15
okt
Seneste opdatering: 16/10-13 kl. 2338
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der rejser sig en bølge af indvandringsmodstand i næsten hele EU nu, bortset indtil videre fra Tyskland, Spanien og til dels Sverige. Det ligner et afgørende vendepunkt. Når tyskerne også rejser sig, har vi at gøre med en tsunami, der vil gøre dybt indtryk på selv de mest forbenede eurokrater, for så vidt EU stadig består i sin nuværende form til den tid.

Der er ingen grund til at tro på udsagn om fænomenet som Political analysts from the left draw a parallel with the rise of fascism after the 1929 stock market crash, modstanden har heldigvis endnu intet med ‘fascisme’, og med meget andet end økonomiske konjunkturer at gøre, som man også kan se i bølgens første land, Danmark i dag: Måling: Danskerne er for tolerante over for herboende muslimer.

Modstanden er kulturel og vil blive om ikke permanent, så dog meget langvarig. De tider vil slutte, hvor islamiske særkrav i Europa har en fri bane at spille på. At Danmark stadig i dag går foran resten af Europa, skyldes blandt andet at vi er et lille land med en høj demokratisk deltagelse, en godt informeret befolkning og en relativt fri nyhedsformidling. Fra bund til top er vejen ikke lang. At Tyskland, Sverige og Spanien er bagerst og sidst, har forskellige grunde, men ikke som over-Sverige vil tro, at de er særligt ædle. Tværtimod må man regne med at der kommer et særligt bittert opgør med multikulturalisterne i Sverige, når det kommer. Det er på vej, hvornår det topper, kan ingen vide. Der kan gå fem-ti år år endnu.

Tilbage står Europa med enorme indvandrerbefolkninger, og navnlig en stor muslimsk befolkning. Hvordan det vil spænde af over en generation eller to, er ikke rart at tænke på. Demokratier og bureaukratier reagerer sent, og jo senere desto værre selvpåførte lidelser, og Sveriges bliver værst.

De svageste og mest udsatte blev først ramt af multikulturen, det er også derfor vi stå foranr et oprør nedefra mod regeringer, akademiske eliter og EU. Lad os håbe, det forbliver et demokratisk oprør, der føres til ende uden blodsudgydelser. Gør det det, er det ikke Europas eliter og ledere, der skal takkes, de har gjort hvad de kunne, for at de kan gå galt. Går det galt, bør de selvfølgelig drages til ansvar, hvis de er i live. Multikulturen tilhører dem, ikke flertallet af befolkningerne. Der bliver trængsel ved håndvasken, måske de skulle bestille en plads i køen, sådan som engelske Labour allerede har gjort.

Det har været en af mine erfaringer ved at skrive om dette emne i mange år, at man godt kunne glemme at gøre indtryk på det store flertal af politikere ved hjælp af argumenter og fakta. Bare lyt til Radikale politikere, bagtroppens bagtrop hvad angår erkendelse, senest Allerslevs frækhed over for Jaleh Tavakoli, der udelukkende skyldtes hendes ophøjede uvidenhed om Muslimernes Fællesråd.

Den eneste mulige vej var, at gå udenom etablissementet og henvende sig direkte til befolkningerne. Det måtte blive et ‘oprør fra gulvet’, fra de udsatte og proletariserede, og det er fantastisk glædeligt at se, det nu langt om længe manifesterer sig i det meste af Vesteuropa. Opgøret med tredive års politisk vanvid og misbrug er trukket igang. Det vil før eller senere føre til et opgør med EU og en del FN’s konventioner, udtrædelse af Schengen, det vil kræve rundhåndede udvisninger, fratagelse af statsborgerskaber og at Middelhavet ikke krydses af flere fattigdomsflygtninge.

