22
okt
Seneste opdatering: 23/10-13 kl. 1908
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!Germany: First jihadists back from Syria. Der er over 2000 muslimer med europæisk statsborgerskab i Syrien, den største gruppe er tysk og på omkring 200 personer. Europæerne venter stadig i spænding mens en ubehagelig kniv nærmer sig deres politikeres strube. Der er ingen nem eller køn vej ud af den knibe, men de har selv anbragt sig i den. Går noget galt med dødsofre til følge, er ansvaret placeret på forhånd. Ikke bare har de udkæmpet to naive, mislykkede krige i muslimske lande, der bare øgede vægten af The White Man’s Burden, de har gjort dele fjenden til statsborgere. Hvor stor en del er endnu uklart, det er en brøler først de kommende årtier vil afdække.

Man kan sige meget om min forældregenerations manglende heltemod, men de gjorde trods alt ikke Die Wehrmacht og Gestapo til statsborgere og gav dem bistandshjælp. Hvis nogle synes, det er at stramme den, har de lukket omhyggeligt øjnene for talrige fjendtlige handlinger mod europæere og europæiske myndigheder, som er rigeligt dokumenterede, som kvalificerer som krigshandlinger og som varsler om en ond fremtid.

Man kaldes ond og fortsæt selv for at sige det, men naturligvis mest af de, der vil rende fra deres medskyld i vældig god tid. Nedenfra rejser befolkningerne i Europa sig, oven fra ser de ikke, at de første krigsfrø er sået i Europa. Hvem der vil vinde er på vægtskålen i disse år. Mens vi venter bliver der viel geschrei, ingen handling og masser af debatter om ‘ligeværd’ med f.eks. Abdul Wahid Petersen, Flemming Pless, Bent Lexner og Ani Tenzin Drolkar. De betyder ingenting, vores fremtid bestemmes i gadernes virkelighed. Myndigheder og politikere foregiver kontrol, mens enhver ser at den siver fra dem som fra en rusten natpotte. Dansk politi har endnu kontrol, svensk har kontroltab på 50 % af mordene og 100 % af voldtægterne. Det er her de to mio. legale våben i Sverige gør deres entre i billedet. Resten er sandsynlighedsberegning. Ved udgangen af dette århundrede er Sverige hverken et velfærdssamfund eller et demokrati, det er et land i opløsning og krig. Opløsningen er allerede manifest, overgangen til krig glidende.

Karl-Olov Arnstberg om DN’s ‘agendajournalistik’

Arnstberg kommenterer Dagens Nyheters Europa dödar drömmen om ett drägligt liv

Här förläggs skulden hos europeiska politiker som inte reglerat denna situation på ett acceptabelt sätt. DN underlåter att intressera sig för mängder. Om Europa skapar en laglig och säker väg för asylsökande att ta sig in i Europa, så är det mest troliga scenariot att massinvandringen kommer att sänka Europa. Det är huvudanledningen till att europeiska politiker ger en läpparnas bekännelse till humanism, samtidigt som de gör sitt bästa för att stänga dörren. Detta gör de inte därför att de är cyniker utan för att de har de europeiska folken som uppdragsgivare och skattebetalare.

Det vi återigen möter i DN är med andra ord agendajournalistik. Jag vägrar att tro att den här typen av djupt ohederliga, avsiktligt okunniga artiklar, som skamlöst spelar på läsarnas känslor, inte har en dold agenda. Det finns ett förakt mot läsarna i detta: ”Ni är säkert så dumma att ni går på det här!” Vad vill DN? Vad vill klyftige Peter Wolodarski, som ytterst ansvarig? Är tanken att det välmående, i stort sett demokratiska och välfärdsorienterade Europa ska sänkas? Ut med språket DN! Vad har denna agendajournalistik för rubrik? Exit Europa?” Se det hele på: Vad är det DN vill med sina reportage från Lampedusa? Karl-Olov Arnstberg 2013.10.21

Landskvinden kommissær Cecilia Malmström ser det som ventet ikke fra Arnstbergs side, endsige Sarazzins:

EU er nødt til at omtænke sit syn på indvandring og håndtering af flygtninge, siger EU’s indenrigskommissær, Cecilia Malmström, på en pressekonference efter at have besøgt den italienske ø Lampedusa, der var centrum for sidste uges flygtningekatastrofe.- “Jeg vil aldrig glemme synet af de 280 kister. Vi er nødt til at ændre vores tilgang til migration. Den restriktive tilgang har nået sin grænse“, siger Malmström. (EU er nødt til at omtænke sit syn på indvandring og håndtering af flygtninge, Ritzau, 22.10.2013), GP: Överlevande i protest på Lampedusa.

