8
okt
Seneste opdatering: 8/10-13 kl. 1700
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

addis-abeba-utanfc3b6r-svenska-ambassaden

” yearning to breathe free, The wretched refuse of your teeming shore. Send these, the homeless, tempest-tost to me, I lift my lamp beside the golden door!” The New Colossus

Tog några smygbilder när jag åkte förbi den svenska ambassaden i Addis Abeba, för att visa på mängden av somalier är där varje dag. Ingen annan ambassad i Addis Abeba har detta enorma trycket av somalier. Utanför norska ambassaden är det tomt, likaså danska konsulatet. Lång kö till Sverige i Addis Abeba (klik foto f. helskærm)

Tommy Robinson forlader EDL

Indspilning i fuld skærm 08-10-2013 130916

English Defence League (EDL) leader Tommy Robinson has quit the controversial anti-Muslim campaign group.The shock announcement from Robinson will rock the organisation he founded to battle militant Islam. Announcing his dramatic departure, Robinson cited far-right extremism as a reason and said he had been mulling his decision for some time. THE two leaders of the English Defence League are to end their involvement with the far right group after accepting it has been taken over by neo-Nazis.

Robinson said: “I have been considering this move for a long time because I recognise that, though street demonstrations have brought us to this point, they are no longer productive. “I acknowledge the dangers of far-right extremism and the on-going need to counter Islamist ideology not with violence but with better, democratic ideas.”

Deputy leader Kevin Carroll has also left the group, it was announced. A spokesman for Anti-extremism group Quilliam called it a “huge success.” EDL Leader Tommy Robinson Quits anti-Muslim League over Far-Right Extremists, Shock as EDL leader Tommy Robinson quits over ‘dangers of far-right extremism’, EDL leader Tommy Robinson QUITS.

En god og en dårlig nyhed. Godt at de forlader noget, de ikke længere kan kontrollere. Skidt at det er lykkedes engelske politikere at skabe virkelige højreekstremister. Hvor meget kontrol har politikerne i virkeligheden? Ville England opføre sig lige så civilliseret ved en gentagelse af 7 juli 2005? Man husker måske, at Holland stod nogle døgn og vippede på randen af omfattende vold, da Van Gogh blev myrdet. Hvorfor ikke England? Der pressemeddelelse er her (server pt overbelastet)

”Det är som om vi bor i ett laglöst land”

“Det handler om magt”, som der står i Er dette Danmark? Busser bombarderes med sten i indvandrerområder i Aarhus. Og politikere der fuldstændigt har abdikeret fra deres ansvar og ikke vil kæmpe de kampe, de selv har installeret:

Fönster krossas, människor blir slagna och Posten vill inte dela ut brev. Oroligheterna i Flemingsberg fortsätter. Nu vill kommunen se ett lokalt poliskontor i området.

– Ingen vill bo här längre. Här är för otryggt, säger Anja som bor på Terapivägen. I början av sommaren uppmärksammade Lokaltidningen Mitt i hur ungdomsgäng i området brände bilar och trakasserade boende och brevbärare så att dessa till slut inte ville dela ut post längre.

Sedan dess tycker Anja att det bara blivit värre. Ungdomar har tagit över kvarteren, menar hon. – För några veckor hotade de unga mig och min son när vi var ute på gården. En kille sparkade mig mot mitt bröst, berättar Anja, som av rädsla för ungdomarna vill vara anonym. ”Det är som om vi bor i ett laglöst land”

Homotesten, en muslimsk, medicinsk landvinding

Nu får islam “Putin-behandlingen” på P 1 i en uge? Indføres testen i Ørstedsparken, eller er ordinationen stadig tørre tæsk? Udtaler FN og EU sig, bojkotter Arla dem, eller forventer de bare, at de nævnte lande er fascistoide og sexfikserede?

A medical test being developed by Kuwait will be used to ‘detect’ homosexuals and prevent them from entering the country – or any of the Gulf Cooperation Countries (GCC), according to a Kuwaiti government official. GCC member countries – Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman, Saudi Arabia and the United Arab Emirates – already deem homosexual acts unlawful.

