3
sep
Seneste opdatering: 4/9-13 kl. 0135
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Får ta hit sina familjer Migrationsverket har beslutat att ge alla syrier som kommer till Sverige permanent uppehållstillstånd. Därmed blir Sverige först i EU med att ompröva situationen i Syrien och låta alla som fått tidsbegränsade tillstånd stanna och ta hit sina familjer. Övriga EU-länder ger tidsbegränsade, ofta ettåriga uppehållstillstånd. Beslutet innebär även att de 8 000 syriska flyktingar som finns i Sverige nu får rätt att ta hit sina familjer.Syrier får permanent uppehållstillstånd, Syrians to get permanent residence in Sweden.

Merit Wager opgiver nogle andre tal, som dækker dem der er kommet i 2012 og 2013:

Som framgår av Migrationsverkets diagram, har under 2012 och hittills under 2013 totalt nära 15.000 syrier kommit till Sverige. Ytterligare ett antal tusen torde komma under årets återstående fyra månader, vilket kanske kan innebära ca 20.000 syrier, som alla beviljas PUT. Till det kommer deras anhöriga, som via en svensk ambassad i något av grannländerna, också så småningom kommer att komma hit. Sverige beviljar nu, som enda land i EU, permanenta uppehållstillstånd åt syrier.

Maltese politicians don’t tell the electorate that Sweden receives as many asylum claims, as a proportion of its population, as Malta. But two countries rank near Malta: Sweden, with its 9.5 million population, which in 2012 took 43,890 claims (a 48% increase over 2011) – putting the ratio there at 4.6%. And then tiny Luxembourg, whose population is similar to Malta’s, is at 4%, with 2,050 claims. Sweden’s asylum burden and Malta’s proportionately the same

Til Danmark er der under borgerkrigen kommet cirka 1000, og politikerne har ikke besluttet sig til andet, end ikke at sende dem tilbage, de er i det mindste tyst betænkelige. Nu kan de ånde lettet op, med tanke på den trafik de kan sikre på Øresundsbroen. Anders Danielsson, generaldirektör Migrationsverket meddeler det ovenstående, men da han næppe kan bestemme det selv, betyder det at ingen fatalistiske politikere er fristet af at lægge navn til, og det vil undre mig om nogen journalist går i købet på Migrationsministeren eller statsministeren:

“Hvor skal de bo”? Hvordan har vi råd? “Hvad hvis det kommer 50.000 hvert år de ti næste år”? “Det vil rygtes, strømmen vil øge”. “Hvad vil andre EU lande ikke følger Sverige (og det tror ikke engang Cecilia Malmström, de gør), så kan presset blive uberegneligt stort, hvad så? Er der nogen grænse for antallet?” “Er det nu, I inddrager folks fritidshuse?” “I giver PUT til mængder, der ikke kan identifcere sig, hvordan kan I vide, det er syrere?” Endelig: Vi har en voksende statsgæld på 1.200 millarder kroner, vi skal altså betale dette for lånte penge?”

Og så videre. Ingen af disse spørgsmål, har pressen stillet i dag. Når man tænker på, at den syriske borgerkrig ser langvarig ud, og vil producere flygtninge ligegyldigt hvem der ‘vinder’, når man tænker boligmanglen arbejdsmanglen, økonomien, de overbelastede sygehuse og skoler og socialbudgetter, så savner jeg ord for de vanskeligheder, Sverige nu pøser oveni. Hvad der først bryder helt sammen, vil være tilfældigt. Ganske vist er det ikke billigt at komme til den svenske grænse (ca. 400.000 kroner til en smugler, men billigt når man tænker på at et PUT er mange millioner værd på en levetid,) Skulle det blive nemmere, er der ingen øvre grænse for hvor permanente opholdstilladelser, Sverige kan komme til at dele ud.

De svenske steder, jeg har besøgt i dag, hvor man kan høre vox populi, der er stemningen opgivende eller særdeles ophidset. Det kan blive en situation som i starten af 90 erne, da “Friggebo öppnade dammluckorna och släppte lös en okontrollerad flodvåg”, der ikke er stoppet siden. Sverige er Vestens største tildeler asyl gennem tyve år.

