2
okt
Seneste opdatering: 23/12-17 kl. 1303
64 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da jeg blev født, var der 3.5 mio danskere, der var også 3.5 mio syrere. I dag er der 22 millioner syrere. Der var 21 mio egyptere, i dag er der 85 mio og som enhver ved, alt for mange til at landet kan føde på et landbrugsareal på Danmarks størrelse. I 2050 er der 137 mio. egyptere.

Der var 40 mio. pakistanere, i dag er der 196 mio, i år 2050 er der 290 mio. Det er altså alene for Pakistans vedkommende en næsten ottedobling af befolkningen på kun 100 år. Tror Fanden de hellere vil køre taxi i Oslo og København, når globalisterne giver dem muligheden for et fungerende, nøglefærdigt samfund med alt betalt.

Hvad globalisterne ikke kan, er at få mig til at opfatte dem som mine landsmænd. De er politikernes og jeg hæfter ikke solidarisk med dem næste gang de siger “nu må vi stå sammen” om en eller anden indvandret ulykke. Jeg er ikke noget særligt i den retning – der har aldrig været noget demokratisk flertal for masseindvandringen, den er fra første færd et diktat, den er født som konfliktstof, hvad den vil føre til, kan enhver gætte. Det uansvarlige mindretal har ansvaret for den, ikke danskerne som helhed. Man må virkelig håbe for dem, at det i givet fald er en retsstat, der gør op med dem og ikke en folkedomstol.

Vi ser på indvandringen til Europa med et tunnelsyn, som om der hverken fandtes demografi eller fremtid, i en snæver tidslomme af i går og i morgen. Vi glæder os over at børnedødeligheden nedbringes i Afrika, at gennemsnitsalderen stiger, at hungerkatastrofer afværges, men vi beskæftiger os ikke med hvilket liv de fødte får. Vi overlader dem der ikke kan emigrere til at befolkningsbegrænse sig selv med naturens metoder – sult og krig.

For tiden er syrerne godt i gang. Syrien er fire krige i én, foruden at den også er en overbefolkningskrig, og det er kun en miniatureudgave af, hvad der kommer af barbari. Vi ænser ikke, at en milliard afrikanere i dag er blevet til 2.4 om kun 37 år. Vi tror, vi er verdens centrum, men vi er en lille jolle på vej ind i en stor storm, vandet flyder ind over rælingen, og vi øser det ud med en thekop.

I 2050 er der alene i Nigeria 440 millioner mennesker mod 174 mio. i dag. Børnefødslerne syd for Sahara er i gennemsnit 5.2 pr. kvinde mod 1.6 i Europa. Europæere udgør under 10 % af verdens befolkning i dag og andelen synker stærkt. Demografisk set er indvandringen, asylindustrien og den såkaldte globalisering intet andet end en opfordring til europæerne, om at lade sig opsluge af dem, der føder flere børn, og hvad værre er: Europæiske politikere er formelt set enige med FN og EU i, at vi skal lade os erstatte af en anden befolkning, for ellers skulle de jo tale om prævention i Egypten, Syrien, Somalia, Afghanistan og Nigeria, og hvordan kunne det ikke opfattes?

Tre fjerdedele af FN’s budget går til ekstraordinære lønninger og frynsegoder som luksusbiler, det vil man jo ikke eventyre ved at fortælle medlemsstater, at de er for mange og skal styre deres liderlighed. Det koster mindre ubehag for FN’s jet-set at sige til de dumme europæere, at de er populister og racister. Og vi der skal dø, saluterer FN og betaler, Sverige alene betaler dem 24 milliarder, det er en dyr bedemand. EU-pamperne skal de betale 30 milliarder for at blive nedlagt som nation og folk. Mig kan de rende i konventionerne.

I Somalia føder hver kvinde i gennemsnit 6.17 børn, i Afghanistan 5.54. Det er ikke så mærkeligt, at de hellere vil bosætte sig i Sverige, det mærkelige er at svenskerne har ikke har opdaget hvorfor. De skal koloniseres, fordi de anses for udskiftelige som transistorer i et tv, og fordi deres politikere ikke ser det store billede, demografien, og fordi de er så uvidende og inkompetente, at de tror deres politik nytter noget i det store regnskab.

Desværre vil det overhovedet  intet batte i det store milliardstore menneskehav at nedlægge et lille, tusind år gammelt land. Nøden vil være den samme, når Sverige er forsvundet. Flygtningestrømmene vil øge uanfægtet, de går ikke ‘op og ned’, som de siger på Migrationsverket hvor de knokler blindt som Sisyfos. Flygtningestørmmen går tre skridt frem og ét tilbage.

