7
okt
Seneste opdatering: 8/10-13 kl. 1505
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 07-10-2013 201422

Om det var val idag, skulle partiet erövra 34 av 150 mandat, och är därmed större än högerliberala VVD och socialdemokratiska PvdA tillsammans, de två partier som regerar i koalition. De har i den nuvarande kammaren 79 mandat, men skulle alltså förlora 50 av dessa, vilket får ses som ett tämligen extremt underbetyg.PVV fortsätter framåt även denna vecka via Telegraaf

Da jeg hilste ham farvel i Malmø den 27.10.2012, sagde jeg: “Hvem ved, måske er din tid slet ikke kommet endnu”. Jeg kunne ikke se et lille år ud i fremtiden. PVV er mere end fordoblet siden 2012. Dengang benyttede medierne anledningen til at punke ham for noget med EU, alle sikkert har glemt nu. De vedholdende tal i De Honds målinger, har jeg ikke set i nordisk presse. Nu er Wilders fyldt 50, og ser ud som om han ikke kan undgå at blive Hollands næste statsminister. Det er skriften på væggen, Reinfeldt og Löfvén. Det kræver vel ikke den store fantasi, at det kan blive ‘olustigt’ og ‘tråkigt’ at være Sosse eller Moderat politiker inden alt for lang tid. (klik foto f helskærm)

Wilders, Malmoe 27.10.2012, I 158

EXPO sender kanelbollerne ud mod ‘racisterne’

Det må være de sidste reservetropper, der mobiliseres. Efter bollen syndfloden. Betegnende nok betyder ‘at kanelbulla’ også När man, som kille, har sex fast man har druckit lite för mycket för att kunna prestera. EXPO’s tilstand i en enkelt sætning.

I dag står kanelbullen i fokus. Men vissa ser bakverket som något mer än bara ett vetebröd fyllt med socker och kanel. Nu vill antirasister göra Kanelbullens dag till en ny symbol för gemenskap och omtanke.

“Kanelbullens dag startade 1999 som en dag för omtanke. Det är något vi behöver mer av nu när människor flyr krig och oroligheter. Dagen är början på en ny tradition och en ny rörelse”, säger Alex Bengtsson, tillförordnad vd för stiftelsen Expo, i en kommentar. Bakom initiativet står bland annat stiftelsen Expo och Röda Korset. Kanelbullar ska delas ut på flera platser i Sverige under fredagen. Kanelbullar mot rasism

Nathan Shachar gør op med den blomstrende svenske racismeindustri i Dagens Nyheter. Så god kunne avisen være, hvis den ikke var tumleplads for pussilamine ex-marxister:

Få svenskar är rasister, ännu färre är emot jämlikhet mellan könen, men myten om det ”strukturella” kvinnohatet ältas evinnerligen. Saker som ligger ljusår från rasism, som skydd av hedersoffer och statistik om invandringen, är här glödheta tabun – inom den yrkeskår som är till för att bryta mot tabun!

Och det mest praktfulla exemplet på hur infernaliskt vi krånglat till det: Statsministern, vars väljare torde höra till de mindre invandringsvänliga, gör upp om hög invandring med det mest invandrarvänliga partiet, för att inte bli kallad rasist! Vetskapen att inte vara rasist räcker inte för honom.

En socialantropolog på besök skulle gnugga händerna över allt detta. Vi själva bör se upp. Det (strukturella) undvikandet av obehag och ledsamheter som snuddar vid minoriteter och migration förfelar inte bara sitt syfte. I stället för att mörklägga driver man ju läsare i famnen på extremistmedier. Viktigare: Medier är inte till för att sortera nyheter efter deras uppbygglighet. Dels är det ovärdigt att leva så, dels vet vi hur det går för länder som slår in på den vägen. En yrkeskår i glashus

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Document.no, Greekreporter.com, Snaphanen.dk […]

trackback

[…] kunne man se, at Wilders’ PVV er langt det største parti i Holland. Ringene spreder sig i vandet. Til europas socialdemokrater og kvasi-borgerlige partier er der ikke […]

Ludvig
Ludvig
8 years ago

VAD ÄR MÅNNE DETTA? En DN-journalist – Nathan Shacher – som får ta bladet från munnen och skriva en sanningsenlig ledare om Sveriges enfaldiga och fega journalistkår i den största och storfega morgontidningen DN!!! Ska skeppet vändas? Ska DN sluta antingen förtiga eller förvränga allt som har att göra med den galna invandringspolitiken? Blir det några positiva följder av att Shachar säger som det är: “Saker som ligger ljusår från rasism, som skydd av hedersoffer och statistik om invandringen, är här glödheta tabun – inom den yrkeskår som är till för att bryta mot tabun”. Får sanningsenliga fakta en chans… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Det bliver virkeligt spændende hvis Wilders bliver Holland’s næste statsminister. Udover at han vil bremse muslimsk indvandring og er mod det autokratiske EU ved jeg ikke meget om hvad han står for. Men jeg venter stadig på at den første mainstream politiker i EU bryder nogle virkelige tabuer som at vende sig mod flygtningekonventioner eller foreslå dødsstraf for terrorhandlinger eller lignende massemord. Da kommer der et ramaskrig første gang. Men 5 år senere er det “accepterede holdninger”. Fordi virkeligheden ikke kan ignoreres for evigt.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago

Kanelbullar mot rasism…känns VÄLDIGT mycket “pelikaner på stan”.

