22
nov
Seneste opdatering: 23/11-13 kl. 1052
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Terry O’Neill, Brian Duffy, David Bailey and Terence Donovan var The cockney photographers. I 1979 var Duffy, der kun har hån til overs for “arty-farty -photography”, træt af at være en stor stjerne med mange ansatte. Han droppede det hele fra den ene time til den næste, brændte sine negativer og tog ikke et billede i 30 år. Duffy lavede mange kendte billeder, bla. flere tidlige David Bowie covers. BBC Dokumentaren er fra 2010, Bailey og Duffy levede da begge endnu. Duffy er ustyrlig, nyd hans møde med maestro Otto Klemperer omkring minut 12. duffyphotographer.com

En anden film jeg har set i denne uge, de foreløbige 12 gange 50 minutter, er den helt forrygende House of Cards (2013) med Kevin Spacey. Den er lavet til Netflix, men I kan finde den gratis, jeg vil ikke sige hvor. Det er Machiavelli i Washington 2013, det er Yes Minister uden morsomheder og med personer – undskyld, ‘karakterer’ – som har mange lag og udvikler sig. Hvis politik i den virkelige verden er bare en brøkdel så ond, intelligent og modbydelig, så må man håbe Gud vil nåde og trøste de 20.000 danskere, som havde mod til at kandidere til den i den forgangne uge. Den var heldigvis ingen af delene, sidst jeg så danske politikere for en uge siden. Hold da kæft, hvor er House of Cards godt lavet, og så er dens to mest interessante figu……….ups, karakterer – kvinder: Kate Mara som Zoe Barnes, journalist på The Washington Herald og Robin Wright som Claire Underwood. Netflix: House of Cards.

Englands befolkningseksplosion fortsætter

Britain’s population is soaring by more than any other country in the European Union and a third of the increase is caused by immigration. The latest figures from Eurostat show that the number of people in the UK rose by almost three times the EU average in 2012 with 392,000 more than the year before – putting the total population at 63.888million. More than a third of that increase – 38 per cent or 148,700 people – was down to immigration. The rest was ‘natural change’, with 243,900 more people being born than having died.

While immigration is a major political controversy in Britain, the increase in population caused by new immigrants arriving of just under 149,000 was less than half of the immigrants entering Germany, 391,000 and in Italy, 369,00.

‘England is already Europe’s most densely populated country. Why should we also have Europe’s highest population growth rate? More people make things worse. Britain is Europe’s fastest growing country as population rises by 400,000 in just ONE year… and more than a third of the rise is down to immigration

Se også: Pakistanis in UK fuelling corruption, says law chief: Attorney General warns politicians to ‘wake up’ to the threat posed by minority communities

Génération Identitaire: “Nu skal du slutte dig til din klan”

Jeg gengiver “Génération Identitaire, fordi de viser hvor fronterne kan komme til at gå i kommende konflikter i Europa. Jeg registrerer det også for at vise, hvor let der kan opstå bevægelser ’til højre’ for DF, SD, UKIP, Wilders og Front National. Det skal kritikerne af disse huske ikke at glemme midt i forargelsen.

Den franska identitära ungdomsrörelsen Génération Identitaire har gjort sig känd genom spektakulära aktioner och välgjorda filmklipp. Nedan ser ni presentationsklippet för deras nya kampanj “anti-racaille”, där ordet racaille alltså kan översättas med “slödder” eller “pack”. Tobbe

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
monse
monse
8 years ago

Man bør også unde sig selv at se den originale House of Cards serie fra BBC 1990 med Ian Richardson i hovedrollen som Francis Urquhart. Netflix serien er en for en gangs skyld vellykket amerikansk “remake” efter en europæisk original, begge udgaver er seværdige. Jeg gætter på, at BBC i sin tid så serien som god bashing af de konservative, men skal være godt naiv for ikke at se lige så meget Labour i den. Hvor den amerikanske udgave er mere up-to-date med Kevin Spaceys totalkyniske Frank Underwood (D), demonstrerer Ian Richardsons Francis Urquhart (Tory) helt uforlignelig britisk “stiff upper… Read more »

monse
monse
8 years ago
Reply to  steen

Yep, det er den. Se f. eks. her:
House of Cards’s FU from Ian Richardson to Kevin Spacey
http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-21428824

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x