Demografi er i det hele taget tabu. Med den nuværende kurs vil Europa forsvinde i dette århundrede, som Romerriget gjorde det, og fremtiden er  allerede født: Africa to Record Largest Population Growth Over Next 40 Years, Africa’s population to double to 2.4 billion by 2050. Demografen Morten Lintrup skrev om den i Weekendavisen “Humanisterne”, 27.09.2013 (ikke online)

[..] Hvordan skal man forklare, at Dansk Institut for Internationale Studier forsker i, om grænser er nødvendige? Jo, for når man nu ser, at mennesker uden for EU omkommer i forsøget på at trænge ind i EU, så er grænser jo inhumane, og der må da kunne findes en vej til en bedre verden uden grænser, ikke? Og hvordan skal man ellers forklare, at der ikke forskes i overbefolkning i en verden, hvor mange lande har befolkningseksplosioner, og andre ikke har. For eksempel havde Syrien i 1950 3,5 millioner indbyggere mod nu 22 millioner. Det ville være oplagt at analysere udviklingen i Syrien på basis af begreber og teorier fra populationsbiologien.

Men det kan man ikke, for enten dur teorierne ikke, eller også dur resultaterne ikke – de kunne nemlig vise sig at være i konflikt med samfundets humanistiske værdier og dogmer. Så er det alligevel bedre at kigge den anden vej.

Og hvordan skal man ellers forstå, at Klaus Rothstein i WA den 20. september kan sammenligne danske jøders redningsmænd under Anden Verdenskrig med vore dages menneskesmuglere. For der må jo ikke gøres forskel på flygtninge – de er alle medmennesker, og så kan man heller ikke gøre forskel på dem, der redder dem. At vore dages flygtninge så overvejende er de facto migranter, som søger nyt land at slå sig ned i, og forlader et land, hvor befolkningstallet er vokset eksplosivt, det kan jo ikke betyde noget.

Nej, Klaus. lad mig slutte med at give den relevante parallel med verdenskrigen – som den blev kaldt dengang, der kun var én. Det er altså Første Verdenskrig, det gælder. Dengang misbrugte europas selvfede, nationalistiske elite befolkningernes gode vilje til en opslidningskrig, hvor bølge efter bølge af soldater blev kommanderet op af skyttegravene og forblødte i direkte angreb mod etablerede maskingeværstillinger.

I dag misbruger europas selvfede humanistiske elite ganske tilsvarende befolkningernes gode vilje og lader arbejdsomme europæere slide sig op og europæisk kultur forbløde ved modtagelsen af bølge efter bølge af migranter fra lande med en ustyrlig og uansvarlig befolkningsudvikling. Palæstinensere, somaliere, irakere, afghanere. Og nu syrere og egyptere. Mange flere kandidater står på spring i fremtiden. er mønsteret til at få øje på?

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

64 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] “ti mio afrikanere vil komme til Europa, hvis EU ikke begynder at tage sig sammen.” Med Afrikas befolkningsudvikling in mente, er det er meget konservativt skøn. Europa vil være under tiltagende afrikansk belejring […]

trackback

[…] mio afrikanere vil komme til Europa, hvis EU ikke begynder at tage sig sammen.” Med Afrikas befolkningsudvikling in mente, er det er meget konservativt skøn. Europa vil være under tiltagende afrikansk belejring […]

trackback

[…] på den fejlagtige antagelse, at antallet af migranter er endeligt. Det er det ikke. Med Afrikas befolkningseksplosion i resten af århundredet, er antallet uendeligt. Det eneste rationelle formål med den førte […]

trackback

[…] i en debat i Deadline (som kan ses i udlandet.) Desværre er der ingen der forholder sig til Afrikas demografi de næste tre årtier, som er af en sådan art, at Europa ikke kan modtage dem selv hvis det […]

trackback

[…] Se bla. I 2050 er 4 af 10 af verdens børn afrikanske og »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« […]

trackback

[…] World’s population will soar to 11 billion by 2100 and HALF will live in Africa. Se også »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« […]

trackback

[…] er slet ikke begyndt endnu, den handler ikke om krig og forfølgelse, den handler om Afrikas eksploderende befolkninger som vi selv har skabt, ved bla. at sænke børnedødeligheden. Vi glemte at tænke […]

trackback

[…] om demografi her: »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« og An african planet – is this the way our world […]

trackback

[…] De er ikke flygtninge fra andet end mislykkede stater og overbefolkning. Hvis du tvivler på Afrikas suicidale demokrafi, læs hvad FN sagde om den i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« (2013) […]

trackback

[…] og Snaphanen. Professor dr. jur. Ole Hasselbalch. Om demografien har jeg blandt andet lavet »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« og An african planet – is this the way our world […]

