4
nov
Seneste opdatering: 5/11-13 kl. 2158
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

margaret mollen sandenSudaneseren kaldes i alle svenske medier kaldet “en 30-årig”. Den dræbte svensker kan de godt identificere som Brahim Khouya, 53. Det virker kalkuleret og begrænset psykotisk, at drabsmanden venter til en ung mand står af, og derefter går løs på to ældre og en ung kvinde, der er de eneste tilbage i bussen. Motivet er da også snarere, at Den bussdrapssiktede skulle sendes ut av landet i dag han skulle til Spanien iflg. Dublinaftalen. Nu får han sit ønske om et længere ophold i Norge opfyldt ved at afslutte tre sagesløse menneskers ophold på denne arme jord, heriblandt den kun 19-årige norske kvinde Margaret Molland Sanden. (foto) Hun havde været i Rom og set Colosseum, hun kunne lide Bob Dylan og heste. Dette har de sluppet løs på os. En omgjengelig og nydelig jente

Trip­pel­draps­man­nen på Vald­res­eks­pres­sen kom­mer fra Sør-Sudan, og var bosatt i Øvre Årdal, mel­der NRK. Poli­tiet bekref­ter det offisielt:

De drepte på bus­sen mel­lom Årdal og Tyin var en kvinne på 19 år og to menn i 50-årene. Poli­tiet fikk mel­ding fra AMK-sentralen om hen­del­sen klok­ken 17.35 man­dag etter­mid­dag. Vakt­ha­vende politi­pa­trulje i områ­det ble vars­let 17.38. Patrul­jen kjørte umid­del­bar utryk­ning i ret­ning åste­det, som var 89 km unna. Klok­ken 18.43 ble mis­tenkte over­man­net av brann­ve­se­net. Poli­tiet ankom 18.49 og tok kon­troll på mis­tenkte, som var bevæp­net med kniv. Den antatte gjer­nings­man­nen er født i 1982 og opp­rin­ne­lig fra Sør-Sudan. Han er bosatt i Øvre Årdal. Man­nen ble sendt til Hauke­land syke­hus med kuttskader.

De døde om bord i bus­sen er en kvinne på 19 år, en mann­lig svensk pas­sa­sjer og en mann­lig bussjå­før. Begge men­nene er i 50-årene. Det var ikke andre enn de drepte og gjer­nings­man­nen om bord i bus­sen. Kripos bistår Sogn og Fjor­dane i etter­forsk­nin­gen av drapene. Bus­sen til­hø­rer Jotun­hei­men og Vald­res­ru­ten Bil­sel­skap og kjørte på fyl­kes­vei 53 mel­lom Tyin og Årdal. Det er opp­ret­tet pårø­rende­sen­ter på sam­funns­hu­set på Årdals­tan­gen. Et kom­mu­nalt krise­team og poli­tiet er på plass. Nye opplysninger om ugjerningsmannen. (31-åringen fra Sør-Sudan som er siktet for trippeltdrapet på Valdresbussen, var bosatt i Årdal mottak. – Busskapringen: Jente (19), svensk mann og bussjåfør drept. Den pågrepne busskapreren er en 31 år gammel mann fra Sør-Sudan.)

Asyllejren i Årdal åbnede i august imod en samlet kommunestyrelses vilje. Fylkesmannen omgjorde kommunens beslutning.I 2003 dræbte en etiopier en buschauffør på Valdresexpressen. 29. SEPTEMBER 2004 var ni mennesker en hårsbredde fra døden i luftrummet over Bodø, da en 34 år gammel asylsøger angreb piloterne med en økse. 3. AUGUST 2004 angreb en somalier sporvognspassagerer i Oslo og dræbte en 40 årig mand. Lørdag nat dræbte en sindsforvirret, kendt kriminel congoleser – af svenske medier kaldet “33-åringen” – en 15-årig dreng og en 56-årig kvinde i Ljungsbro i Sverige. Blot en meget lille række skæbner i det, nogle allerede opfatter som politikernes stedfortræderkrig mod deres egne folk. Har de turdet tænke så langt? Skal man virkelig gøre det for dem?

