12
okt
Seneste opdatering: 13/10-13 kl. 1647
77 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Julia Caesar:

Copyright Julia Caesar, Snaphanen och HRS. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

heliga_madrasser

Nittonåriga Lamia kom hem från jihadistfronten i Syrien, gravid och HIV-smittad efter att ha legat med hundratals män. Som en av islams heliga madrasser har hon ställt sin kropp till förfogande för manliga jihadisters sexuella behov och är därför garanterad en plats i paradiset som belöning. Rapporterna om sexjihad började komma i arabiska media i våras. Unga muslimska kvinnor reser frivilligt till Syrien för att serva manliga jihadister med sexuella tjänster när de kämpar för att störta Assadregimen och införa en totalitär islamistisk gudsstat byggd på sharia. Bakgrunden uppgavs vara en hemlig fatwa, Jihad al-Nikah, (sexuellt heligt krig) där den saudiske wahhabistiske imamen Sheikh Mohamad al-Arefe uppmanar muslimska kvinnor att ansluta sig till jihad genom att ställa upp på jihadisternas sexuella behov.

Jihad är enda vägen till paradiset

Fatwan bygger på att muslimska kvinnor bara kan komma till paradiset genom att delta i jihad. Den förnekades sedan av upphovsmannen Sheikh Mohamad al-Arafe när det började brännas under sandalerna. Hans argument var att “ingen psykiskt frisk person skulle stödja något sådant”. Och varför skulle han inte säga det? Om nyheten om fatwan spreds skulle det självklart skada bilden av islam. Att ljuga är tillåtet för muslimer om det gagnar islam (taqiyya och tawriya). Så hur kan någon vänta sig att al-Arafe skulle erkänna någonting?

Den förnekade fatwan fick snabbt konsekvenser. I april rapporterade tunisiska media att minst tretton unga tunisiska kvinnor hade gett sig av till Syrien för att erbjuda sex och stärka jihadisterna i kampen mot Bashar al-Assads regim.  I september kom uppgifter på den shiamuslimska nyhetssajten Shiitenews om en ny fatwa med liknande innehåll, utfärdad av den saudiske wahhabistiske imamen Nasser Bin Sulayman al Omar.

Legitimerad incest med kvinnliga släktingar

Den fatwan sträcker sig ännu längre än den tidigare. Den legitimerar incest; sex mellan jihadisterna och deras kvinnliga släktingar (“mehram” = systrar, mödrar, mostrar/fastrar med flera). Fatwan är mycket användbar genom att den övertrumfar sharialagar och ger fritt fram för jihadisterna att ha sex med sina kvinnliga släktingar om de inte kan hitta några andra att ha samlag med. Allah’s heliga krigare kan nämligen inte förväntas klara jihad utan tillgång till kvinnor.

Att fatworna uppges vara utfärdade av just saudiska imamer är ingen överraskning. I Saudiarabien härskar den mest fundamentalistiska och ultrakonservativa formen av islam, wahhabism  eller salafism, och det är väl känt att Saudiarabien ger finansiellt stöd till de fundamentalistiska jihadister som strider i norra Syrien.

“De kommer hem med graviditeter och sjukdomar”

Den 19 september tog Tunisiens inrikesminister Lotfi ben Jeddou i ett skarpt uttalande upp situationen med de tillresta sexjihadisterna:

“De har sexuella förbindelser med 20, 30, 100 stridande. Sedan kommer de hem och bär på frukterna av sina sexuella kontakter – allt från graviditeter till sjukdomar – i namn av sexuell jihad, och vi står tysta och passiva och gör ingenting.”

Arabiska media är fyllda med rapporter om sexjihad. Det är där, och i bloggar, jag har fått söka underlag till den här krönikan. I västerländska media finns knappt någon information, och i svenska media är det knäpptyst. Ämnet är nedtystat eller bedöms som ointressant. Enligt en tyst konsensus bland svenska journalister får ingenting som kan misskreditera islam eller avslöja islams perverterade syn på sexualitet komma ut till den svenska allmänheten. Svenska tittare kommer aldrig att få se en tv-intervju som den med föräldrarna till sextonåriga Rahma (se bild). De visade sig gråtande i tv, i sorg över att deras dotter hade “hjärntvättats” att ansluta sig till sexjihad.

Hennes kropp blev jihadisternas egendom

Det är den tunisiska tidningen Al Sharaouk (“Soluppgång”) som har rapporterat om 19-åriga Lamia som reste till Syrien för att ha sex med jihadisterna. Al Sharouk’s reportrar har träffat och intervjuat Lamia i hennes hem i Tunisien. Hon berättar att hon har legat med pakistanier, afghaner, libyer, tunisier, irakier, saudier och somalier.

Hennes historia börjar 2011 när hon blev religiös efter att sett ett islamiskt program. Hon tog på sig hijab och började anse att det var en synd för henne som kvinna att visa sig utomhus. Sedan blev hon övertygad om att en kvinna ska delta i jihad för att eliminera islams fiender genom att göra sin kropp tillgänglig för jihadisterna efter varje strid. Hennes kropp blev deras egendom.

“Som en deg för imamen att knåda”

I maj började rapporter om kvinnor som berättade liknande saker dyka upp. Egyptiska Masrawy sände en videointervju med en kvinna vid namn “Aisha” som sa att hon hade träffat en muslimsk kvinna som talade med henne om

“vikten av att visa fromhet genom att bära hijab och resa till Syrien för att hjälpa jihadisterna att kämpa mot och döda de “otrogna”. Kvinnan tillade att “kvinnor som dör gör det enligt Allahs vilja och blir martyrer som kommer till paradiset”.

När inbördeskriget i Syrien bröt ut 2011 var Lamia tillräckligt hjärntvättad för att känna sig som “en deg för imamen att knåda på vilket sätt han önskade”. Han sände henne först till Benghazi i Libyen, därifrån till Turkiet och sedan till Aleppo i Syrien. Där mötte hon många kvinnor och unga flickor inhysta i ett gammalt sjukhus som hade gjorts om till militärförläggning, i klartext en bordell. En man som påstod sig vara “emir” för sexförläggningen presenterade sig som Abu Ayoub och sa att han var tunisier. Men den verklige ledaren var en jemenit som ledde en grupp jihadister som kallar sig “Omar’s bataljon”. Han var den förste som tog henne.

Gravid och smittad med HIV-virus

Lamia minns inte hur många män hon har legat med. Allt hon minns är hur hon har blivit misshandlad, slagen och tvingad att göra saker som “strider mot all känsla för människovärde”. En av många tunisiska kvinnor som hon träffade dog när hon torterades för att hon försökt fly. Sedan Lamia lyckats ta sig tillbaka till Tunisien har hon varit hos en läkare och fått veta att hon är gravid i femte månaden. Hon har givetvis ingen aning om vem fadern är. Både hon och hennes ofödda barn bär på HIV-virus. Lamias deltagande i sexjihad har slutat med katastrof.

