2
sep
Seneste opdatering: 3/9-13 kl. 0830
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så er dokumentaren fra BBC 1’s Inside Out. Den ser ud til at være sendt 19:30 i aftes. Se evt. The Times artiklen: “We have dealt with 600 cases over 15 years. In the 50 worst cases it was more than one man, all of them Muslims.” Det er altid hård kost de her historier, det er ikke noget jeg ser for nøjelsens skyld. Jeg er begyndt at springe nogle vigtige dokumentarer over som jeg måske burde bringe, men jeg har mine kvote med emner, der trækker tænder ud.

Sikh’er i England og kinesere i Paris, London og Berlin har nok mindre tålmodighed med islams excesser, end kristne europæere, har man lov at gætte. Hele filmen hedder “The hidden scandal of sexual grooming of young Sikh girls”, men så meget kan der ikke stå på en linje i rubrikken.

Det er selvfølgelig ikke tilfældigt at dette modbydelige fænomen, en kombination af pædofili og slavehold – udelukkende er muslimsk. At de er to i dokumnetaren, der prøver at bortforklare det, har intet hold i virkeligheden. Polygami og slavehold er tilladt i koranen til den dag i dag. Forbryderne opfatter næppe sig selv som kriminelle, og det er måske mere på sin plads at kalde de politikere, der har skabt situationen for kriminelle. Det ville jeg, hvis det var min datter det gik ud over. Spencer forklarer hvad BBC ikke synes, de kan tillade sig eller bare ikke ved:

First off, the Qur’an allows for the owning of sex slaves: If you fear that you will not act justly towards the orphans, marry such women as seem good to you, two, three, four; but if you fear you will not be equitable, then only one, or what your right hands own; so it is likelier you will not be partial. (Qur’an 4:3)

Sverige får sin 10. martyr i Syrien

“As salma aleykom, glada nyheter fran Syrien. Senaste martyren fran Sverige I Syrien, Ma Allah acceptera var alskade bror Abu Mohammed, han var mycket alskad, och kommer att saknas mycket for sitt good humor och nesiha han brukade ge oss.

Ma Allah acceptera han, hans blood doftade misk och hans leende blev store och store sa narmre vi forde han till sin grav.In sha Allah, Allah har accepterat honom och han chillar just nu med ett stort leende I Firdows med tva horr al ayn runt hans armar. In sha Allah vi ses snart bror.”Tionde jihadisten från Sverige stupad i Syrien

Som man ser, er døden det mest glædelige ved livet. En vittig hund foreslog at Svenska Kyrkan skulle helgenkåre de ti ved en interreligøs fest. Ingen medieomtale af dette ses og i Riksdagen går de tilsyneladende og vrider hænder i tavshed.

The caliphate will be stronger than anti-gender naivete

Giulio Meotti i Israelnationalnews: Op-Ed: Europe Deserves Islam

This radical Western licentiousness will get its punishment from Islam. Al Qaeda’s black banner crying “No God but Allah”, the banner of the people who stone prostitutes and gays, who execute Alawite drivers because they don’t know how many times you have to prostrate to Allah, is marching over this new form of “Newspeak”, the dystopian language immortalized by George Orwell.

It is a war between European atheistic and decadent apathy and the Islamist theological turmoil. Europe will loose all its precious gifts: human dignity, freedom of conscience, freedom of religion, freedom of expression, separation of state and mosque and its unique culture. The good will go with the bad. All over Europe, the number of births has dropped in comparison to the number of deaths year after year, but we daily create new types of families. A book used by the French ministry is titled “A New Sexual Order”.

If Europe fails to live for faith, decency and family, succumbing to disgraceful political correctness and secular totalitarian bigotry, if the West’s freedom is nothing but promiscuity and license, then European culture deserves to die under Islam. The caliphate will be stronger than anti-gender naivete.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Jag nyper mig i armen för att vakna – allt det jag läser här verkar som en MYCKET ond dröm! Förtjänar vi det här? Är det så här det ska vara och bli? När är nog tillräckligt? Jag förstår att människor lider och jag tycker man ska hjälpa. Det är den goda sidan hos människan och vi har det alla i oss. MEN – den andra sidan… Så tusan heller jag vill ha dessa främmande kulturer här på våra marker. Varken i Danmark, Norge, Finland, Island eller Sverige! Vi är helt enkelt inte sådana folk. Och omigen, jag bryr mig… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Der eksisterer selvfølgelig klassiske måder at lokke danske piger ud i prostitution , de er bare ikke ENDNU identiske med grooming-fænomenet , som kræver en generations-forsumpet ægte underklasse hvor familjemønstret begynder at ligne de sorte i USA .. Måske er den danske paralel til ”grooming” på nuværende tidspunkt mere som Firozeh Barakans parodi på den forslidte blondine !

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Hvad angår etnisk danske piger er ”grooming” både unødvendigt og ueffektivt . Hvorfor gøre sig SÅ store og komplicerede anstrengelser , hvis det som regel er nok at købe hende et par øl og smile selvsikkert ? Den gode side af forskellen er at det normalt ikke vil være en ret stor trussel at vise billederne til forældre , og at der heller ikke vil vvære nogen problemer med at gå til politiet .

hansL
hansL
8 years ago

Underligt jeg mindes ikke at have hørt om sådanne sager i Danmark. Mon myndighederne holder noget hemmeligt?

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  hansL

England nærmer sig de 70 millioner – så mon ikke der også er et par lignende sager i DK?…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x