Peder Fjordman Jensen
Peder Fjordman Jensen
7 years ago

Tallene som siteres her er hentet fra min bok Vitne til vanvidd.

http://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/Den-nye-folkevandringstiden-3850085.html

Den nye folkevandringstiden

Det er totalt urealistisk å løse sosiale problemer gjennom migrasjon av milliarder av mennesker. De aller fleste sosiale problemene til landene i sør må løses lokalt.

Peder Jensen (alias Fjordman)

Poul Højlund
Poul Højlund
7 years ago

Steen, noget af det bedste, jeg har set fra din hånd, og det er ellers en hel del gennem årene. Jeg deler den på FB med din venlige tilladelse – håber jeg 😉

trackback

[…] You Tubet den. Om situationen på Middelhavet begyndte jeg for alvor at skrive den 2 oktober 2013 i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«, ja, egentlig måske allerede den 17 august 2011 med posten fra Småland Jean Raspail: “Le Camp […]

trackback

[…] er ikke noget med “lige i øjeblikket er trykket hårdt.” Det er ouverturen til noget meget, meget større. Vil Europa overleve de ekploderende afrikanske folkemasser?  Svaret er nærmest, det ved vi ikke […]

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Vi skal være halvt så mange som nu Hvis vi accepterer, at klimaproblemerne og andet ressource- og miljøpres begrænser vores udfoldelse på planeten, hvad vil da være en ansvarlig og optimal befolkningspolitik? Én ting er, hvor mange mennesker der på et bæredygtigt grundlag maksimalt kan overleve på kloden, noget andet er, hvor mange kan leve godt – dvs. hvad er det optimale antal? Det er naturligvis en subjektiv vurdering. Men det burde være uomgængeligt, at det vil være lettere at sikre en god og berigende tilværelse for alle, hvis vi i fremtiden kun bliver halvt så mange som nu, frem… Read more »

arilando
arilando
8 years ago

Ah, den gode gamle idiotiske paranoia om at vi bliver “udskiftet”. Artiklen bygger på flere falske påstande, blandt andet:

At en større befolkning i ulandende vil lede til en større immigration fra de ulande til den udviklede del af verden.

At indvandring fra ulande åbenbart førere til at danskere dør. Det er ikke åbenlyst hvordan i alverden forfatteren er kommet til den konklusion.

At verden er overbefolket. Der er mere end nok resourcer som det er nu til at brødføde hele verdens befolkning og ellers tage sig af alle dens behov. Nøden i ulandende skyldes inkompetent regeringsførsel, ikke overbefolkning.

trackback

[…] har skrevet om det med jævne mellemrum f.eks. her og her. Det er ikke nogen nyhed, at en storinvasion af Europa forestår i de næste to årtier eller at en […]

trackback

[…] I Danmark har ingen andre end DF set 30 år frem i tiden, de har foreslået at opsige Flygtningekonventionen, ligesom Ebbe Fischer gjorde i en kronik for nylig. Enhver med efterkommere vil nok foretrække noget præventiv politik nu på deres børns vegne, fremfor når det alligevel er for sent. Ingen andre i Folketinget ser så meget som ti år ud i fremtiden, man bør derfor ikke stemme på dem. Se nærmere om demografien i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« […]

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Jeg har foreslået Pia K. at DF laver en kampagne om, at Saudi-Arabien mv. slet ikke har syriske flygtninge registreret. Jeg tror faktisk, at denne oplysning kommer bag på de fleste danskere.
Lige som oplysninger om hvor meget i kr. vi giver til de syriske flygtninge i nærområdet, samt hvor mange personer man hjælper på den måde.

