27
sep
Seneste opdatering: 27/9-13 kl. 2252
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det lader til, at det var de heldige, som blev skudt. Der er også rapporter om voldtægt begået af de rettroende jiha…”aktivister og gidseltagere.”

Soldiers told of the horrific torture meted out by terrorists in the Nairobi mall massacre yesterday with claims hostages were dismembered, had their eyes gouged out and were left hanging from hooks in the ceiling. Men were said to have been castrated and had fingers removed with pliers before being blinded and hanged. Children were found dead in the food court fridges with knives still embedded in their bodies, it was claimed.

Yesterday, soldiers and doctors who were among the first people into the mall after it was reclaimed on Tuesday, spoke of the horrifying scenes inside. ‘You find people with hooks hanging from the roof,’ said one Kenyan doctor, who asked not to be named. ‘They removed eyes, ears, nose. They get your hand and sharpen it like a pencil then they tell you to write your name with the blood. They drive knives inside a child’s body. ‘Actually if you look at all the bodies, unless those ones that were escaping, fingers are cut by pliers, the noses are ripped by pliers. Here it was pain.’

A soldier, who took pictures at a bread counter and at the ArtCaffe, said he was so traumatised by what he saw he has had to seek counselling. Bomb disposal experts with sniffer dogs were yesterday painstakingly combing the part of the building still standing for explosives before clearing forensic officers, police and troops to search for bodies. ‘Eyes gouged out, bodies hanging from hooks, and fingers removed with pliers’: Horrific claims of torture emerge as soldiers reveal gory Kenyan mall massacre details

Island giver stormoské til 1200 uenige muslimer

Udslagsgivende blev meget betegnende komikeren og Reykjaviks protestborgmester Jón Gnarr og hans parti af feminister, anarkister, ateister, punkere og digtere. Kritikere siger, at deres sag tager et stort skridt fremad med moskéen, feministernes fraregnet antagelig. På Island lægger de rigtige, selverklærede tosser stemmer til den slags, nede i Stockholm, Oslo og København er det straks værre.

The Reykjavík City Council has approved a building permit for the construction of the first mosque in Iceland. The mosque will be built in Sogamýri, an upscale district near downtown Reykjavík on a highly desirable plot of land that was granted to Muslims free of charge, courtesy of Icelandic taxpayers.

Members of the city council — which is led by Reykjavík Mayor Jón Gnarr, who identifies himself as an anarchist — say they hope the prime location will make the mosque a prominent landmark in the city. Critics of the mosque, however, say the project is being financed by donors in the Middle East who are seeking to exert control over — and radicalize — the growing Muslim community in Iceland.

Although reliable statistics do not exist, the Muslim population of Iceland is estimated to be approximately 1,200, or 0.4% of the total Icelandic population of 320,000. Most Muslims in Iceland live in the capital Reykjavík, where they make up about 1% of the total population of 120,000.

Although he is not opposed to the mosque per se, Magnússon believes it is outrageous for the city to give Muslims a building site at no cost at a great location in the center of Reykjavík. He also asks why political movements and feminist groups in Iceland are so tolerant towards a religion that he says degrades women. Part of the answer may be found in the political make-up of the Reykjavík City Council, which is led by the upstart Best Party, a so-called joke party that was propelled into office in 2010 as a backlash against establishment parties in the wake of Iceland’s banking collapse in 2008.

