1
okt
Seneste opdatering: 1/10-13 kl. 1616
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 01.10.2013 053519

VISES PÅ DR.DK INDTIL: 30. OKT. 2013 Kan muligvis ses udenfor Danmark. De ikke så mange overlevende, som kan huske flugten fortæller ligesom modstandsmanden Jørgen Kieler der var ledende i organiseringen af den. Kommunal hjemmeside sætter jødernes flugt på kortet. Bruce Bawer formidler historien om Moran Jacob på engelsk i Anti-Semitism in Copenhagen. – I morgen har Det Kongelige Teater særforstillingen Oktober 1943. Jyllands Postens leder: Den nye antisemitisme.

Den muslimske indvandring spiller en rolle, men det er for nemt at parkere hele ansvaret dér. Venstrefløjen har sit eget ansvar. Ældre jøder husker endnu en antiisraelsk demonstration, arrangeret af det nu hedengangne VS, foran det jødiske plejehjem i København, der husede flere Holocaust-overlevende. Blekingegade-banden etablerede et jødearkiv; man kan gisne om, hvad det skulle bruges til. Venstrefløjens holdning til Israel camoufleres som regel som antizionisme, men overskrider ofte grænsen til regulær antisemitisme.

Langrendsfascisterne har dannet regering

Høyre og FRP har dannet regering i Norge. For ligesom at understrege pointen i kronikken nedenfor om Dagens Nyheter som et værdipolitisk, venstreekstremt kampagneskrift, har avisen fået historikeren, der alligevel blot var journalist, Henrik Arnstad, til at kommentere regeringsdannelsen i Norge. “Norge vet ikke hva ytterste høyre er,” sagde den amerikanske ambassadør ædrueligt, men det ved Arnstad. Han er 47 år gammel, han lyder som AFA og hans sorger er kun lige begyndt:

Det är en sorgens dag för hela Europa, säger Arnstad. Under måndagskvällen meddelades att Höyre och Fremskrittspartiet bildar regering i Norge. Henrik Arnstad, författare till den rosade boken ”Älskade fascism – de svartbruna rörelsernas ideologi och historia”, konstaterar att det är en nationell katastrof för Norge.

– “Det är första gången i Nordens historia som ett utpräglat rasistiskt parti i egen kraft kommer in i en regering. Det är en nationell katastrof som jag inte trodde skulle inträffa när farhågorna började komma i våras. Det var inte oväntat efter valet, men in i det sista hade jag ändå en förhoppning om att det inte skulle ske,” säger Henrik Arnstad.

Enligt Henrik Arnstad borde Fremskrittsartiets framgångar mana till rannsakan i Sverige. – “Vi har pekat finger åt länder som Ungern, och vi har framhållit ekonomisk kris som en viktig faktor i sådana här skeenden. Nu ser vi detta hända i världens troligen rikaste land. Men extremhögern har inte nått en regeringsställning i vare sig Ungern eller i Grekland.” Författaren Henrik Arnstad: Det är en sorgens dag. (Kobler norsk langrenn til fascisme.) Hans Rustad: Norge går mot høyre.

Vakna svenska folk, kultureliten lurar och föraktar er!

Er løgnnagtig journalistik kriminelt? Er svenske politikere? Det mener professor, etnolog Karl-Olov Arnstberg. Begge brancher vurderer nok korrekt at vejen til en retssal er meget længere end værdien af øjeblikkelig vinding og en privilligeret livsstil i Stockholms virkelige ghetto, Innerstaden omkring Södermalm, et af landets mest ‘racerene’ områder. Hvis man belønner løgn og hykleri, vil fleratallet desværre lyve og hykle, i al fald blandt de ‘dannede klasser.’ Mere jævne folk kan ikke kende forskel på nyttige og skadelige sandheder, og tillægger sandheden en egenværdi. Gammel tommelfingerregel.

7. Varför tror du att alla svenska medier vältrar sig i historien om romerna, utan att fråga sig om det kan finnas anledning för polisen att hålla koll på en ovanligt kriminell grupp? Och vad leder det till?

– Det är djupt upprörande att svenska journalister så totalt skriver ner svensk polis och det svenska samhället. De missbrukar sin förtroendeställning, något som enligt svensk rätt är ett brott, i brottsbalken reglerat under rubriken ”trolöshet mot huvudman”. Är brottet, som i det här fallet, grovt, döms förövaren till fängelse i lägst sex månader och högst sex år. Den paragrafen är i och för sig relevant också för en majoritet av våra riksdagspolitiker.

– Anledningen? Det är den stora gåtan men uppenbart är att det lönar sig att hyckla. Och motsatt: det är ett yrkesmässigt självmord att skriva sanningsenligt, inte bara om romer utan överhuvudtaget om svensk invandrings- och minoritetspolitik. En svensk journalist som håller sig till sanningen i dessa frågor kan traska direkt från sin redaktion till den socialtjänst som i framtiden får svara för hans eller hennes försörjning. Detta totalitära klimat har den svenska journalistkåren lyckats skapa alldeles på egen hand.