Grin bare men jeg kan ikke se anden løsning end oplysning om fakta, er den eneste reelle mulighed vi har for at ændre danskernes stemme.

trackback

[…] Man ser, at Italien ikke længere registrere flygtningene, men sender dem direkte nordpå. EU bevogter ikke de ydre grænser, og de har ingen politik for menneskestrømmen, der vil vokse for hvert år der går. Venstre har ikke noget svar på det, socialdemokraterne har ikke noget svar på det. Sådan dalrer det videre, Europa skal antagelig flere millioner illegale indvandrere hen, før den nøgne nød tvinger beslutningtagerne til handling. »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« […]

trackback

[…] flygtningestrømmen kun i sin vorden. Den muslimske verden er i opløsning, og  Afrikas befolkning fordobles de næste 30 år. Man kunne rimeligvis forlange af politikere, der får godt betalt, at de er orienterede bare fem […]

trackback

[…] skal have ros for at sige det ligeud: Der kommer millioner. Og så har han endda ikke nævnt Afrikas demografi. Se fotos fra Middelhavet. Det er alt overvejende unge afrikanske mænd, og der bliver hundrede […]

trackback

[…] er flere relaterede poster det seneste halve år, blandt andre »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«. Faktisk startede jeg med det tema en skøn sommer oppe i Småland med posten: Jean Raspail 2011: […]

trackback

[…] rigtig snart, overtager EU de kommende års bortgivelse af Europa, og den bliver større end vi forestiller os i dag. Det bliver ikke en bedre […]

trackback

[…] krise, hvor alt tyder på at det er det første varsel om en egentlig tsunami mod Europas kyster. Afrikas befolkning fordobles bare den næste generation, islam er efter flere og flere udenlandske bedømmere på vej ind i et […]

trackback

[…] The exodus has overwhelmed front-line communities and contributed to a hardening of anti-immigration attitudes across Western Europe. Immigration by land, sea and air helped propel hard-right parties to strong showings in European parliamentary elections in May. Even in Sweden, which long has drawn asylum seekers with its generous social programs, attitudes have gotten tougher. Many of the immigrants are fleeing the continued fallout from the Arab Spring revolts in Libya, Egypt, Syria and other Middle Eastern countries. Others journey from as far away as Bangladesh to seek better economic prospects.Italy tries to cope with crush of migrants seeking refuge… Read more »

trackback

[…] Die Welt: Brüssel bietet EU-Ländern 6000 Euro pro Flüchtling. (Snaphanens oversættelse) Se også »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« […]

trackback

[…] Die Welt: Brüssel bietet EU-Ländern 6000 Euro pro Flüchtling. (Snaphanens oversættelse) Se også »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« […]

trackback

[…] I år får Europa kniven for struben og brug for politikere, rigtige politikere. Ikke vinkelskrivere som Cecilia Malmström eller boghandleren Martin Schulz fra Würselen. Hovedårsage til denne anstormning er faktisk vores humane politikeres kniv i ryggen på den efterhånden allierede Gaddafi. Det er svært at foretage sig noget fornuftigt med Mellemøsten, men en fejrate på 100 % skulle vel ikke være strengt nødvendig? Og igen, disse 800.000 er kun fortroppen af, hvad der venter. […]

trackback

[…] burde ikke kommme bag på nogen, at tallet af illegale ind i Europa nu stiger eksponentielt. Alligevel er der politikere, der mener vi bør bosætte dem og ikke forsvare os. Islams kaos vil […]

trackback

[…] Med det antal muslimske flygtninge der kan ventes bare de næste 20 år, kan EU lige så godt lukke helt for muslimske flygtninge af enhver art først som sidst.  Det vil […]

trackback

[…] Verdens befolkning øges med 80 millioner om året, svarende til Tysklands befolkning. Nu udgør Europa og Nordamerika kun 15 procent af verdens befolkning, og deres andel synker stærkt. Afrika er den store ‘vinder’ med snart 25 % af verdens befolkning: 2.5 milliarder. Som det ser ud nu, mens vi samler dem op af vandet, vil de skylle de oprindelige europæere i EU – knap 7 % af verdens befolkning – ned i historiens kloak i løbet af de næste 25 år. Endnu slipper der kun 400.000 illegale ind om året, men deres succes sender den besked til de kommende… Read more »

trackback

[…] mere og mere indtrængende kræver et svar: Fysisk forsvar eller kapitualtion for en demografi, der er grundigt beskrevet her de seneste måneder, og som der ikke er nogen køn løsning på. Cecilia malmström løsningen – at fordele […]

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
9 years ago

Kære Torben C.

Dit forslag n. 2 lyder defaitistisk. Kunne det ikke formuleres som alternativer, som de unge selvstændigt kan tage stilling til: Enten forbereder du at emigrere til New Zealand eller også kan du blive og slås for dit land og din frihed?

