15
nov
Seneste opdatering: 15/11-13 kl. 2302
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Religiøse ekstremister marcherer på Nørrebro: Shia-muslimer i Ashura-optog, 14. november 2013. Sydsvenskan fejrer den tilsvarende begivenhed i Malmø ‘mod undertrykkelse og terror.’ Jeg noterer mig blot, at optoget nu holdes på Nørrebro, og ikke tillades at komme ind i Københavns centrum. KGB’s nyttige idiot Jakob Holdt skal altså cykle et par kilometer fra sin racerene, kridhvide, radikale ghetto, for at fotografere multikulturen, men motion er godt for prædikanter i hans alder. Før 1991 var han nyttig, siden har han bare været Politikens idiot, hvor publikum trods alt er begrænset i forhold til Sovjet og betaler mindre. Der er flere fotos her, hvor man også kan læse shiiternes egen udlægning af deres magtdemonstration.

Ekstremisternes ulige journalisttække

Men verdensbilledet skulle gerne være afbalanceret og tilstræbt objektivt, når det gælder danskernes egen skatteyderfinansierede public service-station, Danmarks Radio. Det er dog ingenlunde tilfældet.Tværtimod er DR den absolutte topscorer, når det gælder skævvridning i omtalen af ekstremisme. Hele 73,14 procent af DR’s omtaler af ekstremisme handlede om højreekstremisme og kun 13,33 procent om venstreekstremisme.“

Som veletableret, højrerabiat ekstremist er det vældigt smigrende med interessen. Man bliver lige så kendt som Dovne Robert og Allan Simonsen, særligt i Danmarks Radio, hvis det er det man ønsker. PET deler så vidt vides ikke interessen. Til gengæld er det meget tilfredsstillende, at man næsten aldrig ser eller hører DR, og ikke er med til at financiere til det. Bare tænk på den tidligere popmusiker og Guardian-Poltiken leverandør Jakob Illeborg, og du mister lysten til at betale til DR’s indskrænkede, forudindtagede horsisont.

DR bør ikke afskaffes først og fremmest fordi det er politisk skævvredent og har været det i fyrre år, det var faktisk både rødt og godt engang, de to ting udelukker ikke hinanden, men fordi det for det meste er for ringe sammenlignet med de informationer, man kan få andetsteds. Sammenlignet med en hvilken som helst tysk nyhedsudsendelse, er TV avisen underlødig og provinsiel, og her skal SVT være glad for, at jeg ikke indrager dem i sammenligningen.

Public service er en god idé, der er gået amok i jouralistisk indavl ligesom EU. Hvilke gode idéer er ikke gået amok? Se på svensk jämställdhet, en ideologisk øvelse der fræser gennem de pludrende klasser, mens titusinder af svenske kvinder, der ikke har ansættelse som genusproffesorer, er proletariserede af kun at kunne finde deltidsjob. (Omtale af ekstremisme i danske medier i årene 2003-2013: en kvantitativ analyse, pdf; Dataark) Undersøgelse om mediedækningen af højre/venstreekstremisme: Virkeligheden afspejles ikke i medierne

Ikke flere muslimske rådhuse, tak

Många muslimska bönelokaler runt om i Sverige är överfulla vid fredagsbönen och vid högtider, men när det ska byggas nya moskéer för att avhjälpa trångboddheten väcker det ofta motstånd. Bara under det senaste året har röster höjts mot mosképlaner i Uppsala, Luleå, Borås, Norrköping, Östersund, Skärholmen i Stockholm, Karlstad, Umeå, Tuve i Göteborg, Eslöv och Borlänge, visar den genomgång som SR:s Människor och tro har gjort.Mosképlaner väcker motstånd

Hverken kvinden, der vil flytte for ikke at blive nabo, Sveriges Radio eller den indkaldte professor, sociologen Klas Borell, der stiller islamofobidiagnosen, kommer ind på de virkelige grunde til at modsætte sig moskebyggeri, eller hvorfor moskeer ikke på nogen måde kan sammenlignes med kirker eller synagoger. De anlægger ‘kulturcentre’, det vil sige kaserner, ambassader, alternative rådhuse, fremskudte politisk-juridiske poster, centre for ‘Assasins’ og militære brohoveder, fredagsbønner Uppsala skal bæve for osv. videre uden at ane, hvad de gør.

