7
okt
Seneste opdatering: 7/10-13 kl. 1847
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alle imamer siger naturligvis, at man skal følge landets love. 32 % lyver, følger deres lovreligion og er fuldstændigt ligeglade med engelsk lov. Lære: En europæisk politiker eller journalist kan aldrig vide, hvornår en imam lyver. Kontrol er derfor altid bedre end tillid, når det kommer til islam. At det er tilfældet, skyldes udelukkende dem selv. Når en fjerdel af engelske unge ikke stoler på islam, er det formodentlig erfaringsbaseret, de har næppe læst lærde rapporter eller set dokumentarfilm om emnet. I et højtillidssamfund er islam et opløsningsmiddel, og ingen steder er det tydeligere illustreret end i Sverige. De ville undervise i det på RUC og Sydlollands Universitet, hvis de turde og hvis sandheden spillede nogen rolle på humaniora.

More than a dozen Muslim clerics have been caught agreeing to marry off girls as young as 14.Four imams are now under investigation, after they offered to arrange the illegal ceremonies.Undercover reporters, posing as the mother and brother of a 14-year-old, visited 56 mosques across the country and asked clerics to perform an Islamic marriage ceremony, known as a nika.

Imams at 18 mosques agreed – including one who has advised the police. The preacher was prepared to arrange the nika despite being told that the ‘bride’ was being forced to move in with a man against her wishes.One imam openly mocked English laws while speaking to reporters from ITV’s Exposure programme. When told the girl did not want to get married, Mohammed Shahid Akhtar, of the Central Jamia Mosque Ghamkol Sharif in Birmingham, replied: ‘She’s 14. By sharia, grace of God, she’s legal to get married.Clerics at 18 mosques are caught agreeing to marry off girls of 14: Four imams investigated after undercover operation

Hele dokumentaren sendes på ITV på onsdag.

“Syrien er en træningslejr for kommende engelske terrorister”
England og Sverige har kniven mere for struben end Danmark, kan være derfor justitsministeren ligger i flyverskjul mht. jihadisterne. Men der skal ikke mere end et terrorangreb fra en af dem på – lad os sige julehandlende i Magasin – så er både ministeren og regeringen ‘fucked’. Spørg dem selv om, hvordan det føles at balancere på så tynd en line.

British extremists are going to Syria for terrorist training and returning to Britain, Theresa May has warned.The Home secretary also disclosed that security has been tightened at shopping centres amid fears of terrorist attack in the UK.

The comments come after the charities’ watchdog said it was concerned that donors’ money to help refugees was being diverted to support terrorism. Mrs May raised the prospect of the Syrian civil war being use as a nursery for a new generation of terrorists on BBC1’s Andrew Marr programme.

She said: “What we have seen for some time now, is that a number of British people travelling out to Somalia, we’re now seeing people travel out to Syria. “Obviously, in those circumstances, some of those people are potential terrorists, some of whom may get training, and in some cases may actually engage in conflict and then return to the UK.” Britons using Syria as terrorist training ground – and then returning home, says Theresa May. – (Danish Jihadi Fighting In Syria Tweets His Experiences In Jihad – Traveling To Europe And Back To Syria, Meeting Other European Foreign Fighters.)

Forfatter forudser borgerkrig i Danmark i 2018

Jeg går ud fra, at det ikke forholder sig med Politikens forfatter Kaspar Colling Nielsen som med f.eks Fjordman, der i mainstreasmernes univers ønsker borgerkig, når han advarer imod den. Måske har vi at gøre med Mette Winge-syndromet: “Havde Muhammedtegningerne stået i Politiken, havde de været i orden.” Anstændighedsfaktoren kan man ikke argumentere logisk imod, man kan kun le højt og være ligeglad.

Man kan i al fald benytte den kærkomne lejlighed til at læse den imponerende velresearchede og velskrevne fabel af El Inglés The Danish Civil War fra 2007, der netop tager afsæt i Muhammedkrisen. Alle hans lange essays er skrevet med én hånd, han mistede den anden i en bilulykke. Han er universitetsudannet i Japan og på Oxford, jeg har pubcrawlet med ham og meget belejligt glemt hans rigtige navn.

»Jeg har enormt svært ved at forstå, hvorfor der ikke er nogen, der taler åbent om, at der er krise i Danmark. Når man ikke tør tage den diskussion, fordi man er bange for, at folk bliver desillusionerede og holder op med at bruge penge på nye fladskærme, kommer man faktisk til at gøre noget, som er meget alvorligt og udemokratisk. Den globalisering, som alle virksomhederne ville have, fordi de kunne tjene penge på at få deres ting produceret billigt, giver jo bagslag nu for Vesten. Og vi er nødt til at debattere, hvad det er for en slags samfund, vi vil have fremover, for der er ikke råd til alting. Hvis vi ikke får den debat, og tingene bliver værre, er jeg helt sikker på, at der kommer voldsomme sociale uroligheder i Danmark. Tavshed om vigtige samfundsproblemer er det stof, krige er gjort af«.

