19
nov
Seneste opdatering: 19/11-13 kl. 2049
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

20131119_120710

Det er ikke Muhammed men den tidligere statsminister, som er ude og støtte sin søn i baggrunden. Her i valgkredsen har vi ingen Muhammed’er andet end i kiosken. Bettina Meisner er talskvinde for Islamisk Trossamfund, selvom det er sjældent man hører hende sige noget. Hendes forgænger fik også sagt mere end rigeligt. I Valby hvor hun bor, er der åbenbart heller ingen kandidat der, som hedder Muhammed:

Stod det til mig, burde man til kommunevalget få mulighed for at stemme på den vejledning, visdom og det lys, som Moses, Jesus, Abraham og ikke mindst Muhammed stod for.

“Allah den Almægtige advarer os da også i Koranen: ” I skal ikke spotte dem, som de påkalder ud over Gud, så de også spotter Gud i fjendskab og uvidenhed. Således lader Vi for ethvert fællesskab deres handlinger fremstå i et smukt lys. Siden skal de vende tilbage til deres Herre, og så vil Han underrette dem om, hvad de har gjort.” Synden, man gør sig skyldig i, ifald man spotter ved at provokere unødigt, består i, at man i givet fald vil være årsagen til, at folk, der ikke forstår, vil spotte tilbage. Spottes enkeltindividet, har man sig selv at takke, men spotter de Allah eller islam, er det en stor og alvorlig synd, man som muslim har været årsag til. Alt i den stund, man blot ønskede at sende sin misbilligelse af dette eller hint. Kristeligt Dagblad 19.11.2013 (ikke online)

Det er eksegese på et højt intellektuelt niveau. Det vantro samfund står under Allahs egen beskyttelse, og spot af dette er ligefrem spot af Allah himself. Går den, så går den.

Historikeren Henrik Jensen skriver i dag i JP: “Men hvad skal man stemme på? Den 18-årige førstegangsvælger ved det ikke og er også hemmeligt ligeglad. Sådan har jeg det efterhånden også selv. Udelukkelsesmetoden er brutal.” Jeg stemmer også efter udelukkelsesmetoden. Jeg vil gerne stemme på den fornuftige, konservative Rasmus Jarlov, men jeg har lovet mig selv aldrig nogensinde at stemme på et parti, der er fedtet ind i Udlændingeloven af 1983, og det gør det så dejligt enkelt: Find den mindste idiot blandt resten og gør din borgerpligt. Jeg stemmer ikke på dem, deres partier eller deres efterfølgere. Jeg har holdt det løfte siden valget i 1998, og jeg kan ikke forestille mig, jeg vil fravige det. Prognose: Rød blok går massivt tilbage. Fremgang til Enhedslisten kan ikke opveje stor tilbagegang hos Socialdemokraterne og SF.

Kommunevalg: Massakre på S og SF

SvD skrev i går S största partiet i Danmark igen, men sådan ser første exit poll ikke udfor kommunevalget i Danmark. Enhedlistens fremgang opvejer ikke stor tilbagegang for SF og S. Valgdeltagelsen tegner stor.

Ta inn hele skjermen 19.11.2013 200947

“Opløs hær og politi, del computerne og indfør kommunismen”

Følgende er copy/pastet fra Enhedslistens principprogram offentliggjort på deres hjemmeside. Over tyve procent i Københavns kommune vil i dag stemme på Enhedslisten. Hvor jeg bor, bliver det det næststørste parti, hvis ikke det største. Folk her er veluddanede og formodet velinformerede (!) Det nøjagtige tal får i at vide i aften ved 22-tiden.

1. Kapitalisme fører til etnisk udrensning

“Blind kapitalistisk vækst fører til, at naturgrundlaget smadres. Den øgede ulige økonomiske udvikling og de tilbagevendende økonomiske kriser fører til krige og etnisk udrensninger”.