Makar och fäder tvingar iväg sina kvinnor

De flesta sexjihadister ställer upp fullkomligt frivilligt. Islam är en effektiv hjärntvätt. Kvinnorna lockas av den förväntade belöningen, att de ska komma till paradiset när de dör. Manliga martyrer lovas 72 jungfrur i paradiset. Men vilken belöning väntar kvinnliga martyrer?

Många drömmer om att gifta sig med en jihadist, en stor ära för en muslimsk kvinna. Men alla ansluter sig inte frivilligt till sexjihad. Andra kvinnor som intervjuats har berättat hur de lurades att resa, eller hur deras män (de som har fyra fruar i enlighet med koranen) tog ut skilsmässa och skickade iväg dem till sexjihad i Syrien med försäkringar om att de är garanterade att komma till paradiset efter döden. En 16-årig flicka berättade att hennes far hade beordrat henne att ha sex med mängder av jihadistiska “befriare”. En tunisisk man skilde sig från sin fru så att hon skulle kunna engagera sig i sexjihad med mujahedin, och sedan reste båda till Syrien för att bidra till striden, var och en på sitt sätt.

Stormuftin av Tunisien avsatt efter protest

Mufti: serving Syrian terrorists sexually is haram

Den 20 april höll Tunisiens Stormufti Sheikh Othman Battikh en presskonferens där han fördömde sexfatworna och trafiken med unga flickor till fronten i Syrien. Det är äktenskapsbrott och prostitution och absolut haram (förbjudet), sa Stormuftin.

 “Nu tvingar de flickor att resa till jihad i Syrien. Tretton unga flickor har skickats på sexjihad. Vad är detta? Det kallas prostitution. Det är moralisk korruption.”

Se video från hans presskonferens här. Hans protester föll inte i god jord. Två dagar senare var Stormuftin avsatt från sitt höga och heliga ämbete. Inte ens en högt uppsatt religiös auktoritet får ostraffat fläcka islams rykte.

Ett 40-tal manliga jihadister, ovisst om kvinnliga

Enligt säkerhetspolisens, Säpos, beräkningar har ett 30-tal unga män boende i Sverige och med invandrarbakgrund sedan 2006 rest för att strida med jihadistgruppen al-Shabaab i Somalia. Ännu fler, ett 40-tal, beräknas ha anslutit sig till sunnimuslimska jihadistgrupper i kriget mot Bashar al-Assads regim i Syrien. Tio män från Sverige rapporteras ha stupat i striderna i Syrien. Uppgifterna har publicerats av Per Gudmundson, ledarskribent på Svenska Dagbladet, på hans blogg.

Säpo har inte kunnat eller velat svara på min fråga om de har några indikationer på att kvinnor från Sverige har rest till Syrien för att delta i sexjihad. Pressekreteraren Fredrik Nilsson hänvisar bara till Säpos årsrapport.

“En syster med burka och AK 47 är skrattretande”

På sin blogg rapporterar Per Gudmundson att “svenska” jihadister snarast avråder kvinnor från att åka. Den nu nedsläckta Facebookkanalen Svenska Mujahedeen Fi Ash Sham publicerade den 14 december förra året ett inlägg där en jihadist skriver:

“Och wallahi ärade syster, från min tid som jag spenderat i jihad så kan jag uppriktigt säga att ifall ni tror att ni ska med på operationer och kriga, bära vapen, ladda vapen, tvätta vapen, så är det bara att kicka ut den tanken från hjärnan. Vi har inte behov av en syster som är täckt i niqab från topp till tå som ska med ut och kriga, fitnahn är för stor och bilden jag får av att se en syster i burka som springer runt i mörkret med sina bröder i Islam med en Ak-47 i handen och som tror att hon kan springa upp och ner från berg och kriga är både absurt och skrattretande. Och om ni tror att ni ska samlas i ett och tak och laga mat åt oss så behövs inte det heller, vi har många bröder här som lagar väldigt god mat ma sha Allah. Jag ser inget syfte för en syster i darul kufr att komma hit och bara sitta i ett hus hela dagen.”

Inga uppgifter om “svenska” sexjihadister

Det har tidigare rapporterats att det finns kvinnliga jihadister från Sverige i Syrien, och det cirkulerar rykten om att en irakisk kvinna med svenskt medborgarskap bedriver väpnad strid, skriver Per Gudmundson. Hon ska enligt obekräftade uppgifter vara ledare för en grupp av tio utländska kvinnliga jihadister som har bildat ett eget förband i Syrien.

“I en brittisk dokumentär har det berättats om en kvinna som rest till Syrien enkom för att kunna gifta sig med en “helig krigare”. Och i SR Ekots kartläggning av svenska jihadister har också nämnts att man hade stött på en kvinna – men inga detaljer gavs” skriver Per Gudmundson.

I sin egen research har han hittat och identifierat en svensk konvertit som rest med make och två barn till Syrien, skriver han i en artikel i Sentinel. Inga uppgifter hittills tyder på att kvinnliga islamister från Sverige deltar i sexjihad. Vilket inte innebär att det inte förekommer.

Islams förbud är förhandlingsbara

Islam är en heltäckande manual som reglerar varje aspekt av muslimers liv. Koranen innehåller regler för det mesta, från att stena otrogna kvinnor till döds till att döda homosexuella och icke-muslimer varhelst de visar sig. Sett med en “otrogens” ögon kan reglerna uppfattas som ytterst rigida, och det är också avsikten, eftersom islam gör anspråk på att besitta en högtstående moral. Men rigiditeten är en missuppfattning. Nästan alla förbud är förhandlingsbara – om det gagnar islam och utbredningen av islam att bryta mot dem. Då snickrar man helt enkelt ihop en fatwa som legitimerar de otillåtna handlingarna, precis som de fatwor som legitimerar muslimska kvinnors sexjihad i Syrien. Mycket praktiskt och ett tecken på islams oerhörda moraliska flexibilitet.

Ett litet skenäktenskap på några timmar

Det finns till exempel starka förbud i islam mot äktenskapsbrott och mot sodomi (anala samlag). Men om de förbjudna handlingarna främjar det överordnade målet jihad (“heligt” krig mot icke-muslimer) är de helt okej, och röda mattan till paradiset rullas ut med omedelbar verkan. Prostitution är också förbjudet i islam. Ändå är det ett utbrett fenomen i muslimska länder. Man fixar bara till ett litet tillfälligt skenäktenskap på några timmar så löser det sig. Den svensk-iranska filmaren Nahid Persson har i sin mångfaldigt prisbelönta film “Prostitution bakom slöjan” visat hur män i Iran ingår ett praktiskt tillfälligt “äktenskap”, välsignat av en imam, för att få sina sexuella behov stillade genom besök hos prostituerade.