The Best Party — a semi-serious far left party that is home to anarchists, atheists, surrealists, punks and poets — is being led by Jón Gnarr, a stand-up comedian whose stated political aim is thoroughly to upset the established order in Reykjavík. Critics say the new mosque represents a big step toward achieving Gnarr’s objective.Iceland to Get its First Mosque

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] verdenssamfund. At de sadistiske drab i Nairobi blev begået i udsøgt nøje overensstemmelse med disse suraer og koranvers, kunne de google frem på et minut. Med deres løgne og kvarte sandheder håner de dødsofrene og de […]

Voldposten
8 years ago

Proceduren med afklipning af fingrene er obligatorisk, men bør fortages før afhugningen af arm og hoved. På det punkt er manualen klar nok: Regarding infidels (unbelievers), they are the Muslim’s “inveterate enemies” (Sura 4:101). Muslims are to “arrest them, besiege them and lie in ambush everywhere” (Sura 9:5) for them. They are to “seize them and put them to death wherever you find them, kill them wherever you find them, seek out the enemies of Islam relentlessly” (Sura 4:90). “Fight them until Islam reigns supreme” (Sura 2:193). “Cut off their heads, and cut off the tips of their fingers” (Sura… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Voldposten

Man kan läsa Bron över Drina, av Andric, och där konstatera att grymheter i krig har troligtvis alltid funnits just i krigiska situationer? För att inte tala om s.k. “kristna” steglingar”, halshuggningar, pålbränningar, m,m., mot otrogna och mot fiender? Människans, (det manliga psykets?), fantasier kring fiender, vid krig och i krigföringar som har förts genom århundraden, kan kanske kan liknas vid massutbrott av paranoid scitzofreni? Där då de vildaste och de galnaste och mest hatiska föreställningar görs om fienderna, som skall dödas på alla möjliga grymma vis? Grymheten har inga gränser, liksom heller inte hatet mot fienderna? Vansinnet är totalt?… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Bergfast

Det som nu har inträffat är inte krig – det är muhammedanskt missionerande med “svärdet” så som den beskrivs i koranen och sunna. Krig förs mellan olika länders krigsmakter så tillvida det inte rör sig om inbördeskrig, men det som hänt i Kenya är inte del av ett sådant. Var i Bibeln finner du verser som rättfärdigar “kristna steglingar, halshuggningar, pålbränningar, m,m., mot otrogna och mot fiender”? För att förekomma din redovisning av Guds straffdomar och den beskrivning av våld som finns i GT, påminner jag bara om den “reformation” som skedde för drygt 2000 år sedan och i vilket… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Anonymous

Notera att jag satte ordet ”kristna” inom parentes. Med det menas att dessa handlingar har utförts i kristendomens namn, utan att de för den sakens skull nödvändigtvis kan anses vara kristna. Halshuggningar, häxbränningar och steglingar har utförts av människor som tolkat kristendom på ett förödande sätt. Matteus 10:34 är en märklig bibelvers, som är lite tillspetsad, som kanske kan och kanske också har, feltolkats i olika tider. Romarbrevet 13:3-4, handlar om myndighetens rätt att som Guds tjänare bestraffa dem som ansågs handla orätt. Uppenbarelseboken 19:15 talar om svärd som utgår från munnen och som slår nationerna, samt om en …… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Anonymous

Ps.

….Inom citattecken, (och inte parentes), menades förstås…(som alltså syftade till att avse ett missbruk av kristendom)…

Ds.

Santor
Santor
8 years ago

Moské det er en udmærket taktik Islændingene lægger for dagen. Hvis muslierne skal gå og kævles indbyrdes så har de mindre tid til at belaste det omkring liggende samfund!

Bo
Bo
8 years ago

Att Sveriges regering aktivt (i syriens fall) och indirekt, när det gäller Somaliska terrorister i Sverige, stödjer terrorism, det torde falla under brottsgärningen “landsförräderi”

I Sverige har vi ingen överdomstol som i USA.

Grundlagsbrott straffas inte i Sverige.

Enligt äldre Svensk lag, dömdes till döden för landsförräderi.

Jernhesten
Jernhesten
8 years ago

Fint at ingen her i tråden skriver at de her barbarer fra Nairobi er sindsyge etc.

Blandt rettroende jihadister er der vel også nærmest tale om en helt normal adfærd!!