Det är svårt att parodisera Sverige eftersom landet ÄR en parodi på sig själv.

Kanelbullar mot bättre vetande. För att få ett multikulturellt samhälle att fungera så kan man titta på Singapore som fungerar hjälpligt. Indierna sköter hemliga polisen, kineserna styr landet, malajerna sköter sig och åtnjuter en högre levnandsstandard än i Malaysia. Man har även dödsstraff, en effektiv polis och du kan få både fängelse, böter OCH deportation för en simpel “overstay”.

Marit
Marit
8 years ago

Kanelbullar ? Hvorfor ikke gjeninnføre negerbullar ?

EH
EH
8 years ago

Mon ikke de korrekte elitære og meget “naive” en dag kommer til at høste, hvad de troede de ikke såede. Der var kontrol over tingene, ikke sandt? Indtrykket af en stigende totalitarisme i EU viser vist med al tydelighed at det var der så måske alligevel ikke. Tonen fra førerbunkeren skærpes men der er da heldigvis tegn på at denne knyttede næve klar til at øve vold øger modstanden i de “betalende” lande mod denne parodi af et demokrati. Vi, tyskerne, hollænderne osv skal plyndres og vor vor hårdt tilkæmpede velfærd skal beskæresfor at sikre total lighed i EU, uanset… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

Jag fick ta fram miniräknaren (på datorn såklart) och börja slå ihop olika alternativ. Med dessa opinionssiffrorna så går det ju inte att få en parlamentarisk majoritet på något vis, om inte Wilders parti och vänsterpartiet SP, samt något regeringsparti, samarbetar. Hur troligt är det?

Detta är intressanta tider vi lever i…

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Skåning

Jeg tror at venstrefløjen også kender og erkender problemet. De er bare ikke villige til at tage initiativet selv. De vil med glæde være med til at hjemsende millioner. Det skal bare ikke se ud som om det er “med deres gode vilje”, sådan at de kan beholde deres “selvrespekt” 🙂

Santor
Santor
8 years ago

Det lader til at vinden er ved at vende i Europa. Lad os håbe at det rent faktisk betyder forbedringer i forhold til indvandring og indvandrerne.

@Morani ya Simba.

Hvis højredrejningen betyder en afvikling af indvandringen og et hjemsendelsesprogram startes så behøver det ikke blive de store dønninger der rejser sig. Alle fornuftige borgere i Europa, både kan og vil forstå, at det er nødvendigt at hjemsende kriminelle og ugidelige indvandre.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Santor

“Hvis højredrejningen betyder en afvikling af indvandringen og et hjemsendelsesprogram startes så behøver det ikke blive de store dønninger der rejser sig.” Det kan man håbe. En tysk ven fortalte mig igår at et af problemerne er at landene i Mellemøsten ikke anerkender mange som vi vil af med, som deres statsborgere og derfor ikke vil modtage dem. Man skulle til at koble handels- og andre aftaler (fx. visa til deres overklasse til ta komme til Europa og shoppe, sende børn i skole i London eller hvad de nu laver) med at de vil modtage deres borgere. Men ærligt talt… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Klart at vi skal vride armene om på alle de islamiske forbrydere der sidder hjemme i islamoland og hvis det ikke hjælper så må FN oprette lejre i saudi barbarien og så må vi jo handle i forhold til samarbejdsviljen. Det rager mig langsom hvor de ender. Deres menneskerettigheder er intet i forhold til Danskernes eller Europæernes krav på et fredeligt og roligt samfund.

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Santor

Mod en mindre kontantbetaling pr. stk. er der sikkert et mindre afrikansk land, som gladeligt modtager de “arbejdssøgende”.

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Valg i Geneve, “høyreekstremt parti” får 30 prosent av stemmene
http://www.fdesouche.com/415493-geneve-lextreme-droite-rafle-30-des-sieges

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Holland (og Danmark) er ved at vågne. De to har iøvrigt rigtig meget til fælles i mentalitet (mere, synes jeg, end Danmark og Sverige).

Om det betyder at Holland bliver mere eller mindre sandsynlig som kandidat til “ground zero” i det “rigtige” sammenstød mellem europæisk og islamisk civilisation, er jeg ikke sikker på. Det er jo et ret non-liniart system og derfor svært at forudsige…

mo
mo
8 years ago

Foruden at være stokastisk så meget svært at forudsige. Men loven om store tal gør at “noget” må ske. Med nok terninger skal man nok få 6 6’ere. Det svære er blot at sige hvilke 6 og det er heller ikke så vigtigt.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  mo

Min egen kommentar (som jeg besluttede at fjerne da det jo ikke er en “nørd blog” men kom åbenbart med. Oh well…

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x