24
sep
Seneste opdatering: 24/9-13 kl. 1939
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 24.09.2013 174312

Man kan “gå ned med stressrelaterede symptomer” og komme i en situation, “som tenderer at blive katastrofal” . Et skyddsombud på Migrationsverket skriver til “hej Anders”, som må være chefen for afståelsen af kongeriget, Anders Danielsson, om hvad han vil gøre for at ‘løse situationen’. Anders kan slet ikke løse situationen, for den vil blive værre helt af sig selv takket været Sveriges helt fænomenale rygte ude i verden og gode forhold til smuglerbranchen. Politikerne kunne, men de vil netop ikke, de vil gøre den værre endnu.

Inden alt for længe kan hele personalet være nervenedbrudt, og selvbetjening kan være indført på Migrationsverket ligesom det er på visse Systembolag, der eksperimenterer med at finde ud af om voksne svenskere kan betros selv at pille varerne ned fra hylderne. Medarbejderne må fra nervesanatoriet trøste sig med, at de har været sindssygt effektive, ingen andre europæere kan hamle op med dem. I Danmark går det bare op i snak og kaffepauser, hat og briller. I Sverige gennemfører man en idé, før den når at blive umoderne. Ergo – systemet vil kollapse. Hele brevet er her. (fra Twitter, forstør selv)

Tak og lov for demokratiet

Egypt’s Muslim Brotherhood has decided to move its media offices to London, following a Cairo court decision to proscribe the Islamist entity’s activities and any subsidiary institution related to it. The Brotherhood already maintains a London presence through which it was previously running the administrative affairs of the organisation. The London headquarters is a “research centre” headed by Ibrahim Mounir, former member of the Guidance Bureau and former Secretary General of the international organisation of the Muslim Brotherhood.

The Brotherhood has also used the London headquarters to communicate with the West, publishing a weekly journal entitled “The Brotherhood Message”, a which explains the organisation’s stances on the current events and its vision on reform. Muslim Brotherhood moves office… to London

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Idag onsdag kunde man höra på Sveriges radios Ring P1 två röster som gav en förklaring till polisens register. Den ena rösten tillhörde en kvinna med iransk bakgrund och den andra en ädel skåning från Vellinge. Den senare personen hade själv varit vittne i en polissak där det handlat om inbrott i hus. Kontentan av det som uppgavs var följande: det finns flera romska klaner. En del är skötsamma, andra är direkt kriminella. De skötsamma tycker inte om de kriminella. De kriminella struntar i det och fortsätter enligt gamla mönster. Både i Sverige och andra nordiska länder har man alltid… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago

Men noget er ved at ske, ting er ved at bryde sammen – eller er de ved at samles? Frustationerne i teksten til “Hej Anders” viser alt om hvordan et samfund ser ud når institutionerne begynder at kollapse. Og Svensk “presse” fryder sig samtidigt i disse minutter over deres “afsløring” om svensk politi´s register over kriminelle zigøjnerfamilier – Svensk gammelmedia er vist den eneste faggruppe blandt etniske svenskere i det gamle kongerige Svea, som synes det er fedt at kriminelle, indavlede klaner som nu har haft 500 år til at falde til i hvilket samfund somhelst de har invaderet, fortsat… Read more »

Prudentius
8 years ago

Tja, nu er det muslimske broderskab jo den hest Vesten har satset på i Mellemøsten. Sammen med Tyrkiet, Saudi Arabien og Qatar er de vores mest betroede partnere i udviklingen og demokratiseringen af regionen.

Jo, jo der er nogle kristne, alawier, shiaer, kurdere, sekularister osv. osv. der skal have skåret hovedet af eller fordrives først, men ellers kører projekt “The end of history and the last man” planmæssigt videre.

Yes we can!

kenneth
kenneth
8 years ago

På min monitor er det meget svært at læse brevet. Kan det eventuelt gøres lidt mere tydeligt?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x