Hvis jeg i forvejen nærede noget håb for en svensk fremtid, ville det være slut, men det gør jeg som bekendt ikke. Jeg registrerer hvad der sker som faser ved et dødsleje. Sverige ER Syrien i en støbeskål engang i fremtiden. Én generation har hærget landet som en græshoppesværm, to-tre er nok til at opløse det. Bare siden år 2000 har de givet en million opholdstilladelser.

Det tidspunkt, hvor Sveriges overlevelse som nation, er vigtigere end en hvilken som helst asylstrøm, vil ikke indfinde sig. I resten af Europa er der dog et vist håb endnu om at mobilisere tilstrækkelig selvopholdelsesdrift. Ikke i det hårdt top-styrede Sverige. Vi revolutionerer dit land, mens du holder kæft og betaler. Sveriges skæbne bestemmes af en lille mafiøs klike på max. 20.000 mennesker, bakket op af presse af betalte skriverkarle, som er en hån mod ordet pressefrihed. “Vi skal huske den barmhjertige smaritaner” skriver de. Ja, men han døde ikke selv af barmhjertigheden.

De gode græder og the usual idiots jubler og Thomas Hammerberg sætter trumf på, ved at sige at Sverige også skal tage imod Guantanamofanger:

Ta inn hele skjermen 03.09.2013 100359Ta inn hele skjermen 03.09.2013 112556

Sveriges nye borgere

Den ita­li­enske avi­sen Avve­nire har snak­ket med flere som er rømt fra Syria. Ofte opp­gir de at deres fore­trukne mål er Sve­rige. En for­tel­ler at han brukte 12.000 euro på rei­sen, innen en laste­bil smug­let ham til Malmø.

En annen som er kom­met til samme desti­na­sjon, den tjue­fire år gamle Salim fra Yarmouk-distriktet i Damas­kus, for­tel­ler at han i egen­skap av pale­stinsk syrier til­hø­rer de “nederste blant de nederste”, og er “enda mer flykt­ning enn de andre”.

Ikke desto mindre var han bekym­ret for hvor­dan til­væ­rel­sen ville arte seg i utlendighet:

Jeg kom i januar, og jeg ble over­ras­ket over å opp­dage hvor mange syri­ere det er her. Jeg trodde jeg ville føle hjem­leng­sel, men tvert­imot: Hver gang jeg drar til utlen­dinge­kon­to­ret i Malmø møter jeg folk fra mitt eget nabolag. Der­med burde vel alt ligge til rette for Salims inte­gra­sjon i Sverige. Document.no

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Två bilder dyker upp. Den senaste handlar om inkommande syrier. De som intervjuas talar förståelig engelska och har tydligen akademisk bakgrund. Bägge säger att de vill lära sig landets kultur, språket o s v. Den ene var läkare. Jag behöver inte tvivla på detta. De såg bägge sympatiska ut. Det var bara det att där de intervjuades gjorde kameran ett svep över en gräsmatta med fasta bord och bänkar. Där sitter kvinnor med hela arsenalen av muslimsk uppfattning om hur kvinnor ska se ut. Tält alltså, svarta tält. Bästa inkommande som vill bli en del av det svenska samhället: RIV… Read more »

hansL
hansL
8 years ago

Efter afslutningen af 2 verdenskrig blev millioner af mennesker flyttet i løbet af en kort årrække. Det kan vel ske igen.

