13
nov
Seneste opdatering: 14/11-13 kl. 0541
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TFS  04.11.2013, II 003

DET ER EN kendsgerning, at de kristne bliver forfulgt og bliver stadig færre i Mellemøsten. Men i hvilket omfang, hvorfor, og om ” vi” gør nok – derom står diskussionen.Blandt andet på et møde den 4. november med journalist Klaus Wivel og professor Jakob Skovgaard-Petersen. På dette møde gik det op for mig, at Skovgaard-Petersen er en farlig mand. Han er ubestridt en af Danmarks mest vidende arabister og bliver gang på gang brugt som ekspert i DR og andre medier…..Skovgaard-Petersen demonstrerede imidlertid på mødet, at han ikke bare er ekspert, men også ekspert i at tale uden om den varme grød. Undvigemanøvren blev ganske langsomt klar, da han blev stillet spørgsmålet: Kan islam reformeres? Et altafgørende spørgsmål, hvilket spritaktuelt kan aflæses af Mehdi Mozaffaris ” Islamisme. [..]

HVORDAN TALER Skovgaard-Petersen udenom? På samme måde som islamprofessor Jørgen Bæk Simonsen gør det. De skaber flimmer ved at dynge deres modtagere til med detaljer og enkelthistorier for at undgå minefeltet: truslen fra islamismen, som ville være ikkeeksisterende, hvis ikke der var en ideologi eller religion ved navn islam. Strategien er at nedprioritere langvarige fænomener og kontinuitet i islams historie til fordel for anekdoter i form af enkelthistorier. Efter opskriften: Der er lige så mange udgaver og tolkninger af islam, som der er muslimer.[..]

Hvordan skal man begå sig både på og uden for de bonede gulve i Mellemøsten, hvis man her bliver kendt som islamkritiker? Og hvordan navigere i forhold til muslimske studerende i undervisningen på Københavns Universitet? Det er ikke nemt, og jeg kender problemstillingen fra min egen undervisning. Men en vigtig pointe i forhold til den danske islamdebat er, at Skovgaard-Petersen aldrig skal inviteres som ekspert alene, fordi han lægger røgslør ud. Han skal inviteres sammen med for eksempel en Mehdi Mozzafari og en Tina Magaard, som efter års islamstudier ikke har nogen som helst problemer med at se den elefant, som Skovgaard-Petersen nægter at forholde sig til: islams blodige historie og 1400-års-krig mod de vantro. Lone Nørgaard: Når islamforskere slører debatten. Se nu skoven bag alle træerne (ikke online)

Firoozeh Bazrafkan: Many Things Rotten in Denmark

Concurrent with Bazrafkan’s legal difficulties, Yahya Hassan, an 18-year-old Palestinian-Danish poet, has attributed high criminality rates among Danish youths with migrant Muslim backgrounds to poor Muslim parenting. Hassan, who entered an institution at age 13 after several years of juvenile delinquency, complained of watching “our fathers passively rot on the couch with the remote in their hands, living off state benefits, accompanied by a disillusioned mother who never put her foot down.” Muslim youth “who became criminals and bums…weren’t let down by the system, but by our parents.” Although Hassan has not faced any Section 266b prosecutions, numerous graphic death threats have appeared at the Facebook page of a television show in which he appeared.

With European societies becoming increasingly heterogeneous, Islamic beliefs and behaviors criticized by Bazrafkan and Hassan demand discussion in an open forum free from legal retribution. Serious policy issues concerning Islam in free societies will simply not disappear due to a politically correct mandated silence. Laws like Section 266b are accordingly not just a threat to liberty, but to security as well. Frontpage Magazine.

Aftonbladet: Norge er gennemråddent
Det er råddenskabens dag i dag – set med danske og svenske indvandrerøjne. Vælg selv:

Ju mer jag läser om Norge ­desto mer blir jag övertygad om att det norska samhällsklimatet är genomruttet. Det är som att Anders Behring Breivik aldrig hänt. För bara några veckor sen släppte Moderaternas systerparti Höyre in massmördarens favorit­gäng i regeringsställning. FrP använder sig gärna av Breivikretorik som låter hemskt likt SD eller om det är tvärtom alltihopa. Norge måste stoppa ”smyg­islamiseringen”. Islam jämförs med nazismen.

Men Norge vill framstå som så fantastiskt. Så FrP har gett norska UD i uppdrag att retuschera partiet – och därmed Norge – utomlands. Sen sitter Jens Stoltenberg, som Breivik ville mörda, i Skavlan och försvarar FrP (!) när ­komikern Özz Nûjen kallar skit för skit.

Den folkliga opinionen har rört sig så kraftigt mot extremhögern att det numera är antirasismen som är det extrema. Allt verkar gå ut på att bevara den norska kulturen, vad den nu är värd. Norrmännen har inte ­direkt gjort sig kända som några hårdjobbande, smarta ­eller innovativa världs­erövrare.

