21
okt
Seneste opdatering: 10/11-13 kl. 2148
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis man kunne gøre indtryk på Allerslev, Uffe Ellemann-Jensen, Anders Gadegaard, Ingolf Gabold, Herbert Pundik, Benny Andersen, Bent Melchior, Eva Smith og Gitte Seeberg, m.fl, ville dette jo lige være en historie for dem. Jeg har dog ingen ambitioner i den retning.

Tidligere på året afholdt Islam Net i Norge en større arrangement under overskriften ‘Peace Conference Scandinavia 2013′, og i Dagbladet er der for tiden hård debat mellem en talsmand for venstreradikale Antirasistisk Senter og Fahad Qureshi, leder af Islam Net. Arrangementet og debatten udstiller problemets kerne, at det medierne omtaler som islamisme eller ekstrem Islam, reelt er mainstream sunni-Islam. Norsk islamist afviser ekstremisme-etikette foran 1500 tilhørere: “Vi er alle bare vanlige sunnimuslimer”

Canadian muslim on how the world is being conquered for islam

Jamal A. Badawi is an Egyptian born Muslim Canadian former professor in the Sobey School of Business, Saint Mary’s University in Halifax, Nova Scotia. He is an author, preacher and speaker on Islam. He completed his undergraduate studies at Ain Shams University in Cairo, Egypt. He left for the U.S. in the 1960s and completed his Masters and doctorate, both in the department of Business Administration, at Indiana University in Bloomington, Indiana. He has been serving as a volunteer imam of the local Muslim community in the Halifax Regional Municipality since 1970. He cites Hassan al-Banna and Muslim Brotherhood as his source for inspiration. Jamal Badawi

Vlad Tepes: Canada-based muslim strategist on how the world is being conquered for islam

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er lukkede. Mon ikke de væsentlige værdier binder muslimer sammen, som denne video set hos Snaphanen […]

Peter Andersen
10 years ago

Det er egentligt en ret skræmmende video fra Norge. Hvad ville der mon ske hvis den blev sendt i primetime på MSM?

Mest af alt vidner det vel om den selvtillid muslimerne begynder at få i vesten. Det kan kun gå galt!

Prudentius
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Præcis! Det er en overdådig opvisning i selvtillid. Man behøver i stadig mindre grad multikulturalisternes klæbrige befamlende beskyttelse. Kampråbet “Takbir” gjalder med ubekymret fryd og utilsløret aggression.

Vestens kønsløse teknokrater kan aldrig gøre sig håbe om at få kontrol over det monster de har installeret, ligemeget hvor mange integrationsprojekter de lancere, hvor mange dialogmøder de holder eller hvor mange stormoskeer de bygger.

Islam har gjort det lovligt og fromt at dræbe i Guds navn. Det åbner for et endeløst kaos, ingen er herre over. Heller ikke muslimerne, der oftest af alle falder i deres egen blender.

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Prudentius

Det er ligesom bøllen der vil slås og den ikke-voldlige person, som prøver at ignorere det, ved at tale om alt muligt andet og håbe han kommer fra det.
Islam vil slås. Det er hele dets væsen og eksistensgrundlag. Den eneste mulighed vi har for at undgå det er, at vise muskler og true det ud. Det andet duer ikke!

Peter Andersen
10 years ago

Jo flere muslimer vores eliter lukker ind, jo før finder de så også ud af hvad de egentligt er for nogen.
Det gode ved det er, at de når at tabe ansigt, mens de stadig sidder ved magten. Ellers er der vist ikke andet godt ved det…

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  steen

Ja – altså – dvs. der er jo altid en anden mulighed, som man måske ikke skal tale for højt om, men som man måske heller ikke gør klogt i helt at afvise.
Demokrati er jo blevet vendt på hovedet før, med mere håndfaste midler. Ikke at jeg ser det som en udvej for Sverige – men måske Rusland…

Prudentius
10 years ago

Det ser ud til at vores magteliter står til blive beriget lidt mere end de havde regnet med. Der er andre der ude med planer for verdens ideelle indretning. Folk med demografien i ryggen og absolut ingen skrupler over de æg de skal knuse for lave en omelet. Kan Vestens politikere styre deres netværk af muslimske klienter i Europa, i Mellemøsten, i Afrika og Asien?? Hvem styrer egentlig hvem?? Og hvem trækker i sidste ende det længste strå, det vestlige menneskerettigheds-imperium eller det islamiske sharia-imperium?? For hvem vil nøjes med brød, hvis de kan få hele bageriet?? Det bliver spændende… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x