Hør en professor, der i modsætning til Klas Borell, ved hvad han taler om, for dine politikere og akademikere gider ikke sætte sig ind i det. De vil i ‘dialog’ med de erobrere, det har påført os. Det kan ikke afhjælpes. Jeg er mere til Mohamed Sifaouis model, og jeg bekæmper politikere og akademikere, der af uvidenhed og pligtforsømmelse gavner dem: “Jeg taler ikke med ekstremister, jeg bekæmper dem”. Hør Sam Solomon, What is a Mosque?

Henrik Gade Jensen: Særlove skyldes rettighedsdyrkelsen

Så gennemførte folketinget en ny særlov. Den konkrete situation har alles sympati. Ingen i gode gamle Danmark kan forstå, at en 7 års pige skal udvises af Danmark. Det kan jeg heller ikke. Lignende sager har der været mange af gennem årene. Børn og unge, der taler så godt som flydende dansk, og har boet her i Danmark det meste af deres liv, sendes ud af landet.

Resultatet er ofte blevet særlove. Særlove er stort problem i en retsstat, fordi det lugter langt væk af singulær lovgivning, hvor loven konstrueres for at tage hånd om et konkret tilfælde, i dette tilfælde 7-årige Im. Og så lades andre tilfælde, som måske ikke får samme mediebevågenhed, i stikken. Red Barnet har da også erklæret særloven “hyklerisk”, og det er præcist sagt. Det er alle særlove pr. definition.

Årsagen til disse absurde tilstande skyldes en fejlagtig opfattelse af, at man kan designe gode og humanitære love. Det var ambitionen og visionen i 1983-loven. Der blev hurtigt skabt en ret omfattende konsensus om det forargelige i, at justitsministeren og fremmedpolitiet på egen hånd kunne vogte dørene ind og ud af Danmark. Sædvaneret blev lagt for had. Tværtimod skulle der være klare rettigheder, som hvis disse rettigheder var indfriede, skulle porten åbnes. Samtidigt – og mest kontroversielt – blev der indført omvendt bevisbyrde, så de danske myndigheder skulle holde porten (og velfærdskassen) åben, med mindre de kunne bevise, at dem der bankede på ikke var forfulgte mennesker.

Vi kan alle i teorien blive enige om, at ”den rigtige flygtning” skal have asyl. Problemet er, at ”den rigtige flygtning” ikke kan indkredses og fanges af paragraffer. Lige så snart ”flygtningen” er retligt defineret, melder der sig rigtigt mange kandidater, der opfylder betingelserne, og selvom intuitionen og den sunde fornuft taler et andet sprog, tvinges man til at give asyl eller opholdstilladelse, fordi loven skal følges. Og det skal den. Og når absurditeten bliver for åbenlys, skrides til en særlov som i tilfældet med 7-årige Im.

Da virkeligheden som oftest er ret kontrær overfor menneskers forsøg på at forudsige den og dermed for at tage højde for alle fremtidige tilfælde, har det resulteret i alle disse særlove, fordi nye tilfælde ikke passede ind i det gode skema, som var udtænkt. Voldsforbrydere får opholdstilladelse, mens integrationsivrige nydanskere udvises. Men det gode design, som eksempelvis udlændingeloven af 1983, var jo ikke godt, men et udslag af politikeres og juristers egenmægtige forsøg på at være gode og selvretfærdige og underkende virkelighedens kontrære og syndige natur. Det er hykleri, som Red Barnet sagde om særloven for lille Im. Folketinget burde helt skrotte udlændingelovens principper fra 1983 og lade afgørelser om asyl og opholdstilladelse overgå til konkrete vurderinger i hvert enkelt tilfælde og gerne på samme vis som ved tildeling af statsborgerskab. Jyllands Posten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Undskyld men der er vel ingen ved deres fulde fem, der tror, at vi kan sende muslimerne hjem? Jeg ved godt, at der er læsere, der skriver det, men har altid tænkt på det som andet end et vredet (hjælpeløst) udsagn. For ca. 15 år siden havde jeg en drøm om, at jeg vågnede op og så var de alle væk! Så meget gik det mig på. Jeg græd over det forfærdelige og de uafvendelige skader, der bare aldrig kan ændres. Men vi har altså demokrati og hæfter for politikernes gerninger og må leve med “papirdanskerne”. Kom til yderområderne, eksempelvis… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

