16
sep
Seneste opdatering: 16/9-13 kl. 1955
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

syrien mig

Under vecka 37 sökte totalt 1 892 personer asyl i Sverige, en ökning med 177 personer jämfört med veckan innan. De fem största grupperna utgör 77 % av dessa. Antal asylsökande – aktuell statistik

Assistenterne er selvfølgelig foruden Riksdagen Migrationsverkets 4000 myreflittige ansatte. Som man ser, går det nogenlunde fint med at komme fra Syrien til Sverige for de mest velhavende, selvom antallet lader nogle millioner syrere tilbage at ønske endnu. Sverige har nu lige så mange asylsøgere på en uge, som Danmark har på tre-fire måneder. Assisteret selvmord er mere eller mindre lovligt i Belgien, Holland og Schweiz, men svenskerne skal jo altid være bedst til alt, så hvorfor myrde folk enkeltvis, når man kan aflive en hel nation i industriel skala på halvanden generation? Arbejdet er færdiggjort inden Svensson når at vågne af narkosen. Bliver de også verdensmestre i at vågne op og være døde?

Dansk-iransk kunstner dømt for ‘racisme’

Den iranskefødte kunstner Firoozeh Bazrafkan er kendt skyldig for racisme. “Fuldstændig Håbløst”, siger hun.Fem dagbøder af 1.000 kr. samt sagens omkostninger. Sådan lød straffen, da den iranskfødte kunstner Firoozeh Bazrafkan mandag blev kendt skyldig i racisme ved Landsretten i Aarhus. »Det er fuldstændig håbløst,« siger Firoozeh Bazrafkan, som vil forsøge at få sagen afprøvet ved højesteret.

På sin blog på jp.dk skrev Firoozeh Bazrafkan den 6. december 2011 følgende, som var en reaktion på lignende udtalelser af Lars Hedegaard, Jesper Langballe og Lars Kragh Andersen: »…jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening som dansk-iraner, at der er tale om en defekt, menneskefjendsk kultur – hvis det overhovedet er kultur? Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.«

»Det her handler om ytringsfrihed. Intet kan stoppe mig, det er denne sag alt for vigtig til. I Iran har man en lov – paragraf 220 – der giver fædre og bedstefædre lov til at begå vold og mord på deres børn og børnebørn, uden at de bliver straffet. Det skal vi da kunne tale frit om i Danmark.« Den iranskefødte kunstner Firoozeh Bazrafkan er kendt skyldig for racisme. “Fuldstændig Håbløst”, siger hun.

Firoozeh Bazrafkan: Ytringsfriheden er min religion

Den iranske-fødte kunstner vil hellere gå i fængsel end betale de dagbøder, hun mandag blev idømt. Billedkunstner og blogger og tidligere medlem af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse – Firoozeh Bazrafkan – blev for få timer siden kendt skyldig i at have overtrådt den såkaldte racismeparagraf i forbindelse med et blogindlæg hos Jyllands-Posten, hvor Bazrafkan i en længere periode fungerede som blogger med fokus på kunst, islam og Iran. Sappho.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
8 years ago

Så kom statistikken for uge 38.

Der kom kun 1 859 asylansøgere i sidste uge!!

HH
HH
8 years ago

Med all respekt för dig Skåning – massmedia och de som skriker har bara växlat spår. Glöm inte 1968 och det som följde därefter. Jag försökte höja min röst, vilket jag naturligtvis inte skulle ha gjort. Jadå, jag hade en synnerligen god vän som jag förlorade för att jag helt enkelt inte vandrade den dåtida politiska pilgrimsleden (förlåt mig alla kristna!). Ett tag, på den tiden, ringde det på telefonen och en röst låtsades spy. Tredje kvällen med samma påringare låtsades jag vara telefonjour: “Lenin träffas tyvärr inte för närvarande. Men försök med Kremls direkttelefon nästa gång. Lycka till!” Det… Read more »

PB
PB
8 years ago

Politiet opgiver sag om dødstrusler En islam-kritisk kunstner er chokeret over politiets håndtering af en sag om dødstrusler. Nordsjællands Politi opgiver sagen om dødstrusler sendt til den islam-kritiske kunstner Firoozeh Bazrafkan, som bor i Århus. »Jeg er chokeret,« siger den iransk-fødte Firoozeh Bazrafkan, som i juni modtog en truende Facebook-mail fra en mand, der præsenterede sig som iraker. I mailen henviste han til Firoozeh Bazrafkans blog på jp.dk og sammenlignede hende med en amerikansk kvinde, som han efter eget udsagn havde truet med at mishandle seksuelt, skære i stykker og kaste for hundene. I samme mail hyldede manden med et… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
8 years ago