“Islamofobi som kassako-industri”

raymond-ibrahimRaymond Ibrahim, journalist och författare, är en av dem som berättar om muslimska kvinnors sexjihad på sin blogg. Han är född i USA, son till egyptisk-koptiska invandrare och har väckt stor internationell uppmärksamhet med sin bok “Crucified again. Exposing Islam’s New War on Christians”,  om förföljelsen och folkmordet på kristna i den muslimska världen. Jag skrev om boken i förra krönikan, “Den tysta förintelsen”. På ett amerikanskt muslimskt nätforum kallas han bland annat “det senaste exemplet på “Islamofobi som kassako-industrin” – en tydlig illustration till att det är omöjligt att framföra besvärande fakta om islam utan att diagnostiseras med “islamofobi”.

Prostitution anses vara legitim jihad

Raymond Ibrahim skriver:

“Muslimska kvinnor som prostituerar sig anses i det här fallet utöva legitim jihad när de gör uppoffringar – av sin kyskhet och värdighet – för att hjälpa uppenbarligen sexuellt frustrerade jihadister att fokusera på kriget. Prostitution är det också för att de lovas betalning – om än i livet efter detta. Koranen säger att “Allah har makten över de troendes väsen (deras kroppar) och deras ägodelar; i gengäld tillhör paradiset dem: de kämpar för Hans sak och dräper och blir dräpta.” (Yusuf Ali trans. 9:111).

“Faktum är” skriver Raymond Ibrahim “att nyheter om att muslimska flickor i hijab prostituerar sig oreflekterat kan avfärdas som lögn – men muslimska imamer utfärdar regelbundet fatwor som tillåter förbjudna och bisarra saker. Det som räknas är om de bidrar till jihads mål, att sprida islam.”

“Kalsongbombaren” tränade med sodomi

bomberTill islams heliga madrasser kan också räknas den så kallade “Kalsongbombaren” Abdullah Hassan al-Asiri, i en saudisk al-Qaidamedlem som gömde sprängmedel i ändtarmen för att mörda den saudiske prinsen Muhammad bin Nayef i ett självmordsattentat.

Den 27 augusti 2009 utlöste han sin bomb utanför bin Nayef’s hem och sprängde sig själv till döds men lyckades bara skada bin Nayef lindrigt. Abdullah Hassan al-Asiri’s äldre bror hade tryckt in en laddning på ett halvt kilo sprängmedel i broderns ändtarm, en innovativ och dittills okänd metod att rusta sig för självmordsattentat utan att bli upptäckt i förväg. Det är bland andra “kalsongbombaren” vi kan tacka för att vi blir kroppsundersökta i flygplatsernas säkerhetskontroller.

Sodomi förbjudet, men ändamålet helgar medlen

Hur var det möjligt? Abdullah al-Khallaf, värd för den shiitiska pratshowen “The morals of the Prophets, Peace Be Upon Them” som sänds via den brittiskbaserade satellitkanalen Fadak, avslöjade knepet i sin pratshow: al-Asiri’s jihadistkumpaner hade haft anala samlag med honom för att utvidga hans ändtarm så att den skulle rymma så mycket sprängmedel som möjligt. Sodomi är naturligtvis förbjudet i koranen. Men ändamålet (jihad) helgar medlen.

Pratshowsvärden al-Khallaf läste i tv upp den fatwa som rättfärdigar sådana handlingar. Efter att Allah prisats säger fatwan:

“I princip är sodomi förbjudet. Dock kommer jihad först, för det är islams höjdpunkt, och om islams höjdpunkt bara kan uppnås genom sodomi är det ingenting fel med det. Den övergripande regeln om islamisk rättsvetenskap statuerar att “nödvändigheten gör det förbjudna tillåtet”. Och om obligatoriska mål bara kan uppnås genom att utföra det förbjudna blir det obligatoriskt att utföra det förbjudna, och det finns ingen större plikt än jihad.”

“Efter sodomi måste du be Allah om förlåtelse”

Dock finns enligt samma fatwa noggranna villkor för att bedriva sodomi som ett led i jihad:

“Efter att han har utsatt dig för sodomi måste du be Allah om förlåtelse och prisa honom ännu mer. Och du kan vara säker, min son, på att Allah kommer att belöna jihadister på Domens dag i enlighet med deras avsikter, och din avsikt, med Allahs vilja, är islams seger, och vi ber att Allah accepterar ditt offer.”

“Det verkligt skämmande är att de här personerna är beredda att gå så långt att de stoppar sprängmedel i sin ändtarm för att döda oss.”

(Citat från ett engelskspråkigt nätforum motsvarande Flashback.)

Kvinnor får amma vuxna män

Vidare i islams perversioner: enligt en fatwa är det tillåtet för muslimska kvinnor att “amma” okända muslimska män med syfte att “göra dem till sina söner”. Fatwan utfärdades 2007 av doktor Izzat Atiya, egyptisk imam och chef för hadithavdelningen vid Al Azharuniversitetet i Kairo – den muslimska världens mest prestigefyllda universitet.

När han konfronterades med uppgifterna om fatwan erkände han och påstod att den var förenlig med islamsk rättsvetenskap (usul al-fiqh). Enligt BBC  sa Atiya:

“Om en kvinna ammar en manlig kollega vid sitt bröst minst fem gånger kommer de att etablera familjeband. En kvinna kan ta av sig slöjan och visa sitt hår för den hon har ammat.”

Uppenbara motsägelser i islam

“Två viktiga punkter framgår här” skriver Raymond Ibrahim. http://www.raymondibrahim.com/from-the-arab-world/sex-jihad-and-western-disbelief/ “Först av allt: jihad är islams höjdpunkt, för det gör islam överordnat. Och för det andra: nödvändigheten gör det förbjudna tillåtet. Alltså, eftersom den högsta prioriteten är att göra islam överordnat genom jihad blir allting som annars fördöms i islam tillåtet. Det enda som betyder något är intentionerna.”

Här finns orsaken till att det är så många uppenbara motsägelser i islam, menar Raymond Ibrahim. Några exempel:

• Muslimska kvinnor måste täcka sig i tygmassor från topp till tå – men får prostituera sig om det gagnar jihad.

• Äktenskapsbrott och prostitution är förbjudet, men ett skenäktenskap på ett par timmar är tillåtet för muslimska mäns besök hos prostituerade.

• Att ljuga är förbjudet – men tillåtet om det stärker islam.

• Självmord är förbjudet – men tillåtet i jihad. Då kallas det “martyrskap”.

• Avsiktligt dödande av kvinnor och barn är förbjudet – men tillåtet under jihadistattacker, som i shoppinggallerian Westgate i Nairobi den 21 september (omkring 70 dödsoffer) och i självmordsattacken mot All Saints Church i Peshawar i Pakistan dagen därpå (78 döda, minst 120 skadade).

• Sodomi är förbjudet – men tillåtet om det är ett led i att mörda “otrogna” och avfällingar från islam.