Bo
Bo
8 years ago

Vår statsminister Fredrik Reinfeldt har stolt proklamerat : “Jag är stolt över att ha skänkt ett hundrade milioner Svenska kronor till rebellerna i Syrien”

Rebellerna använder Sarin-gas och avrättar folk helt öppet, särskilt kristna. Videor visar det. Vår Flintskallige idiot hävdar att han stödjer den rätta sidan.

Jag skulle inte tveka när det gäller honom, och jag är stolt över det.

Bo

Mackety
Mackety
8 years ago

Der skal virkelig meget til før det trænger ind i hovedet på vores “elite”, at islam er fascisme og at barbariet først stopper den dag vi indser, at mennesker der opfører sig som disse islamiske terrorister ingen rettigheder har, punktum. Jeg vil ikke kalde dem dyr, for det ville være urimeligt over for dyr – næh, disse islamiske terrorister er noget helt andet – de er onde, hverken mere eller mindre end onde, og de skal behandles som det de er.

Find dem, udryd dem.

Erling
Erling
8 years ago

Det synes jeg lyder som propaganda, isaer det med babyerne i fryseren.

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  steen

Det, der staar i dit link er at folk har gemt sig i fryseren, ikke, som i det ovenfor citerede, at babyer var fundet doede i fryseren med knive i kroppen, eller for den sags skyld med fingrene eller koensorganerne klippet af.

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  steen

Det er jo ogsaa tydeligt paa DM’s sprogbrug, at de ikke selv tror paa historien, da de jo skriver ‘claims’ of torture. De plejer ikke at holde sig tilbage, hvis de har en halv vind at loebe med.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Erling

“Strike terror into the Hearts of the disbelievers…” Erling Der kan kun være éen grund til, at du er så skeptisk overfor disse historier. Historien om de tre aber ( See No Evil, Hear No Evil, Speak No Evil ). Det moderne vesten vil simpelthen ikke høre om dem og prøve at forstå hvordan verden egentligt ser ud. Det er da også helt i orden. Lad os da endeligt ikke, som Gunnar Biering så malende udtrykker det, ødelægge Vild med Dans-stemningen. Alt det pjat kan vi trygt overlade til vores børn og kommende generationer. Vi har jo, trods alt, brugt… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Erling

Du mener da ikke, den er utroværdig, fordi lægen er bange og vil være anonym?

Nej. Jeg er skeptisk, fordi det lyder som krigspropaganda a la den med Saddams tropper, der rev spaedboern ud af kuvoeserne og smed dem paa gulvet.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Erling

Koranen lærer jo det er fromt, at myrde og tortere de vantro, hyklerne og de frafaldne.

Muslimer har igen og igen vist sig aldeles villige og kapable til at udføre dens bud, også på børn.

De jævnlige sekteriske nedslagtninger af hele familier i Irak, foretaget i deres egne hjem, viser dette tydeligt.

Et europæisk eksempel er massakren på skolebørnene i Beslan.

Hiawatha
Hiawatha
8 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, Koranen er The Book of Satan! Den må helt bestemt være i modstrid med Grundloven.
Har vi et par smarte jurister der kan undersøge den sag? Rusland har lige forbudt The Book of Satan . Vi må følge i russernes spor. Det er eneste vej frem. NOK ER NOK!!! You gotta fight the devil!

Gunnar Biering
8 years ago

Det her er noget af det værste, jeg har hørt om i vor tid. Afrika har altid været et rædslernes kontinent, ifølge Karen Blixen, og det bekræftes af det her. Det minder om tyrkernes erobring af Cypern i 14-1500 tallet, beskrevet af den italienske forfatterinde, der døde for nogle år siden.

Desværre kan disse detaljer næppe komme i MSM. Det ville jo ødelægge Vild med dans-stemningen.

Hiawatha
Hiawatha
8 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Hvilken italiensk forfatterinde og hvor finder man beskrivelsen?

Bo
Bo
8 years ago

Att tillåta eller befrämja bygge av moske i Norden; det är nidingsverk. För nidingsverk; dömes till fredlöshet.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x