Får nordmændene som de har fortjent?

I lørdagens Dagbladet ble det publisert en kronikk som, i alle fall om en støtter seg til sosiale medier, fikk en lite positiv mottakelse. Kronikken, signert Elin Ruhlin Gjuvsland og Arild Opheim, begge som journalist og forfatter, har tittelen «Ransbølge som fortjent». Kronikørene tar utgangspunkt i sin egen erfaring som ransoffer:

«Vi får som fortjent på grunn av den innvandringspolitikken Norge og Europa fører. Fordi den er for streng».

To utenlandske menn brøt seg inn kjøkkenvinduet midt på natta og holdt oss fanget i to timer, nakne og bakbundne i senga, mens de tvang til seg bankkort og koder og truet med å drepe oss. Den ene raneren ble pågrepet samme morgen, og vi fikk tilbake tjuvegodset. Trygghetsfølelsen de hadde frarøvet oss, var det verre med. Redselen for en utrygg hverdag blir igjen aktualisert med alle ranene som skjer i Oslo denne høsten. Blir dette normalen?

Vi fikk som fortjent. Det sa i hvert fall en av dem, mens vi lå der kneblet med hodet i puta og ranerne over oss. Han hadde tydeligvis et behov for å forklare hvorfor de ranet oss. De var ikke onde mennesker, sa han. Bare i en fortvilet situasjon. De skulle ønske de kunne få bo og jobbe og leve et normalt liv i Norge. Men asylsøknaden hadde blitt avslått. Nå hadde de ikke annet valg enn å rane oss for å skaffe penger til å komme seg hjem. Jo, da. Det høres ut som rettferdiggjøring av egne feilvalg. Uansett hvor fortvilet situasjonen er, kan det ikke unnskylde å rane andre. Men vi vart nysgjerrige nok til å prøve å finne ut av ranernes historie. Til å dra til den ene ranerens hjemsted og møte lærerinna hans. Og til å møte raneren selv i fengsel.

Grensene på kartet er tross alt tilfeldige streker stadig flyttet på gjennom hele historia. Så hvilken rett har vi til å nekte folk å krysse strekene vi har tegnet rundt oss? Uansett. Det er ransbølga, og frykten for at det ikke bare er en bølge, som opptar folk nå. Vi vil være trygge i vårt eget land, vår egen by. Da må kriminaliteten bekjempes. Og den mest effektive metoden er å bekjempe behovet for å begå kriminalitet. Ved å hjelpe drømmerne — ulovlige innvandrere — som står hjelpeløse på gata i Europa. Og ved å ikke gi menneskesmuglerne business gjennom en restriktiv innvandringspolitikk. Ellers vil vi bare fortsette å få som fortjent. Ja, vi får som fortjent

De to journalister lavede i oktober en radiodokumentar om røveriet på NRK, min. 44:03. Jeg hørte et kvarter og fik et ildebefindende.

Australien til flygtningesmuglere: Your business-model is over

Australian Prime Minister Kevin Rudd has banned all illegal boat refugees from ever settling in the country. Mr Rudd announced on Friday that all new unauthorised asylum-seekers will be sent to Papua New Guinea under a regional resettlement deal, declaring future boat refugees will have ‘no chance’ of staying in Australia as refugees.

The tough move is designed to prevent people smugglers exploiting refugees and taking vast sums of money putting them on leaky wooden boats with false promises that they will be able to make Australia their home. In a blunt message to the people traffickers, Mr Rudd said: ‘Your business model is over.

‘If they are found to be genuine refugees they will be resettled in Papua New Guinea – an emerging economy with a strong future, a robust democracy which is also a signatory to the United Nations refugees convention.’If they are found not to be genuine refugees they may be repatriated to their country of origin or be sent to a safe third country other than Australia.’