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  hansL

Korrekt.
Og der var også en stribe nationale “etniske” udrensninger, som man i dag ikke hører meget om.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  T. Snorrason

“Og der var også en stribe nationale “etniske” udrensninger, som man i dag ikke hører meget om.” Nej, selvfølgelig gør du ikke det. Disse udrensninger gik hovedsagligt ud over civile tyskere, hvor omkring 12 mio Tyskere blev udrenset fra deres hjemegn, og såvidt jeg husker døde cirka 2 mio af dem under disse udrensninger. Men jeg tror ‘logikken’ her er, at Tyskere jo som bekendt er hvide etniske Europæere, og dem har hverken den politiske eller mediemæssige elite noget tilovers for. De har “fortjent” det på grund af den vestlige imperialisme og kolonitid, som åbenbart ifølge elitens ‘logik’ gør at… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  JensH

Tvangsforflyttelserne – udrensningerne 1945 havde intet at gøre med “at Tyskere jo som bekendt er hvide etniske Europæere, og dem har hverken den politiske eller mediemæssige elite noget tilovers for.” WWII var bla. en fortsættelse af WWI, hvor tyskerne forsøgte at rette op på Frankrigs bevidste lemlæstelse af Tyskland. Stalin til gengæld søgte at rette op på grænserne efter 1920, fjernede polakker fra Ukrainske områder og ukrainere fra polske. Polakker sendtes fra det ny Hvide Rusland til Polen, medens til gengæld polakker og tjekker smed tyskere ud af deres områder. Mange af disse tyskere var kolonister fra 1939 og frem.… Read more »

Prudentius
8 years ago

Masseindvandringen når vel et “point of no return”, hvor det er lettere at skyde roret i smadder og håbe på mirakler, end forsøge at vende skuden rundt. Sverige har givetvis nået det punkt, herhjemme er vi stadig på vej mod det. Det må regnes som den eneste naturlige konsekvens af ideologisk psykotiske eliter der har opgivet deres egne folk og de stater de regere. Det har været påpeget mange gange, at de vestlige eliter bør passe alvorligt på vreden og hævntørsten iblandt deres egne landsmænd, men spørgsmålet er om ikke det er medlemmer af de indvandre-befolkninger de ivrigt kolonisere deres… Read more »

Erling
Erling
8 years ago

Nu spørger jeg igen: er der nogen der ved, hvor prisrnen for trafficking stammer fra? 12.000 euro = 80.000 kroner. Hvilke omkostninger er involveret ud over 1) flybillet & 2) kassettebånd med instruktioner? Noget ulovligt er der vel ikke tale om.

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  steen

Det forstår jeg ikke. Hvis Sverige står klar med åbne arme, er der vel intet illegalt i at tage flyveren fra Damaskus til Stockholm?

400.000!?! Der må være mange millionærer i Syrien, hvis der er 50.000 mennesker, der har råd til billetten.

Kosmos
Kosmos
8 years ago

Ligeså vildt er, hvordan det her bifaldes af Aftonbladets redaktør: http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article17398931.ab “Problemet i dag är att det nästan inte finns några lagliga vägar hit. Vi har effektivt byggt ett “fästning Europa” med hårda yttre gränskontroller just i syftet att stoppa flyktingar. Sverige behöver nu påverka övriga EU-länder både att följa det svenska exemplet och ge alla permanent uppehållstillstånd och öka möjligheterna för fler att komma hit. Även Sverige bör öka mottagandet av flyktingar direkt från området, exempelvis via systemet med kvotflyktingar där personer hämtas direkt från flyktinglägren. […] Sverige kan hjälpa. Vi har kunskapen och resurserna. Frågan är om vi… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Tjah, det kan nu alligevel godt være, at Danmark alligevel giver opholdstilladelse til de Syriske ‘flygt´ninge’, (som underligt nok ikke er kvinder og børn, men udelukkende unge mænd???). Enhedslisten forlanger nu, at Danmark giver Syrerne opholdstilladelse på linje med Norge og Sverige, og mon ikke opfyldelsen af dette krav kan “låse op” for finanaslovsforhandlingerne med regeringen: “Johanne Schmidt-Nielsen: Giv alle syriske flygtninge asyl Kalder Danmarks tilgang til syriske flygtninge »skizofren«. Danmark bør følge Sverige og Norge og give alle syriske flygtninge asyl i Danmark.” Men ikke bare dem der kommer hertil skal have automatisk asyl, selvom allerede 90 procent af… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  JensH

…”Syriske ‘flygt´ninge’, (som underligt nok ikke er kvinder og børn, men udelukkende unge mænd???).”

