18
okt
Seneste opdatering: 19/10-13 kl. 0212
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Richard Jomshof og Kent Ekeroth i Riksdagsdebat i går. Ekeroth er i modsætning til Jomshof en aggressiv hardhitter med et stænk af fanatisme, der ikke lige er min kop the, men opgøret med svensk multikultur bliver ikke nogens kop the, og det er ikke Ekeroths skyld. Alene at høre denne debat i Riksdagen, er en demokratisk revolution.

Et pseudodemokrati tåler ikke sandhed

Mikael Jalving interviewer Vavra Suk fra avisen Nye Tider, der netop har fået statsstøtte. Suk er nationaldemokrat, et lille udbryderparti fra Sverigedemokraterne. Det er dem Jalving ikke må tale med for den svenske publicistklub. Det har vakt opstandelse i MSM, at deres avis får pressestøtte. Om Vavra Suk har ‘sandheden’, ved jeg ikke. Lyt til dem der søger den, frygt dem der har fundet den. To korte klip:

»Mediernes reaktioner er overdrevne. De forsøger at få det til at se ud som om, at “mange” protesterer over os, men det er blot en lille klike i medieeliten, som er skræmte. Skræmte med god grund. De har løjet for befolkningen i årevis, og nu er der pludselig nogen, som fortæller sandheden. Hvordan skal de gamle medier dog klare sig i den konkurrence? Folk i almindelighed har allerede opdaget, at noget er helt galt i svensk presse.

Sammenlignet med journalister i andre europæiske lande nyder svenske journalister den laveste tillid og troværdighed.« »Læser man den europæiske dagspresse som f. eks. Le Monde og Die Welt, finder man mange kritiske artikler om Sveriges mislykkede integration, om den etniske baggrund for optøjerne i Husby uden for Stockholm forrige år osv. Jyllands Posten, ikke online

The Norwegian Connection

Hassan Abdi Dhuhulowkan ikke navngives i Norge, men det kan han udenfor. Han står til en bekymringssamtale, hvis han kommer ‘hjem’.

The man being investigated by Norwegian police over the attack on Kenya’s Westgate shopping centre is Hassan Abdi Dhuhulow, BBC Newsnight has learned.The 23-year-old Norwegian citizen of Somali origin is suspected of helping to plan and carry out the attack.BBC Newsnight has spoken to a relative of his in Norway who said he left the town of Larvik for Somalia in 2009. GOV, Norwegian suspected of being Kenya mall attacker named

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Tack Pisse-Nisse (rolig pseudonym!) för påpekandet och redan namnet borde fått mig att begripa. Naturligtvis var det Radio Syd, för fanken! Hur är det i Hökarängen? Inga brända bilar? Tänker jag på min forna tid i Sthlm minns jag särskilt Karl Gerhards framträdande på Bagarmossens Barnensdag. Han ställde naturligtvis upp ideellt. Man han stod där finklädd och med hög hatt på scenen och drog sina klassiker. När han avslutat första omgången sa han i mikrofonen med sin vackra, djupa röst: “Vill ni höra meeer?” JAAA! dånade svaret från publiken. Han körde en omgång till. Jesses vilken publikkontakt! Faktiskt sitter allt… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

Kent Ekeroth ja. Jag anser att det han säger behövs sägas. Någon i partiet måste vara en motpol till svärmorsdrömmen Jimmie Åkesson. I sak har han inte fel. Frågan är om han är rätt person att göra det. Kan ibland tycka att han är lite väl svart-vit. Det hade kanske varit bättre om han åtminstone erkände att vi har nationella minoriteter att bevara, och att minoriteter alltid kommer att finnas, men att vi aldrig kommer att acceptera den moderna tidens invällnings rätt att “behålla sin kultur”. Det är ingen mänsklig rättighet att bevara sitt om man flyttar till Sverige, uppger… Read more »

Bente
Bente
8 years ago

Vedrørende Ekeroth, så forstår jeg godt, at han bliver mere og mere “arg”.

Vedr. Ekeroth, så bliver han holdt op imod immigranter fra Finland, som har tilpasset sig gennem 200 år og folk, der er kommet til Sverige fra Centraleuropa, og som er flygtet fra kommunistiske overgreb. Det er ikke – som han siger – det , det drejer sig om. Man forstår hans irritation over disse talere.

Han taler om lavkulti MUSLIMER (og Romaer), som ikke vil eller kan tilpasse sig det svenske samfund, – men det kan selv en SD ikke sige, åbenbart.

