16
okt
Seneste opdatering: 16/10-13 kl. 2130
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sveriges statsminister slår igen fast, hvad der mere er en psykologisk tilstand end et politisk standpunkt. Lad os se, hvem der ender med at være isoleret. Tendensen i Europa skulle ellers ikke være til at tage fejl af. Man kan se den nedenfor, men også Tobbe Medieblog sammenfatter den for tiden og er nået til Frankrig. Hele det svenske politiske spektrum minder om de Radikale: “Hvis vi mener noget andet end befolkningen, er det et særligt tegn på, at vi har ret. Ellers giver’elite’ jo ingen mening.” (Når udlændingeandelen i Sverige i interviewet opgives til 15%, betyder det udenrigsfødte, den sædvanlige, statistiske sminke. Den virkelige andel nærmer sig 25%, og den vil passere 50 % i midten af århundredet.)

Reinfeldt er blevet et gidsel af 40 års svensk udlændingepolitik. At vende om nu, vil være tilbagetoget fra Moskva – ikke for Sverige – men for hele den medie-politiske klasse. Den personlige selvopholdelse vejer tungere, og der vil ikke forekomme nogen ændring af kursen, med mindre de nuværende ledere helt fjernes. Det står ikke i kortene for 2014 valget.

“Yes but I will not as we have seen in other parts of Europe.We will not use their[SD] language, we will not give them influence. We will isolate them, and say we believe in our open model. I made an agreement with my four party centre-right coalition with the Green Party which is liberal and open on these issues, saying that we should have even more open alternatives for people who want to work in Sweden. We probably have the most open system for labour migration in the world which you can see in the world and its actually working. We have a large increase people with both low skills and high skills coming into the Swedish labour market. This is also showing now in our figures, a growing part of the workforce which is actually born out of Sweden.”

“We will isolate them from influence because the only influence they are interested in is where they want to hit on immigrants and I don’t believe in those kind of political answers.” Frerik Reinfeldt, interview.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

På kvällarna har jag legat och läst Anatole France. Hans “Under almen” är en intressant redogörelse för varningar betr mångfald. Abbén i sitt samtal med filosofen uttrycker just detta: mångfald är en risk för enighet. Detta har jag haft klart för mig länge. Andra har det inte. Men det intressantaste hörde jag i radio apropå utgrävningarna vid Uppsala högar. Just de där mystikomspunna högarna, kung Anes hög och andra fantasier. Nu har man funnit kranier av många döda hästar. Man har haft hästoffer. Och sett i senare svensk historia vet vi ju att äta hästkött har varit omspunnet av varningar.… Read more »

A. Lukas
A. Lukas
8 years ago

Statsministern, VI ska ta ifrån DIG ditt inflytande! Dina metoder hör inte hemma i en demokrati.

Du och ditt demoraliserade parti, som du egenhändigt förstört, hör inte hemma i Riksdagen längre. Ni ska bort!

Därefter vill vi att du reser så långt bort att vi aldrig hör talas om dig mer. FÖRSVINN!

Nadacomprende
Nadacomprende
8 years ago

There is only one way to put an end to all this madness.

No surrender.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Lige nu hørte jeg i P1 (orientering), at en 3del af de illegale flygtninge fra Eitrea (eller hvordan det nu staves) har krav på asyl, pga.tvungen ubegrænset militærtjeneste.
Det er bare så langt ude. I alle disse lande i 3.verden er der et hav af regler mv., vi ikke kan lide, men vi kan ikke redde alle fra umenneskelighed /uretfærdighed/fattigdom. Det er en uendelig historie.

Peter Andersen
8 years ago

Bare vent til de begynder at stikke af pga. sharia-love!
Hvordan tackler vi så lige den?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, hvorefter de så i stadigt stigende grad prøver at indføre det her, som de ellers foregiver
at være flygtet fra, sådan som vi allerede har set det i en hel del skræmmende eksempler.

Zenith
Zenith
8 years ago

Jeg er enig i, at det er socialisme (anstændigheds- og humanismediskursen, som også Kurt nævner). Men det er kun socialisme rent værdipolitisk. Derfor er det for mig en forsimpling. Socialisme kan nemlig ikke forklare alt det andet. Reinfeldt og hans slæng minder mig i høj grad om partier som Venstre og de Konservative – hyperindividualistiske, globalistiske (konventioner, m.m.), EU-frådende partier. Det harmonerer simpelthen ikke med at ville opretholde nationalstaten. Så kan man da være nok så højreorienteret, men i sidste ende er det, de repræsenterer jo ét skridt frem og to tilbage. I så fald er det en ny slags… Read more »

