31
okt
Seneste opdatering: 1/11-13 kl. 0858
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Migrationsverkets prognoser har altid været for lave. 69.000 asylsøgere til Sverige næste år, er utænkeligt lavt. Der har været nævnt tal på op til 130.000. Migrationsmedarbejderen Migga_X skriver: “Inom de närmsta tre åren kan en halv miljon människor komma att bosätta sig här. Politikerna verkar inte fatta allvaret.”

Inför våren diskuteras “extraordinära åtgärder”. Migrationsverket har haft kontakt med Försvarsmakten för att se om det finns nedlagda logement som kan användas. Man har också fört diskussioner med statliga Specialfastigheter som bland annat har hand om landets fängelser, men det har inte gett så mycket.

Det bli aktuellt med andra tillfälliga lösningar. – Kommer det folk och vi inte har något ställe att lägga dem på kan det bli tal om sovsalar, gymnastiksalar, båtar och sådana där oljeplattformar till exempel, säger Martin Helander. Stor brist på flyktingbostäder

At Sverige har olieplatforme er en nyhed for mig, men der skal måske opføres nogle. En skribent spørger sig, hvad der egentlig foregår i svenske politikeres hoveder: Man kan säga att svenska politikers agerande har passerat gränsen för ren dumhet och det liknar mer en medveten strategi för att förgöra landet och överlämna det till främmande makt.

Det svenske Liberale Ungdomsforbund vil masseevakuere syriske flygtninge fra Syriens nabolande. Det er over to millioner mennesker, LUF vil have til Europa. De kan da sagtens være i tyndtbefolkede Sverige allesammen, LUF sørger bare nogle flere olieplatforme. Jeg bør gense Gøgereden i aften, jeg mener at huske, der var et vist rationale i dårekisten. I morgen har jeg måske et bud på, hvad der foregår.

Svensk imam storsmugler af våben til Syrien

Haytham Rahmeh var imam ved Stockholms moské på Medborgarplatsen, som er Islamiska förbundet i Sveriges, det vil sige Det Muslimske Broderskabs religiøse fascister, som den svenske nomenklatura har en særlig forkærlighed for. Den er naturligvis kendt for hadprædikanter og antimemitisme. Haytham Rahmeh har holdt fredagsbøn i SVT og er stadig folkeregistreret på en adresse i Solna ved Stockholm.

Mannen heter Haytham Rahmeh och kommer från Syrien. Ekot kan i dag avslöja att han är en av de viktigaste personerna för att förse rebellerna med vapen.

Under flera år var Haytham Rahmeh huvudimam i Stockholms moské på Medborgarplatsen. Han har också varit ordförande i en europeisk organisation för imamer. Men sedan ungefär ett och ett halvt år tillbaka ägnar han sig i stället åt den syriska oppositionen och åt vapensmuggling, enligt Ekots källor som finns både i Sverige och utomlands. Svensk före detta imam smugglar vapen till Syrien, Svensk imam pekas ut som vapensmugglare

Se også DKA: Nye tal fra PET: Danmark er storleverandør af krigere til blodbadet i Syrien.

Løgn og hykleri

Svenskerne stemmer med fødderne. I et demokrati er det selvfølgelig ønskeligt at folk stemmer med stemmesedlen inden noget uønsket sker. Når demokratiet svigter eller sættes ud af kraft, som tilfældet er med masseindvandringen), går der råd i samfundet og helt ind i den enkeltes bevidsthed. Nu er det uønskede desværre sket, og Sverige atomiserer på alle områder og det begynder allerede i barndommen. Svensk middel- og overklasse sørger for, at deres børn går i etnisk svenske friskoler, mens rosset kan gå i kommuneskolerne – dvs. underklassen og indvandrerne. På papiret skal friskoler tage imod enhver elev, men i praksis er det langt fra, hvad der foregår.

Reportagen Friskolor väljer bort besvärliga elever minder visse ster om den berømte Valstugareportage fra valget 2002. Hvis ”Sandheden skal gøre jer frie”, som Jesus siger, så der der nogle her der lever i et fængsel. En af SVT’s ansatte skriver på sin blog: ”Skiten måste fram” – om mediebevakning i förorten. I Sverige har den offentlige løgn nået en størrelse, så den lever sit eget liv og apropos løgn, så læs et stykke, som en af kommentatorerne var så venlig at minde mig om forleden: Minnen från landet där den offentliga lögnen fått en svindlande omfattning av professor emeritus Jacob W.F. Sundberg.