Hun skriver i et ret højt emotionelt gear om overbefolkningsflygtningene i 280 kistor, en tekst der illustrerer at hun intet overblik har over hverken problemets rødder eller dets omfang, det er åbenbart for meget forlangt for en årsløn på næsten 2 millioner kroner plus fryns og pension. For sine for politik totalt blottede, tårefyldte øjne ser hun “människor som flytt diktatur och förtryck samt nallebjörnar.” Hvem skal frelse Europa fra EU? Selvom det er ‘ubeskriveligt’, beskriver Malmström glimrende sig selv i stykket:

Detta är en obeskrivlig tragedi, med hundratals människor som drunknade precis utanför Europas kust. Människor som flytt diktatur och förtryck i Eritrea och Somalia. Att stå framför 280 kistor, varav några små barnkistor, var fasansfullt. På barnkistorna låg det nallebjörnar. Det är en obeskrivlig påminnelse om hur svårt det är att ta sig till Europa under reglerade, lagliga och trygga former.

Vi hade en lång diskussion om Lampedusa på rådsmötet igår. Alla medlemsländer uttryckte bestörtning och solidaritet. Kanske är detta vändpunkten för en annan migrationspolitik som är mer inriktad på samarbete och öppnare vägar in i EU? Vi måste också öka de lagliga sätten att komma till Europa, genom bland annat mer vidarebosättning i samarbete med FN, från exempelvis Syrien. Alldeles för få EU länder tar idag emot kvotflyktingar. Alla 28 EU-länder borde göra en insats! Men anledningen till förra veckans katatrof är att det är så svårt att ta sig lagligt till EU, vi måste därför också allvarligt fundera över hur vi kan öka möjlightetns att ta sig tryggt till Europa för de som flyr. Humanitära visum skulle kunna vara en väg att gå här.

Danmark forsørger andre landes indvandrere

Gennem mit arbejde har jeg set, hvorledes lykkeriddere fra den 3.verden via ophold i et andet EU land flytter videre til forsørgelse i Danmark. Efter mere end 30 år i “integrationsbranchen “ har jeg set meget, som for eksempel at jobs går på omgang i familier til dagpengeretten er tjent ind, børn der skifter alder, ægtemænd der henter hustru nummer tre osv.

Men nu oplever jeg som noget nyt, at Danmark forsørger andre EU-landes indvandrere. Lad mig give nogle eksempler, som jeg hovedsagelig er stødt på igennem mit arbejde siden 2011 på et Beskæftigelses- og Sprogcenter, hvor borgere selv har fortalt om deres livsforhold. En Nigerianer fra Holland, en Afrikaner fra Italien, en Afrikaner fra Portugal og en Pakistaner fra Østrig. Kulturpsykolog Kirsten Damgaard i Den Korte Avis.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

“Man kan sige meget om min forældregenerations manglende heltemod, men de gjorde trods alt ikke Die Wehrmacht og Gestapo til statsborgere og gav dem bistandshjælp.” Den liknelsen går kanske en smula långt i nuläget, men till och med Chamberlain hade nog tvekat att ge “asyl” åt hundratusentals långa blåögda tyska “flyktingar” i slutet av 30-talet om de hade knackat på dörren. Britterna hade förstås ändå sina ullenhagare också då. Ta t.ex. Labourledaren Stafford Cripps.som i ett tal 1936 uttryckte att han “did not believe it would be a bad thing for the British working class if Germany defeated us”, trots… Read more »