• Homosexualitet är förbjuden och belagd med dödsstraff. Men islams könsapartheid som hindrar män och kvinnor från att umgås naturligt med varandra har som konsekvens en icke officiellt erkänd subkultur där muslimska män kan ha sex med andra män, och/eller med djur.

Afghanska “lekpojkar”, fritt villebråd för vuxna män

I Afghanistan finns en månghundraårig tradition där vuxna män utnyttjar och förgriper sig sexuellt på så kallade lekpojkar, bacha bazi.

Det handlar om pojkar från femårsåldern och uppåt som har sålts av sina egna familjer till krigsherrar och andra välbeställda män. Det är inte ovanligt att höga polisbefäl finns bland förövarna. Pojkarnas uppgift och enda sättet för dem att överleva är att underhålla, behaga och dansa för sina herrar och finna sig i att vara offer för deras pedofila böjelser. För att ge associationer till kvinnor är de dansande pojkarna klädda i glittriga kvinnokläder, ofta sminkade och utrustade med bjällror runt handlederna, upplärda att dansa suggestivt och förföriskt.

Jag vill avråda läsare som inte har starka nerver från att se de två filmer jag lägger ut med afghanska lekpojkar. Den ena filmen kan ses här.  En pojke i de lägre tonåren, klädd i glittrig klänning och handbjällror, dansar för en publik av uppenbart sexuellt upphetsade vuxna män. I den andra filmen virvlar en liten pojke i rosa klänning över golvet som en uppskruvad marionett. Han ser ut att vara 5-6 år. En liten leksak för vuxna mäns perversa lustar.

Västs demonstrativa arrogans

Av människor som säger sig handla i islams namn kan man som de här exemplen visar vänta sig vad som helst: våld, massmord, hyckleri, dubbelmoral, lögner, pedofili och andra sexuella perversioner. I Väst vägrar många fortfarande att tro på att sexfatwor existerar, eller att barn regelmässigt utnyttjas sexuellt utan en chans till hjälp eller flykt. Uppgifterna avfärdas som skämt eller bluff, trots att det finns mängder av bevis på motsatsen: från en tunisisk minister som officiellt varnar för konsekvenserna av sexjihad, till mängder av arabiska videos och rapporter om kvinnor som talar om sina erfarenheter av sexjihad och filmer där små livegna afghanska lekpojkar tvingas dansa för vuxna sexförbrytare.

“Få saker visar mer demonstrativt den arrogans som sprider sig bland Västs så kallade “progressiva” än denna oförmåga att tro på uppenbara vittnesmål” skriver Raymond Ibrahim.

“Det är ironiskt, för medan “fördomsfulla” konservativa tar uppgifterna på allvar slår liberaler – som brukar berömma sig för “respekt för andra kulturer” – ifrån sig alla nyheter som motsäger deras skeva världsuppfattning som “bluff”, eftersom de tror att varenda människa i hela världen delar deras värderingar. Om detta inte är en etnocentrisk position – och en utpräglat farlig sådan – vad är det i så fall?”

De kan aldrig rättfärdiga sin undfallenhet

Detta är den ideologi och kultur som Europas och i synnerhet Sveriges politiker släpper in och pådyvlar sina befolkningar. Fakta om islams sjuka så kallade “moral” och perversa syn på sexualitet är ingenting som journalisterna och de politiska makthavarna i Väst vill befatta sig med. Vad media berättar har ingenting med sanningen att göra, det handlar om den bild av verkligheten som journalisterna har bestämt sig för ska gälla. Vad värre är: de har inget som helst intresse av att skaffa sig kunskaper om islam och dra några slutsatser av vad de får veta. De värjer sig mot den insikt som för alla borde vara uppenbar: islam är en våldsideologi med en sjuk människosyn – i synnerhet synen på kvinnor – och en pervers syn på sexualitet.

Vi som lever i åsiktsförtryckets, falskhetens och taskspeleriets tid bör noggrant besinna innebörden i den propaganda som makteliten inklusive media dagligen utsätter oss för: att alla kulturer och religioner är lika bra. Att alla människor är likadana och lika mycket värda. En sak kommer den pladdrande eliten aldrig att lyckas med. De kan aldrig någonsin rättfärdiga sin passivitet och sin undfallenhet för islam genom att påstå att de ingenting visste. Tack vare Internet och bloggar sipprar den obehagliga informationen ut, och den kommer att fortsätta gnaga på makteliten tills deras lögner faller i bitar.

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

Nuri Kino: Sveriges regering måste ta avstånd från extremismen i Syrien

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

77 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Julia pratar mycket om sex.Om våldtagna bloda svenskar. Kvinnor som våldtagits av muslimska män kallar hon ”islams heliga madrasser”. […]

BlåSippan
BlåSippan
8 years ago

Har själv nära vänner sedan 25 år tillbaka, dessa är muslimer, den fredliga delen, dessa som själva är hotade och jagade utav den andra delen muslimer. Våra vänner har uppfostrat sina barn, till svenska barn, döttrar som aldrig gått i slöja, dejtat svenska pojkar, som är gifta med just de nämnda. Dessa föräldrar har låtit sina barn välja själva när de blev vuxna vilken väg till själva ville gå. Dessa vänner är livrädda för vad som händer idag, deras son kommer hem dagligen och berättar hemska saker om arbetskamrater, IS mördare, som varje år åker på fem veckors semester, och… Read more »

linovati
linovati
9 years ago

Man kan lätt föreställa sig att den taktiska fraktionen av den “muslimska gemenskapen” i Sverige manar sina mera hetsiga medlemmar till tålamod och återhållsamhet. Undvik attentat nu! Väck inte den björn som sover! Ett attentat med 50-100 döda i t ex Stockholm skulle ju ofrånkomligen slita fjällen från svenska många islamapologeters ögon. Bättre då att vänta tills de “otrogna/godtrogna” är ännu mer numerärt försvagade.
Rent cyniskt skulle man kunna argumentera för att det vore bättre att någon/några av de “hetsiga” inte längre kunde bärga sig. Det skulle sannolikt spara människoliv i längden.

trackback

[…] Islams heliga madrasser.  […]

inger711
inger711
9 years ago

Lyssna på en f.d. muslim och son till en Imman som verkligen studerat Koranen i 20 år och som förstått att detta inte var en religion som han gillade trots att han blev mer eller mindre hjärntvättad…Han talar till president Obama och berättar att Koranen ligger bakom IS handlande som de verkligen går efter…Läs också verser ur koranen i nedanstående inlägg och lyssna på Richard Jomshofs anförande om Islam m.m.

