19
nov
Seneste opdatering: 19/11-13 kl. 2246
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NB: Sun TV synes at have fjernet videoen . Afventer om den kommer op igen her.

Dokumentet som Steve Emerson henviser til, An Explanatory Memorandum: From the Archives of the Muslim Brotherhood in America (Center for Security Policy Archival Series) kom som paperback i marts 2013. Vi har masser af muslimsk broderskab i Europa, også i Danmark – den nye moske i Rovsingsgade – ,men hvis politikerne og journalisterne ved det, lader de sig i al fald ikke mærke med det. Det gør SUN TV. Der er et længere ophold fra min. 7.03 til 9.05 mellem indslaget om Broderskabet og det om canadiske jihadister i Syrien. Apropos broderskabet så er her lidt egyptisk/muslimsk debatkultur fra forleden, fra minut 4 bliver det virkelig underholdende. Water Hurled as Egyptian TV Political Debate Turns Ugly. Skyl efter med floskelmaskinen Anna Mee Allerslev og ‘omfavn mangfoldigheden lidt mere’, som hun sagde i radioen forleden. Gør endelig det, hold mig udenfor.

Det svenske forsvars opførselskodeks…ahøm.., värdegrund

Nu hvor det er blevet så lille og afmægtigt, at en hær på Hezbollahs størrelse kan indtage Sverige på en lille uge, er der blevet tid til at blande sig i de ansattes privatliv og politiske frihed, så dette er ikke særlig ‘paradoksalt’. En svensk kommenterer det: “Visst, man hotar inte med arbetsläger eller nackskott. Men yrkesförbud och social utstötning är nog illa.”

Det kan tyckas paradoxalt. En central del av Försvarsmaktens uppdrag är att försvara varje medborgares rätt att tycka och yttra sig fritt, men som medarbetare måste du acceptera vissa uppförandekoder, både i tjänsten och privat. Men det är så det måste fungera.

Det går till exempel inte att i sin tjänst skriva under på att mångfald på en arbetsplats är en tillgång och något man vill främja och verka för, för att sedan engagera sig mot invandring på fritiden. Trovärdigheten skulle bli lidande, inte bara för medarbetaren själv utan för hela Försvarsmakten.

Att se mångfald som en tillgång ingår i uppförandekoden och innebär att Försvarsmakten tar avstånd från alla former av diskriminering, trakasserier och brottslighet som korruption, sexhandel eller övergrepp. Medarbetare missbrukar inte heller sin maktställning, varken i yrkesroller eller i övriga relationer. Säkerhetsmedvetande ingår av naturliga skäl också, liksom en allmänt hälsosam livsstil som innebär aktivt avståndstagande från olagliga droger, och ansvarsfullt bruk av alkohol, nikotin och andra lagliga droger. Försvarsmakten – VÅR UPPFÖRANDEKOD

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  steen

Tak. Kan desværre ikke finde den. Måske har den virket for “farlig”??

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Den video fra SUN ville jeg utroligt gerne se, og sende videre til venner i udlandet. Linket ser desværre ikke ud til at virke.

HH
HH
8 years ago

Jag är inte förvånad. Som värnpliktigt befäl minns jag de sista årens rep-övningar. Herredumilde! De ligger som ni förstår en bit bakåt i tiden. Hur som helst – att lyckas få in gossarna i ledet för avlämning inför högre befäl blev till sist ett sådant konststycke att jag helt enkelt gav upp! En grupp på femton man blev plötsligt bara tio! Låg de inte i slafen och hade ont i magen eller saknade mamma, så stack de bara iväg och struntade i konsekvenserna. Och de sistnämnda fanns givetvis inte. Nej, försvar har vi inte i Sverige. Folket vill inte försvara… Read more »

Prudentius
8 years ago

Men, men, men… Det er jo Vestens mest betroede partnere udi “fred”, “rettigheder” og “demokrati”! Hvis vi ikke kan stole på de muslimske brødre og vores partnere i Riyadh og Istanbul, så er vi ladt venneløse tilbage i Mellemøsten. Det må for alt i verden ikke ske. Vi kunne jo ende op helt uden andel i regionens demografiske-sociale-kulturelle-politiske kaos og leve trygt og uforstyrret i vores egen provinsielle andedam. Og den går ikke! I en global verden må vi tage ansvar og søge indflydelse, også selvom vores indblanding er uvelkommen og uønsket, og dertil pisse vanvittig og farlig. Vi må… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x