Jeg kan være i Sverige i måneder uden problemer og nyde det, hvis jeg holder mig fra andet end P 2 klassisk (som DR’ P2 kunne lære alt af), men jeg har en streng kvote på, hvor længe jeg kan opholde mig i svensk offentlighed af journalistik og opinion uden at pådrage mig depersonalisering, en meget ubehagelig tilstand af angst, stress og uvirkelighed. – Se Uppdrag Granskning.

“Uppdrag Granskning” vill i morgondagens program visa hur en skola selekterar elever utifrån etnicitet. Men, redan innan programmet sänts slår skolan fast: “Vi ska stämma dem för förtal”. Skola hotar att stämma Uppdrag Granskning, “Anna” fick plats, men inte “Alejandro”.

Indspilning i fuld skærm 31-10-2013 024500

Indspilning i fuld skærm 31-10-2013 024520Indspilning i fuld skærm 31-10-2013 024450Indspilning i fuld skærm 31-10-2013 024735

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Efter att ha läst ovanstående insändare och funderat en stund kom automatiskt en fortsättning. Jag kommer från en militärisk familj, min far var yrkesofficer. Jag gjorde min värnplikt som s k befäl utan större märkvärdigheter. Men jag minns mycket väl den storartade fortsättningen: det svenska civilförsvaret skulle byggas upp! En särskild typ av uniformer skulle produceras och övningarna gick mycket ut på att rädda folk efter ett a-bomb-anfall. Radonsmitta, ni vet! Det var en mycket intensiv träning och vi låg flott på ett slott i Sthlms närhet. Några konstnärer som var kunniga i färger – solklart! – hade anlitats för… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago

Sverige 2013: En togvogn har revet sig løs og bevæger sig med langsom, men accelererende fart afsted. For enden af skinnerne sidder en gruppe unge og helt almindelige drenge og piger og hygger sig gevaldigt, helt uvidende om den mulige fatale konsekvens af deres ophold på sporet. De er tre piger og to drenge. Du står på perronen, ser den løsrevne vogn i horisonten, vognen som nu er på vej mod destruktion, død og udslettelse af den ungdom som tilfældigvis har sat sig på tidens spor, du kigger mod enden af skinne legemet og ser de unge mennesker som sidder… Read more »

Neuhammer
Neuhammer
8 years ago
Reply to  LarsS

Jeg havde valgt 2) “Lad vognen køre videre og de unge mennesker dør, men red dine venner og fortæl de unge menneskers mødre og fædre at gammelt venskab aldrig forgår, så det var baggrunden for din passivitet!” -men ikke valgt gammelt venskab som forklaring på min passivitet. Derimod ville jeg forklare, at det var/er de unges forældres egen passivitet, ligegyldighed og laisse faire (rigtigt stavet ?) som var skyld i ulykken. At forældrene havde valgt multikultur foran egen kultur, at forældrene havde valgt uhæmmet import af uintegrerbare udenlandske lykkeriddere, at de havde valgt yderligere nedbrydelsen af et i forvejen generøst… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago
Reply to  Neuhammer

God argumentation, havde selv valgt en død frem for fem døde, men igen, jeg forstår dig. Life is not easy!

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Svensk imam storsmugler af våben til Syrien”

Der skal helt, helt andre boller på suppen i Europa. Det der, det er “krigsførelse mod statens tilladelse” og dermed forrædderi. Det kan udløse en tur i galgen, makker…. (Om et par år når vi er fri for Vestager-agtige halvhjerner..)

Tornuggleman
Tornuggleman
8 years ago

Så ser vi sektens fula nuna igen.
Att man ens kallar Hotten-Totten för svensk ? Hans medborgarskap skulle upphävas omedelbart !
Bara skicka honom till hans hemland denne bidragit att förstöra !
Låt honom med alla hans anhöriga återvända med första bästa flyg, samt frys alla tillgångar.

Och svenska nyheter undviker som vanligt att på något sätt röja smugglarens etnicitet !
Hur fan kunde Europa bli så här ?