‘These are nothing but false hopes,’ said Mr Rudd, who added that Australia would continue to take ‘large numbers’ of genuine asylum-seekers through its refugee resettlement programme. Australia bans all illegal boat refugees from ever settling in the country and warns that all new unauthorised asylum-seekers will be sent to Papua New Guinea

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

19 år… Smuk og med fremtiden foran sig, med hvad et indebærer af rutsjeture…. NU… endnu et offer i rækken af døde i PK’hedens navn… Mon ikke Stoltenberg og company har flere døde på samvittigheden end Breivik….? Men Stoltenberg og co., er jo ligeglade… De har et projekt…. IMPORTER FLERE MORDERE… Og skyld skylden på nordmennene…

Fyllingsnes
Fyllingsnes
8 years ago

For noen år siden gikk en somalier berserk på trikken i Oslo og drepte en nordmann og skadet flere andre. I en by med mange innvandrere, er det betenkelig at samtlige av ofrene var etniske nordmenn. I forkant hadde somalieren kjøpt seg en kniv og ventet på rette anledning til å bruke den.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=137648

Gertrud Galster
8 years ago

Hun hed Margret. En sød ung jente. 19 år og halalslagtet. “dræbt af politikere”. Ja, det kan man sige. Politikere, som før deres valg, sagde, at de vilde “ta’ ansvar!” Det frie uafhængige Norge, hvad blev der af det? Politikerne drev det ind i EU-saue-flokken, og EU lagde ikke kortene på bordet og forklarede, hvem og hvorfor. At det drejede sig om betingelserne for at sikre sig olie til industrien. De glemte at gøre rede for deres aftale med de arabiske stater, at alle kunde søge arbejde i EU, og at indvandrere skulde få det lige så godt som Europeerne… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Artiklen on australien er fra den 19. juli , hvor Kevin Rudd stadigvæk var premierminister . Idag er det Tony Abott som holder rattet Down Under , og der er en god chance for at han rent faktisk vil GØRE det , som Rudd lige før et truende valg SAGDE han ville gøre efter valget …
Hvad er det der er så specielt ved australiere ? Efter min erfatring er deres ubeherskede trang til at gøre grin med alt og alle , includderende den politiske korrektheds tabuer .

Jernhesten
8 years ago

Et ungt liv går tabt, pga forræderiske norske politikere.

En ung kvinde som bare skulle med bussen. Hun vidste sandsynligvis ikke at det politisk korrekte og officielle Norge mener det er helt i orden at potensielt tikkende bomber skal have lov til at gå frit rundt i samfundet.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“…drabsmanden venter til en ung mand står af, og derefter går løs på to ældre og en ung kvinde, der er de eneste tilbage i bussen.”

Øhh, var det dødsstraffens genindførsel vi kom fra? Jeg personligt foretrækker long-drop hængninger men er åben for andre forslag…

Farbror Pelle
Farbror Pelle
8 years ago

Nej, skall vi återinföra dödsstraffet så är det halshuggning som är mest effektivt. Före avrättningen av Anders Ander avrättades alla dödsdömda i Sverige med handbila (yxa, alltså), men med just Anders Ander infördes en ny fidus, nämligen guilliotinen. Så, i Sverige har vi hittills avrättat en dödsdömd med just guilliotin, som i mitt tycke är det mest effektiva och snabbaste sättet att avliva en dödsdömd. Det blir liksom inte särskilt mycket klabbande, drar man i snöret så smäller det och det hela går på mindre än 15 sekunder från det att vederbörande spänns fast tills att bilan gjort sitt verk.… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Farbror Pelle

Jeg foretrækker stadig hængning over halshugning men egenligt kommer det vel ud på et. Jeg er mere interesseret i mekanismer der kan forhindre uskyldigt dømtes henretninger…

