske politikere, der netop i denne tid åbner en stormoske med tilknytning til Broderskabet (Dansk Islamisk Råd) på Nørrebro. Kort interview med filmens skaber, Steve Emerson.

Psykakutens personal får polissköldar

Lang de fleste psykisk syge er ikke voldelige. Eller var ikke indtil – indtil hvad? Som sædvanligt får man kun en halv historie i SR.

‘Rising tensions ’ between Muslims and Sikhs over sex grooming

Andrew Norfolk of The Times is behind a pay wall which is a tragedy. Here are snippets:

Recent trials have exposed the abuse of white girls by street-grooming rings, mostly of Pakistani origin. Campaigners claim that child protection authorities have failed to recognise a similar targeting of Sikh children. . . concerns are often mistakenly dismissed by agencies as “Sikhs complaining because they don’t like their daughter having a Muslim boyfriend”.

Mohan Singh, head of the Sikh Awareness Society, travels the country to give public talks about the issue. His organisation runs a helpline and is dealing with 19 current cases around the country. “We have dealt with 600 cases over 15 years. In the 50 worst cases it was more than one man, all of them Muslims,” he said.

Ashish Joshi, chairman of the Sikh Media Monitoring Group, said such gangs typically targeted girls “from outside their community”. He added: “They go for white, Sikh or Hindu girls because a small sub-section of the Muslim community holds the prejudiced view that non-Muslim girls are not to be respected like girls from their own community.”

In a BBC One film to be shown this evening, Sikh girls speak of being groomed for abuse by Muslims. who at first posed as Sikhs to win their trust.

Also interviewed is Ibrahim Mogra, assistant secretary-general of the Muslim Council of Britain, who says that such crimes are abhorrent but warns that “unsubstantiated allegations” about the targeting of Sikh children may cause “tensions between our communities”.

New English Review

Interview with Mohan Singh of the Sikh Awareness Society Highlighting the massive problem of grooming of Sikh girls across the UK. Aired on radio on 2nd September 2013.

Inside Out Special airing on TV tonight 2/9/13 at 7:30 on BBC 1 London (Sky Channel 954).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er dokumentaren fra BBC 1 fra i går aftes ude. Se evt. The Times artiklen neden for. Hele filmen hedder “The hidden scandal of sexual grooming of young Sikh […]

Anonymous
Anonymous
8 years ago

” Islam uden vold og terror, er som en ommelet uden æg!
Pat Condell.

http://www.youtube.com/watch?v=W3_qelW5qp4

Anonymous
Anonymous
8 years ago
LarsS
LarsS
8 years ago

Ups, kom til at kalde Leon Blum for præsident, han var dog kun statsminister.

Anonymous
Anonymous
8 years ago
LarsS
LarsS
8 years ago

Islamisk overherredømme!!! – tosserne bliver ved og ved og ved og giver aldrig op! Interessant at læse hvad Assad´s bedstefar et al. skrev om det samme og om situationen i Syrien i 1936 (og om allawitternes forhold/syn til/på jødernes situation) til den franske præsident, Leon Blum: Dr. Mordechai Kedar er en interessant og vidende herre: http://www.jewishpress.com/indepth/analysis/dr-mordechai-kedar/assads-grandfathers-1936-letter-predicts-muslim-slaughter-of-minorities-praises-zionists/2012/09/20/0/ Et lille uddrag: “The spirit of fanaticism and narrow-mindedness, whose roots are deep in the heart of the Arab Muslims toward all those who are not Muslim, is the spirit that continually feeds the Islamic religion, and therefore there is no hope that the… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

@steen “handler om det muslimske broderskab i Vesten og især i USA” Hvis du vil se en virkelig gyser om det Muslimske Broderskab’s infiltrering i det Amerikanske regerings-apperat og institutioner, så sjkulle du se nedenstående dokumentar med titlen ‘The Project’. Titlen ‘The Project’ kommer fra en manual, som blev konfiskeret af Politiet i Schweiz, da man lavede en ransagning af en villa i 1990’erne, hvor radikale islamister holdt til. Denne manual kaldet ‘The Project’ var ganske enkelt en drejebog over hvordan Det Mulsimske Borderskab skulle operere/infilterere i USA og resten af vesten. I dokumentaren deltager bl.a tidligere CIA Direktør under… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x