9
okt
Seneste opdatering: 9/10-13 kl. 1623
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er svært at vide, hvad der er foregået i kulisserne. Man hører nogle falske toner ind i mellem. Det virker utænkeligt som om britiske myndigheder ikke skulle have en finger med i spillet, han ligner én, der har fået et tilbud, han ikke kunne afslå. Det siver måske ud pø om pø. Lars Hedegaard: LEDARE: ”The night they drove Tommy down”

Englands ende sanne arbetarklassledare på många årtionden, Tommy Robinson, har oskadliggjorts och man kan bara ana den press han varit utsatt för. Han har fått utstå fysiska attacker, har han gripits och fängslats gång på gång, framställts som ett avskum av en enig press och ställts inför sin egen familjs undergång. Det verkar uppenbart att han har blivit tvingat till en uppgörelse med regeringen, vilken innebär att han inte längre ska sätta sig upp emot den totalitära ideologin islam utan koncentrera sina ansträngningar till ”islamismen” – som framställs som själva antitesen till Muhammeds kärleksfulla budskap. Man undrar om vi någonsin mer kommer att se den forne Tommy Robinsons like.

Enza Ferreri: VIDEO IMAGE OF BRITAIN’S COLONISATION

If this is not the essence of colonialism I don’t know what is.

A bunch of non-British pontificating on what the core values of Britain are or should be. We have here, on a BBC programme, one of the endless series of debates on “what is Britishness” that have been part of the UK public discourse only since the arrival on these shores of vast numbers of people belonging to the ethnic, religious and geographic groups represented by most debaters in this video.

Can you imagine 60, 100, 200 years ago people having discussions on what Britishness was? Everybody knew what it was until mass, uncontrolled immigration from the Third World started and never stopped. I found this comment to the video on YouTube spot on:

“all because you non-whites have a British accent it doesn’t make u British”.

That being born and bred in this country does not provide a national identity or guarantee national loyalty, as is too often wrongly accepted, is demonstrated by an Asian man in this discussion. He openly declares that he was born and educated in Britain but nevertheless his sense of identity is precisely not having that identity, indeed he goes as far as saying that Britishness means not having an identity.

He was also very good at tying himself in (il)logical knots when he told a Hindu woman that her way of thinking was “unBritish”. How can you define what is unBritish if you haven’t defined British, since in his opinion that word is tantamount to nothing?

It’s disingenuous of ‘Professor of Poetry’ Benjamin Zephaniah to say that multiculturalism has been part of Britain since the time of the ancient Celts, Picts and Romans, although that claim is a staple of the usual pro-multi-culti argument.

What he’s referring to was not multiculturalism. That was war of different peoples against each other. The Celts were in Britain first, then they were conquered by the Romans. After the Romans eventually left, the Celts fought against the Angles and the Saxons, and finally retreated to Wales, Scotland and Cornwall. Then it was the turn of the Vikings to war with the Anglo-Saxons, and after them the Normans invaded and dominated England.

It was violence and invasion, and it was bloody.

Make no mistake. Current immigration levels and the imposition of multiculturalism are entirely new historical phenomena without any precedent not only in the history of Britain but also of Europe.

It is an experiment carried out on the skin of the indigenous populations. Like all experiments, it can very badly go wrong, and there are numerous signs everywhere that it is.

And, as the TV debate in the video above truthfully represents, the natives are marginalised voices in this experiment and the decisions made about it, while the ethnic (for now) minorities have a much greater weight. This video shows the new reality of the country: invasion and colonisation. Liberty GB

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
8 years ago

Han vil væk. Har fået nok.Men jeg tilslutter mig det kor som ikke rigtig køber den med tolerancen. Bullshitt ikke sandt? Ondet forsvinder ikke men bliver formentlig i tiltagende grad betændt. “Gaden” er nu fri og kan overtages af de grupper han ikke sympatiserer med. Make no sense! Hvem siger overhovedet at det bliver på gaden den multikulturelle myndighed vil møde sine modstandere. Nogle få tusinde aktive i en gadedemonstration er ingen udfordring for en skruppelløs regering og en tilsyneladende nærmest dedikeret politistyrke. Men 20.000 – ja hvor mange tusinde fordelt på celler overalt i landet? vil være en langt… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Jeg er i dårligt humør, bare ked af det – sikke en trist nyhed. Jeg har ikke engang lyst til at se de to indslag med ham, som han sidder der med sit alt for slikkede udseende.
Har læst nok gennem jeres kommentar.

