19
sep
Seneste opdatering: 20/9-13 kl. 1454
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er af let forståelige grunde ikke enkelt at være nationalsindet i Tyskland selv i dag. Sacha Korn er af Verfassungsschutz blevet beskrevet som en “højreekstrem sangskriver” fordi NPD uden hans tilladelse havde brugt en af hans sange. Verfassungsschutz måtte trække beskyldningen tilbage. Nazisterne brugte kun første vers af Lied der Deutschen, siden 1991 bruger tyskerne kun tredje vers, men Sascha Korn synger alle tre i en udgave, der har mange over- og undertoner og er så nøgen at den bliver intim, aldrig så pompøs som den indbyder til.

Man kan se på kommentarerne på You Tube, at tyskerne elsker den med dens sæbebobler i Tiergarten og den vuggesangsagtige slutning. Man skal forestille sig noget i retning af at Ulf Lundell indspillede Du gamla, du fria, hvad man så alligevel ikke rigtig kan forestille sig. Korn er en interessant sangskriver hvad man også kan høre på sangene Funkenflug og Mein Land. Han fortæller om sig selv og sin musik i Sacha Korn: Dokumentation “Treibjagd”

Secret ban on face veils for staff at 17 hospitals

At least 17 NHS hospitals have banned front line staff from wearing the veil, The Telegraph has learned, as ministers called for new guidelines to ensure all patients can have “face to face” contact with those who care for them. The Government has ordered a review of all health service policies on workers’ uniforms. It will ask professional regulators to draw up clear rules so that communication with patients is always given priority over the right of a nurse or doctor to wear a veil.

It follows indications from David Cameron that he would support public sector bodies wishing to ban staff from covering their faces. MPs have called for a national debate on the issue. An investigation by The Telegraph has found 17 NHS hospitals across five NHS trusts which have already quietly instituted a ban on front line staff wearing the niqab — a full veil which covers the face — while in contact with patients. Telegraph

Karen Jespersen: Generel asyl går galt i Sverige

Sverige har nærmest givet en fribillet til syriske flygtninge, der nu strømmer til landet i meget stort tal. Danmark skal tage imod flygtninge. Men ikke på en måde, der er ødelæggende for det danske samfund. [..]

Disse [internationale] instanser er præget af en tendens til at svække den nationale selvbestemmelse. Netop Sverige er et eksempel på, hvor galt det kan gå, når den nationale selvbestemmelse nærmest bliver gjort suspekt.

statsborgerskab 29.04.2012 030

Antallet af indvandrere er allerede nu langt højere end i Danmark: 20 procent ud af en befolkning på 9,5 millioner. Og den meget lempelige udlændingepolitik betyder, at indvandrernes andel vokser hastigt. Her er der ikke kun tale om et pres fra internationale konventioner eller domstole. Den svenske elite går forrest i arbejdet på at bringe endnu flere indvandrere til landet, idet den forklarer befolkningen, at en modstand mod dette er udtryk for fremmedfjendtlighed.

Anna Dahlberg skriver således ikke om de mange syrere, der presser på for at komme til Sverige, fordi hun mener, at der kommer for mange. Nej, hendes ærinde med artiklen i Expressen var tværtimod at agitere for at Sverige skal tage imod stadig flere.

Andre svenskere har den holdning, at man burde have helt åbne grænser. Sverige har nu to partier, der går ind for helt fri, global indvandring til Sverige. Det svenske Miljöpartiet har i flere år talt for fri indvandring fra hele verden. Nu er også det svenske Centerparti sprunget med på vognen. I midten af december 2012 sagde Per Ankersjö, talsmand for partiets idéprogramgruppe, at alle begrænsende regler for indvandringen bør afskaffes.

Det er sådanne holdninger svenskerne og andre presser på med i EU og ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Hvis vi ikke vil ende, hvor Sverige i dag er havnet, må vi afvise disse holdninger og holde fast på den nationale selvbestemmelse. Berlingske: Generel asyl går galt i Sverige

Indspilning i fuld skærm 20-09-2013 004415

Man kan jo spørge sig selv, hvordan verksamhetschefen kan blive taget på sengen over beslutninger, som hendes egen organisation tager. Har Migrationsverket heller ikke “alle hestene hjemme”, som det malende hedder på svensk? “En langsigtet løsning i Syrien”? Jo, de virkelige shia og sunni interessenter i stedfortræderkrigen ordner den sag, og tager deres respektive flygtninge: Rusland, Iran, Kina, Saudiarabien, Qatar, Egypten og Tyrkiet. Så er den ged barberet. Det manglede bare, at Europa skulle hæfte for endnu en omgang muslimsk barbari, som ikke vedkommer os.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torben Caroc
Torben Caroc
8 years ago

Jeg var ikke klar over, at de forskellige vers i een og samme sang kunne få så forskellige politiske betydninger. Faktum er dog, at hele sangen har spillet og stadig spiller en stor rolle i Tyskland. Det er godt, at Snaphanen henleder opmærksomheden på lidet kendte facetter i europæiske landes kultur og politik. Wikipedia (med link) bidrager også til at sprede lys over sangen og historien.