– Det leder bland annat till folkfördumning, om man nu inte gillar den mer korrekta benämningen hjärntvätt. Jag önskar att jag hade en gigantisk megafon där jag kunde ropa ut: ”Vakna svenska folk! Inte nog med att kultureliten lurar och föraktar er, det är också ni som får betala för kalaset!” ”Journalisterna begår brott som kan ge sex års fängelse”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Antisemitismen har altid haft en mystisk ” X -factorcomponent” . Hvordan man end forsøger at forklare det hele , er der altid noget som ikke helt passer sammen . Idag har vi feks en situation , hvor BÅDE den yderste venstrefløj og de RIGTIGE højreekstremister (altså ikke dem som føler sig hjemme på Snaphanen !) er temmelig enige om at en jødisk ”sammensværgelse” står bag alt ond i verden , eller ihvertfald en solid aktiemajoritet . Hvordan kan de blive enige om det ? Venstre-X hader ”Zionisterne” ( hvilket for dem er alle jøder som ikke er ekstremt aktive antizionister… Read more »

Thomas
Thomas
8 years ago

Et inteeressant 70-års jubilæum. Der tales om jøderne som “landsmænd”, kong Christian X nævnes som kilde. men i interviewet af overrabbiner Bent Lexner fra markeringen i synagogen i Krystalgade på sagen, markerede Lexner på ingen måde et folkeligt fællesskab med danskerne, hans formodede landsmænd. I stedet talte Lexner i interviewet om pligten til netop at hjælpe den, der er helt fremmed. Om han talte om sig selv eller sine forfædre eller trak analogi til nutidens masseindvandring kunne ikke afgøres af klippet. Men et interessant synspunkt. Har jøderne pligt til at hjælpe os danske, som de åbenbart betragter som helt fremmede?… Read more »

Thomas
Thomas
8 years ago
Reply to  steen

Jeg bryder mig om vold lige så lidt som du, Steen, og at venstreekstremistiske bøller overfalder en jøde 1. maj er naturligvis forkasteligt. Men igen i denne historie indgår den jødiske identitet som væsentlig kompenent for den overfaldne.

Thorbjørn
Thorbjørn
8 years ago
Reply to  Thomas

Jeg vil mene Uffe Horwitz, er en jøde der hjalp de kristne – os – selv om han ikke behøvede, men følte forpligtelsen. Jeg kender to af hans børn – og de fortæller han havde det rigtig skidt i mange, mange år efter krigen. http://da.wikipedia.org/wiki/Uffe_Horwitz Det er også værd at lytte til Bo Lidegaard her – men selvfølgelig kun i egenskab af historiker, og ikke som chefredaktør på SamarbejdsPolitiken. Han fortæller den mytiske historie om Christian X, der selv ville gå med jødestjerne, hvis det blev påbudt jøderne i Danmark. Og hvordan fakta reelt er. Hvilket er ganske interessant. Det… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

En glimrende kronik i Berlingske idag af Psykiater Henrik Day Poulsen, som på glimrende vis afslører hvordan journalistisk venstreparti opererer, når det gælder om at få nedbrudt de sidste barrierer for en total fri indvandring til Danmark:

“Når DR udformer vores udlændingepolitik”

http://www.b.dk/kommentarer/naar-dr-udformer-vores-udlaendingepolitik

Poul Højlund
Poul Højlund
8 years ago

JP’s leder adresserer den dobbelte antisemitisme meget præcist. Islam er defineret ved sin antisemitisme, men hvorfor er venstrefløjen antisemitisk? I parentes bemærket var det undertegnede, der i en kommentar i JP for en del år siden afslørede SF-toppens medlemskab af Boykot Israel: http://jyllands-posten.dk/opinion/breve/ECE4111018/ven-eller-fjende-soevndal/ Venstrefløjens antisemitisme – som oftest forklædt som “kritik af Israel” – har altid undret mig, og jeg har gennem tiden haft forskellige bud på årsagerne; 1) “Jøder er dygtige kapitalister” og repræsenterer dermed alt det, venstrefløjen bekæmper, ergo er jøder nærmest pga. gener en klassefjende. 2) Venstrefløjens uhellige alliance med Islam har indpodet Islams antisemitisme i de… Read more »

Bo
Bo
8 years ago

Detta skall jag skriva om, och detta är inget lagbrott:

Om jag ser Henrik Arnstad ligga i vattnet, långt ute i sjön, när jag kör båt,

jag skall hälla lite vatten på hans huvud, och aktersegla honom.

🙁

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Bo

Det er ikke lenger nok for denne Henrik Arnstad å hate sitt eget, svenska folket. Han har i lengre tid uttrykt sin forakt for oss nordmenn også.
Kjenner han i det heletatt et norsk menneske, tro ?

Er hans besvergelser egentlig et uttrykk for at han hater seg selv og sin egen oppvekst ?
Ett sted må jo hans menneskeforakt komme fra. Hmmm…

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x