https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

trackback

[…] helt otroliga krönikören Julia Caesar skrev redan 2013 en mycket informativ krönika om ”islams heliga madrasser”, väl värd att läsa! Strömmen av kärlekskranka jihadistkvinnor har inte avtagit sedan dess, […]

trackback

[…] tvingas underkasta sig terroristernas sjukliga sexuella behov, men även muslimska kvinnor ingår tillfälliga äktenskap för att idka könsumgänge med en tvättäkta […]

trackback

[…] släppa till, givetvis också sanktionerat av deras gud. Julia Caesar har tidigare skrivit om islams heliga madrasser. Enligt Sherko Omer är dessa dock förbehållna […]

trackback

[…] Man undrar stillsamt om det handlar om tillfälliga äktenskap, som kan upplösas – enbart av mannen förstås – så snart bröllopsnatten är överstökad? Är detta ett nytt sätt att skönmåla praktiken med madrasser för islam? […]

trackback

[…] Man undrar stillsamt om det handlar om tillfälliga äktenskap, som kan upplösas – enbart av mannen förstås – så snart bröllopsnatten är överstökad? Är detta ett nytt sätt att skönmåla praktiken med madrasser för islam? […]

Joaki´m
10 years ago

Vid nästa val vänner.
Gör er hörda, rösta på det som är viktigt i Sverige idag.
Sprid kunskapen, mota det som försöker förgifta vårat land i dörren.
Sprid inte osanningar,sprid inte saker utan att kunna backa upp med saklig fakta/källa, låt våran högre intelligens vinna detta.
Värna om Sverige!
Vi är alla idag fanbärare av den gula och blå flaggan, låt den icke besudlas.

Tack för ordet!
/Jocke.

san_ell
san_ell
10 years ago

Islam är alla kategorier den sjukaste ideologi som finns och jag är helt säker på att islam är det helvete kristendomen varnar för och pedofilen muhammed är djävulen personifierad. Det märkliga är att vi alla ska offras på islams altare och vi ska göra det helt utan att protestera. Islams utövare är mycket sjuka människor och de är helt klart förståndshandikappade vilket med all sannolikhet beror på många generationers inavel och det faktum att de är hjärntvättade under ideologin islam. De som vill bekänna sig till islam ska göra det i muslimska länder, de har ingenting i västvärlden att göra.… Read more »

trackback

[…] vidare vad Julia Cæsar […]

trackback

[…] vidare vad Julia Cæsar […]

Snowflinga
Snowflinga
10 years ago

Tack Julia Caesar för en skrämmande krönika som beskriver vilka kulturer som kommer till Europa. Det är mycket obehagligt att läsa om vilka värderingar dessa människor har. Det är svårt att förstå att sådant existerar.

Idag förkommer inte bara kvinnoförtryck och sanktionerad pedofili i islamiska länder utan också slaveriet finns i många Islamdominerade länder:

http://www.trust.org/item/20131014170427-5or71/
http://www.bbc.co.uk/news/world-24560937
http://www.trust.org/item/20131018110657-wmqo8/

PK- etablissemanget begriper inte vad de håller på med när de för en oansvarig invandringspolitik.

Skåning
Skåning
10 years ago

Jag kommer att vända mig lite mot strömmen här och bemöta signaturen MK. Vad jag tror att många förbiser är det faktum att det finns gott om aldrig så heliga muslimer som faktiskt inte godtar våld och Jihad (och det söm följer enligt Julias krönika), men naturligtvis har mycket svårt att försvara detta eftersom hela Islams rättshistoria, från Omars pakt till dagens Saudiarabien, talar emot dem. De greppar efter små halmstrån i Koranens Mekka-avsnitt och undantag som Akhbar den stores tid i Indien. Poängen är att bland muslimer så finns faktiskt hela skalan representerad, från blodtörstiga jihadister, till “fredliga” teokrater,… Read more »

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Skåning

Kallar man sig muslim så ÄR man muslim! Då tycker man DEFINITIVT inte som vi. I så fall vore alla ord överflödiga om de inte betyder något! Då kan vi återgå till urstadiet med gutturala läten och plocka loppor på varandra för att hålla ihop flocken.

Tony
Tony
10 years ago

Islam – helvetet på jorden.

Nationalisten
Nationalisten
10 years ago

Tack Julia för ännu en rysarkrönika.

Helt klart är att Islam (sunni) blivit kidnappad av ett gäng djävuldyrkare som gått i säng med Israel o USA. Även våra makthavare i Sverige har numera andra uppdragsgivare än det svenska folket.

Vänta bara tills syrienkonflikten flyttat till EU.

Victor
Victor
10 years ago

Lur mig om ikke Sheikh Mohamad al-Arefe er den samme som Dr. Muhammad al-Arifi, som nogle af os kan huske fra et udødeligt interview i al-Risala TV: “White Women marry dogs and donkeys in Denmark”.

http://www.youtube.com/watch?v=5bbKK47cU6I

Samme dr. Sheikh har også været i Danmark!!!!!

Hvor han har holdt tale for de troende i M.U.C Muslimsk Ungdoms Center

http://www.youtube.com/watch?v=CnI71yq4obQ&list=UU6u5D797KO8m-ZAQpCj_Tbg&index=21

Det åbner et spørgsmål:

Hvordan får sådan en abekat egentlig visum til Danmark???

trackback

[…] Läs hela den skrämmande krönikan HÄR. […]

Fredrik
Fredrik
10 years ago

bra

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
10 years ago

Exilirakiern IQ al Rassooli berättar här http://the-koran.blogspot.se/2008/07/nikah-al-muta-or-islamic-prostitution.html om de inom muhammedanismen legaliserade prostitutionerna Nikah och Mut’a. De finns bl a beskrivna i koranen 4:24 (Surat An-Nisa’), 23:14 (Surat Al-Mu’minun) och i haditherna så som i Saihih al-Bukhari 7.17 (Book 62: Wedlock, Marriage (Nikaah), Hadith 17, vol. 7) och på många andra ställen i de muhammedanska skrifterna. Nikah och Mut’a redovisas också här http://www.inthenameofallah.org/Islamic%20Prostitution%20OR%20Nikah%20al%20Mut'ah.html Följande är ett tänkbart scenario. Dessa hjärntvättade flickor/kvinnor åker sedan till Sverige för att söka asyl, kanske får avslag men stannar ändå kvar som de flesta andra gör som har fått avslag, föder sitt jihadistbarn och får… Read more »

Bergfast
10 years ago

Nostradamus_i_norr sa: …” Sådana beslut anses uppenbarligen nödvändiga när man skall upprätthålla helgonglorian och enligt utrikesministerns utsago vara en ”humanitär stormakt.”…… Det verkar samtidigt onekligen som att det finns en tendens till att vilja överutnyttja svenskens s.k. godhet? Det verkar samtidigt finnas en slags skadeglädje, eller en viss hånfullhet, som ligger och lurpassar bakom ridåerna? Som då vill pressa och också driva bort denna s.k. humanism, godhet och välvillighet som svensken i gemen verkar vilja identifiera sig med? Detta verkar vara en önskan som till varje pris och till varje kostnad, ja, kosta vad det kosta vill, till slutligen en… Read more »

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
10 years ago

Voldtægt og aids. Jeg håber de nyder det. Ingen medlidenhed herfra.