Zenith
Zenith
8 years ago

Jeg kan ikke lade være med at vende tilbage til tanken om dette mon er resultatet af en ekstraordinært svag nationalkultur, eller om det “bare” er den politiske kultur, som er korrumperet i ekstrem grad. Graden af foragt for sig selv som land og kultur er et historisk tilfælde i sig selv. Det er sket som et resultat af en uhørt succes med at plante idéer af fremmed herkomst (multikulturalismen) i hovedet på folk. Men for at det skal lykkes så godt, som det er sket i Sverige, må man jo være særligt godt egnet til at modtage disse idéer.… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Zenith

Der er såmænd bare tale om socialisme. Først nedbryder man alt, for så at bygge det op igen. Når man vil nedbryde noget, er selvhad en vigtig ingrediens. “Alt hvad vi gør er dårligt”, “Vi har ingen kultur” og “Vi er bare en flok småfacister eller racister”. Når man så skal bygge op igen, er der ingen ende på nationens (læs: socialismens ) evner, muligheder og lyksaligheder. Det bedste værn er, at begynde at tale om hvad det lige er der er så godt ved “de andre”. F.eks. “Ikke alle kulture er lige gode – nogle er bedre end andre”.… Read more »

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  Zenith

Her er i hvertfald en uddybende forklaring fra min bog på det mindre danske vanvid og som jo også er dækkende for det absurde større svenske vanvid. Man kan sige, at der i samfundet findes en hegemonisk ideologi som er den politiske og den herskende elites ideologi. Dvs. en ideologi der har sat bestemte kernebegreber i centrum og derved sætter rammerne for, hvordan den politiske virkelighed skal forstås. Denne ideologi legitimerer eliten ved at fremstille en eksisterende magtfordeling som naturlig. Er mennesket derfor underlagt den herskende ideologi, ser det ikke sine ‘virkelige’ (objektive) interesser. Ser vi nu på de mennesker,… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Zenith

“manglen på en stærkt defineret nationalkultur, eller snarere besiddelsen af en mere og mere udvandet nationalkultur.” Tjah, siden 68’er reform-pædagogikken har historie-undersningen jo stort set blevet skippet i det Danske skolesystem, og i det omfang eleverne hører om landet Danmark, så er det at landet ingen nationalhistorie har, og at al snak om at Danmark har en særlig og selvstændig national kultur er kunstig. Og derfor kan dem der kalder sig ‘Danskere’ naturligvis ikke gøre noget krav på det territorium man nu engang tilfældigt har valgt at kalde ‘Danmark’. Det skal være åbent for enhver der har lyst til at… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

Det er underholdning på højt plan. Reinfeldt har malet sig op i en krog han ikke kan komme ud af. Lige om hjørnet lurer syriske tilstande som han ikke kan gøre en skid ved.

Enten må man håbe svenskerne åbner øjnene og giver ham og alle de andre tosser sparket – eller også må man se frem til dagen, hvor selv han bliver nød til at spurte mod højre!

Helst ville jeg virkelig gerne se det sidste ske – men kan svenskerne virkelig godt vente på det?

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  steen

Efter valget 2014 kommer med al sandsynlighed svenskernes sommerhus “torp” at rekvireres.
Sverige skraber allerede bunden i boligspørgsmålet, i dag anvendes jo alt fra campingpladser, alderdomshjem og Gud ved hvad som nødløsninger.
Det findes desuden risiko at mennesker med store boliger kan tvinges indlogere boligløse indvandrere.
Dette er allerede formuleret i svensk lov.

JensH
JensH
8 years ago

Er jeg den eneste der i disse dage tænker på filmen “Der Untergang” når jeg ser Reinfeldt’s krampagtige forsøg på at opretholde illusionen om det tusind-årige multikulti-samfund??? Findes der nogen andre Europæiske regerings-ledere, der i disse tider så uhæmmet og vulgært ville prise deres lands ‘åben ladeport’-politik???

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  JensH
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

“Lad os se, hvem der ender med at være isoleret.”:

Svaret kom innan frågan ställdes:
Om nu Reinfeldt har som målsättning att ställa sig neutral mellan sig själv och Al Qaida, så verkar det i alla fall inte vara tillräckligt för alla. Så här radikaliserade har vanliga fromma och ansvarstagande socialdemokratiska landstingsråd i den socialdemokratiska mittfåran blivit, enligt egen utsago som ett oundvikligt resultat av Reinfeldts politik. Man kan nästan tro att det är en revolution von oben som ligger och pyr snarare än ett folk som reser sig:

http://www.expressen.se/nyheter/s-politikern-hotade-reinfeldt-pa-facebook/

Robin Shadowes
8 years ago

Sverige är i sanning världens störste galehus.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x