19
nov
Seneste opdatering: 19/11-13 kl. 2246
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NB: Sun TV synes at have fjernet videoen . Afventer om den kommer op igen her.

Dokumentet som Steve Emerson henviser til, An Explanatory Memorandum: From the Archives of the Muslim Brotherhood in America (Center for Security Policy Archival Series) kom som paperback i marts 2013. Vi har masser af muslimsk broderskab i Europa, ogsĂ„ i Danmark – den nye moske i Rovsingsgade – ,men hvis politikerne og journalisterne ved det, lader de sig i al fald ikke mĂŠrke med det. Det gĂžr SUN TV. Der er et lĂŠngere ophold fra min. 7.03 til 9.05 mellem indslaget om Broderskabet og det om canadiske jihadister i Syrien. Apropos broderskabet sĂ„ er her lidt egyptisk/muslimsk debatkultur fra forleden, fra minut 4 bliver det virkelig underholdende. Water Hurled as Egyptian TV Political Debate Turns Ugly. Skyl efter med floskelmaskinen Anna Mee Allerslev og ‘omfavn mangfoldigheden lidt mere’, som hun sagde i radioen forleden. GĂžr endelig det, hold mig udenfor.

Det svenske forsvars opfĂžrselskodeks…ahĂžm.., vĂ€rdegrund

Nu hvor det er blevet sĂ„ lille og afmĂŠgtigt, at en hĂŠr pĂ„ Hezbollahs stĂžrrelse kan indtage Sverige pĂ„ en lille uge, er der blevet tid til at blande sig i de ansattes privatliv og politiske frihed, sĂ„ dette er ikke sĂŠrlig ‘paradoksalt’. En svensk kommenterer det: “Visst, man hotar inte med arbetslĂ€ger eller nackskott. Men yrkesförbud och social utstötning Ă€r nog illa.”

Det kan tyckas paradoxalt. En central del av Försvarsmaktens uppdrag Àr att försvara varje medborgares rÀtt att tycka och yttra sig fritt, men som medarbetare mÄste du acceptera vissa uppförandekoder, bÄde i tjÀnsten och privat. Men det Àr sÄ det mÄste fungera.

Det gÄr till exempel inte att i sin tjÀnst skriva under pÄ att mÄngfald pÄ en arbetsplats Àr en tillgÄng och nÄgot man vill frÀmja och verka för, för att sedan engagera sig mot invandring pÄ fritiden. TrovÀrdigheten skulle bli lidande, inte bara för medarbetaren sjÀlv utan för hela Försvarsmakten.

Att se mĂ„ngfald som en tillgĂ„ng ingĂ„r i uppförandekoden och innebĂ€r att Försvarsmakten tar avstĂ„nd frĂ„n alla former av diskriminering, trakasserier och brottslighet som korruption, sexhandel eller övergrepp. Medarbetare missbrukar inte heller sin maktstĂ€llning, varken i yrkesroller eller i övriga relationer. SĂ€kerhetsmedvetande ingĂ„r av naturliga skĂ€l ocksĂ„, liksom en allmĂ€nt hĂ€lsosam livsstil som innebĂ€r aktivt avstĂ„ndstagande frĂ„n olagliga droger, och ansvarsfullt bruk av alkohol, nikotin och andra lagliga droger. Försvarsmakten – VÅR UPPFÖRANDEKOD

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago
Reply to  steen

Tak. Kan desvĂŠrre ikke finde den. MĂ„ske har den virket for “farlig”??

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

Den video fra SUN ville jeg utroligt gerne se, og sende videre til venner i udlandet. Linket ser desvĂŠrre ikke ud til at virke.

HH
HH
10 years ago

Jag Ă€r inte förvĂ„nad. Som vĂ€rnpliktigt befĂ€l minns jag de sista Ă„rens rep-övningar. Herredumilde! De ligger som ni förstĂ„r en bit bakĂ„t i tiden. Hur som helst – att lyckas fĂ„ in gossarna i ledet för avlĂ€mning inför högre befĂ€l blev till sist ett sĂ„dant konststycke att jag helt enkelt gav upp! En grupp pĂ„ femton man blev plötsligt bara tio! LĂ„g de inte i slafen och hade ont i magen eller saknade mamma, sĂ„ stack de bara ivĂ€g och struntade i konsekvenserna. Och de sistnĂ€mnda fanns givetvis inte. Nej, försvar har vi inte i Sverige. Folket vill inte försvara… Read more »

Prudentius
10 years ago

Men, men, men… Det er jo Vestens mest betroede partnere udi “fred”, “rettigheder” og “demokrati”! Hvis vi ikke kan stole pĂ„ de muslimske brĂždre og vores partnere i Riyadh og Istanbul, sĂ„ er vi ladt vennelĂžse tilbage i MellemĂžsten. Det mĂ„ for alt i verden ikke ske. Vi kunne jo ende op helt uden andel i regionens demografiske-sociale-kulturelle-politiske kaos og leve trygt og uforstyrret i vores egen provinsielle andedam. Og den gĂ„r ikke! I en global verden mĂ„ vi tage ansvar og sĂžge indflydelse, ogsĂ„ selvom vores indblanding er uvelkommen og uĂžnsket, og dertil pisse vanvittig og farlig. Vi mĂ„… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x