Jonny
Jonny
8 years ago

En tysk “Victor” == sannolikt övervakad av Verfassungsschutz.

NPD är totalinfiltrerat av Verfassungsschutz. NPD använder utan lov en sång. Verfassungsschutz börjar intressera sig för sångskrivaren. Ironiskt?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Victor
Kom dog ned på jorden, i gamle nationale sange står der så meget, som vi ikke kunne drømme om at skrive i dag. De er en del af landenes historie, intet andet.
Spørgsmålet er hvordan, vi forholder os til ordene i dag. Og der synger vi dem og ærer disse gamle sange, som en del af vores historiske kulturelle arv – andet ligger der ikke i dette.

Victor
Victor
8 years ago

1841 – Hvornår startede tre-års-krigen? Hvorfor???

Problemet er, at en del af det tyske højre ikke accepterer Bonn-København eller grænsedragningen med bl.a. Danmark. Det så vi så sent som i sidste uge, i retten i Kiel.

Beklager Steen, men posten er ahistorisk overfor den tyske ekspanisonisme, der, spår jeg, vil vise sit grimme fjæs igen.

Victor
Victor
8 years ago

Jeres post med “Lied der Deutschen” læner sig ganske alvorligt op ad landsforrædderi:

Hvad er det manden synger:

“Von der Maas bis an die Memel,
Von der Etsch bis an den Belt –
Deutschland, Deutschland über alles,
Über alles in der Welt!”

HVILKET BELT ER DER MONSTRO TALE OM!

Vil I virkelig give Sønderjylland tilbage til tyskerne?

Har mine oldefædre kæmpet forgæves i Slesvig?

Er min families fordrivelse – de nægtede at være tyske – nu i orden?

Støtter I hjemmetyskerne??

Kort sagt: Hvad fanden har I gang i?

Jeg er, for en gangs skyld, skiderasende!

Voldposten
8 years ago

Det er mig en kilde til evig moro, at vor hjemlige ‘kulturelite’ tror at “Deutschland, Deutschland über Alles” er en nazi-sang. I kraft af deres mangelfulde sprogkundskaber tolker de det som om Tyskland skulle være over alle andre lande. Sangen, Das lied der Deutchen, blev skrevet af Hofmann von Fallersleben til musik af Haydn i 1797 og som en opfordring til at samle landet i stedet for det herskende Kleinstaaterei. Allerskæggest kom ‘elitens’ uvidenhed til almen beskuelse, da Morten Messerschmidt sang den i Grøften i Tivoli – blandt andre nationalhymner. Hans løftede snapseglas blev udlagt som en ‘oprakt højrearm’… Men,… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Voldposten

Mycket bra och viktigt påpekande, inte minst den historiska referensen till när och hur och varför sången kom till. Det var alltså för just tyskar, i det då splittrade Tyskland, som själva Tyskland, för just enandets skull, i betydelse och värde skulle – vara över allt annat – som kunde locka, pocka och påverka – i världen -, (som då alltså skulle ha – mindre – betydelse), för just tyskar och för tyskars möjligheter att just där och då förmå sig till att kunna ena Tyskland. Det är i princip på samma sätt för alla olika nationsbildningar. De vill mana… Read more »

Prudentius
8 years ago

“Sverige har nærmest givet en fribillet til syriske flygtninge,…”

“…hvor galt det kan gå, når den nationale selvbestemmelse nærmest bliver gjort suspekt.”

Det vist lidt mere end bare “nærmest” kære Karen! 🙂

De syriske flygtninge HAR fået en fribillet og den nationale selvbestemmelse ER suspekt, ja direkte farlig, i de vestlige magteliters optik.

Sverige kommer til at gå planken ud, og det er måske ikke så skidt endda. Multikulturen går mod sit uundgåelige sammenbrud, det bliver ikke anderledes, og hellere cirka nu end om 30-50 år.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x