HH
HH
8 years ago

´For fanden´, för att nu använda en internordisk mening, ´for fanden´ – jag gillar det uttrycket. Inte för starkt. Inte för svagt. Uppriktigt sagt börjar jag, nej jag är faktiskt ´fed up´ med skitsnacket som man hör varje dag i vår radio. Just det, en FRI och SVENSK radio! I tankarna kom en avlägsen tid när Radio Nord startade och kvinnan som gjorde det hamnade i fängelse! Britt Wadner var namnet på denna modiga människa. Till min häpnad var det straffbart enligt svensk lag att öppna en radiokanal. Men ett tryckalster kan man och får man starta. Herreduminskapare! Det som… Read more »

odd. s.
odd. s.
8 years ago
Reply to  HH

“Det som säger allt är väl historien om den norrman, ja somalier, som var uppvuxen i Norge och sen började skjuta ihjäl människor i Kenya. Alltså, man börjar fundera: ligger det i generna hos detta folk? “… For det første: ‘Detta folk’ bliver opdraget i troen på at de er alle andre mennesker overlegne, for det står skrevet i deres krigsmanual (koranen). For det andet: Ja, jeg er sikker på at deres opførsel også er en del af deres gener (fætter/kusine ægteskaber, flerkoneri (som beviseligt fører til pædofili og indavl) samt anden indavl), deres opdragelse, (mangel på) kultur og ikke… Read more »

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  odd. s.

Den “norske” terroristen, “nordmannen” , fra Somalia, kom til Norge som 9-åring. Ferdig “programmert”.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  HH

Bara ett litet påpekande, HH.

Britt Wadner startade inte Radio Nord (men väl R. Syd)

Radio Nord startades av Jack Kotschack och upphörde innan (kommunikationsminister) Olof Palmes repressiva lag gjorde dem olagliga. I juridisk mening var alltså Radio Nord aldrig olaglig, ens i Sverige.

Jörgen
Jörgen
8 years ago

Vrede kan vara en alldeles utomordentlig drivkraft för en författare eller talare så länge man inte låter vreden grumla omdömet eller formuleringarna bli avtrubbade. Lyssna bara på Pat Condell. Kent skulle lära sig ett och annat av honom, däribland även ledigheten i framförandet. Det tror jag Kent om att kunna, så lycka till!

Prudentius
8 years ago

Mit svensk er dårligt, men hooooold da kæft nogen klunkeløse hønisser Ekeroth er oppe imod!

Jesus Kristus min herre Gud, og det er dette slæng af savlende idioter der har kørt et af verdens bedste samfund i sænk.

Og de har INGEN skam i livet over hvad de har gjort og gør.

Men jeg kan jo desværre ikke sige den danske politiker-scene er meget bedre…

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Prudentius

Kent Ekeroth låter nästan rasande. Även Björn Söder hade några sanningens ord att säga denna politiskt korrekta församling. Alla tre gjorde bra ifrån sig. De flesta talar med så långsam malande montona röster att man nästan att dom blivit zombies. Sedan å andra sidan kommer det inte vara lätta att erkänna för sig själva att man de facto är lands- och folkförrädare. Det kommer dom inte begripa förrän hela korthuset rasat samman.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, “zombies” er en god beskrivelse. Det er en hel kultur af falske filosofiske og moralske præmisser der ramler sammen med det multikulturelle projekt. Der er ild i alle de hellige humanitære køer. Vores politikere kan kun kigge træt og tomt ud af gluggerne, mens de savler-mumler “tolerance” om og om igen, og slæber på fødderne på vejen mod deres idealers undergang.

Hvad skal de stille op uden en fallit euro-zone, fesen menneskerettigheds-universalisme og non-stop masseindvandring?? De aner det ikke, de ved ikke hvordan man regerer et land uden.

Et pinligt, latterligt og ynkeligt syn!

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Prudentius

Debatt i riksdagen? Jag trodde ett tag att jag hamnat i “politisk afton på bygdegården” när jag hörde på sjupartiets bondkomedianska laguppställning. Ekeroth är förvisso inte diplomatisk, men jag tror det inte skadar med en bad cop som polockar fram det “bästa” ur den samlingen. Alla kan eller bör inte vara good cops / cool cats. Det var god komik att se & höra om Siv Holmas trauma och hur hon trots att hon blivit så diskriminerad och förföljd av svenskarna ändå lyckats inhösta det finaste förtroendeuppdraget och bli en del av svenskarnas högsta beslutande organ (inte utan en och… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Prudentius

Det er jo simpelthen en børnehave, i ordets bogstaveligste forstand. Det må de sgu da selv kunne se!
Når man kan sige og gøre som dette “7-kløver” kan det kun skyldes, at man er virkelig presset.
Hvis enkelte af dem har bare den mindste smule integritet, bør de sgu have svært ved at se selv sig i spejlet.

