20
nov
Seneste opdatering: 20/11-13 kl. 1841
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 20-11-2013 174210

Dette meddeltes i dag fra højeste sted, Aftonbladet. Der har været lidt tvivl om, hvorvidt artiklen er ironisk eller ej. Forfatteren Svante Lidén har vist ikke været i tvivl, men er artiklen fjernet fra AB’s side indtil videre, givetvis “udrenset” højere oppe i redaktionen. Man skal ikke lave løjer med negre og kommunister på AB, Åsa Linderborg får et postkommunistisk, hysterisk tilfælde. Artiklen var foranlediget af, at Bonnier Carlsen slutar ge ut kritiserad Hedenhös-bok fordi

“Det är en kolonial syn på Amerikas urbefolkning som inte är försvarbar att ge ut idag….I “Barna Hedenhös i Amerika” kan man till exempel läsa hur pappa Ben på ett primitivt sätt att prata förklarar för indianerna att de blir jagade av bisonoxarna för att de är rödskinn, och att “det vet ju alla att tjurar är ilskna på allt som är rött”. Det kommenterar en indian med att “blekansikte ingen dum karl”.

Et svensk debatforum havde heldigvis gemt listen, så vi kan takke tankehygiejnens overkommando på AB for advarslen. Jeg synes, det er lidt synd for den store Peter Freuchen, men man kan stadig købe hans bog i Danmark på Saxo com.

Jensens julemærke

Ironi eller ej. Ikke udrenset her. Den danske kunstner Uwe Max Jensen er blevet nostalgisk og har skabt sit eget julemærke med julemand og juletræ. Køb det her

julemærke jensen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Men LarsS – detta är ju kul, ju! Det har ju Stasi-pressen i Sverige (Svärje!) förkunnat. Vad vore Sverige om inte alla hade samma rättigheter? Det veeeet ni ju i Danmark, eller hur? ALLA i Sverige har rätt att kasta tårtor på varandra. Och vår polis står storskrattande bredvid.

Det blir inte ens ett pyttelitet register…

LarsS
LarsS
8 years ago

Nu vi taler om at leve i en morsom hverdag – åhh, altså!

Kagekastekvinden som har nydt PK-rampelyset, siden hun smed tærten i hovedet på Jimmi Åkesson, fik lige en returkage:

http://www.youtube.com/watch?v=K12hXnyMCoo&feature=youtu.be

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

En det en gran-mufti? 😀

Niklas R
Niklas R
8 years ago

Man märker vilken politisk hemvist recensentern har när vederbörande blir upprörd över att Tintin i Sovjet Unionen utmålar kommunister som djur.
Kommunister är djur, som inte klarar av något annat än våld. Den enkla devisen, där hjärnan tar slut där tar nävarna vid stämmer väldigt bra på kommunister, vilket de har gemensamt med muslimerna.
Det är därför dessa två totalitära ideologier kommer så bra överens.

Hodja
8 years ago

De glemmer Agatha Chrities “Ten Little Niggers.” 🙂

Voldposten
Voldposten
8 years ago

Lidt mere at censurere: HER og HER.

LarsS
LarsS
8 years ago
Reply to  Voldposten

Hahahahahahaha!

Uhh, det var godt!

Gode gamle klip som jeg husker fra min barndom.

Tak!

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago
Reply to  Voldposten

Herligt 🙂

HH
HH
8 years ago

Givetvis ska vi inte önska ´vit jul´ eller mer snö – det är rasistiskt i Sverige, kom ihåg det! Och säg för allan del inte att du är ´mörkrädd´ för egentligen är du ´ljusrädd´ . Opsi! Nu trampar jag i klaveret igen! Och hustrun som köpte pepparkakor – säg den svensk som inte har minne från barndomen av dessa bruna kakor (ursäkta Kongo och hela Afrika!) men när jag såg dessa pepparkakshjärtan förstod jag att någonting var fel. Att äta bruna hjärtan måste ses symboliskt, eller hur? Är vi möjligen kannibaler. Usch nu skrev jag fel, för var och en… Read more »

Pandelume
Pandelume
8 years ago

Skärmdump:
http://www.bildhost.se/i/BuQkNSyG.jpg

Kulturmarxisterna visar ny sitt totalitära tryne obeslöjat.

LarsS
LarsS
8 years ago

Fra at være i en nærmest depressiv tilstand over de politisk korrekte idioters hærgen over almindelige menneskers liv, er jeg nu nået til et nyt stadie i min mentale udvikling som homo sapiens. Jeg er begyndt at more mig kosteligt over den vanvittige idioti og synes hver dag bringer lys, glæde og et smil på mine læber – foruden hysteriske latterbrøl, som åbenbart høres af min søde 86-årige underbo, jeg kan fornemme det på det undrende og lidt usikre blik jeg tildeles, når vi lejlighedsvis støder på hinanden i trappeopgangen! Verden bliver sjovere og sjovere! Forleden havde jeg en lille,… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago
Reply to  LarsS

Velkommen i klubben, Lars – Humor kan være et meget effektivt våben, og at gøre grin med politisk korrekthed overfor homo gutmenchen kan efterlade dem fuldstændig forsvarsløse i en tilstand af total relativistisk forvirring. Jeg har i sommer mødt adskillige englændere og tyskere, som havde forvildet sig ud til min gård, som ligger langt fra alfarvej. Hvis de så har været af ovennævnte art, kan jeg godt finde på at dreje samtalen hen mod f.eks. indvandringen i deres respektive lande, for kort derefter at erklære: “I’m a racist” De bliver så helt tavse, og ser vantro på mig. [jeg har… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago
Reply to  Svend Andersen

Herlig beretning! Du og din hustru lyder til at være dejlige, ærlige og åbne mennesker – og isat en god gang humor! Vi skal nok overleve dette vanvid, der vil altid være jordnære folk tilbage som redder landet fra de mest gale. Det har vi gjort siden Romernes fald og om 1000 år sidder der igen nogle fornuftige kvinder og mænd og får verden til at fungere. Apropos humor: Vel nok den største og mest geniale komiker vi har haft i Danmark, Dirch Passer, blev af alle hyldet og vi lo og lo! Min fars kone (på 80 år) fortalte… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago
Reply to  LarsS

* Vasaller

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  LarsS

Man burde vel bare anmelde et hav åndssvage ting til DI så hele systemet bryder sammen.
Når Sverige er så dumt, kan man jo ligeså godt more sig med det…

Pandelume
Pandelume
8 years ago

Fahrenheit 451 åter aktuell… Kulturmarxismen är neo-totalitär.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x