Prudentius
8 years ago

Men den går ikke Morani, hvor der handles der spildes! Dødsstraf som værktøj mod multikulturens sammenbrud er som at pisse på en smeltende reaktor. Pisset fordamper og du dør af strålesyge. Du får ikke krigende etniske grupper til at begrave øksen, bare fordi du hænger et par mental-patienter her og der. Du er dybest set ude i endnu et latterligt integrationstiltag der skal sanere den multietniske-multikulturelle mødding. De ædle vilde skal i din model ikke længere møde terapeutisk “rummelighed”, men streng mandig “retfærdighed”. Så kan de nemlig lære det og blive små artige borgere med rene negle og gode karakterer.… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Ja, at det er den restriktive udlændingepolitik, der er skyldige i den illegale masseindvandring, er nu den forklaring, der gives af de gode.
Det er virkelig grotesk og modbevises med Sverige som bedste eksempel.

En legal mulighed for indvandring mener de gode derfor sætter en stopper for bagmændenes virksomhed.
Tror de naive virkelighed, at folk lader være med at tage herop, fordi nogle få af deres landsmænd får et “greencard”?
Kun en 100 % effektiv “mur” kan ændre situationen.

mb
mb
8 years ago

Ikke at det ændrer noget, men svenskeren i bussen var også indvandrer. Brahim Khouya fra Göteborg.

HH
HH
8 years ago

Herregud! När ska det här ta slut? När jag ser bilden på denna unga norska kvinna och ser hennes egentliga framtid i all sin ungdom är jag faktiskt färdig att börja gråta.

Vad ska vi göra? Ska vi skriva ihop en medborgerlig lista med krav på regeringens avgång? Kan man det? Det är de facto inte regeringen som bestämmer invandringens storlek så mycket vet jag, utan migrationsverket och deras nissar. Eller är det möjligen riksdagen?
Ni som kan bättre än jag – om svar anhålles!

Anonymous
8 years ago
Reply to  HH

“Ska vi skriva ihop en medborgerlig lista med krav på regeringens avgång? Kan man det?” Nej, det ville kun virke hvis du havde langt over majoriteten af Sveriges vælgere. Med lokal militære underskrifter kan du søge ud til militæret uden om regeringen og lave et statskup; Hvis du skal bruge eventuel loyalitet i befolkningen kan du starte med lokal politiet, byg et taktisk frontkort og se hvor stor befolkningsgruppe du har, hvis du har både politi og militær så kan det betegnes som et demokratisk statskup. Problemet er bare du kan ryge i fængsel. Der er stortset ikke noget militær… Read more »

Farbror Pelle
Farbror Pelle
8 years ago

Men vad skall vi vanliga medborgare göra då? Det är i stort sett omöjligt att få politikerna att förstå att invandringspolitiken som förs just nu, oavsett om vi talar om Norge, Danmark eller Sverige är totalt felaktig. Jag vågar påstå att de flesta svenskar i nuläget antingen är kritiska emot eller tycker att den nuvarande stora invandringen som sker till Sverige är helt fel, men politikerna har liksom inte förstått detta, de kan helt enkelt inte förstå kritiken. Politikerna har som jag ser det helt förlorat verklighetsförankringen, och vägrar även att lyssna på de signaler som sänds till dem från… Read more »

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago
Reply to  Farbror Pelle

Farbror Pelle.
Tror att du har fel i att svenskarna tycker att invandringen är fel. Har sagt till flera vänner i Sverige att denna vansinniga invandring kommer att bli stora problem för Sverige framöver. Men det vägrar dem att inse. Dem tycker att vi skall hjälpa människor som har det svårt. Sverige är ett rikt land och vi har gott om plats. Så länge dem kan titta på sina favorit program på tv så är allting bra. Ett mer hjärntvättat och indoktrinerat folk finns nog inte.

