13
nov
Seneste opdatering: 14/11-13 kl. 1553
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The latest talk given by Michael Stürzenberger, the leader of the Munich branch of the German anti-Shariah party Die Freiheit. In it he discusses the suppression by the media and the German state of the magnitude of Muslim violence in Germany, and the fact that such violence is Koranically justified, or even commanded. The Murder That Dare Not Speak Its Name.

I Danmark kender vi det heldigvis næsten ikke endnu, i England er uhyggeligt mange indfødte englændere omkommet, i Sverige har der været mange drab, der ties og om lyves de om den indvandrede vold i kilometervis, alt imens det sociale tryk hobes op. Når to myrdes af en indvandrer i i Ljungsbro forleden, lyver de, selv når tre myrdes i Norge for ni dage siden, lyver og tier de. Strategien er ikke langtidsholdbar. Lars Hedegaard citerer i en leder den amerikanske økonom og politiske tænker Thomas Sowells dystre artikel BLACK MOBS AND THE COMING RACE WAR:

One of the reasons for being glad to be as old as I am is that I may be spared living to see a race war in America. Race wars are often wars in which nobody wins and everybody ends up much worse off than they were before.

DF næsten fordobles ved kommunevalget

Stor tilbagegang for S, massakre på SF, status quo for Venstre og stor sejr til DF og Enhedslisten. DF står til sine første borgmesterposter. GRAFIK Sådan vil vi stemme til kommunalvalget.

Indspilning i fuld skærm 13-11-2013 215151

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensA
JensA
8 years ago
Reply to  steen

Jeg fører – som nævnt – ingen statistik, men kunne diske med talrige eksempler fra politirapporter og lokale dagblade. Dog er det ofte nødvendigt at følge sagerne over længe tid for at få klarhed over gerningsmændenes oprindelse, da medier og politi (og også ofrene, som det ofte er tilfældet med bøsser) gør hvad de kan for at sløre gerningsmændenes identitet, hvis der er tale om muslimer. Og når man henviser til enkeltsager, er omgivelsernes reaktion som regel: men danskene begår jo også mord, voldtægt, røveri o.s.v. Og mord eller vold med døden til følge. Dennis Kaufmann Larsens banemand fik et… Read more »

JensA
JensA
8 years ago
Reply to  steen

De to mord, jeg hentyder til i min første postering, er mordet på Hanne Dahl i Thisted (2008) og mordet på Birthe Christiansen i Holstebro (2010).

JensA
JensA
8 years ago

Hvordan kan du skrive: “I Danmark kender vi det heldigvis næsten ikke endnu” (indvandrervold mod danskere)? Jeg fører ikke statistik over det, men mange danskere er døde eller invaliderede på grund af overfald af indvandrere (= muslimer).
I den del af landet hvor jeg bor (det hører ikke til det mest “kulturberigede” del af landet), er der to kommunalt ansatte kvinder, der er myrdet af importerede muslimer. Jeg anser politikere, der sætter danske kvinder til at administrere en myndighed overfor importerede muslimske mænd, for medskyldige i disse mord.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Det är fortfarande inget raskrig, utan ett krig mellan ideologier, eller snarare: ett krig som förs av samma konfliktsökarideologi som har fört krig mot civilisationen i 100 år och som nu tar hjälp av en annan ideologi som varit på fallrepet de senaste 200 åren men som nu väcks till liv igen för att den är ett användbart verktyg i leninismens krig mot världen.