Lad os se hvad fremtiden bringer. Danmark er gudskelov ikke så hårdt ramt som så mange andre. Vores øjne skal nok hvile på Holland, Frankrig og England.
Når EU bryder sammen må vi nok tage mange ting op til fornyet overvejelse…

barfbag
barfbag
8 years ago

Diana West (http://www.dianawest.net) sagde i indledningen af en tale, at hun ikke brugte udtrykket ‘radical Islam’ , radikal – eller yderligtgående – islam, ligesom hun heller ikke brugte udtrykket ‘radical communism’, men bare sagde islam hhv. kommunisme, idet de to ideologier – og de er ideologier, ikke racer – er to alen af samme stykke: de stræber efter verdensherredømmet, de er mao. supremacistiske og ikke-demokratiske. Kort sagt: islam er islam – kommunisme er kommunisme.

HH
HH
8 years ago

Bäste Steen: som du skriver, lyckligtvis, och faktiskt är Larssons kria ingenting man saknar. Svenska Dagbladet heter tidningen annars. Det jag hela tiden sitter och väntar på är en insiktsfull röst, en intelligent röst, som kan bena ut problemen. Som jag skrev menar jag helt enkelt att alltihop är så mycket mer komplicerat. Alla är vi människor, inte tu tal om annat, och vare sig vi är dansk eller svensk har vi i denna mänskliga existens någonting gemensamt (tillsammans med andra européer) utöver att vara människor. Jag finner det obegripligt att man inte ska kunna lyfta allt detta, denna problematiska… Read more »

HH
HH
8 years ago

I dagens, läs lördagens, Svenska Dagblad har en så kallad utrikesanalytiker vid namn Therese Larsson en spalt. Rubriken lyder “Återigen visar rasismen sitt fula tryne i Europa”. Det Larsson skriver är ingen analys, det mäktar hon inte med, men en beskrivning av läget i “Festung Europa”. Jag tycker det är en ren oförskämdhet att jämföra dagens behandling av invandrare med den tragedi som drabbade Tysklands judar i samband med den s k kristallnatten. Det är inte rasism det handlar om idag, det handlar om hur mycket OLIKHET som vi klarar av! Jag hade tänkt skriva till Larsson och påpeka en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Dansk-folkeparti-fjerner-vittighed-fra-hjemmeside

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE6244584/dansk-folkeparti-fjerner-vittighed-fra-hjemmeside/ 😀

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fSuEOzHOrp8J:www.danskfolkeparti.dk/ASYL-FERIE_i_DANMARK+&cd=1&hl=da&ct=clnk&gl=dk

Hmm, hvori består fejlen egentlig?
Er det da ikke nøjagtigt, hvad der foregår på almindelige danskeres bekostning? 😉

Boethius
Boethius
8 years ago

Jeg så Uhrskov i debat med Karpantchov på DR2. Her sagde Uhrskov, at han ikke gik ind for hjemsendelser af de fremmede. Det standpunkt kan jo undre, når man ser tusindvis af folkefremmede skrighalse som disse på deres mystiske Ashura-march – midt i Danmarks hovedstad. http://www.imhussain.com/view243.html

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  steen

Jeg er historielærer fra Folkeskolen, fordi jeg altid har interesseret mig for historiens bevægelser. Jeg læste sociologi 5 år på UNI og psykologi på Danmarks lærerhøjskole, fordi menneske og samfund interesserer mig. Jeg har skrevet 3 kronikker for 20 år siden, hvor jeg stort set forudsagde udviklingen i dag. Og det er derfor min klareste analyse, at der stort set intet er at gøre ved udviklingen. Uvidenhed, naivitet og dumhed er for omfattende til at ændre udviklingens gang. Byerne – ikke mindst i Islams skygge – vil bryde sammen og åbne op for den rene anarki. Der vil ske en… Read more »

Anonymous
8 years ago
Reply to  steen

Man skal holde op med at bruge udtrykket “etnisk udrensning” i tide og utide. Etnisk udrensning er, når man udrydder en race. Politiske systemer og religioner er ikke racer – og begge er fuldt legitime at bekæmpe og bekrige på mest effektive måde. Kampen mod Nazityskland var ikke en etnisk udrensning af 10 millioner tyskere, men regulær krig mod et politisk system repræsenteret ved en stat. At bekæmpe terrorisme er ikke etnisk udryddelse, men bekæmpelse af forbrydelser mod civilbefolkninger. Arbejdet er politiarbejde ved brug af paramilitært politi såsom det franske gendarmeri, de italienske Caraninieri osv. Problemet med islam er, at… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  Anonymous