Hans K Nilsson
Hans K Nilsson
10 years ago

Alla VI som är vuxna kommer en dag att lämna efter oss ett Sverige i fritt fall. Många av oss kommer att göra detta utan minsta ånger och självransakan. Många kommer helt kallt att anse att någon annan skulle ha gjort det som man själv av ren bekvämlighet eller feghet INTE gjorde. Det Sverige VI lämnar efter oss till kommande generationer kommer att bli ett rent helvete att bo verka och leva i. SVT har i Dokument utifrån visat dessa dansande pojkar från Afghanistan.

pk
pk
10 years ago

Mona Sahlin hører støvletramp i Europa, men gråden i Sverige er hun ligeglad med.
Ren ondskab.
Kan I huske, at for nogle årtiere siden talte man(d) meget om , at kvinder i politik ville
gøre en stor( og bedre) forskel. Ja vi ville få en bedre verden.
Måske, måske andre steder , men ikke i Skandinavien.

Kuffarten
Kuffarten
10 years ago
Reply to  pk

Ja, PK, jeg må faktisk gi dig rett. Jeg er selv kvinde, men synes, at der er alt for mange kvinder i nordisk politik efterhånden! De kan simpelthen ikke finde ud af at styre lande, og jeg håber ikke, at Danmark kommer i krig, mens Helle og strikkeklubben er ved roret, for så bliver de da helt ude af flippen. Thatcher var en ægte leder, men hendes jernnæve var sjælden. Vi trenger ægte, handlekraftige mænd i Norden. Mænd som våger å gå imot strømmen og si nei til mer indvandring, nei til mer særbehandling, nei til demoer imot våre dyktige… Read more »

Invandrare1957
Invandrare1957
10 years ago

MK låter som en helt vanlig Södertälje bo. Han får väl göra som med Salman Rushdie. Slänga upp en slant och dödshota det brukar ju vara vapnet i islam om något går emot. Sen den stolta arabkulturen så spelar det ingen roll om det är kristen eller muslim. Det är gap o skrik sen hämtar man släkten. Så helt plötsligt står det 50 man för en liten sak. Tack Julia för sanningen men den måste fram.

Peter Andersen
10 years ago

Islam er udtænkt i en syg arabisk kultur. Det går udelukkende ud på, at erobre og undertrykke og retfærdiggøre hele molevitten, med lån fra lidt kristendom og jødedom, fordi det nu var de religioner, der var til stede i Arabien på den tid. Problemet, i den vestlige verden, er ikke islam med derimod vores ignorance. Det hjælper ikke noget, at vi udbreder nok så meget viden om uvæsnet, når den islam-kritiske fløj ikke kan opnå absolut flertal. At 25% stemmer på DF, FN, UKIP eller hvad det så end hedder, gør ikke den store forskel. Flertallet vil ikke se sandheden… Read more »

Ateist1
Ateist1
10 years ago

“Men vilken belöning väntar kvinnliga martyrer?”

Så vidt jeg vet er kvinnen kun sikret inngang i paradis dersom hennes mann forteller allah at han har vært fornøyd med henne som hustru. Dette høres logisk ut med tanke på hvordan islam holder sine kvinner i et jerngrep.

Belønningen for kvinner er altså å få sikret sin plass i paradis uten en manns velsignelse.

trackback

[…] Assadregimen och införa en totalitär islamistisk gudsstat byggd på sharia. Läs Julias krönika här. Känns bra att veta att vi i Sverige drar vårt strå till stacken genom att stödja och hylla […]

Nils
Nils
10 years ago

Hvad angår islam, så er jeg imod.

trackback

[…] KRÖNIKA:    Nittonåriga Lamia kom hem från jihadistfronten i Syrien, gravid och HIV-smittad efter att ha legat med hundratals män. Som en av islams heliga madrasser har hon ställt sin kropp till förfogande för manliga jihadisters sexuella behov och är därför garanterad en plats i paradiset som belöning skriver Julia Caesar på Snaphanen.dk. […]

Johan
Johan
10 years ago

En lysande skriven och starkt berörande krönika. Tack Julia!

När till och med Stormuftin i Tunisien säger att det får vara nog – och därefter snabbt blir avsatt – då har man alla bevis man behöver för Islams oöverträfflighet i rent barbareri!

Varför hörs inget om detta i Cecilia Uden´s oöverträffade rapporter i den oberoende svenska radion & televisionen ?

När man sedan läser MK´s inlägg så undrar man på allvar hur det är ställt? “Fipplat med startkablarna så till den milda grad att jordfelsbrytaren löst ut -eller?” Skulle nog behöva få in lite ljus i mörkret.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

At lade en krænkelsfaktor spille en rolle for ytringer, for tolkninger og logiske sammenhæng er kun muligt i ufrie sammenhæng.
Da ordet begrebet islam betyder underkastelse, er en krænkethedsfaktor velegnet til islam.

Daniel
Daniel
10 years ago

2% ?? fy fan vad sjukt! så två av hundra mördar andra människor för sin religion? du är ju sjuk i huvudet.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Daniel

2% kan ju förefalla lite vid en hastig glimt. Men slår man ut det på 1,5 miljarder muslimer totalt så blir ju antalet ändå ganska ansenligt. Det korrelerar då mer med verkligheten om man tänker på antalet fanatiker som härjar i världen. Fast även dom övriga 98% blir medskyldiga då dom aldrig protesterar mot fanatikernas härjningar.

MK
MK
10 years ago

Den som skrivit allt detta borde ta o dra åt helvette! Enligt Islam är det förbjudet o döda!! Ta inte fram en massa bullshitt! Det står klart o tydligt i koranen att man icke ska skada en annan människa. Inte på minsta lilla sättet! O när det gäller homosexualitet, så är det förbjudet. Inte att man får döda de. O måste ännu en gång säga dra åt helvette att det står i koranen att man får döda icke muslimer. Det finns koran översatt till svenska så ta o LÄS!!!! O sist vill jag bara säga att de som gör så… Read more »

XY
XY
10 years ago
Reply to  MK

Hur hittade du till denna sajt? Var står det i Koranen att man inte får döda icke-muslimer? Muslimer dödar kristna m fl, i MENA, Nigeria och i Sydostasien, och med attacker som kryper närmare svenskarna för den delen (om än Abdulwahab var en misslyckad självmordsbombare, men inte fick vi se eller höra något avståndstagande från de 98% – utgående från dina siffror – som inte är våldsamma jihadister; de moderata muslimerna finns inte eller så samtycker de med terroristerna genom att inte bekämpa dem… Det finns emellertid en muslim som är moderat i riksdagen, men han är allt annat än… Read more »

Stefan
Stefan
10 years ago
Reply to  MK

“Islam är som ett stort hus med massa fina o stora rum. Men tyvärr så finns det alltid en toalett” Problemet med dig är att du inte förstår att hela fusk/terrorbygget islam endast består av toaletter. Sverige är ett sekulariserat land där islam inget har att hämta. Passar det inte föreslår jag att du flyttar från Sverige direkt, genast eller omedelbart Min rätt att ”kränka” islam (det kallas i demokratier för yttrande/religions/åsiktsfrihet) är större än din rätt att tvinga på oss dina medeltidsfasoner som bara för med sig död och elände var än islams fula tryne dyker upp. Vidare är… Read more »

Stefan K
10 years ago
Reply to  MK

De här personerna gör ju detta i islam namn, så det är väl imamer, mullor och andra höga muslimska ledare du ska kritisera, inte de som skriver om det.