Det er ikke behageligt, men det kan ikke undgås og det kan lige så godt blive først som sidst. I horisonten er der en eksistenskamp, og den kan man ikke bede komme tilbage en anden dag, hvor det er mere belejligt. Man kan udskyde den tyve år, så bliver operationen blot så meget vanskeligere. Vi ophober problemer, og vi ophober en stor vrede, ingen tjener på at udskyde. Svigter politikerne, vil løsningerne blive udenomsparlamentariske, og det vil være deres skyld. De har ikke noget valg. Europæere er mere tolerante end de fleste andre, når deres tolerance er ved at slippe op, blinker de røde lamper og varsler om vold forude. At overse dem, er utilgiveligt.

Udviklingen vi ser nu fejer med ét megen modløshed gennem årene til side, men undervejs har de såkaldte eliter skadet vores lande, kompromitteret demokratiet og givet efterkommerne et gigantisk oprydningsarbrejde. De bliver ikke glemt lige med det første.

Sverige er en særlig historie i denne sammenhæng. Der er intet rationale i, hvad den nuværende regering foretager sig, det er enestående i Europa. Det er panik før lukketid, så mange som muligt skal hældes ind, inden tæppefald for multikultur-utopien. At den borgerlige regering laver asylopgørelse med MP, som er for helt åbne grænser, kan kun forklares med at Reifeldt er personligt fornærmet over SD’s fremgange. At hans forfængelighed skal styre efterkommernes Sverige, grænser til et så åbent vanvid, at man undres over at partiet ikke sætter ham fra bestillingen. Han vil endda hellere give magten til den røde opposition, end sikre sig den med Sverigedemokraterne. Regeres Moderaterne af frygt eller idioti? Der var 24 attentatforsøg på Adolf Hitler, ingen Moderater spørger sig, om Reinfeldt er rigtig vel forvaret? Kommunerne er begyndt at protestere spagt over 2000 tvangsplacerede asylsøgere om ugen. For lidt, for sent.

Europa skal ud på en rejse, vi ved ikke hvornår eller hvor, vi ankommer, men den ser ud til at blive ‘en sejr for demokratiet’, som Erik Meier Carlsen skrev i en leder i BT dagen efter valget i Danmark i november 2001. “Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.” – En anden snak er, at det også er tidspunktet hvor jeg skal overveje, om jeg vil indskrænke eller udvide. Store, gode blogs har i dag mange skribenter, og efter ti år ligner det en model for de næste ti år, hvis ikke jeg skal løbe tør for energi og ord, som er værd at læse. Hver dag i så lang tid er – meget. A quarter of people say a decade of immigration has brought no benefits, The Rise Of Europe’s Anti-Immigration Parties. UKIP smoke gets in your ayes to the right, Ukip isn’t going away. Theresa May’s ‘anti-libertarian’ Immigration Bill ‘utterly wrong’, warns Ukip boss Farage.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jannik
Jannik
8 years ago

“Europa skal ud på en rejse, vi ved ikke hvornår eller hvor, vi ankommer, men den ser ud til at blive ‘en sejr for demokratiet’, som Erik Meier Carlsen skrev i en leder i BT dagen efter valget i Danmark i november 2001.” Nej denne analyse er i det lange perspektiv helt forkert. Det forekom at være en sejr, men i virkeligheden blev ikke meget ændret. Indvandringen accelererede voldsomt i de næste 10 år, og kulturmarxistisk ideologi dominerer stadig hele mainstream. Omend den i mellemværende periode har fået alvorlige ridser i lakken, og kritikken er øget. Faktum er at der… Read more »

hansL
hansL
8 years ago

To tude historier på dagens udgave af Berlingske, 1. flygtninge børn der er bange for sneen. Syriske naturligvis, selvom vi ikke kom i (officiel) krig denne gang, skal vi skammes ud for de skrækkelige forhold disse mennesker nu må leve under. Når jeg skriver officiel krig, så skal disse flygtninge takke de mange “danske” krigere som spreder skræk og rædsel i syrien, til gengæld så er Nørrebro relativt fredeligt. 2. Om ulovlige flytninge,som dansk flygtningehjælp vil give arbejdstilladelser, ja for vi har kun akademiske arbejdsløse i EU. Så der er masser at lave for uuddannede fra den 3 verden. Jeg… Read more »

