2
nov
Seneste opdatering: 11/11-13 kl. 0751
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg henviste til traileren i marts i år, og ser ved et tilfælde, at man nu kan se hele filmen. Tilfældet var, at jeg så at festivalen Passion for Freedom havde nomineret den til en pris blandt andre film, men kunstfestivalen i London er så i aflyst med begrundelsen at “The main issue at hand is the Gallery’s fear of exhibiting controversial artwork”, hvilket understregede filmens ærinde. Udstillingen har dog nu fundet et nyt galleri at udstille i.

I Silent Conquest medvirker blandt andre Mark Steyn, Allen West, Geert Wilders, Daniel Pipes, Zuhdi Jasser, Ezra Levant, Nonie Darwish, Clare Lopez, Frank Gaffney, Lord Malcolm Pearson, Gerard Batten, Caroline Cox, Brigitte Gabriel, Naser Khader, Rachel Ehrenfeld, Lars Hedegaard, Flemming Rose, Morten Messerschmidt, Kurt Westergaard og Lars Vilks. Filmen blev fremvist i Center for Security Policy første gang i december 2012, den er yderst seværdig selvom mange vil kende enkelttilfældene. Det er sammenstillingen og sigtet på ytringsfriheden og truslerne imod den, som er det vigtige. – 3 november: Silent conquest wins Silver Award at the Passion for Freedom Festival in London.

Mona Thwany igen mistænkt i Stockholmterrorsag

Nya anklagelser om terrordådet i Stockholm 2010 riktas mot självmordsbombaren Taimour Abdulwahabs änka. Det framgick när målet mot hans påstådde finansiär Nasserdine Menni på nytt togs upp av en skotsk domstol.

Bland annat rör det de ljudfiler med Abdulwahabs avskedshälsning som han mejlade till bland andra Säpo, TT och Abdulwahabs fru. Det är anmärkningsvärt att NN (änkan) sedan lade upp en ljudfil på nätet och att den döde hade laddat ner det program som krävdes på hennes dator för att göra det, sade Taylor. Hon slog också sönder tre-fyra telefoner med en hammare, så innehållet i dem kunde inte återskapas. Nya misstankar mot bombares änka, Självmordsbombarens änka misstänks för inblandning i terrordådet

Taimour Abdulwahabs enken har hele tiden været mere røget end speget. Hun har under afhøringer løjet og lidt af massivt hukommelsestab. Nasserdine Menni blev dømt syv år for medhjælp til terroristvirksomhed, men nu får han sagen taget op igen og implicerer Mona Thwany. Der er nok af løse ender med den ikke specielt sørgende enke, der har skyet pressen meget, men tilstod den militante muslim-journalist Yvonne Ridley dette interview på et tidspunkt hvor hendes image trængte alvorligt til at blive poleret. Det bliver interessant at få hende ind under luppen, utroligt kun at hun kunne trække det ud i næsten tre år.

Støvring og Winkel-Holm: Er ytringsfriheden universel?

Debat mellem Katrine Winkel-Holm og Kasper Støvring om ytringsfriheden, og specielt om den er universel eller kulturrelativ. Første del: Oplæg og replik af paneldeltagerne. Ordstyrer: Dan Ritto. Arrangører: Trykkefrihedsselskabet, Liberal Alliances Ungdom og Konservative Studenter. Optaget i Studenternes Hus, Århus Universitet, onsdag d. 23. oktober 2013.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
8 years ago

Til Steen.
Ja, det er en bemærkelsesværdig leder fra en mand åbenbart med samvittighedskvaler. Jeg er ikke i tvivl. Manden er både oprigtig og rådvild. Spørgsmålet er bare, om centrum-venstre overhovedet kan tænke i andet end utopier. Jeg tror det ikke, og endnu en utopi som løsning på det problem, de selv skabte med den seneste utopi, og som de har forsvaret med næb og kløer siden murens fald, sådan én er det sidste, vi har brug for.