Andvare
Andvare
10 years ago
Reply to  MK

Flá er þér tunga,
hygg ek, at þér fremr myni
ógótt of gala;
reiðir ro þér æsir
ok ásynjur,
hryggr muntu heim fara.

(Falsk är din tunga;
framdeles, tror jag,
skall den dig ådraga ofärd;
vreda äro dig asar,
så ock asynjor,
med bedrövelse hem du skall draga.)

Frejas galdr, Lokasenna, vers 31. Väl bekomme.

Maja Dacke
Maja Dacke
10 years ago
Reply to  Andvare

TACK!

Cavatus
10 years ago
Reply to  MK

Ditt onyanserade och indignerade svar (milt uttryckt) visar bara hur lättkränkta muslimer är – och ouppfostrade enligt ett västligt sätt att se på saken. Att fara ut och gapa och skrika är ett beteende som inte är västerländskt. Hur skulle det vara om du resonerade i lite mer förnuftsbaserade termer? Och varför tar du åt dig om nu texten är felaktig? Denna lättkränkthet och militantism som du uppvisar kommer att leda Europa och väst rakt ner i helvetet, och göra våra länder till precis de skitländer som de muslimska är: krigiska, intoleranta och rakt av antinitellektuella. Vi kan nu se… Read more »

Niklas R
Niklas R
10 years ago
Reply to  MK

Visst finns det kristna gängmedlemmar, men inte en enda av dem hänvisar till Bibeln och Jesus budskap när de torterar och mördar sina offer. Däremot finns det hundratusentals muslimska gängmedlemmar, aka terrorister, som torterar och mördar oskyldiga med stöd av koranen och Mohammeds budskap. Enligt koranen så ser muslimer sig själva på detta sätt: “[3:110] NI UTGÖR det bästa samfund som fått uppstå [bland och] för människorna: ni anbefaller det som är rätt och förbjuder det som är orätt och ni tror på Gud. Om efterföljarna av äldre tiders uppenbarelser hade trott [på denna], skulle det helt visst ha varit… Read more »

elwee
elwee
10 years ago
Reply to  MK

Hur hörs de 98 % islamisterna när de 2 % terroristerna håller på med sitt?
Var finns fördömandena från denna påstådda majoritet?
Kan du ge exempel?

Sedan kanske du inte uppmärksammat att i svenska språket finns två sorters respekt.
Dels den som man har för rabiessmittade hundar, giftiga ormar och höga höjder, dels den som man förärar en person som förtjänat den genom sitt leverne.
Den som “kräver” respekt hamnar automatiskt under den först nämnda definitionen och är inget att vara stolt över.

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  elwee

Finns bara ett ord för respekt och det är respekt. Det du syftar på att “kräva respekt” finns inte. Det är en senkommet språkligt fenomen som troligen emanerat ur en allmän kunskapsförflackning. Man kan inte kräva “respekt” . Det som man egentligen menar då är att man kräver lydnad (underdånighet, underkastelse, undgivenhet osv) och det handlar inte om respekt. Respekt är något helt annat. Respekt likställs med att “krypa för någon” i stället för att “se upp till någon”.

Anders
Anders
10 years ago
Reply to  MK

Då tycker jag att ni som anser er vara riktiga muslimer vänder er MOT dessa och gör en riktig massprotest, men dessa existerar ju inte idag, inte en enda av er startar demonstrationer mot dessa, men när en tecknare gör en oförarglig bild av eb rodellhund då blir det stora demonstrationer, är ni en minoritet, och de andra en stor majoritet?

Varför visar ni inte ert missnöje med de som då missbrukar islams namn?

Julia Caesar
Julia Caesar
10 years ago
Reply to  MK

@ MK. För att friska upp ditt minne plockade jag fram några korancitat. Om muslimers rätt och skyldighet att döda “otrogna”: ”Döden dem varhelst I påträffen dem och driven ut dem från varje plats, från vilken de driva ut eder,… och strida de mot eder så döden dem! Sådan varder de otrognas lön!” (Sura 2:187). ”Jag skall injaga skräck i deras hjärtan, som äro otrogna; halshuggen dem och huggen av dem alla fingrarna!”( Sura 8:12). Om homosexuella: “Så sände vi ock Lot, då han sade till sitt folk: Skolen I begå en skändlighet, den ingen i all världen övar före… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  MK

Islam er en fascinerende ideologi med tilhørende evangelium og “Grønspættebogen” kaldet Koranen. Ganske som Rip, Rap og Rup kan finde løsninger på alt i deres berømte “Grønspættebog”, således svarer Koranen på alt – med behørig hjælp fra såkaldte imamer, hvilket enhver tilsyneladende kan være, uden hensyn til åndelig habitus og bare almindelig viden. Og imamerne viser sig nu også at fungere som lokale muslimske alfonser, forstår jeg. Man må formode alle lokale imamer således har lister liggende til sexhungrende troende og formidler mod mindre honorar for kortvarige “giftermål”. Alle pædofile sexønsker kan endog opfyldes. Ikke mange alfonser kan klare det,… Read more »

Marcus_T
Marcus_T
10 years ago
Reply to  MK

du borde få gå en kurs för lärande av respekt..!!!!!

Jo lavere brutto nationalprodukt i landet man kommer fra, jo større krav om RESPEKT ! Vis deg først respekten verdig før du krever noen!

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  MK

Om nu de muslimska länderna och islam är den bästa kulturen i världen varför flyr ni då och till en kristen kultur? Varför inte fly till era muslimska grannländer med sina enorma naturtillgångar och rikedom?

Mårten
Mårten
9 years ago
Reply to  MK

Vad kärleksfull och stabil du du framstår som.

latmask
latmask
8 years ago
Reply to  MK

Kan du plocka fram Medina-koranen? Det är den som gäller, inte Mecka-koranen.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Ponera att just denna krönika även senare idag hade som av ett mirakel blivit publicerat av Aftonbladet. Undrar med hur många nya lösnummer tidningen då hade ökat just blott denna enda dag…

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Roligt! Ja det skulle ha blivit mycket roligt att få se hur en sådan sensation skulle avlöpt…men SENSATION hade det otvivelaktigt blivit och andra medier…hahaha….hur skulle de ha reagerat….ha ha ha …nästan ännu roligare.

Tack Julia!