Torben Caroc
Torben Caroc
9 years ago

Det bedste råd til yngre danskere er at: 1) Råbe op om problemet til venner, kolleger og alle som man kan nå. Det kræver mod, at bringe disse befolkningsspørgsmål på bane blandt velopdragne danskere. Men det viser sig, at uventet mange kan se problemet og faktisk er glade for at nogen tør tale åbent om det. 2) Parallelt hermed, forberede sig på Europas nedsmeltning ved at undersøge muligheden for at emigrere. Nu finder man jo ikke et job i Canada, Australien eller Brasilien sådan lige uden videre. Det tager sikkert sin tid og kræver lokale kontakter, som man så må… Read more »

trackback

[…] Se mere udfærligt om demografien bare for den kommende generation i »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« […]

trackback

[…] Jeg skrev om samme befolkningsudvikling i oktober 2013: »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« […]

trackback

[…] 30 år er Afrikas befolkning fordoblet, og det får vi at mærke længe inden da og meget tydeligere end i disse år. Vil Europa […]

trackback

[…] at tallet vil nå både 4-5 og 600.000, andet end at vi må gøre plads og rykke sammen. Afrikas befolkning fordobles inden 2050. Det er næppe for meget forlangt at politikerne tænker nogle få årtier ud i fremtiden og […]

trackback

[…] uret tikker. Det er på tide, de siger sandheden åbent: Lampedusa er kun den spæde begyndelse, utalte millioner venter bag de få tusinder, som er kommet […]

trackback

[…] Relateret, se: »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«: […]

trackback

[…] Birgitta -afskaffa Sverige- Ohlsson kommer på min. 4:44. Afrikas befolkning er som skrevet fordoblet om 37 år. Man kan ikke tolke Cecilia, Birgitta og Cecilia anderledes end, at Europa “skal give plads […]

trackback

[…] ser det ut i Bördiga halvmånen i dag? Länderna slits sönder av överbefolkning, våld, fattigdom och ständiga religionskrig. Egypten med 85 miljoner invånare har inte på länge kunnat föda sin […]

trackback

[…] En ‘tournante’ i Feministan Netanyahu at UN: ‘Stop Iran —- or We Will’ »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« Droner over ‘kulturhovedstad 2013′ »Music is a dream« Jødernes flugt – […]

Skræp
10 years ago

Kære ukendte skribent!
Du skriver; ” Man må virkelig håbe, at det i givet fald er en retsstat, der gør op med dem og ikke en folkedomstol.”
Det har du ganske ret i. Der er faktisk også mennesker som, allerede nu, forsøger både at forberede et retsopgør mod de skyldige og, at sikre det kommer til at foregå under ordnede former, men det kræver at mange flere aktivt går ind i en debat om emnet.Som det ser ud nu, virker det som om interessen herfor er ganske ringe,
Gå evt. ind på: http://www.opgoer.dk

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
10 years ago

Mit svar til Ole Burde hænger i filteret – igen.

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
10 years ago

Ole Burde skriver: “Det er aldrig for sent at vågne op , og hvis man er bare LIDT optimist er det muligt at se tegn på en begyndende opvågnen rundt omkring i verden.” Det er fint at være optimist, men der er ikke noget at have optimismen i, dertil er der allerede kommet for mange muslimer til Danmark og Europa. Alene i Holland og Belgien er 50% af alle nyfødte muslimske børn. Jeg gentager 50%. Og de muslimske mødre føder i gennemsnit ca. 5 børn hver gang de indfødte føder 1. Hvor mange muslimer er det i Europa om 50… Read more »

Skåning
Skåning
10 years ago

Word! som kidsen siger.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Det er aldrig for sent at vågne op , og hvis man er bare LIDT optimist er det muligt at se tegn på en begyndende opvågnen rundt omkring i verden . Australien lader nu til at føre feltet , hvad opvågnen angår . Det bliver mere end interresant at se hvordan den kommende magtkamp mellem australske politikere og det australske juridiske system kommer til at forløbe sig . Vi er vant til at forestille os at hovedproblemet er de lokale politikeres mangel på rygrad . Det er muligt at denne antagelse er ved at være forældet . Udviklingen i Israel… Read more »

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Er det så her man kunne nævne “Frankfurter skolen” som en af vestens akilles hæle?

Mette
Mette
10 years ago

Velskrevet, det synes jeg. Er det ingen andre steder at publicere det end hér, hvor de fleste af os godt forstår, hvad der sker?

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  Mette

copy, paste og send rundt , meget enkelt.

64
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x