For nogen er tanken om at sende muhammedanerne “hjem” absurd, etnisk udrensning, håbløs osv. Mht det absurde, så en lille analogi. Roger Scruton diskutere et sted familiemoral/sexualmoral og hvad kan og ikke kan lovgivningsmæssigt. Med analsex som eksempel, kommer han frem til, at et eventuelt forbud og strafbelægning ikke er absurd. Men “man” bør lade være, men det er ikke af f.eks. moralske grunde, men bl.a. fordi staten ikke bør blande sig i noget der kun vedkommer de involverede. Mht etnisk udrensning, så er det efter min mening,irelevant. 1) islam er ikke en race, faktisk er vist alle racer repræsenteret… Read more »

Boethius
Boethius
8 years ago
Reply to  steen

Hej Steen. Jeg er helt enig med dit syn på sagen, som rammer hovedet på sømmet. Multikulturens ulykke for Danmark og det danske folks overlevelsesevne i relation til samme multikulturs manglende legitimitet. Som regel er det jo skadevolder, der har ansvaret for at rette skaden op. I dette tilfælde er skaden uoprettelig ad de demokratiske veje, som vi har været vant til i Danmark. Blandt andet Ashura-marchen viser os, hvilke uhyre kræfter den danske stat og det danskefolk er oppe imod. Det er der ingen politikere, der tør sætte sig op imod. Men jeg vil som dansk ikke leve i… Read more »

Boethius
Boethius
8 years ago
Reply to  steen

I Frankrig forbereder bevægelsen “Génération Identitaire” deres unge landsmænd til fysisk modstand og sammenhold mod “racailles” og “bandes haineuses” – mod bøller og hadefulde bander. “Géneration Idetitaire” har, hvad der ligner et omvendt “v” som logo: dette “^” er i virkeligheden et græsk “lambda”, et “l”, forbogstavet i Lakedaimon, spartanernes hovedby. Alle med et minimalt kenskab til oldgræsk historie kender spartanernes heroiske indsats mod perserne ved slaget ved Termopylæ (de 300 under ledelse af kong Leonidas). Franske Génération Identitaire gør op med og gør modstand mod de bander, der, som alle ved, for størstedelen er indvandrere. De unge franskmænd har… Read more »

barfbag
barfbag
8 years ago

Off Topic. EU bliver mere og mere som USSR (Sovjetunionen): “A Model National Statute for the Promotion of Tolerance” er et forslag til en rammeaftale, som er godkendt af Organisationen af Islamiske Lande (OIC), og er endnu et udtryk for den Totalitære Europæiske Tolerance, som er anti.vestlig og kun vendt mod majoritetsbefolkningerne i EU (anti-racist er et kodeord for anti-hvid og anti-vestlig): http://gatesofvienna.net/2013/11/a-boot-of-tolerance-stamping-on-a-human-face-forever/

Emil OW Kirkegaard
8 years ago
Nils
Nils
8 years ago

Angående islam så tror jeg egentlig efterhånden nærmest jeg er imod.

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  Nils

Jeg kan godt lide en mand, der tager tingene alvorligt. Det er også derfor, jeg melder mig ind i Det Radikale Venstre. Et parti som elsker hele verden.

JensH
JensH
8 years ago

Hehehe, den massive udbygning af muslimske kaserner (aka Moskeer) i Sverige kan ikke rigitg følge med den hastigt voksende ‘efterspørgsel’ som følge af politikernes vanvittige ‘åben ladeport’ politik. Man skuklle ellers tro Sverige havde erfaringen med den slags (hastige) masse-byggerier, jvf. million-programmet i årenen 1964-75. Men det program med at bygge en million nye moderne lejligheder kkørte selvfølgelig også over hele 11 år, hvilket er en tidsramme Sverige slet ikke har når det kommer til behovet for nye moskeer, så mon ikke den Svenska Kyrka kommer til at måtte lægge lokaler til Sveriges nye hoved-religion???

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x