2. Afskaf kapitalismen

“Politiske beslutninger, som kunne løse disse problemer, blokeres af, at de økonomiske magthavere øjeblikkeligt reagerer mod lande, der fører en politik, der er i strid med deres interesser. På den måde undergraver kapitalismen også demokratiet. Derfor er det nødvendigt med et fundamentalt brud med kapitalismen”.

3. Folk skal deles om computere

“Socialt drejer det sig om at omfordele fra privat til kollektivt forbrug på områder, hvor kollektivt forbrug kan sikre en mere ligelig adgang til behovsopfyldelse og hvor belastningen af naturgrundlaget samtidig kan gøres mindre, også ved at flere deles om at bruge et produkt som f.eks. en bil, en vaskemaskine, en computer”.

4. Opløsning af Politi og militær

“Konkret drejer det sig selvfølgelig om overtagelse af de økonomiske nervecentre (arbejderovertagelse af de større virksomheder, demokratisk kontrolleret samfundseje af bank- og kreditvæsen), men også om at erstatte centrale dele af statsapparatet med nye folkemagtsorganer. Frem for alt opløsning af politiet og militæret, der gang på gang har vist sig som kapitalmagtens sidste, alt for effektive, allierede”.

5. Ophæv den private ejendomsret

“Den private ejendoms- og råderet til produktionsmidlerne er ophævet og erstattet af forskellige former for kollektive ejerformer, kendetegnet ved et fuldt gennemført demokrati i forhold til både produktionens indhold og udførsel. Under socialismen stopper demokratiet ikke ved døren til arbejdspladsen eller indkøbsstedet”.

6. Bankerne skal nationaliseres og børsen skal lukkes

“Hvis kapitalejerne vil blokere for reformer med trusler om kapitalflugt, vil vi ikke pænt opgive og sige undskyld, men tværtimod rejse krav om yderligere indgreb mod kapitalen, der kan vanskeliggøre kapitalflugten: Lukning af Børsen og nationalisering af bankerne f.eks.!”.

7. Patenter på ideér og koncepter skal forforbydes!

“Patentrettigheder skal afskaffes. TRIPS-aftalen om intellektuel ejendomsret i WTO kunne være – og er efter sigende – skrevet af multinationale selskabers lobbyorganisationer”.

8. Revolutionen kommer

“Derfor er det nødvendigt at gennemføre en revolution – i betydningen et gennemgribende systemskifte, hvor en mobiliseret og velorganiseret arbejderklasse og dens allierede fratager den herskende klasse de enorme magtmidler, den reelt bestyrer i dag”.

9. Globaliseringen har ikke bundet verden tættere sammen. Tværtimod.

“Konsekvenserne af globaliseringen er, at de sociale kløfter inden for og mellem lande graves dybere i et hæsblæsende tempo, den sociale udstødelse når nye højder, og miljøproblemerne vokser. Bl.a. derfor skaber globaliseringen ustabilitet. En ustabilitet, der kan føre til radikale samfundsforandringer.”

10. Genindfør kommunismen

Genindfør”?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

“Ikke blot skal vi ud, EU må og skal ophøre med at eksistere. Det er og bliver et meget-meget farligt system.”

Fuldstændig korrekt det minder mere og mere om Sovjetunionen.

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Det rene pip som ingen normalt fungerende mennesker kan tage alvorligt. Og så hjælper det iøvrigt ikke, man bliver ved med at stemme på DF, når dette parti ikke vil ud af EU. EU opløser nationaltstaterne hvilket kun fører til de nationale kulturers opløsning og dermed på længere sigt det store sociale sammenbrud. Og det er let at forstå.

Peter Andersen
8 years ago

Egentligt behøver man ikke ligefrem ønske en direkte udtrædelse af EU. Mindre kan nemlig også gøre det. Får de “rigtige” partier magten, kan hele cirkusset jo laves om – til vores fordel.
Det kræver bare stor fremgang til bl.a. Le Pen, Wilders, Ukip, Liga Nord, FPÖ, DF og SD – så kan EU lige pludselig gå hen og blive en helt anden og langt mere fornuftig størrelse. Socialisterne skal bare ud – og det kommer de også!