Neuhammer
Neuhammer
8 years ago
Reply to  hansL

Blev forleden dag ringet op af dansk flygtningehjælp, som ville have doneret økonomisk hjælp.
Efter lidt snakken frem og tilbage, spurgte den unge søde pige, om jeg kendte til situationen for de mange syriske flygtninge, hvorpå jeg svarede: Ja, det er til at brække sig over.
Så stoppede samtalen. Den søde unge pige havde åbenbart opfattet budskabet 🙂

Andreas
Andreas
8 years ago

Hej Steen

Du har en fantastisk blog, og jeg håber at du har mod og energi til at fortsætte i mange år endnu! Jeg ser dig ikke som en konkurrent til f.eks. Kim Møller….I har hver jeres vinkel, og hvis den ene stopper, vil der blive efterladt et tomrum!

Det er i hvertfald en fornøjelse at læse hvad du skriver!

På forhånd tak:)

anno
anno
8 years ago

Apropos EU (og den kommende stormoske i København): ‘In the last few months we have been witness to an unparalleled broadening of EU-UAE relations. The opening of the Emirati mission at Nato last April – the first Arab country to do so; the upgrade to a permanent mission of the UAE-EU former chancellery in Brussels and the opening of an EU mission in Abu Dhabi, are just some visible signs of this mutual approach. Also, there is the expected entry of UAE citizens to the Schengen visa positive list foreseen before the beginning of next year.’ EU urged to develop… Read more »

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Hvor er min kommentar – igen.

Jernhesten
8 years ago

Ja, Snaphanen bliver vel ligesom Hodja, også bombaderet med alle mulige mærkelige spammails. Nu ser jeg at Kim Møller har brug for at træk stikket ud på Samsø, hvilket jeg udmærket kan forstå. Så klikker jeg mig ind på Snaphanen og ser at du endnu engang har skrevet et meget langt indlæg, samtidig med at der er folk som utålmodigt venter på at få gjort deres kommentar gjort offentlig. Du svarer på kommentarer, twitter, læser andre blogs (jeg tror mange andre), ser videoer, hører radioprogrammer, tager ud og fotograferer, filmer, hører foredrag og laver reportager m.m, og det nærmest hver… Read more »

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

“Går det galt, bør de selvfølgelig drages til ansvar, hvis de er i live.” Lad os håbe det radikales medlemmer er i live, for det er stedet, hvor Danmarks største landsforrædere befinder sig. Men den vej går det ikke-desværre, og læg mærke til ordet desværre. For hvorfor skulle det det? Når sammenbrudet er en kendsgerning og vreden er størst, ved vi godt hvordan det går, en bombe her og en bombe der.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det er godt at være optimist , men så længe medier og domstole spiller sammen om at vedligeholde mennskeretsreligionen bliver det ikke HELT så nemt at sætte dem skakmat . En enkelt velspillet Breivik-kort ( i en bred forstand af begrebet ) kan hurtigt blive trumf…
Det næste trin kan bedre nåes hvis domstolenes politiske agenda kommer biver klar for den brede offentlighed . Een mulig måde at gøre det på , er ved at stræbe efter en folkeafstemning om et spørgsmål hvor disonansen mellem folkets vilje og den Juridiske Korrekthed er skåret ud i pap…

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Jamen tingene kan jo godt gå stærkt. Nu har flertallet af Europas befolkninger, på bare tredive år, fundet ud af hvad islam egentligt er. Og det på trods af, at hele det pæne borgerskab har gjort alt hvad der stod i deres magt for, at vi ikke skulle opdage det. Så kommer der altså ikke til at gå ligeså lang tid med, at tackle det. Hvis først Marine le Pen’s Frankrig kommer i vælten, vil hele lortet jo eskalerer. Og så ender det måske endda med, at medierne hopper over på den anden side og begynder at informerer, så selv… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