Det er tankevaekkende,at det samme juridiske apparat(eller skal vi til at kalde det et redskab…..?),der idag doemte Firoozeh Bazrafkan for racisme,for kort tid siden lod en eksponent for denne tilbagestaaende “kultur”slippe med seks aars faengsel for voldtaegt af en ti-aarig pige.(Og for at foeje spot til skade,faar denne voldtaegtsforbryder.udsigt til taalt ophold efter udstaaet straf.)Jeg bryder mig hverken om nazismen eller kommunismen,og jeg bliver ikke kaldt racist for at yttre mig om disse ideologier i overenstemmelse med min dybeste foragt for begge…..hvordan kan der saa vaere tale om racisme,naar jeg giver udtryk for min dybeste foragt overfor den ondskabsfuldeste ideologi,der… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

“Arbejdet er færdiggjort inden Svensson når at vågne af narkosen.”. Vi svenskar/skåningar som aldrig varit nedsövda då? Jag tyckte det var nog redan på mitten av 80-talet, och har inte ändrat min åsikt sedan dess, men samhället har förändrats. Vad om oss? Vi har en massiv sammanknuten medieapparat emot oss, som numera hetsar så hårt mot oss, att kanske halva befolkningen blir så hjärntvättad att de hellre säger upp bekantskap eller anställningsavtal med en, utan att vi backar för den sakens skull. Snälla Steen. Säg inte bara att “svenskarna sover”, för det gör många av oss inte. Vi är däremot… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  steen

Vill minnas att det är ca 11 år sedan, inför valet 2002. 🙂 Men jag har sagt samma sak i femton år dessförinnan. Och jag är inte ensam. Men du vet lika bra som jag att det är omöjligt att komma till tals i svenska tidningar (för jag vet att även du har försökt). Men jag tror kanske inte du har upplevt den stenhårda polariseringen som kom i samband med valet 2010. All den hatpropaganda mot SD (som jag ändå betraktar som ett ganska snällt parti) ledde till att flera av mina vänner bara sade upp bekantskapen, trots att mina… Read more »

Prudentius
8 years ago

Så kan Bazrafkan lære det! Hvad ligner det osse, at rende rundt og sige sandheden om islam??

Det ligner uærbødig omgang med turbanklædte mørkemænd der bortgifter små piger, stener voksne kvinder, hænger bøsser fra kraner og fængsler og tortere kristne!!

Hvis Bazrafkan ikke kan forstå, at sådanne excellencer og deres åndelige fader pædofeten står under den danske stats beskyttelse, så må hun frem med muldvarpen eller en tur i kasjotten.

Anstændighed og tolerance ER magtelitens mellemnavn! Og dem der ikke fatter det, de kan betale ved kasse 1… Sådan, Bang!

Den multikulturelle stat er streng, men retfærdig.

Santor
Santor
8 years ago

Gearene i retsmaskineriet trænger til at blive renset og smurt, der er alt for meget grus og sand i. Det forekommer mig at dommerstanden er fuldstændig på herrens mark når de fastsætter en dom.

Udover det totalt tåbelige i at en eller anden ligegyldig overbetjent udsteder en bøde på et så tyndt grundlag, som jo var starten på forløbet, så kan det ikke passe at en anklager skal spilde rettens tid fordi nogen KUNNE føle sig gået for nært!

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Danske myndigheder følger i mini-skala den skandaløse opførsel hos myndighederne i Storbritanien mod “besværlige elementer” som Tommy Robinson. Hvis der ikke er ytringsfrihed så er der pr definition tyranni og der ville jeg tilslutte mig Thomas Jefferson og sige at det har folk en “naturlig ret til oprør mod.” Fordi fysisk magt, fra myndigheders eller andres side, mod MENINGER, ALDRIG kan være moralsk legitim. Og deri ligger jo at “all bets are off.” Hvis de der repræsenterer staten misbruger deres voldsmonopol har andre en “naturlig ret” til at svare på tiltale. Ytringsfriheden skal hugges i granit. Den er virkeligt grænsen… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Jeg tror, det der er galt er, at dannelsestabet også har ramt faget jura. Der er ikke dækning i 266B for at dømme en person, der fremsætter en mening – og helt tydeligt gør opmærksom på, at det her er hendes personlige måde at se sagen på. Når domstolen kan lade sig hyle ud af, at Firoozehs advokat muligvis håndterer det her forkert, og dømme hende for at offentliggøre sin mening, er der noget helt galt. Det lyder ikke for klogt. Men Firoozeh skal droppe sine “iranske love”, for de er sagen fuldstændigt uvedkommende. Hvad hun overhovedet mener er ligegyldigt.… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  steen

Det enda vettiga är förstås att avskaffa denna paragraf. Åsikter dödar inte. Direkt uppvigling, kanske, men det är inte det som det handlar om. Har jag inte rätt för mig att DF, Venstre och LA alla vill avskaffa denna paragrafen, samt blasfemiparagrafen? I så fall ligger det förhoppningsvis bara ett val bort.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  steen

Mm. Just det, Skåning, just det …

Men hvad angår Venstre, er de nogle rævepelse. “EU” er vigtigere for dem, end Danmark. Trods deres lejlighedsvist fagre ord. De vover ikke at udfordre “EU” ved at fjerne paragraffen, vær vis på det.

