21
okt
Seneste opdatering: 10/11-13 kl. 2148
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis man kunne gÞre indtryk pÄ Allerslev, Uffe Ellemann-Jensen, Anders Gadegaard, Ingolf Gabold, Herbert Pundik, Benny Andersen, Bent Melchior, Eva Smith og Gitte Seeberg, m.fl, ville dette jo lige vÊre en historie for dem. Jeg har dog ingen ambitioner i den retning.

Tidligere pĂ„ Ă„ret afholdt Islam Net i Norge en stĂžrre arrangement under overskriften ‘Peace Conference Scandinavia 2013â€Č, og i Dagbladet er der for tiden hĂ„rd debat mellem en talsmand for venstreradikale Antirasistisk Senter og Fahad Qureshi, leder af Islam Net. Arrangementet og debatten udstiller problemets kerne, at det medierne omtaler som islamisme eller ekstrem Islam, reelt er mainstream sunni-Islam. Norsk islamist afviser ekstremisme-etikette foran 1500 tilhĂžrere: “Vi er alle bare vanlige sunnimuslimer”

Canadian muslim on how the world is being conquered for islam

Jamal A. Badawi is an Egyptian born Muslim Canadian former professor in the Sobey School of Business, Saint Mary’s University in Halifax, Nova Scotia. He is an author, preacher and speaker on Islam. He completed his undergraduate studies at Ain Shams University in Cairo, Egypt. He left for the U.S. in the 1960s and completed his Masters and doctorate, both in the department of Business Administration, at Indiana University in Bloomington, Indiana. He has been serving as a volunteer imam of the local Muslim community in the Halifax Regional Municipality since 1970. He cites Hassan al-Banna and Muslim Brotherhood as his source for inspiration. Jamal Badawi

Vlad Tepes: Canada-based muslim strategist on how the world is being conquered for islam

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er lukkede. Mon ikke de vĂŠsentlige vĂŠrdier binder muslimer sammen, som denne video set hos Snaphanen […]

Peter Andersen
10 years ago

Det er egentligt en ret skrÊmmende video fra Norge. Hvad ville der mon ske hvis den blev sendt i primetime pÄ MSM?

Mest af alt vidner det vel om den selvtillid muslimerne begynder at fÄ i vesten. Det kan kun gÄ galt!

Prudentius
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

PrĂŠcis! Det er en overdĂ„dig opvisning i selvtillid. Man behĂžver i stadig mindre grad multikulturalisternes klĂŠbrige befamlende beskyttelse. KamprĂ„bet “Takbir” gjalder med ubekymret fryd og utilslĂžret aggression.

Vestens kÞnslÞse teknokrater kan aldrig gÞre sig hÄbe om at fÄ kontrol over det monster de har installeret, ligemeget hvor mange integrationsprojekter de lancere, hvor mange dialogmÞder de holder eller hvor mange stormoskeer de bygger.

Islam har gjort det lovligt og fromt at drĂŠbe i Guds navn. Det Ă„bner for et endelĂžst kaos, ingen er herre over. Heller ikke muslimerne, der oftest af alle falder i deres egen blender.

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Prudentius

Det er ligesom bÞllen der vil slÄs og den ikke-voldlige person, som prÞver at ignorere det, ved at tale om alt muligt andet og hÄbe han kommer fra det.
Islam vil slÄs. Det er hele dets vÊsen og eksistensgrundlag. Den eneste mulighed vi har for at undgÄ det er, at vise muskler og true det ud. Det andet duer ikke!

Peter Andersen
10 years ago

Jo flere muslimer vores eliter lukker ind, jo fÞr finder de sÄ ogsÄ ud af hvad de egentligt er for nogen.
Det gode ved det er, at de nĂ„r at tabe ansigt, mens de stadig sidder ved magten. Ellers er der vist ikke andet godt ved det…

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  steen

Ja – altsĂ„ – dvs. der er jo altid en anden mulighed, som man mĂ„ske ikke skal tale for hĂžjt om, men som man mĂ„ske heller ikke gĂžr klogt i helt at afvise.
Demokrati er jo blevet vendt pĂ„ hovedet fĂžr, med mere hĂ„ndfaste midler. Ikke at jeg ser det som en udvej for Sverige – men mĂ„ske Rusland…

Prudentius
10 years ago

Det ser ud til at vores magteliter stĂ„r til blive beriget lidt mere end de havde regnet med. Der er andre der ude med planer for verdens ideelle indretning. Folk med demografien i ryggen og absolut ingen skrupler over de ĂŠg de skal knuse for lave en omelet. Kan Vestens politikere styre deres netvĂŠrk af muslimske klienter i Europa, i MellemĂžsten, i Afrika og Asien?? Hvem styrer egentlig hvem?? Og hvem trĂŠkker i sidste ende det lĂŠngste strĂ„, det vestlige menneskerettigheds-imperium eller det islamiske sharia-imperium?? For hvem vil nĂžjes med brĂžd, hvis de kan fĂ„ hele bageriet?? Det bliver spĂŠndende… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x