Prudentius
8 years ago

Sjovt at læse Poul Erik Andersens artikel på Den Korte Avis. Absolut INTET er foretaget imod de frem-og-tilbagerejsende jihadister! Er det frygten for krænkede menneskerettigheder der holder regeringen tilbage? Ordrer fra NATO? Ordrer fra EU? Vi bør jo aldrig være i tvivl om at de vestlige regeringer kæmper på samme side “kalifatisterne” i Syrien. Så de griber vel kun meget nødigt griber ind i flowet af kød, kugler og dollars til fronten. Det der så skal efterfølge Assad er et svagt pro-demokratisk, pro-israelsk, pro-vestligt “moderat” regime, der i alt væsentligt føjer Washington, Bryssel, Ankara og Riyadh. Og det skal jihadisterne… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  steen

Ja, det er en meget voldsom afmontering af nationalstaten og dens sociale-demokratiske samfundsfundament. Svenske/vesteuropæiske politikere har vel satset hele butikken på EU. De regner med at EU kan og skal overtage stort set alle nationalstatens funktioner. Militær, politi og meget af det økonomiske indbo. Det hele skal derfor reduceres til en slags to-delt styreform, “toppen” i Bryssel og “bunden” i store nationalt-fusionerende regioner. Dertil nonstop-masseindvandringen af tredjeverdens klienter, der koster enormt dyrt. Integrations-industrien æder således i udgifter og personale, som en gøgeunge, flere og flere dele af statsapparatet ud af reden. Staten er således på kronisk skrump, i alt andet… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago
Reply to  steen

“Forbrydelse, dumhed eller…..prøv at læs denne” : http://www.dn.se/nyheter/sverige/svenska-folket-har-ratt-att-fa-veta/ , denna: http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.1549136–skapar-forvrangd-bild-av-muslimer- ,denna: Och denna: http://sv.wikipedia.org/wiki/Omar_Mustafa Och denna: http://www.newsmill.se/artikel/2013/06/07/socialdemokraternas-relation-till-islamismen-m-ste-f-rtydligas Vi har alltså ett tidigare statsbärande parti här i landet som under 60-80-talen regelbundet har konspirativa möten på partisekreterarnivå med KGB-residenter och andra toppar i det sovjetkommunistiska imperiet, ett parti där en vänsterflygel inom partiledningen driver en egen agenda som går stick i stäv mot medlemmarnas och väljarnas vilja. De har ju inte alls valt att gå med i eller rösta på ett kommunistparti. Samma vänsterflygel tar någon gång under den här tiden också upp ett lika intimt samarbete med Muslimska Brödraskapet… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Ytterligare ett par talande länkar:

http://gudmundson.blogspot.se/2012/04/broderskap-och-brodraskapet-igen.html

http://www.aftonbladet.se/kultur/article12589158.ab

Tänk så olika man kan se på saker och ting. Klokhet kontra dumhet, eller…

Ördög
Ördög
8 years ago

I dagens Excessen kan rättrogna svenskar läsa vilka galenskaper deras grannländer har drabbats av, varefter de nog suckar av lättnad över att såna fenomen är otänkbara i Sverige! I Sverige finns ingen galenskap alls, där är alla normala och vettiga – inte minst politikerna.

http://www.expressen.se/ledare/eric-erfors/galenskaperna-i-vara-grannlander-i-norden/

HH
HH
8 years ago

Ja, herrejessus – vad är det med oss? Varje dag nyper jag mig i armen för att övertyga mig om att jag är levande och verkligen HÖR det som sägs. En bagatellartad händelse utlöser omedelbart ett samfällt skri. Ofta har jag en känsla av att Sverige är ett enda stort kindergarten, ett sånt som min yngre bror gick i innan det blev sådana saker som dagis, nattis och gudvetallt. Även språket har förändrats. Eftersom jag är språkmänniska blir jag ständigt förvånad över sammansättningarna – liksom… När en svensk inte kan tänka säger han/hon liksom. Men det mest förhärskande ordet är… Read more »

Da Capo
Da Capo
8 years ago
Reply to  HH

Några kallar det hjärntvätt, en mera precis benämning är FUNKTIONELL DUMHET, en icke ärftlig men förvärvad, tillägnad och programerad åkomma, som inte orsakas av individens ringa IQ, utan av vederbörandes påtvingade, exempelvis som följd av social ingeniörskonst prograqmmerade eller av andra yttre omständigheter föranledda ovilja eller i de flesta fall oförmåga att göra bruk av sin intelligens på ett ärligt, rationellt och konstruktivt sätt. Den svenska godhetshysterien är ett utmärkt exempel på grav funktionell dumhet, och den betydligt allvarligare varianten FUNKTIONELL IDIOTI möter vi hos individer sådana som frk Annie Lööf och herr Erik Ullenhag. Vidgar vi vyerna till ett… Read more »

Anonymous
8 years ago

Nomenklatura og apparatniks er glimrende betegnelser for kaglende klasser.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x