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  steen

Steen der kommer ingen slankekur. Fra 2014 overgår alt indvandrerpolitik fra Danmark til EU. Selv Højesteret har ingen indflydelse. Og EU har flere og flere accociationsaftaler med afrikanske lande. Og så må vi hellere ikke glemme Tyrkiet. Derefter er der fri adgang til Danmark for EU borgere. Udviklingen går mod kaos, og det går lynhurtigt. Men okay jeg har i al beskedenhed forlængst kigget i kaffegrums og indset, at der er ikke noget at gøre. Processen med at stoppe udviklingen er for sent. Tænk bare på hvor mange illegale indvandrere, falske asylansøgere og familiesammenførte der allerede nu strømmer til Danmark.… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  steen

Rosenstrøm har ret. Der bliver ingen slankekur. EU er som islam eller kommunismen, det kan ikke reformeres kun bryde sammen. Og jeg tror ikke det bliver kønt. Som Rosenstrøm skriver fører EU en kaospolitik, socialt-økonomisk-udenrigspolitisk. Det skaber et hurtigt voksende folkeligt pres, da alt for mange kommer i klemme. Samtidig er projektet en enorm pengemaskine og en mafiøs loge for tusindtallige bureaukrater, kapitalister og politikere, der meget nødigt afstår de fede ben projektet kaster deres vej uafbrudt. Ligeledes er det pumpet med ideologisk fanatisme og imperialistisk magtbrynde. Det er allerede en katastrofe, men alligevel presser eurokraterne (Jeg tror jeg vil… Read more »

Jernhesten
8 years ago

Jeg stemmer heller ikke i dag, og gjorde det heller ikke ved sidste FV.

Rasmus Jarlov som formand for de konservative, Morten Messerschmidt som formand for DF og Jeppe Juhl som formand for LA – så kunne man måske ane et lys for enden af tunnelen.

Anonymous
8 years ago

8. Revolutionen kommer “Derfor er det nødvendigt at gennemføre en revolution – i betydningen et gennemgribende systemskifte, hvor en mobiliseret og velorganiseret arbejderklasse og dens allierede fratager den herskende klasse de enorme magtmidler, den reelt bestyrer i dag”… Dette glæder jeg mig også til… Men jeg tror ikke at EL er klar over at det er deres kernevælgere der er den herskende klasse i 2100 Spelt segmentet… Arbejderklassen… TJA… De stemmer DF og i England giver de udtryk for deres holdninger, gennem EDL… Efter min mening er politik noget pladder… Specielt for venstrefløjen… Jeg har i mange år ønsket en… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Enhedslisten p.8: “…og dens allierede …” ? Undrar om “arbetarklassen” verkligen upplever Enhedslistens folk som allierade. Skulle inte tro det. Snarare tvärtom. Hur många “arbetare” röstar på Enhedslistan idag? Nåja, det är ju bra att kommunisterna till slut kommer ut ur garderoben igen istället för att använda namn som miljökämpar, fredsvänner, antiglobaliseringsaktivister, förespråkare för mänskliga rättigheter eller liknande falska varubeteckningar. Undrar om detta tyder på att islam håller på att tonas ner och kommunismen åter träder fram i ljuset mer allmänt i Europa i vänsterns strävan att bilda en tillräckligt bred koalition. Lyckas de få salafisterna att raka sig, eller… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Det er ikke umiddelbart til at se hvem der er de største tosser. Enhedslisten eller islam?

islam fører nok med en hårsbredde men den anden dødbringende religion, kommunismen, skal nok komme på omgangshøjde med islam..

Egentlig håber jeg at de fjolser der stemmer el får lige nøjagtigt det de håber på.

Revolutionen har det jo med at æde sine unger!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x