13
sep
Seneste opdatering: 13/9-13 kl. 2048
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Invading sunni muslims set up illegal sharia courts in Aleppo Syria- I would have to say this video is in the top 4 of all counter-jihad videos I have done since I started this project. I cannot think of a more clear example of how Islam operates. An area is taken over by any means possible, and Islam, a barbaric and primitive system of living beyond the comprehension and imaginations of civilized people, becomes the law, enforced by chimps and brutally and perhaps worse, arbitrarily.

This video has been a three day project by a lot of people and I would like to thank all of them. First of all, M for finding it and sending it, S. Victoria who spent some time with it, and C.B. Sashenka who stayed up all night writing it out and then working with me all day to time it. I sincerely hope you all feel it was worth the effort.

Lastly and mostly, the people who went and made this thing deserve a Pulitzer. I cannot imagine having the courage to be in a room with these jihadis and when told to stop filming managed to just keep on going knowing what would happen to them if they were caught. I hope they are not upset with our translation and republication.Clip originally found at F Desouche. (Vlad Tepes) – “I saw a scene of utter cruelty”: Eyewitness account of Syrian jihadists beheading a foe Paris Match: MONTRER L’INSOUTENABLE, Samedi 31 août, des djihadistes décapitent en public des miliciens pro-régime.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

I dagens Svenska Dagbladet har en artikelskribent – Rudbeck – skrivit om överdriven rädsla för islam och muslimer. Jag har inte hunnit läsa hela artikeln, men det räcker med rubriken för att förstå vad hr Rudbeck har kommit fram till. Det verkliga hat som pyr mellan olika islamiska riktningar och det hat man särskilt riktar mot de kristna i Mellanöstern (det bor inga kristna i det s k Palestina längre, alla har flytt) borde får artikelskribenten att se någonting annat. I det civiliserade England, där individen har vissa oförytterliga rättigheter, kan man se hur dessa utnyttjas. Var det inte självaste… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

I England tør man alligevel ikke håndhæve et forbud mod ansigtsslør mv., når det kommer til stykket – for sæt nu muslimerne skulle gå hen og blive fornærmede 😉 Birmingham Metropolitan College decides on U-turn over veil ban http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-24072854 A college which told pupils to remove facial coverings, including religious veils, for security reasons [!!!], has now changed its policy. Birmingham Metropolitan College originally said hoodies, hats, caps and veils must be removed so students were easily identifiable. The move was backed by David Cameron. But now it has decided to modify its stance to allow individuals to wear “specific… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Ikke engang i en retssal i England har dommeren lov til at kræve at se den anklagedes ansigt: Niqab court row: Compromise reached over identification http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-24065946 12 September 2013 Last updated at 15:14 GMT A woman who refused to show her face in court for religious reasons has reached a compromise over the confirmation of her identity. The 21-year-old from Hackney, London, had refused to remove her niqab and reveal her face in front of any man. Judge Peter Murphy had said the interests of justice were paramount. At Blackfriars Crown Court, the matter was resolved when the woman removed… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Lidt retfærdighed er der da trods alt stadig til 😀 9/11-skeptiker taber injuriesag mod avis http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2095969.ece Videnskabsmand taber sag mod avis, som, han følte, havde krænket ham ved at kalde ham ‘tosse’ Den pensionerede kemi-lektor Niels Harrit har fredag ved Københavns Byret tabt en injuriesag, som han havde anlagt mod en journalist og en chefredaktør fra Weekendavisen. Niels Harrit er kendt for at være skeptisk omkring de officielle forklaringer omkring sammenstyrtningen af World Trade Center i New York den 11. september 2001 En formulering i en artikel i Weekendavisen fra december 2012 var faldet Niels Harrit for brystet. Og på… Read more »

PFEP
PFEP
8 years ago

Det kom +2000 av dessa till Sverige i veckan…

Prudentius
8 years ago

Og sikke dog et islamisk paradis Allahs lystige slaver har fået skabt sig der i Aleppo. Jeg er overbevist om at pædofeten er stolt af dem!

Disse teokratiske mordere og tyranner er Vestens partnere i skabelsen af et nyt demokratisk og mere humant Mellemøsten!?

Kors i bagdelen hvor skal man være dum oven i gokken for at hoppe på den!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

De kriminelle får kontanthjælp – de arbejdssomme smides ud af landet 13. Sep 2013 Af Mersiha Cokovic Gimi Levaković, overhoved af Danmarks mest kriminelle familie, beskyldte i går Danmark for at være racistisk og diskriminerende. Det var reaktion på hans nevø, Juras udvisnings dom. For jer, der ikke ved det, så er Jura en hårdkogt forbryder, som er dømt for grov vold, afpresning, tricktyveri, indbrud, røveri, mm. Han pressede penge ud af alt fra sin fars naboer, til hårdtarbejdende forretningsfolk. Han er kynisk og afstumpet og vælger ikke midler. Juras synderegister er på størrelse med biblen. Så sent som 14… Read more »

Niklas R
Niklas R
8 years ago

Prima exempel på hur taqqiya bedrivs av muslimerna mot västvärlden.

De vet att de är barbarer sett med västerländska, civiliserade, ögon.

De vet att de har fel, därför vågar de inte använda sina riktiga namn utan använder istället alias.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x