Var är norrmännens bidrag till världen? Är det den bortskämda ung­domen som inte vill jobba? Det förklarar också varför Norges nya regering nu halverar antalet flyktingar från Syrien till 500. Norge är ett själviskt land som behandlar de fattigaste som djur

Ehsan Fadakar har været redaktør på det venstresnoede Nyheter 24. Han er iraner og tidligere sportsjournalist og nu en af Aftonbladets dusinvis af meningsmaskiner, ingen rigtig gider læse men hvad pokker, staten og partierne betaler, og det er dem kronikørerne gnubber på ryggen som – lad mig nu sige det pænt – en hær af thaimassører.

I Sverige har man professionelle til at skrive opinion, det er det sikreste. Uautoriserede kronikører fylder ikke meget i billedet. Den “censurerede” komiker, kurderen Özz Nûjen, som sportsjournalisten henviser til, kaldte overfor Stoltenberg FRP racister. Det var en frækhed, og det var berettiget at NRK klippede det ud.

Det blev klippet ud i norsk TV den 18 oktober med begrundelsen at FRP ikke var tilstede i studiet. Man må se Sveriges aktuelle problemer med Norge som et udslag af angst over for, hvad svenske vælger stemmer om ti måneder, som en kampagne, en ‘folkrörelse’ mod at stemme forkert. Der er – undskyld mig udtrykket – en tyrkertro på den slags massepædagogik i Sverige. Desuden er der en trang i Sverige til at se andre, ødelægge sig selv lige så meget som svenske beslutningstagere har gjort med Sverige.

Norske venner siger, at Oslo er en delvist ødelagt by, Oslo politi siger: “Vi har tabt byen”. Det er ikke nok for de to ‘nysvenskere,’ ikke at nationalt begå selvmord, er rent Breivik. Sådan skal Aftonbladet, Fadakar og Özz Nûjen forstås. Vi ved det, intet nyt fra Østfronten. Afskaf Sverige og pas jer selv! AB er bare en internetside blandt millioner, men de her præmietænkere er godt integrerede, de lever ligesom over-Sverige stadig i stormagtstiden, da noget var vigtigt bare fordi de sagde det. AB er et publicistisk nul på vej ned i et historisk hul af mangel på læsere. Det er desuden så kulørt og underlødigt, at man får ondt bagi af grin når man ser ordet ‘populist’ i det. Aslak Nore langer ut mot Ehsan Fadakar: Han er åpenbart en idiot

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Det skulle bli en tröttsam uppräkning om jag skulle nämna alla författare, kompositörer, forskare (Amundsen!), verkliga norska storheter för hela världen. Men naturligtvis något som Aftonbladets “krönikör” inte har en susning om. Hur länge ska denna kindergarten fortgå? Jag ber våra norska vänner titta åt ett annat håll. Vi som håller av Norge, som varit i landet och upplevt storartad natur och trevliga norrmän, som tycker om vårt grannland och känner oss hemma där, säger bara: Gå och skäms Aftonbladet. Ni gör er själva ännu mer till det avlopp ni redan är! Vi har nog av lukten nu! Och tack… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

I modsætning til mange andre , kan Skovgård-Petersen ikke gemme sig bag uvidenhed on Islaams natur . Han er derfor skyldig på mange forskelige nivauer . Han er blevet godt betalt for at give falsk vidnesbyrd inden for det område han har studeret hele sit liv ..Dette falske vidnesbyrd kan potentielt lede til en katastrofe af uanede dimensioner .
Herved kan han bedst samenlignes med en korrupt embedsmand i en bananrepublik som feks Guatamala, som er blevet godt betalt for at vidne til fordel for det lokale Narkotika-Kartel .

Prudentius
8 years ago

Det “de to nysvenskere” leverer er selvfølgelig et grusomt angreb på indfødte europæere, der bare har afstå deres lande og lægge sig til at dø, så diverse tredje verdens befolkninger kan brede sig. Dernæst skal tredje verdens befolkningerne nok realisere multikulturens fulde potentiale, præcis som de gør i Syrien, Irak, Libanon, Afghanistan, Pakistan, Somalia, Libyen, Mali, Yemen, osv. osv. At der stadig er nogen der kan tage multikulturalismen alvorligt, som andet end en eksistentiel trussel fra en forræderisk elite, det kan undre ikke så lidt. Og det bringer mig til Jakob Skovgaard-Petersen. Det vi vist roligt kan kalde en “stats-ekspert”.… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Jeg savner den tid hvor Danmark var Prügelknabe for den Svenske nomenklatura. Men Norge må jo gøre noget rigtigt siden de Svenske medie-ludere farer over dem.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

Nej, det med ‘overskud’ kan jo nok komme til at knibe, når man tager den politiske udvikling i resten af Europa i betragtning. Hvis de Svenske MSM skulle føre hetz mod ethvert Europæisk land, hvor vælgerne formaster sig til at stemme ‘forkert’, så kunne de få travlt. Mon ikke de også de Svenske ‘journalister’ savner 00’erne, hvor de kunne nøjes med at koncentrere deres hetz-kampagne mod det “främlingsfientliga Danmark”??? Det var jo trods alt mere overskueligt for dem, eller hur???

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x