14
nov
Seneste opdatering: 15/11-13 kl. 1505
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dejlige demokrater Vesten bakker op i Egypten. Måske vi skulle lytte lidt mere til egypterne selv og Israel, når det kommer til det militærstyret. De her religiøse nazier praler med deres bedrift i London, men det kan ikke skræmme Obama eller Søvndal. Egyptisk ‘demokrati über alles’.

A guest lecture at a London university was abandoned when protesters backing Egypt’s Muslim Brotherhood chased the speaker from the stage.

Speaker Mohamed El-Nabawy had to be ushered off stage by security guards when around 30 demonstrators stormed a lecture theatre at Bloomsbury’s School of Oriental and African Studies (SOAS), which is part of the University of London. They were said to have targeted the public discussion, focusing on the challenges facing Egypt, because of Mr El-Nabawy’s ties to the Tamarod group which opposed ex President Mohammed Morsi. VIDEO: ‘Muslim Brotherhood’ protesters storm London university lecture on Egypt Douglas Murray: The Muslim Brotherhood – not so well in Egypt, thriving in Britain.

‘Sverige værre for synlige jøder end Ungarn’

Rubrikken er selvfølgelig spidsvinklet, men det er én af de konklusioner man med føje kan drage af ‘EU’s agentur for Grundlæggende Rettigheder’s rapport, som jeg kort berørte den 9 november. En anden er, at muslimer og venstreekstremister i Sverige er lige gode om antisemitiske udtalelser i Sverige, hvor det er muslimer står for merparten af volden og truslerne.

kjærum

“For the most serious incident of physical violence or threats, the most frequently mentioned categories or perceived characteristics of the perpetrators are: ‘someone with Muslim extremist view’ (40 %); ‘teenagers’ (25 %); ‘someone else’ (a person or persons who could not be described using the listed categories) (20 %); ‘someone with a left-leaning political view’ (14 %); ‘someone with a right-wing political view’ (10 %);

Frankrig er næstværst for synlige jøder. Frankrig har omkring 5 mio muslimer og 400.000 jøder, Sverige 450.000 muslimer og 20.000 jøder.(2010 tal) Der er altså noget flere muslimer pr. jøde i Sverige, end der er i Frankrig, hvilket kan forklare, at Sverige er værre for jøder. Begge lande har en rabiat venstrefløj og en historisk, folkelig antisemitisme, vi stort set ikke kender i Danmark, så det går formentlig lige op. Om lidt dukker der nogle svenske kommentarer om verdenssionismen og den jødiske lobby op her, som jeg skal tage væk for ikke at komme i Politiken eller Weekendavisen som “et af de mest rabiate højrefløjssites i Danmark.” Jeg fjerner dem alligevel, hvis jeg ser dem, det er så alle de gange bloggen kun kommer i Jyllands Posten.

Ansvarlige for terroren, er selvfølgelig dem, der foretager den, men ingen har mere end Sveriges Riksdag og multikulturalisterne bidraget til øgningen af antisemitisme i Sverige i sidste fire årtier. Det er en konklusion jeg drager, ikke Morten Kjærum og EU. At International Holocaust Remembrance Alliance var statsminister Göran Perssons idé i 1998 skal bare nævnes i parentes. Den ene hånd ved ikke, hvad den anden gør, og nu har den anden altså gjort det. Uriasposten har kigget dybere i rapporten og de danske mediers behandling af den: Kjærums Krystalnat-lancerede rapport om jødehad udpeger muslimer og ‘left-wing’ som gerningsmænd.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BE
BE
8 years ago

“Last Jew in Afghanistan faces ruin as kebabs fail to sell

There are no Afghan Christians left, at least none who is open about it, and the only permanent church is inside the Italian diplomatic compound. There is a small Hindu population, but it is shrinking rapidly.”

http://www.egyptindependent.com/news/last-jew-afghanistan-faces-ruin-kebabs-fail-sell

Prudentius
8 years ago

“Måske vi skulle lytte lidt mere…” Jeg går udfra at “vi” her er de vestlige magteliter. 😉 Men “vi” har travlt med at fuldende et teknokratisk anti-demokratisk kleptokratisk imperium, hvor kommissærerne kan gå rundt med røven bar hver dag non-stop, uden at nogen forstyrrer med sanddru tilråb, som kunne dirigerer virkelighedens iskolde blæsende ubehag ind mellem de imperielle baller. At “lytte” er det sidste “vi” har tænkt “os” at gøre! Det er et imperium der bygges på “fred” og “rettigheder” (det vil sige global krig i rettighedernes (u)hellige navn), og som nedbryder grænser og folkeslag, så menneskeheden kan blendes til… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Husk nemlig ALTID på Syrien! Og på hvordan Washington og Bryssel er parate til at støtte selv det mest lavsige-nederdrægtige slæng af voldtægtsforbrydere og mordere, for at installere broderskabs-klienter, som de i deres totale tåbedom mener at kunne stole på.

Hvad skulle forhindre dem i den samme skruppelløse adfærd i Egypten??

Svaret er: Absolut intet.

Frank P
Frank P
8 years ago

Er det ikke underligt, at stort set ingen medier herhjemme (udover DKA) sådan rigtigt har drejet fokus over på Sveriges fatale kurs mod afgrunden? Tror ikke journalister/redaktører m.m. er uvidende om den katastrofale tilstand landet befinder sig i.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

SvP anmäler Fadakar och Aftonbladet för hets mot folkgrupp, alltså för hets mot norrmän. Vi får väl se hur det går med den saken.

https://www.realisten.se/2013/11/14/ehsan-fadakar-och-aftonbladet-anmalda-for-hets-mot-folkgrupp-av-svenskarnas-parti/

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x