– – –

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Morten - - -

“Det tilkommer ingen domstol at fortælle os, hvad vi skal mene.” Se nu på virkeligheden kære Morten. Under gældende lov tilkommer det jo åbenbart en domstol at fortælle os hvad vi må og ikke må mene. Du vil både blæse og have mel i munden. Men i praksis betyder loven hvad domstolene siger de betyder. Dermed er der IKKE meningsfrihed i Danmark. Jeg er enig i at de iranske love er relativt ligegyldige idet det principielle er at det ikke tilkommer en domstol at fortælle Firozeeh hvad hun må mene og give udtryk for. Men når det ikke er gældende… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Retten skal kun tage stilling til, hvordan det her er formuleret. Er det en påstand? Så skal den normalt bevises (undtagen, hvis den strider imod 266B). Eller er det et synspunkt? Så kan man for det første ikke kræve bevis, da man i sagens indlysende natur ikke kan kræve bevis for gyldigheden af et synspunkt. For det andet kan et synspunkt ikke skulle godkendes af en domstol. Som også Zenia Stampe mener at vide. Derfor skal der procederes på, at dette helt tydeligt er formuleret som et synspunkt. Jeg er helt enig i, at den kendsgerning, at Landsretten godtog anklagemyndighedens… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Firoozeh har ikke brudt nogen lov, det er stensikkert. Der findes ikke ulovlige meninger i Danmark, det står Zenia Stampe inde for. Så nu må vi se dommens præmisser. Hvis det er samme amatøragtige advokat, der har stået for “forsvaret” af Firoozeh denne gang, kan det være noget af forklaringen på, at det er gået i skuddermudder. Men man kan vel stadig ikke dømmes, hvis man ikke har gjort noget ulovligt? Og det har Firoozeh helt afgjort ikke.

– – –

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Morten - - -

“Der findes ikke ulovlige meninger i Danmark, det står Zenia Stampe inde for”

Mon ikke Zenia Stampe mente, at “der findes ikke ulovlige meninger i Danmark, så længe de holder sig inden for det vi i Politiken-segmentet finder anstændigt”.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  JensH

Næ, det fremgår tydeligt, at hun mener, at synspunkter ikke kan være ulovlige. Jeg er svært bange for, at Firoozeh, og hendes advokat, prøver at bevise, at “Firoozeh har ret!” Sådan lyder det. Og det er temmelig tåbeligt. Selvom det ikke skulle kunne få hende dømt, for anklageren mangler stadig at bevise, at hendes synspunkt er ulovligt i sig selv. Det, der skal procederes på i denne sag, er alene, at Firoozeh – fuldt lovligt – tilkendegiver en opfattelse, hun har: Et synspunkt. Hvilket synspunkt, om det er berettiget eller ej, er komplet ligegyldigt. Det forstår enhver, hvis man holder… Read more »

Nils
Nils
8 years ago

Enig med Firoozeh Bazrafkan. Jeg er også meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening, at der er tale om en defekt, menneskefjendsk kultur – hvis det overhovedet er kultur? Men man kan sige, jeg mener, at der er tale om en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre to verdensreligioners manualer tilsammen.

Marit
Marit
8 years ago

Stakkars, stakkars svenskene ! Hvorfor protesterer de da ikke ? Svar : De lider av kollektiv psykose og har mentalt forlatt denne verden. Det finnes ikke lenger håp om bedring. Det eneste “gode” som kan komme ut av dette, er at Danmark og Norge ser sin besøkelsestid og for all del unngår samme skjebne. Det er jeg desverre ikke så sikker på at vil skje. I så fall må drastiske tiltak settes i verk. Med en ny innvandringspolitikk, basert på FOLKETS ønsker for sitt land. I Norge har vi nettopp hatt et Stortingsvalg. Hvor temaet innvandring glimret med sitt fravær.… Read more »

Tornuggleman
Tornuggleman
8 years ago
Reply to  Marit

Fegheten och dumheten vet ingen gräns i Sverige. Och värre lär det bli, då importen av lågutbildade människor och lågt IQ (se Julia Caesar) ! Fördumningen sker i en vansinnes-fart. Och hjärnflykten från landet är stor bland de unga välutbildade. Men med en (enligt honom själv) 16-dels neger vid rodret får man uppfattningen att Reinfeldt inte bara söker sina rötter. Han tömmer Afrika på vildar och muhammedaner och svenska folket bara accepterar. Protestera ? Knappast ! Man måste begära demonstrationstillstånd minst en vecka i förväg. Alla folksamlingar större än 6 personer har polisen rätt att skingra Och ni i Danmark… Read more »

Jernhesten
8 years ago

1892 personer om ugen udgør på årsbasis omkring 90.000 personer. Så kommer alle familiesammenføringer og alt anden indvandring oveni.

Hvor skal alle disse “flygtninge” bo?

Læste at der i Sverige nu er 34.000 hjemløse. Titusindevis af unge kan ikke flytte hjemmefra fordi de ikke kan finde en bolig. Alene i Göteborg skulle der være 150.000 på venteliste til en bolig?

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x