Her er der billeder af disse alt andet end udhungrede unge mænd, syrer eller andre.

http://ozziesaffa.blogspot.com/2013/07/australia-rudds-png-rort.html

Robert R
Robert R
8 years ago

Det er som om indvandrenes antal skal op på et niveau, hvor de har passeret the point of no return,inden svenskerne når at opdage hvad der er ved at ske.

Tove
Tove
8 years ago
Reply to  Robert R

Den svensk som inte har upptäckt invandrarnas antal och utbredning, kan inte ha varit utanför sin dörr på många år. Det finns ingen ursäkt länger. “Mångkulturen” är överallt i Sveriges långa land, från Ystad till Karesuando (jag körde den sträckan på semester i sommar). Den svensk som fortsätter att rösta på 7-klövern, vill att Sverige skall sjunka som Titanic. Jag köper inte argument som att svensken är hjärntvättad och ovetande. Internet använder de flesta och än så länge kan vi rösta fritt, på det parti vi vill. De flesta svenskar har också ögon och öron. Sanningen finns precis utanför svenskens… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Robert R

“point of no return” er ca. 10% muslimer.
Tallene har tidligere været vist på siden her.
Det slutter med borgerkrig, når muslimerne kræver egne områder med sharia for “svenske” muslimer, ganske som Bosnien.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Berygtet islamist angriber demokratisk muslim op til kommunevalget http://denkorteavis.dk/2013/berygtet-islamist-angriber-demokratisk-muslim-op-til-kommunevalget/ 03. Sep 2013 Islamisten Khalid Alsubeihi får støtte fra Københavns Kommune til sit sociale projekt på Nørrebro, kaldet Nørrebronx. [ Det er da også ham, der styrer / styrede (?) Fædregruppen, ikke? ] Forleden oplevede han endda, at Københavns overborgmester Frank Jensen tog ham meget håndfast i forsvar. Frank Jensen fratog medlem af Borgerrepræsentationen, Jaleh Tavakoli, ordet, da hun under en budgetdebat netop kritiserede kommunens støtte til den rabiate Alsubeihis arbejde. [!!!] Måske Frank Jensen havde i tankerne, at Alsubeihi kan lægge et godt ord ind for Socialdemokraterne i forbindelse med… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Ralf Pittelkow: Hos Socialdemokraterne må man gerne være islamist http://denkorteavis.dk/lead/den-korte-avis-har-bragt-flere-eksempler-pa-at-socialdemokraterne-har-taget-islamister-under-deres-vinger-hvordan-gar-det-til-at-partiet-lober-sa-meget-fra-sine-egne-principper-fa-svaret-her-ho/ Den Korte Avis bragte i går en artikel om overborgmester Frank Jensen, der fratog løsgængeren Jaleh Tavakoli ordet midt i et indlæg under en budgetdebat i Københavns Borgerrepræsentation. Årsagen var, at Tavakoli opfordrede Borgerrepræsentationen til ikke at fortsætte med den kommunale støtte til integrationsmedarbejder Khalid Al-Subaihi [!!!] og hans projekt for børn og unge på Nørrebro, kaldet Nørrebronx. Frank Jensen greb ind med bemærkningen: ”Jeg synes, de seneste tre minutter har været fuldstændig ved siden af skiven i forhold til at drøfte Københavns Kommunes budget.” [!!!] Videre sagde han: ”Hvis… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Frank Jensen angreb politiker, som kritiserede, at islamist får tilskud fra København http://denkorteavis.dk/2013/frank-jensen-stopper-politiker-som-kritiserer-at-islamist-far-tilskud-fra-kobenhavn/ Rundt om samfundet Det kan være svært at debattere integrationspolitik i Københavns Borgerrepræsentation. Det erfarede løsgængeren Jaleh Tavakoli på et budgetforhandlingsmøde i torsdags, hvor hun åbent kritiserede flere af de integrationsprojekter, Københavns Kommune bevilger penge til. Mikrofonen blev afbrudt [!!!!!] Syv minutter inde i Tavakolis ordførertale valgte overborgmester Frank Jensen, der fungerer som mødeleder, nemlig at afbryde hendes mikrofon. ”Jeg synes, de seneste tre minutter har været fuldstændig ved siden af skiven i forhold til at drøfte Københavns Kommunes budget”, sagde han fra pladsen bag hende. I… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Danskflygtninghjælp forlanger ghm, at Danmark også skal tage i mod syriske immigranter.