H B
H B
10 years ago

När man trodde att det inte kunde bli värre…
Och alla tiger, inte bara media utan också våra s k hjälporganisationer.

Naymlap
Naymlap
10 years ago
Reply to  H B

När man läser om Islam väcker det en avsky och ett förakt, som är obeskrivligt. Att det finns sådana knäppgökar bland dessa analfabeter och obildade människor kan jag ha en viss förståelse för. Men att, vi Sverige har 90%, som inte ifrågasätter mussarna, finner jag obegripligt. Ett land, som för 50 år sedan tillhörde eliten av de yppersta länderna, inom industri, teknik, utbildning, moral etc. Nu 50 år senare ett land, som inte har något kvar av värde. Ett enormt skuldberg av statsskuld och personliga skulder, en nästan utraderad industri, tekniken inom Sverige finns men, näst intill omöjlig att hitta,… Read more »

XY
XY
10 years ago

Stark krönika, JC! Islams fula ansikte och stinkande andedräkt i öppen dager.

anders
anders
10 years ago

det är så man tror att det inte är sant det finns egentligen inte ord att utrycka så hemskt det är och vi har denna sörja mitt ibland oss
i vårat fina Sverige hur fan ska detta sluta? jag har två fina tjejer som är 16 och 17 år gamla och jag är mycket rädd för hur deras framtid ska bli
Med vänlig hälsning
Anders 59 år

VoD
VoD
10 years ago

Jag undrar hur dessa jihadister i Syrien kan ha smittat de så kallade heliga madrasserna till tjejer, med HIV? Har de heliga krigarna innan dess varit inne i oheliga hål månne? Vad blir Guds straff för ett så lösaktigt beteende i en så pass helig religion?

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
10 years ago
Reply to  VoD

Finns väl flera möjliga vektorer. Somalia har hög HIV-prevalens rakt av, Afghanistan utbrett intravenöst heroinmissbruk med vanligt förekommande delning av verktyg, rent allmänt är analsex vanligt förekommande (även) i dessa delar av världen av flera skäl (utöver MSM även som preventivmetod och för behållande av mödomshinna).

Normal sett bör inte ett par hundra normala vaginala samlag med randompersoner räcka för att bli HIV smittad, men flickan var rätt ung och slitaget antagligen högt så det är väl inte otroligt att uppgiften stämmer att hon smittats.

elina
10 years ago

Har du otur räcket 1 samlag.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
10 years ago
Reply to  elina

Och? Har du otur kan du träffas av blixten OCH bli påkörd imorgon, visst.

En kvinna som genomför ett vaginalt oskyddat samlag med en mansperson av okänd status från en population med <1% HIV-smittade löper en statistisk risk att HIV-smittas på under 1/100.000. (Det verkliga utfallet varierar NATURLIGTVIS.) Det är alltså större statistisk risk att hon avlider av någon annan orsak under det kommande året, än att hon blir HIV+.

De flesta som har HIV har exponerat sig för omfattande risk. Ett hundra vaginala randomsamlag är normalt inte en särskilt hög risk.

Martin
Martin
10 years ago
Reply to  VoD

Det är fullt tillåtet att ta krigshustrur som islamisk krigare. Det gjorde profeten själv och alla hans anhängare och soldater. Är ju litet det som är poängen med krig och rövartåg?

Helena Palena
10 years ago

Gode gud så sjuk världen är! Finns det något hopp?

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
10 years ago
Reply to  Helena Palena

Ked af at sige det Helena – nej det gør der ikke.

Helena Palena
10 years ago

Kurt! Det måste finnas hopp! Upplysning! Vad fanns innan krigarreligionerna. Jo, då dyrkade man naturen och kvinnan; hennes förmåga att ge liv. Dit måste vi komma igen. Jag är bl a tealog = läran om den kvinnliga guden. En far kan ju inte ensam föda ett barn. Det krävs en mor också. Men inte i kristendomen. Där är det mannen som föder kvinnan. Vilken bluff! Allt för att vrida makten ur kvinnans händer. Läs mer på Tealogen:

http.//telogen.wordpress.com

Invandrare1957
Invandrare1957
10 years ago
Reply to  Helena Palena

Tyvärr Helena jag håller med Kurt. Så länge vi har ett EU som håller på att glida medborgarna ur händerna och så länge vi har dom politiker vi har. Så finns det inget hopp alls. Vad händer i valet 2014. En rödgrön sörja vinner MP står för att öppna gränserna helt. sossarna o vänstern höjer skatterna för att klara ekonomin. Nej och åter nej det finns inget hopp. Svensken vågar inte utan drar med sig hela norden i fördärvet.

Helena Palena
10 years ago
Reply to  Helena Palena

Invandrare1957: Alldeles sant! Sverige vimlar av trojanska hästar. Dessvärre är det nog många som inte ens förstår det. Hur folk kan vara så dumma så dom rösta på sin egen undergång är ju också en gåta. Rösta på SD är ju inte heller något alternativ egentligen. Kapat av sionisterna som vill ha röra i alla länderna. Då är det lättare att styra massorna. Om man petar en pinne i en myrstack blir det kaos. Våra samhällen är som såna myrstackar. Men så länge det finns liv finns det hopp! Vi får satsa på upplysning dock ej á la illuminati! Undrar… Read more »

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Helena Palena

Dessvärre är det det enda alternativ vi har nu. Nästa val blir ett ödesval. Drar vi inte i nödbromsen då blir det nog ganska kört sedan. Upplysning tar lång tid och när det redan råder censur blir det en omöjlighet. Det tar lång tid att förändra. Och tiden är knapp. Enl FN är Sverige 2030 ett u-land och enl SCB är svenska folket vid samma tidpunkt i minoritet i Sverige. Detsamma sker i övriga västvärlden vid olika tidpunkter. Det är snart. Hur gamla är vi då? Hur gamla är våra barn? Våra barnbarn? Vilket samhälle vill vi ha? Till vilken… Read more »

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Helena Palena

Svenskar under 45 snart i minoritet enl Affes statistikblogg. Enl SCB:s siffror är svenskar som helhet i minoritet 2050. Naturligtvis kan allt gå fortare beroendes på de politiska besluten dvs vilka makthavare vi har.

Adar Komdenja
Adar Komdenja
10 years ago
Reply to  Helena Palena

Som boende utomlands, i Asien, delat mellan Turkiet och Kina, har jag ett litet bidrag i denna sjuka debatt. Unga killar som vill ha sex med tjejer i Turkiet – muslimskt dominerat, om ock sekulart samhaelle – idkar samlag i anus med dessa. Varfor? Jo, oskulden maste vara bevarad for flickor, blodsspillan pa aktensskapslakanen ett “must” i islamsk manniskosyn. Att idka samlag i “2:an” enda saettet att utfora sexuella akten, i det stenalderssystem som driver sina teser in absurdum, aven i modern tid.

Tony Johansson
Tony Johansson
10 years ago
Reply to  Helena Palena

Nej…

77
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x