norge
norge
8 years ago

Ifølge engelske aviser har han planer om å starte et politisk parti, og som politisk parti vil man ha en helt annen beskyttelse mot overgrep fra myndighetene enn en organisasjon som EDL, sånt sett er det jo et smart trekk. Men man begynner jo å lure bitelitt når dette er settingen: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/09/article-2449542-189E932F00000578-760_634x422.jpg

JensH
JensH
8 years ago

@Prudentius “Han vil vel først og fremmest ud og væk. Og det er måske ikke helt utænkeligt med et navne-skifte og en udvandring til USA eller Canada inden så længe!? Den tanke har også strejfet mig siden nyheden om Tommy Robinson’s afgang fra EDL kom. Det kan tænkes han via sit politiske virke har fået så meget indblik i sutiationen i UK, (herunder de rædsels-vækkende demografiske fremskrivninger for landet), at han har indset det er håbløst at kæmpe videre, og at det nu må det dreje sig om at redde ham selv og familien via udvandring til Canada, USA eller… Read more »

nadacomprende
nadacomprende
8 years ago

The day when he is forced to take a true stand, will arrive. Sooner or later.
More talk wont change the situation.

No surrender

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Havde ikke lige tid til at høre hele interviewet. Men kommer han ind på det der er nødt til at være kernen i enhver “formålsparagraf”: at muslimsk indvandring til UK (og Europa) skal standses fuldstændigt? Han rækker hånden ud til “anti-ekstremistiske” grupper og “moderate” muslimer. Det kan være rigtigt, også for at teste hvor langt man kan nå med dem (nok ikke særligt langt). Men han siger en ting der bekymrer mig: at det største problem er islamistisk terror. Jeg tror det langt værste problem er gradvis befolkningsudskiftning. Indvandringspolitikken er center stage.

JensH
JensH
8 years ago

“Jeg tror det langt værste problem er gradvis befolkningsudskiftning. Indvandringspolitikken er center stage.” Fuldstændig enig. Demography is destiny. Men den gode Tommy Robinson er virkelig i vælten i MSM i disse dage. Selv i den ellers til tider ædruelige Daily mail får man det fulde ud af historien: “English Defence League leader Tommy Robinson QUITS to work for tolerance and calls his former allies ‘morons’EDL leader -Tommy Robinson complains that he is shunned when picking his children up from school as he quits his anti-Islamist group -Extremist group infamous for violent alcohol-fuelled protests nationwide -Co-founder Kevin Carroll also quits the… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  JensH

Der er lidt Louis Pio over hele forløbet og Robinsons skæbne pt. Hans mod og indsats har imidlertid været enorm.

EDL var under alle omstændigheder en løs og lettere diffus anti-islamisk protestbevægelse, men tydeligvis et aldeles faretruende monstrum for det engelske multikulti-regime. En slags usikker og anarkistisk prøveraket for indfødt anti-masseindvandrings/kolonisering/islamisering organisering og aktion.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Han vil vel først og fremmest ud og væk. Og det er måske ikke helt utænkeligt med et navne-skifte og en udvandring til USA eller Canada inden så længe!? Jeg tror ikke vi skal gøre os håb om at høre meget mere til ham. Men det er selvfølgelig kun et gæt.

Og ja, EDL manglede både massetilslutning og effektiv organisation, men har tydeligvis skræmt det engelske establishment til at skide grønne grise. Hvilket alt i alt vidner om stor svaghed og frygt.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Prudentius

Steen, jeg er enig i meget du skriver i kommentaren men ikke i “Jeg kan følge ham i, at gadeaktioner i længden er ørkesløse,” Dels har EDL jo haft ihvertfald den effekt at skræmme myndigheder i UK og skabe opmærksomhed. Men gadeprotester er faktisk noget af det mest sikre. Hvis man ignorerer om man har sympati for den konkrete sag eller ej så har gadedemonstrationer jo skabt opmærksomhed om alt muligt fra voldtægt i Indien til at vælte Ægyptens militærdiktatur og fik rystet Irans regime i 2009. Det var vel også centralt for at få væltet kommunisme i først Polen… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago

Interessant, at Tommy Robinson hverken tar afstand fra ‘Left-wing Extremism’ eller ‘Multiculturalism’ – og i det sidste interview endog er positiv overfor multikultur.

Two steps forward for Tommy Robinson? … for England one step closer to civil war!

Fight Islam. No Sharia. No Surrender. Reconquista.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x