Tosserne kunne jo lave en aftale med Saudi og Tyrkiet om at bedrive “hjælp” i disse lande, på deres regning.

http://www.bt.dk/danmark/flygtningehjaelpen-foelg-svensk-eksempel-med-ophold-til-syrere

Polka Charlie
Polka Charlie
8 years ago

Det bliver interessant at se, hvor svenskerne skal bo i fremtiden…

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

Med let omskrivning fra tegneserien Asterix.

“De svenskere, de er tossede!”

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago
Reply to  T. Snorrason

Gallerne nøjedes da med at slå romerne blå og gule. Svensken går det betydelig værre, han bliver mishandlet i alle regnbuens farver.

JensH
JensH
8 years ago

“Asyldæmningen”??? Sådan en har Sverige da vist ikke haft i mange år.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

Naturligvis skal du have din kunsteriske frihed når du vælger overskrift, og jeg studsede også bare over at se ordene “Sverige” og “Asyldæmningen” i samme sætning 🙂 Men er det ikke 22 år der er korrekte antal for afskaffelesen af Sveriges “Asyldæmning”??? Det var da i 1991 Carl Bildts ‘borgerlige’ regering tiltrådte, (sad vistnok fra 1991 – 1994), og de to Folkepartister Friggebo og Bengt Westerberg fik (fuld) kontrol over Sveriges udlændingepolitik. Disse to Folkepartister fik effektivt ophævet ‘Lucia-beslutningen’ fra december 1989, og så vidt jeg husker var et af resultaterne, at der nærmest gik faste daglige bus-afgange fra Pristina… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
8 years ago

SVT har ändrat sin text. Nu står det:

“Allt fler syriska flyktingar kommer till hit. Under 2012 och 2013 har Sverige totalt tagit emot cirka 14.700 asylsökande syrier.”

Arvid Falk
Arvid Falk
8 years ago
Reply to  steen

SVT verkar ha hämtat sin ursprungliga uppgift från TT. DN återger TTs uppgifter:

“Beslutet innebär också att de närmare 8.000 syrier som har tillfälliga uppehållstillstånd får stanna permanent.”

http://www.dn.se/nyheter/varlden/alla-syriska-flyktingar-far-stanna/

HH
HH
8 years ago

När jag läste Mishras djuplodande rader i Avpixlat fick jag för första gången klart för mig vad som skapats i Syrien och de motsättningar som finns där. Det har jag ALDRIG läst i våra massmedia, något som borde vara självklart för varje riktig journalist. Fakta går inte att prata bort. Mishra beskriver hur massinvandring till landet kombinerat med en miljökatastrof skapat sociala omvälvningar och uppdelning av landets otaliga minoriteter. Förf förklaring finns i orden: massinvandring destabiliserar vårt land. När jag läste det där slog mig en annan sak. Vårt Sverige är Europas tredje land i ytvidd. Det som händer i… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  HH

Angående det där med IQ så har du såklart rätt i att det inte finns något likhetstecken mellan hög IQ och godhet. Men vem har påstått det? Det finns däremot en (ganska uppenbar) korrelation mellan befolkningar med hög IQ och strukturerade, fungerande samhällen som gör vetenskapliga framsteg. Det finns dessutom ett väl bevisat samband mellan låg IQ och benägenheten att hitta religiösa dogmatiska förklaringar, samt tvärtom. Detta har förstås betydelse, oavsett kultur. Du borde ha sett föreläsningen av Helmuth Nyborg under inlägget. Och nej, IQ är inte helt oföränderligt, men det har en mycket stark ärftlig komponent, mer än t… Read more »

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x