Peter
Peter
8 years ago

Link til biblioteksarrengementet med Petersen, Pless, Lexner og Drolkar bør være:
https://bibliotek.kk.dk/biblioteker/oesterbro/event/etik-respekt-ligevaerd

Skræp
8 years ago

Det er ganske forkert at dansk politi stadig har kontrol. Det har det ikke. I realiteten er det nemlig ophørt med at fungere som politi i den normale betydning af ordet.
De mange nedskæringer har medført at korpset svigter på stort set alle områder.
Se http://www.opgoer.dk

Prudentius
8 years ago

Det er som bekendt umuligt, at blæse og have mel i munden. Men man må lade Vestens magteliter at de gør et ihærdigt forsøg. For hvordan ellers både ligge søvnløs over alle de jihadister der render rundt i ens storbyer, og samtidig bevæbne og financierer dem så snart de opholder sig udenfor Vesten og myrder løs i Allahs navn? Ekstremister hjemme og frihedskæmpere ude. Det er vist kun i det multikulturelle Europa en sådan skingrende løgnagtig selvmodsigelse får lov at stå uimodsagt. Det hasarderede dobbeltspil vores politikere spiller er ikke holdbart i længden. Man kører dybest set alene på held… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Lad os nemlig altid huske på at en bilbombe, et selvmordsangreb, eller en nedslagtning begået med automatvåben og knive, foretaget af de samme jihadister i Vesten, øjeblikkeligt ville blive opfattet, som et umenneskeligt, fejt og utilgiveligt overgreb på uskyldige. Og det selvfølgelig helt berettiget. I Syrien er sådanne angreb-overgreb hverdag. Ofte er de udført af tilrejste lejesvende, der ingen tilknytning har til landet overhovedet. Og vestlige politikere støtter og financierer dem! Skruppelløst! Det er et dobbeltspil og en dobbeltmoral der er fuldstændig utilgivelig. Og dertil en iskold, grufuld og respektløs snotklat udsnydt over mindet af de tusindtallige vestlige soldater de… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Prudentius

“For hvordan ellers både ligge søvnløs over alle de jihadister der render rundt i ens storbyer” Det tror jeg ikke de vestlige politikere ligger søvnløse over. De har ihvertfald indtil udvist en nærmest afstumpet ligegyldighed overfor de lidelser de påfører deres egne befolkninger via denne vanvittge masse-indvandring fra Afrika og Mellemøsten. Og med ‘lidelser’ tænker jeg ikke bare på decideret terror, men også på de voldlige overgreb de etniske Europæere dagligt må stå model til fra tilvandrede muslimer. I stort set alle de de Vest-Europæiske lande er disse tilvandrede muslimer massivt overepræsenteret mht. voldskriminalitet, hvilket politkerne selvfølgelig udmærket ved, men… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  JensH

Mjaah, det er nok lidt mere paradoksalt end som så. Dog er jeg helt enig i at vestlige politikere udviser “afstumpet ligegyldighed” overfor deres egne landsmænd, og er helt og aldeles parate til at trække de europæiske nationer ned på bunden af masseindvandringens afgrund. No doubt! Selvfølgelig ryster de i bukserne over den voksende jihad-trussel i Vesten. Men de tør/vil ikke gøre noget ordentlig ved den. Af de sædvanlige årsager: EU, menneskerettigheder, “anstændigheden”, Vestens overordnede geo-strategiske alliance med sunni-islam, osv. osv. osv. Dette dobbeltspil (ja, det er mit nye yndlingsord) vil ramme dem lige i rumpen til sidst. Og det… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Prudentius

“Selvfølgelig ryster de i bukserne over den voksende jihad-trussel i Vesten” I så fald er det en “rysten i bukserne” på egne personlige vegne, underforstået, de håber “at bare det ikke sker i min tid”. Deres håb er så, at bare de selv kan nå at få deres karriere, og optjene pensionen, så de kan nyde en tryg og behagelig pensionist-tilværelse på Bahamas eller i Florida. Og holdningen må så være at “efter mig så syndfloden”. Men jeg tror nu stadig ikke ‘de ryster i bukserne’. Der er efter min mening to hovedgrupper af (Vest) Europæiske politikere. Nogle af dem… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x