@Peter Andersen Om end ikke andet, men burde så ikke angrebene 9/11-2001 i det mindste have åbnet flertallet af Vesterlændingenes øjne for, at islam er ikke noget vi ønsker i vort samfund??? Ikke at alle muslimer er terrorister, men bare sådan en afvisning af islam i vore samfund som en ren refleks??? Og hvad er der så sket i de 12 år der gået siden 9/11?? Jo, masse-indvandringen fra den muslimske verden til Europa er nærmest eksploderet, og de vestlige polititkere og MSM nærmest kappes om hvem der udvise mest dhimmitude. Flere og flere områder i vore samfund bliver islamiske… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  JensH

Jo, men nu er det jo altså også sådan, at flertallet godt véd, at islam ikke er godt. Det vidste formentligt mange allerede før 9/11 men selvfølgeligt røg der da en del på efterfølgende. Så det du nævner hér, er nok nærmere noget psykologisk. Efterkrigstidens fremskridt og murens fald og pædagogikken og hvad véd jeg, har jo nok indlejret sig i et par generationer, som derfor ikke bare er i stand til, at slå i bordet og tone rent flag. Den såkaldte højrefløj som stille og roligt kryber frem nu, slår jo netop også på alle disse “bløde” værdier som… Read more »

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Du drømmer!

Er du sikker på, at du ikke drømmer? Jeg har set 40 slettede igennem, der er intet af dig slettet ved en fejltagelse. Du må genskabe den fra drømmen 🙂

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Jeg ved ikke, hvem der drømmer, men jeg mene at Per Andersen drømmer, og det har intet med slettede mails at gøre. Hver ting for sig.

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Der sker intet, før vælgermassen siger, nok er nok, og nye politikere erkender, at islam er i krig mod sin omverden. Og her hjælper diverse muslimske fundamentalister bravt til. Den med at 90% er fredelige osv., kan roligt glemmes, islam udelukker det. Da den økonomiske krise antageligvis vil vare ved for en længere periode, vil befolkningerne hen ad vejen opleve, at diverse sociale goder forringes, samtidig med at den arbejdende befolkning tvinges til at ernære – via skatter og afgifter – et betydeligt segment af nassende og for et industrisamfund ikke særligt arbejdsegnede økonomiske “flygtninge”. Helt naturligt vil ingen stemme… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Historien her er fra igår, så jeg ved ikke om Snaphanen allerede har haft den oppe, (men jeg kunne ikke finde den da jeg scrollede lidt ned). De Britiske sikkerheds-myndigheder har igen-igen afværget havd der beskrives som et “Stort terrorangreb i London”. Det var angiveligt et terror-angreb i stil med det der blev begået mod et indkøbscenter i Kenyas hovedstad sidste måned. Fire mænd i 20’erne er blevet anholdt, og bliver nu afhørt: http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6097040/stort-terrorangreb-afvaerget-i-london/ Hvis alle de historier fra UK om afslørede terror-plots er sande, så må man sige Briterne kører på ‘lånt tid’ inden helvede for alvor bryder løs.… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

Ja, det var lige præcis den slags artikler jeg tænkte. Nu er det jo ikke første gang, at MI5 har advaret mod et stigende antal jihadister, som ønsker at anvende terror mod den Britiske civilbefolkning, og jeg er da ikke i tvivl om, at den Birtiske offentlighed er ganske gdt klar over truslen fra den voldlige jihad. Men hvad med den mere ikke-voldlige jihad, og her tænker jeg på den stadigt mere udbredte islamisering af det Britsike samfund. Der er selvfølgelig debattøerer som Douglas Murray og Melanie Phillpis, som har en vis adgang til mikrofonerne i MSM, men man har… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x