24
sep
Seneste opdatering: 4/10-14 kl. 0446
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

mærsk majestic 001mærsk majestic 045mærsk majestic 004mærsk majestic 017

Så kom jeg med en ven forbi verdens største containerskib, Mærsk Majestic, som ligger ved Langelinjekajen og fylder godt halvdelen af kajen.  Nogle koreanske orlogsfartøjer er blevet sendt ud i Nordhavnen, hvor der desværre for dem ikke kommer så mange forbi og besøger dem. 398 meter langt, 73 meter højt, 59 meter bredt, 165.000 tons dødvægt. Tag Eifel-tårnet og læg 70 meter til, så langt er det. Seks etager op, så er man på dækket. Den lille jolle der krydser Mærsk skibet på tværs ved Kronborg, må være Scandlines MF Tycho Brahe på 12.000 tons. Mærsk Majestic ligger ved Langelinje til på søndag. Det bliver døbt i morgen kl. 10 af kronprinsesse Mary.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Ang. DF.
Så nu får Sverigesdemokraterne ekstra tæsk, for det skulle nødig smitte og brede sig over landegrænsen.

JensH
JensH
8 years ago

@steen Der står i artiklen fra VG “Skal være enige om asylpolitikk fra «dansk modell»”: “Den såkalte utlendingavtalen i Danmark innebærer blant annet et poengsystem for å rangere innvandrere, og for å kunne få familiegjenforening må man oppnå et visst antall poeng.” Blev dette point-system ikke afskaffet af den nuværende røde regering. Både Rød blok politkerne og MSM var jo helt oppe og køre da VKO-partierne indførte dette pointsystem tilbage i 2009 eller 2010 (jeg mener den kom var et af disse to år). Såvidt jeg husker var bl.a. de Socialdemokratiske Vestegns-borgmestre meget stærkt imod, (Herlev’s daværende borgmester Kjeld Hansen… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Wow, helt utroligt! – mon S snart begynder at se skriften på væggen for alvor? Om få år hedder det nærmere omkring 10-12 % – altså på en god dag 😉 Sådan går det, når man årti efter årti svigter sit eget folk og sin nation, og helt nægter at se de massive problemer og de meget alvorlige konsekvenser for stabiliteten og sammenhængskraften i øjnene, som man så naivt, uvidende og dybt uansvarligt har skabt og påført os. Og vi har skam kun lige set starten – det kommer til at blive langt værre … S i Sverige kan også… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x