This controversial stance is being toughened, according to Yousouf Mindkar, the director of public health at the Kuwaiti health ministry. Gulf states to introduce medical testing on travellers to ‘detect’ gay people and stop them from entering the country

Det lykkedes åbenbart en langskægget ‘australier’ næsten at dræbe en mand udenfor en bøsseklub. Vi kommer til at opleve homoseksuelle myrdet af muslimer, ligesom i Sverige.
Islamistiska rosengårdselever mördade homosexuell

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago

Man kan ju bara spekulera kring Tommy Robinson och hans avhopp från EDL. Men snabb sannolikhetsbedömning från min sida är att det är väldigt osannolikt att orsaken var extremister i de egna leden. Alla dessa legala och personliga hot som en person i hans ställning har levt under, och skulle ha levt under om han fortsatte, kan få vem som helst att ge upp. “A death mark is not an easy thing to live with” (gissa filmen). Till skillnad från mer intellektuella och välutbildade personer som Hirsi Ali, Hedegaard och Vilks, så kan han inte räkna med något stöd från… Read more »

Stefan
Stefan
8 years ago

Detta är filmat 21 sept 2013 i Sheffield.
https://www.youtube.com/watch?v=CuJNDxj6_8A#t=68

Han verkar mer aggressiv/bestämd än någonsin i denna video så jag tror att TR. kommer att dyka upp i något mera “rumsrent” sammanhang ganska snart. Att TR. helt plötsligt ändrat uppfattning om det fascistiska hotet islam håller jag för helt uteslutet.

“We don’t want any more mosques in this country” (tidskod 3,55min)
Tommy Robinsson 2013-09-21

Jernhesten
8 years ago

Jeg vil ikke kaste mig ud i analyser af Tommy Robinsons EDL exit, men i stedet takke ham for hans enorme indsats med at få bygget denne græsrodsorganisation op.

Det er lykkes for EDL at få fundamentet under Britanistan til at smuldre, og det er en stor sejr som vi også i andre lande skal være glade for.

Jernhesten
8 years ago
Reply to  steen

Okay tak.

Jeg vil glæde mig til at du kommer med flere informationer.

Steen har du i øvrigt nogen ide om hvorfor Migrationsverket endnu ikke har oplyst asyltallet for uge 40? Det plejer da altid, at komme om mandagen ikke?

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Det er muligt at myndigheders pres er en af årsagerne til at TR har kvittet EDL. Men det er også muligt at det faktisk er neo-Nazis der har gjort det. Og hvis det er tilfældet så er der en lære I det: nynazister, halvhjernerne I “Danskernes Parti” og alle de andre kugler er GIFT for seriøs modstand mod islamisme. Dels gider jeg ikke selv have noget med folk besat af hudfarve eller hvem der er jøde og hvem der ikke er, men lige så vigtigt er at de bremser mere effektivt end noget vejen til nogen som helt indflydelse på… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Nu vi er ved UK, så må de Britsike skatteydere være nogle af de mest tålmodige/langmodige mennesker i denne verden: “Human right to make a killing: Damning dossier reveals taxpayers’ bill for European court payouts to murderers, terrorists and traitorsJudges in Strasbourg paid out £4.4m to some of Britain’s worst criminals” -A Cold War traitor, paedohiles, rapists and murderers handed taxpayer cash -Abu Qatada, linked to Al Qaeda, among those who pocketed money “Britain has lost a staggering 202 European human rights cases involving murderers, terrorists, paedophiles and rapists, it emerged yesterday. Judges in Strasbourg handed the criminals taxpayer-funded payouts… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Svært at sige hvad der gemmer sig bag Tommy Robinsons beslutning . Måske er det lykkedes for tankepolitiet at få nogen af hans private dele i skruestikken …foreløbigt er det bedst at håbe på at dette er en velovervejet strategisk beslutning , som skal gøre det muligt for Tommy at kaste sig ud i ”normal” politisk aktivitet . UKIP er ved at vokse sig for stort til sin nuværende ledelse …

Santor
Santor
8 years ago

Wait what. Hvad var det der lige skete der?

Tommy Robinson forlader EDL til fordel for en islamisk tænketank.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x