Med venlig hilsen

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Til Steen.
Ja, det er en bemærkelsesværdig leder fra en mand åbenbart med samvittighedskvaler. Jeg er ikke i tvivl. Manden er både oprigtig og rådvild. Spørgsmålet er bare, om centrum-venstre overhovedet kan tænke i andet end utopier. Jeg tror det ikke, og endnu en utopi som løsning på det problem, de selv skabte med den seneste utopi, og som de har forsvaret med næb og kløer siden murens fald, sådan én er det sidste, vi har brug for.

Med venlig hilsen

axel duch
8 years ago

Danmark vil snart vaere faerdig takket vaeret taabelige, dumme, naive, uvidende, selvoptagne, saakaldte politikere. Denne raedselsideologi, islam, har alt for godt fat i dumme Danmark. Snak, mere snak, diskutioner og meningsudvekslinger vil intet forandre, det traekker kun tiden ud. Glem al EU pjattet og traed frem paa scenen med rene ord og handlinger. Det er handlinger, der skal til, haarde handlinger. Ud med de religioese, upassende, forlangende og anmasende araberer, deres imamer og hellige maend. Gem al multikulturpjattet, slaa til. NU

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  axel duch

Enig axel.

Marit
Marit
8 years ago

Hei, Kurt Rosenstrøm !

Jeg sitter her oppe i Midt-Norge og leser din bok : ” Humanismens elendighed “. Veldig bra ! Takk !

Peter Andersen
8 years ago

Da muren faldt tabte venstrefløjen big time. Nu satser de så på en endnu mere åndssvag hest – multikultur inkluderende islam. Hvor idiotisk og historieløs har man egentligt lov at være, bare for at være på tværs og irriterer sine meningsmodstandere? For de kan sgu da ikke for alvor tro på dette håbløse projekt?

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, det gør de så heller ikke længere…

Peter Andersen
8 years ago

Det er de forkerte folk der sidder med sandheden. Tro mig! Det er det der er venstrefløjens store problem. De hader alle disse fortalere for ytringsfriheden, fordi det ikke er dem selv. De voksede op i den tro, at de var de smukke – og finder pludselig ud af, at det er dem der er de grimme. De hader alle disse åndssvage “ytringsfriheds-fanatikere” så meget, at de ikke engang vil høre hvad de siger. Pamela Gellar, Robert Spencer og Lars Hedegaard er specielt svære at sluge. Så vil man sgu hellere prøve, at finde et ikke-eksisterende islam. Men de taber!… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  steen

De kan jo bare fremlægge alle de eksemplerne på, at muhammedaner importen har medført noget “godt”. Og berigende.

Ellers kan vi vel forlange, at “de” fremlægger løsninger, og hvis de ikke kan, hjælper os andre med at løse problemet ved hjemsendelse.

Nå ikke…

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  steen

Gad i øvrigt godt se et svar på den kritik. Skulle den mangle så kan Lidegaard vel selv, eller hans bror klimaministeren, komme med den.

Preben wilhjelm har løstigt løjet løs om emment tidligere i år, d. 11. juli.

http://www.information.dk/466240

Erling
Erling
8 years ago

Ironisk at Muhammedtegninger saavel som Rondelhund er blurret ud af videoen.

LarsS
LarsS
8 years ago

Virkelig god dokumentar. Vores moralske værdinorm sidder godt plantet i vores lille hjerne og er resultatet af tusinde års generationer af forfædre, som levede og overlevede i simple samler- og jægerklaner med beskyttertrang for klanen, men med stor skepsis for fremmede. Og vi har overlevet som, og er, små stammer (ikke store og globale familier) med vidt forskellige moralske og etiske værdisæt. Jeg lever godt i min stamme og andre lever godt i deres stamme, men lad nu være med at blande os sammen – det er på forhånd dømt til katastrofe på det rent humanitære plan. Selv ikke de… Read more »

Nils
Nils
8 years ago

Den aflyste kunstsbegivenhed synes at være blevet tidens vigtigste genre.

På tide at skabe antitesen i form af den fuldstændig ukontroversielle begivenhed. Hvad med “søde og sjove kattekillinger heraf INGEN, der ligner Hitler DET MINDSTE.”

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x