Prudentius
8 years ago

Får nordmændene som fortjent? Får europæerne som fortjent? Ja, det vil jeg mene. Så længe der ikke er noget indfødt aktivt demokratisk flertal imod masseindvandringen-multikulturen, så høster vi fortsat den ulideligt bitre frugt, som de her drab er. De indvandrede befolkninger medbringer helt enorme mængder af kulturelt og etnisk had. Det ved vi fordi de udtrykker det utvetydigt i ord og i gerning. Alligevel er indfødt racisme, fortsat den eneste bekymring alt for mange indfødte har. Anti-racismens psykose er desværre alt andet end begrænset. Er man, som vi europæere er, blevet for høj i hatten til at varetage bare de… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, men reaktionen hade nog kommit för länge sedan om det inte hade varit för att “våra egna” eliter hela tiden aktivt hade bekämpat minsta motståndsyttring. Det har inte varit lätt för gemene man att släppa auktoritetstron och tron på att de flesta människor egentligen vill väl, men denna tro på den goda viljan har utnyttjats på grymmast tänkbara sätt, och nu börjar det sakta gå upp för fler och fler att “Den Generösa Flyktingpolitiken” egentligen är ett pågående terrordåd i slow-motion, som aktivt planeras och understöds av Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren.

Bergfast
8 years ago

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead sa.:. ….”Det har inte varit lätt för gemene man att släppa auktoritetstron och tron på att de flesta människor egentligen vill väl”…. Men, denna TRO, är dock en verklighet?… De FLESTA människor vill faktiskt VÄL?… OM… de enbart och endast och enbart får klart, (och deklarerat?), för sig vad detta VÄL, verkligen innebär?… OM de flesta människor verkligen i praktiken vill VÄL, ,( där VÄL är definierat av en för tillfälligt dominerande ideologi, eller av en för tillfälligt dominerande makt(?), där då en majoritet av befolkningar får uttalade DIREKTIV om vad detta VÄL innebär… Read more »

Erik
Erik
8 years ago

Enda en gal neger med kniv

…Valdresekspressen 2003
-gal somalier knivdreper sjåføren.
er nå i Norge på humanitært grunnlag, da hans psykiatriske medisiner er ikke er å oppdrive i Somalia.
…trikkedrapet i Oslo i 2004
-gal somalier med kniv, 1 drept, 5 hårdt skadet
er nå i Norge på humanitært grunnlag da psykiatri medisiner etc etc
…Valdresekspressen 2013
-gal sudaneser med kniv. 3 drept
blir vei Norge på humanitært grunnlag da psykiatri medisiner et etc

Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Erik

Jag blev blockerad på Farceblock bara för att ha kallat dom två olika mördarna för galna negrer. Säkert var det någon från Expo eller AFA som anmälde mig på ren djävulskap. Men jag tänker härmed göra en smärre pudel. Jag ångrar att jag kallade negrerna för galna. För att räknas som galen måste man tillhöra Homo Sapien Sapiens.

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Alle de Nordmænd der lider den skæbne Elin Ruhlin Gjuvsland og Arild Opheim har beredt for dem får ikke som fortjent.

At de selv falder i den grav de har gravet for andre er helt sikkert velfortjent. Dog kunne jeg ønske det var dem selv eller nær familie/venner med samme vanvittige holdninger, der havde været på bussen.

intetnavntak_22
intetnavntak_22
8 years ago

Norskstaligisk: “Ikke mange dagene etter at Expressen og Aftonbladet klager på norsk sensur under Skavland, så sensurerer de altså selv…” Taget fra og andre interessante kommentarer relateret til busdrabene: https://www.flashback.org/t2252152p15 Det overrasker mig at debatten om indvandring og de skandinaviske landes rolle ikke er et interessant emne at bringe op. Både efter denne mord tragedie men også generelt. Njov det er rigtigt at vi først fandt ud af hvem der var død til lidt efter ulykken men hvor mange nordisk næsten identiske medborgere skal vi miste, på grund af de største idioter i nordens historie nogensinde(i 2000 år) vil censurere… Read more »

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x