1
nov
Seneste opdatering: 2/11-13 kl. 2050
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Apropos ‘racisme’ nedenfor. Spencer har haft tid til at tænke lidt over Tomme Robinson – Tommy Robinson reconsidered – måske han har haft lidt ferie fra det åndelige højtryksbor P.Geller, der forværrer min tinnitus.

“Hold nu kæft, Yahya Hassan!”

Først blev jeg betænkelig, alene fordi Politiken omfavnede ham. Så fordi jeg er allergisk over for rap-genren, dernæst fordi jeg ikke ser skyggen af litterært talent, og til sidst fordi Hassan skrev til min ven Uwe: “Uwe du virker som en klam nazist, fuck din mor din vantro.” “Jeg pis­ser på Allah og hans sende­bud, og på hans alle mulige udue­lige disciple” skal altså ikke tages helt for pålydende. Så gad jeg ikke mere og overlod til “Smagsdommerne” på DR 2, Politiken og det litterære ferniseringspublikum at smage på ham. Jeg vil, hvis skal sige det lige ud ‘pisse på ham,’ men kan han være digter i stedet for kriminel, er allerede en del millioner sparet ved den karriere. Nu får han og den anstændige del af hans publikum et fur, der sidder lige i skabet af Bitterblog:

Du har nok forstået pointen. Det, Yahya Hassan siger med sine digte, har været almen viden i de seneste tyve år. Der er intet nyt i det. Intet! Men fordi, det bliver bogstavrimet ud af en indvandrer, fordi nogle infantile ordsammensætninger bliver trykt på et politisk korrekt, pænt forlag, så kan parnasset omsider opfatte det som sandhed. Det er kombinationen af, at det ellers så uvelkomne budskab kommer fra et af de stakkels, knap-så-blege ofre og at det bliver leveret på en fisefornem, såkaldt kunstnerisk facon, at de anstændige endelig kan æde det uden at få latte’n helt galt i halsen.

Så klapper de anstændige i deres små, liljehvide hænder eller nikker indforstået med pegefingeren på læben. Eller måske trækker de på skuldrene. Men hvis Lars Heedegaard eller Firoozeh Basrafkan laver en lignende generalisering, så bliver de øjeblikkeligt forfulgt og afstraffet ved hjælp af de anstændiges værktøj til at lukke munden på dem, de enten er uenige med eller ikke kan lide: Paragraf 266b, racismeparagraffen. Åh Allah, hvor har jeg lyst til at kravle op i nærmeste minaret og bare kaste mig ud og gøre en ende på min eksistens i jeres fuldstændigt selvmodsigende meningsdommerdømme.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mackety
Mackety
8 years ago

> Steen Jeg læste Spencers indlæg via det link du postede og hans indlæg inspirerede mig til at se dokumentaren om Tommy Robinson og Mo Ansar. Jeg var ovenud forbløffet over udviklingen i dokumentaren, for jeg ser ikke, som nogen åbenbart gør, en Tommy Robinson der modererer sig, og hvorfor skulle han egentligt også det, når han aldrig har været andet end moderat? Men jeg ser til gengæld hvordan han med sine argumenter og sit væsen flytter andre i hans retning. Hvis man kan uddrage noget af den dokumentar, så er det vel nærmest, at selv journalister fra ekstremistorganisationen BBC… Read more »

Prudentius
8 years ago

Yahya Hassan er nu ikke så tosset endda. Hans digte er lidt la-la i min optik, men jeg synes ikke de er dårlige.

Og dertil kommer, at han har gjort os alle sammen en stor tjeneste ved ærligt at skildre det islamiske barbari i dets daglige praksis, i Danmark.

Når det kommer fra en af kamelernes egen mund er det altid mere spændende og troværdigt. Sådan er det bare, cafe-latte-segmentets totale foragt for deres egne landsmænd eller ej.

Sandet flyver stadigt hastigere bort under multikulturens løgne-fundament. Og Hassans digte virker som endnu en propel.

Det skal vi være glade for.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, det er helt utroligt hvad vi efterhånden skal være glade for. En omgang banal gymnasie-lyrik garneret med bandeord og provokationer ala Michael Valeur eller Michael Strunge i 80’erne, fyldt med ægte nederdrægtigheder vi, som bekendt, udmærket var klar over fandt sted hele tiden. De europæiske lande er langsomt men sikkert blevet dummere og dummere de sidste tredive år. Og så må man jo, i dette 21. århundrede, altså tage til takke med den smule de – nu meget mindre kloge – kan se noget genialt i. Det er helt fantastisk! Hvornår kan vi mon, ærligt, sætte os ned og… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Arrrhh… 🙂 Jeg ved nu ikke rigtigt. Du ser lidt sort på det synes jeg. Det er selvfølgelig “ung” lyrik. Hassan er jo en ung mand og hans sprog er vel både formet af den arabiske enklave-lingo og, som du siger, de her lidt smarte og noget nedslidte konventioner for hvad der er “råt”, “sejt”, “cool”, “autentisk” og “brutalt”, på en måde så cafe-latten kan synkes i beundrende hipster-slurke. 🙂 Hassan påpeger at muslimerne først og fremmest er ofre for egne normer og adfærdsmønstre. Og det er jo nok så vigtig en pointe, i disse for vort land, så multikulturelle… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Prudentius

jamen jeg brokker mig skam ikke over hr. Hassans udgivelse. Hvis det er det der skal til for, at f.eks. diskussioner som denne kan komme på tapetet, er det bestemt godt.

Jeg undrer mig bare, i al almindelighed, over den interlektuélle tilbagegang, jeg synes at opleve, siden indvandringen rigtig tog fart.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, jeg er helt enig med dig, ham skal vi være glade for.
Han bliver selvfølgelig omklamret af de gode. De har rigtig travlt med at fortælle, at det er hans PERSONLIGE oplevelser. Det er bare en ung vred mand. MEN det er jo ikke hans fejl, at de let glemmer hans udsagn om de mange, der ødelægger det for de få, om råddenskaben i gettoerne.

Santor
Santor
8 years ago

Bob er gud når det kommer til at oversprøjte halalhippierne med koldt vand 🙂

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x