12
okt
Seneste opdatering: 13/10-13 kl. 1532
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kender twittreren MiggaX blandt andet herfra bloggen. Man kan synes, Sveriges asylindvandring er grotesk, men den er værre endnu, for folk med afslag rejser ikke ud af landet. Man mener der findes over 100.000 illegale indvandrere i landet nu. Et helt utroligt interview, man spørger sig hvordan nogen kan holde ud af at arbejde i en sådan virksomhed. Kan man stole på, at interviewet er ægte – det lyder meget sådan – er der ikke tale om indvandring i Sverige, men om invasion, der er tale om et asylsystem med retning frontalt mod en betonmur, og et politisk etablissement der lever på lånt tid. Som den interviewede siger til sidst: “Hvis folk anede hvad der foregår her, ville det politiske landskab i Sverige se fuldstændigt anderledes ud.” Svenske medier bidrager ikke til at formidle sandhenden om myndighedens haveri. Interviewet stammer her fra, og der gøres rede for hvordan det er gjort i starten af You Tuben.

Michael Coren og Quilliam om EDL

Jonathan Russell is Quilliam’s Programs Officer. He holds a BA (hons) in Arabic, German and Persian from the University of Exeter and is completing his MSc in History of International Relations at the London School of Economics. Having lived in Cairo, Egypt for a year in 2009/10 as part of his undergraduate degree, Jonathan has continued to pursue his passion for the Middle East.JONATHAN RUSSELL: PROGRAMS OFFICER

Coren ser skeptisk ud, men lyser op en enkelt gang. Selvom Jonathan Russell er artikuleret, letter tågen ikke.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
9 years ago

Avseende intervjun med MiggaX. Självklart är det omöjligt att säga om detta är 100% trovärdigt, men med den ingående kunskap om hur det ser ut i den praktiska svenska invandringspolitiken som MiggaX uppvisar, så hade detta varit ett falsarium av osannolik skicklighet. Den här intervjun på inte ens 30 minuter, är mer grävande journalistik än vad alla etablerade medier har lyckats åstadkomma sammanlagt på 25-30 år. Alternativ media är verkligen framtiden för att få reda på sanningen, eller så nära sanningen man kan komma.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

Jag är skeptisk till The Quilliam foundation – en organisation som startades av islamister, som påstår sig ha övergett sina extrema islamistiska sympatier – och deras extremt välklädde talesman Majiid Nawaz. Jag är tyvärr inte övertyad om deras agenda (eller deras uppriktighet). http://www.quilliamfoundation.org/about/staff/quilliam-staff/ The Quilliam foundation var (är?) varma förespråkare för att Storbritannien skulle ingripa i Syrien och avsätta Assad. Majiid Nawaz gick i god för att Assads motståndare var rel. västorienterade moderata muslimer kort sagt the good guys. “We talk to these people”, vi känner dem, vi vet vilka de är, framhöll Nawaz i en interview. Nawaz har aldrig,… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
9 years ago

“Ekstremisme”? For å finne en vei ut av våre problemer må man ikke se bare på ideologier eller voldsbruk. Man må se på innvandringen som sådan, og hvordan ulike folkegrupper møtes. med deres kulturer og religioner. Hvis man ser bort fra denne reelle, materielle virkelighet skjønner man ingen ting. Hovedfenomenet: den internasjonale migrasjon hvor de vestlige får klar bakdel og ulempe, og de nyankomne profiterer. Den eneste fornuftige optikk er å se hva som skjer i møtet mellom innvandrende folkeslag i møtet med de “innfødte”. Og hva slags oppførsel og ordbruk man har i begge leire. Min løsning: stans i… Read more »

norge
norge
9 years ago

En ting er å gå ut av EDL med ære og respekt i behold, en annen ting er å gjøre det flankert av muslimer på denne måten. Geller skriver noe om en upcoming trial han kan ønske å påvirke (http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/10/tommy-robinson.html), ellers får man bare anta at han ikke konverterte i fengsel, slik forekommer jo.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Påstanden om at “de højre ekstremister” og islamisterne lever af hinanden anden. Jo, der er dem, der elsker gang i gaden (hooligangs). Men der ingen tvivl om, at islamisterne er kommet med indvandringen! Derefter opstår vreden mod islamisterne. Myrdede de løs i deres egne lande, oplevede vi ikke disse slagskampe. Og det er umuligt at protestere imod indvandring / islamisme uden at blive kaldt en bunke smedeord. Fysiske møder mødes med stenkast, spyt mv., det har jeg selv oplevet. I medierne blev vi først holdt ude, da dette ikke lod sig gøre længere, bliver vi udskammet og udsatte for had.… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x