13
nov
Seneste opdatering: 15/11-13 kl. 1455
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dystre tider for EU og asylindustrien i løbet af nogle år, er nok ikke for meget at spå når man ser udviklingen i Nordeuropa – minus indtil videre Tyskland og Sverige. Det er ikke ‘nationalisme’, det er et EU der er gået langt videre, end Europas borgere har godkendt. Vi der stemte os ind i 1972, fik aldrig forelagt noget der ligner, det EU vi ser i dag. Det hedder selvfølgelig et “højrepopulistisk topmøde” i MSM, men lur mig, om fem år er det kun i Aftonbladet og omegn, de strør om sig med de bovlamme klicheer. De millioner, der stemmer på Wilders og Le Pen, er ikke nationalister, ikke ekstremister og ofte ikke engang højreorienterede.

In a joint news conference in The Hague, France’s Marine Le Pen and the Netherlands’ Geert Wilders said they would seek to take powers back from European Union institutions in Brussels, hoping to tap into opposition to EU controls that has grown amid the financial crisis.

“This is a historical day. Today is the beginning of the liberation from the European elite, the monster in Brussels,” Mr. Wilders told journalists perched in a crowded press room of the Dutch parliament. “We want to decide how we control our borders, our money, our economy, our currency,” he said. Europe Nationalist Leaders Pledge to Take Powers Back from Brussels via Geert Wilders’ Twitter. Video: The Netherlands: Police clash with anti-Marine Le Pen protesters, AFA.

Burde islam være asylgrund for kvinder?

Vi ser en stærk overvægt af mandlige flygtninge fra islam, men i virkeligheden burde de nok være kvinder alle sammen. En gammel rødstrømpe jeg kender, der har arbejdet med længe indvandrere, specielt mishandlede kvinder siger: “Send mændene hjem, så holder problemerne op. Nul mænd, nul islam, nul problemer.” Når homoseksualitet nu er asylgrund i EU, hvilket betyder op til 100 mio. nye, asylberettigede i Europa, så er der dog 185 mio. kvinder i arabiske lande, der ikke har det bedre end godt ifølge en ny rapport Kvinders rettigheder i den arabiske verden. Altså en knap halv milliard før Europa har ‘taget sit ansvar’ sådan i Billströmsk forstand. Her er lidt at tænke over for svenske genusserere og moskébyggere. I KVINFO skal de diskutere feminisme og islam, for en gangs skyld noget med kød på i foreningen for højere hattedamer. Der er grader af Helvede selv i islam, og værst er Egypten fulgt af Irak, Saudi Arabien, Syrien, Yemen, Sudan:

Sexual violence, harassment and trafficking combined with a breakdown of security, high rates of female genital mutilation and a rollback of freedoms since the 2011 revolution put Egypt at the bottom of the poll.

* 99.3 percent of women and girls are subjected to sexual harassment.

* 27.2 million women and girls – or 91 percent of the female population – are victims of female genital mutilation (FGM).

* 63 percent of adult women are literate.

POLL: Women’s rights in the Arab world, POLL-Egypt is worst Arab state for women, Rapport: Egypten er det værste arabiske land for kvinder

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
8 years ago

Islam som asylgrund for kvinder??? Jeg ved snart ikke. Jeg vil sige, at mange af de kvindelige politikere i Skandinavien ville have godt af at prøve at leve som kvinde i et islamisk samfund. Bare for et stykke tid forståes. Jeg er sikker på, at det vil højne ‘kvaliteten’ af deres politiske arbejde i deres respektive parlamenter.

Santor
Santor
8 years ago

Din rødstrømpe bekendte har naturligvis ret i “Nul mænd, nul islam, nul problemer” men løbet er desværre
kørt. Der er allerede rigeligt islamiske mænd i Europa til at forpeste livet for et hvilket som helst antal kvinder vi måtte hente ud af islams helvede.

Skaden er sket. Der er ingen der vil rette op på tingenes tilstand, alt hvad vi ser er nogle komiske lappeløsninger på små eller ikke eksisterende problemer.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Det svenske PK-vanvid / -vansinne kender åbenbart ingen grænser 😀 http://denkorteavis.dk/2013/hudfarvede-stromper/ 13. Nov 2013 Sagde du hudfarvet undertøj? Sådan en racist! I Sverige har en 14-årig pige ved navn Thyra anmeldt firmaet Universal Color and Chemicals til Diskrimineringsombudsmanden for racisme. Nu kunne man måske tro, at firmaet diskriminerer mod bestemte racer i sin ansættelsespolitik, karrierepolitik eller lønpolitik. Men nej. Unge Thyra er ikke svensker for ingenting. Politisk korrekte svenskere kan spotte racisme, hvor stort set ingen andre kan få øje på den. Firmaets forbrydelse består i, at det kalder tre stoffarver for brun, sort og hudfarvet. Hudfarvet! Man kalder en… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x