I romanen skyder naboer på hinanden, sådan som man for eksempel så på Balkan. For fra den ene dag til den næste kan helt almindelige folk hænge svensknøglen ind i skuret fra sig og hente krumsablen frem. »Mennesket er et grusomt væsen. »Jeg kan ikke forstå, hvordan holocaust kunne lade sig gøre uden at måtte acceptere, at det må have være forbundet med en vis form for lyst. Holocaust kan ikke forklares som en fejl, noget systemisk eller ud fra, at folk bare parerede ordrer. Der var alt for meget kreativitet, personligt initiativ, fantasi og leg til, at man kan forklare det med andet end med en syg lyst, der findes i mennesker hele tiden. Derfor er det meget farligt for et samfund at blive fattigt og utrygt«, siger han og uddyber:

»Vi er disponeret til at gøre nogle ting, som vi gennem nogle generationer er ved at glemme, at vi er disponeret for. Man skal huske at tage sine forholdsregler som samfund, så det ikke kan ske igen. Tyskerne var jo ikke specielt perverterede mennesker, de var som du og jeg. Man skal huske på, at det er noget, der findes i os. En besnærende kraft, der pludselig kan udløses. Måske er man pisse træt af politikere; de lyver, synes man, fordrejer ting. Og på et tidspunkt har man lyst til at sige: Luk røven, og gøre et eller andet«. Forfatter forudser borgerkrig i Danmark i 2018

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
8 years ago

Gad vide hvornår denne pædofile religion til Islam bliver fjernet.
Jeg håber det bliver meget snart, jeg har selv tre dejlige tøser at tænke på.

Marit
Marit
8 years ago

Den nye borgerlige regjering i Norge vil forby fetter/kusine-ekteskap. Det er da alltids noe…

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Mens vi venter … 😉

Panorama: Britain’s Crimes Of Honour

BBC’s Panorama documentary on honour killing in Britain.
This is the entire report.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“Æres”drab er en oplagt kandidat til reintroductionen til hvad der oprindeligt blev kaldt “livsstraf” i dansk retspleje (og idag kendes ved det modsatte navn fordi det nu kaldes efter hvad morderen får og ikke hvad han mister 😉 )

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Diskussioner om tvangsægteskaber m mindreårige piger og spekulatoin om kommende borgerkrig har nok mere med hinanden at gøre end man umiddelbart skulle tro. For hvis jeg, der oprindeligt (indtil for ca. 2 år siden) var temmeligt ligeglad med Islam generelt, føler en evigt voksende moralsk afsky for den religion, så tænker jeg at det er der nok efterhånden en solid mængde der gør. Der har, af en eller anden grund, ikke været een “krystalnat” hvorefter hele consensus blev at X (X = nazisme eller Islam, efter epoke) var basalt barbarisk og frastødende. Der har nu ellers været episoder nok for… Read more »

Voldposten
8 years ago

Når massakren kommer – f.eks. julehandelen i Magasin – vil hr, justitsminister Bødskov givetvis reagere fra sit flyverskjul: “Folk kunne bare have brugt adventsdagene til at lære Shahada’en udenad.”

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Den blinde høne Caspar C. Nielsen har fundet et micro-guldkorn : En økonomiske krise kan IKKE isig selv føre til nogen ” borgerkrig’ , med eller uden talende katte , men hvis den bliver kædet sammen med en HELT anden slags krise ( den slags som ” El Ingles” har beskrevet godt ) så kan den alligevel blive den afgørende dråbe som fik frustrations-bægeret til at flyde over …

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

“Forfatter forudser borgerkrig i Danmark i 2018” Vrøvl og sludder – lyder iøvrigt som et sludderhovede.

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

korrekt.

Erling
Erling
8 years ago

Foersteklasses job af Kaspar Kolding Nielsen og Tine Maria Winther: klinisk renset for saavel m- som i-ord. De fik endda h-ordet flettet ind.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Mere om ITV Exposure-programmet om de kriminelle imamer her:

http://www.itv.com/news/2013-10-06/uk-imams-agree-to-perform-underage-marriages/

Jeg forsøger at finde hele programmet, når det har været sendt i England ( på onsdag – d. 9 okt. )

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Tyskerne er måske ikke perverterede, men de er ikke som os, andre, de er tyskere.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Øh, ja – og? 😀

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  Bjovulf

At de er tyske er, set herfra, det væsentlige, ikke de er som os.

Var de som os ville en rubricering som tyske ikke være nødig. Det følger af argumenterne brugt at der er forskel.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Ah, OK 😀

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x