Vi har inga problem med Colin Powell, Allen West eller Condolezza Rice. Vi har problem med dem som låter leninisterna stimulera deras fördomar om “vita, kristna, heterosexuella män”.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Tillägg:

Vi måste vara medvetna om att extremvänstern VILL göra konflikten till ett raskrig (undantaget leninisterna själva). Det säkraste sättet att eliminera världens “borgerlighet” är att krossa Europa och Nordamerika. Om vänstern lyckas måla upp en bild av sitt krig mot civilisationen som ett raskrig startat av den vite mannen mot alla andra, kan den säkra en numerär överlägsenhet för sig själva, något som har varit omöjligt så länge leninisterna bara verkade lokalt.

trackback

[…] 3.700 dødsofre for indvandrervold siden 1990 « Snaphanen. […]

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

Til Kurt Rosenstrøm

Du har ganske ret med DF og EU… Men der er et aberdabei… DF er det eneste parti man kan stemme på for at sende et signal til de andre partier…. At “vi har fået nok af hovedløs indvandring fra MENA…” Jeg er ikke DFer… Men det er den eneste måde man kan vise sin protest…

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  ny kommentator

Hvis Dansk Samling bliver opstillet, stemmer jeg på dem. De har stort set samme syn på indvandrerpolitikken og vil ud af EU og ophæve de for Danamrk så katastrofale bindinger til FN. Hvis det ikke sker, sker der ingen alvorlige forandringer i den nærmeste fremtid. Dvs. 15-20 år.

Angela
Angela
8 years ago

Ja, det är det förskräckliga för inte bara Danmark utan alla länder i västvärlden – bristen på alternativ. Denna debatt skulle aldrig kunna föras i Sverige. Den förs i bästa fall vid köksborden. Men kopplingarna till FN har dessvärre inte så många förstått. De äldre generationerna försökte stoppa först NF och sedan FN och de yngre generationerna vet inte detta eller varför. “Ny kommentator”, så är nog läget även i Sverige. SD är det enda alternativet – en nödbroms för att stanna upp och få folk att inse vad som pågår. I Sverige går allt i rasande fart nu. Så… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela
JensH
JensH
8 years ago
Reply to  ny kommentator

Enig, jeg tror heller ikke en stemme på DF gør den store forskel mht. den konkrete politik, der bliver ført her i landet. Men det hylende morsomt at se ‘anstændigheds-segmentet’ gå totalt grassat hver gang DF får et godt valg. Alene deres bekymringer over ‘Danmarks renomme” ude i den store verden er nærmest ‘priceless’ underholdning. Pånær det Svenske journalist-korps, er der ingen uden for landets grænser der interesserer sig for DF’s valgresultater, og prøv at tage syd for grænsen og spørg hvad de synes om DF. De vil kigge måbende på dig.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
8 years ago

Kommunalvalget.

Prøv dette link:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2145831.ece

Ikke mindst for Dragør.

Vi har ikke lavet en kampagne om at stemme på os, og så er tendensen fast.

Det er naturligvis kun leg og underholdning.

Men alligevel.

Morten Dreyer
Borgmesterkandidat for Hele Dragør
DF

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

3700 døde af indvandrevold siden 1990. Det er i gennemsnit ca. 160 om året eller 13 hvert md. Kurt rosenstrøm interwiever det radikale medlem af Folketinget Zenia Stampe. “Undskyld Zenia Stampe: Hvad syntes du om de tal? Hvert md. dør 13 mennesker af vold fra indvandrerne, er der ikke noget frygteligt galt med multikulturen et eller andet sted?.” “Neeej neejj neej! Så enkelt kan man ikke se på det. Danskerne slår jo også mennesker ihjel, og hvis nu bare danskerne kunne integreres i multikulturen, så ville meget være helt anderledes. Og endelig så lærer indvandrerne også af danskerne. Nææee når… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

I wish I could say that humanity has grown more peaceful, but I don’t believe it is true.
Fra:
http://www.bu.edu/today/2013/machiavelli-the-prince-still-relevant-after-all-these-years/

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Det er fint at så mange stemmer på DF, men vil partiet ud af EU? Niksen biksen. Og hvad betyder det, Svar: at der ingen alvorlige ændringer vil ske i fremmedpolitikken. Og til næste år er dansk indvandrerpolitik helt i lommen på EU.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x