Erling
Erling
8 years ago

Ekeroth er en aggressiv hardhitter, ikke lige min kop the, men opgøret med svensk multikultur bliver ikke nogens kop the

Revolutionen er ikke et teselskab.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Kan man tvinge mennesker til at tage en kultur til sig? Tja, man kan jo så undre sig over, at folk med denne indstilling overhovedet ønsker at bo i en vestlig kultur og et demokrati, som de belært af deres imamer så åbenlyst foragter og hader så inderligt – en indstilling de endda helt uhæmmet videregiver til deres uopdragne børn, der derfor alt for ofte helt uden for pædagogisk rækkevidde – , og at de så slet ikke kan få nok af at importere endnu flere uintegrerbare familiemedlemmer i stor stil – på danskernes dyre regning. http://www.b.dk/scene/kan-man-tvinge-mennesker-til-at-tage-en-kultur-til-sig Kan man tvinge… Read more »

Victor
Victor
8 years ago

“Hassan Abdi Dhuhulowkan ikke navngives i Norge, men det kan han udenfor.”.

Lad nu være – det kan han også i Norge:

http://www.dagbladet.no/2013/10/18/nyheter/innenriks/utenriks/westgate/terror/29859537/

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/pst-styrket-mistanke-mot-nordmann-23-4140297.html

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ha, god kommentar til Jalvings interview med Vavra Suk 🙂

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/kommentar/fredagsforhoer/ECE6119491/et-pseudodemokrati-taler-ikke-sandhed/

Et pseudodemokrati tåler ikke sandhed

Charles Andersen · Topkommentator · BA i Historie

“Man burde måske overveje at sende en slags Radio free Sweden til naboerne hinsidan?”
Besvar · 3 · Synes ikke godt om længere · Følg opslag · for 7 timer siden

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Jag vet inte något om Charles Andersen, men hans förslag om ett Radio Free Sweden är fantastiskt godt!
Det vore, som det heter, en nåd att stilla bedja om, för alla oss i Sverige som försmäktar under den totala likriktning som SR-SvT bjuder på ( med ett undantag: journalisten Janne Josefsson i programmet Uppdrag granskning).

Personligen fantiserar jag ibland om att uppsöka Danmarks ambassad i Stockholm och begära politisk asyl.

odd. s.
odd. s.
8 years ago
Reply to  Ludvig

@ Ludvig

Prøv det!

Måske kan du få status som ‘politisk flygtning’ her i DK…

Selv er jeg en nordmand der har boet i Danmark mere end 30 år sammenlagt. Måske skulle jeg også søge asyl ;-)¨

Tillykke til Norge i øvrigt: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10152286

nadacomprende
nadacomprende
8 years ago

Brainwashed, of course. One can´t therefore put any responsibilities upon him.
He should therefore be seen as a victim himself.

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  nadacomprende

Norske PK-MSM rapporterer så og si ingen ting om denne sjokkerende informasjonen om to (!) somaliske terrorister som utfoldet sin dødbringende tro i Nairobi, medbringende norske pass. Det passer ikke inn i “journalistenes” multikulturelle eventyr å fortelle det norske folk sannheten.

Norge er nå en skam for hele verden. Landet som årlig utdeler Nobels Fredspris, er opphav til grusom terror.
Takket være en naiv masseinnvandringspolitikk.

odd. s.
odd. s.
8 years ago
Reply to  Marit

Rolig nu, Marit.

Idioterne kunne lige så godt være ‘danske’, ‘svenske’, ‘tyske’ eller hvilke som helst ‘europæere’.

At de (måske) er norske statsborgere er kun en tilfældighed, men man kunne ønske sig at norske medier ville rapportere, så norske vælgere vidste hvilke såkaldte ‘mennesker’ der får norsk statsborgerskab!

P.S. Jeg skammer mig bestemt ikke over at være norsk statsborger, men jeg kan godt skamme mig over skandinavisk indvandringspolitik. 😉

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x