23
nov
Seneste opdatering: 24/11-13 kl. 1716
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

jimmie hitler

Illustration til leder i Nerikes Allehanda.Det bliver beskidt. Der er f√łrst valg om ti m√•neder, men det svenske medieparti har helt mistet kontenancen og er allerede i overdrive. For et √•r siden tegnede en anden avis Jimmie √Ökesson som kakkerlak ved siden af en skadedyrsudrenser. Sverige er n√•et til hvor Danmark befandt sig i 1999, hvis man skal slutte efter Geoffrey Cains bog om p√¶ne menneskers avistegninger af Pia Kj√¶rsgaard: Ondskabens ikon. Ja, 1999, Sverige har v√¶ret en tidslomme takket v√¶re pressens renholdningsselskab. De kan holde l√¶serne rene, men ikke sig selv. Det bliver interessant hvor dybt de vil lade sig synke. Svensk fremmedpolitik √¶ndrer sig ikke om s√• at Sverigedemokraterne skulle f√• tyve procent af stemmerne. Om Ondskabens Ikon skrev Torben Hansen ved genudgivelsen i 2006:

En ideologisk klasse af personer, der t√¶nker ‚Äď eller rettere f√łler ‚Äď multikulturelt har v√¶ret vant til at s√¶tte den offentlige debats dagsorden. Monopolet blev dog brudt til sidst af et fungerende folkestyre. Dette ord er som bekendt dansk overs√¶ttelse af det gr√¶ske ord demokrati, og ideologernes bekymring er, at folket alt for let forf√łres af racister og svinehunde til at n√¶re forkerte anskuelser. Derfor b√łr det holdes p√• sikker afstand af politiske beslutninger, og derfor b√łr kun de, der har det rette sindelag, p√•tage sig at definere samfundsproblemer. Ideologernes hovedpine er, at et betydeligt antal af deres medborgere er erfaringsbundne og derfor under bestemte forhold kan finde p√• at stemme efter interesse.

France is on the brink of civil war, warns Le Pen

Frank¬≠rike er p√• ran¬≠den av opp¬≠r√łr og kon¬≠kurs etter mange ti√•rs feil¬≠sl√•tt innvandrings- og han¬≠dels¬≠po¬≠li¬≠tikk, sier Front Natio¬≠nals leder Marine Le Pen i et s√¶r¬≠de¬≠les fritta¬≠lende inter¬≠vju med The Times. Lan¬≠det risi¬≠ke¬≠rer etter hen¬≠nes opp¬≠fat¬≠ning √• bli her¬≠jet og plynd¬≠ret i noe som lig¬≠ner en borgerkrig.

Marine Le Pen, 45, said that it would only take a spark to tip Europe‚Äôs second eco¬≠no¬≠mic power into vir¬≠tual civil war ‚ÄĒ and that the trig¬≠ger could be the vio¬≠lent anti-tax demon¬≠stra¬≠tions taking place in Bri¬≠tanny over the past month.

Pre­si­dent Hol­lande er svak, des­ori­en­tert og i lomma på Brus­sel, mener Le Pen.

She said: ‚ÄúFran√ßois Hol¬≠lande is just a pro¬≠vin¬≠cial sub-prefect who is well suited to his place in the Euro¬≠pean Union ‚ÄĒ the boss of a tech¬≠nocrat govern¬≠ment who takes his mar¬≠ching orders from Brussels.

“The trouble is that France is going to be put to fire and the sword. I think we are in a time of revolt. The French have the feeling that François Hol­lande has no idea of where he is lead­ing them.

Selv er hun i alle fall sik­ker på hva hun er imot:

She says that France and the rest of the Euro­pean Union was dri­ven to bank­ruptcy by the creed of free trade, the euro, open fron­ti­ers and the eth­nic mel­ting pot.

‚ÄúNow that the dan¬≠ger no lon¬≠ger stems from com¬≠mu¬≠nism, the threat is coming from le ‚Äėmon¬≠dia¬≠lisme‚Äô,‚ÄĚ she says. ‚ÄúThat means the sort of theory of the all-powerful mar¬≠ket which will regu¬≠late itself. It‚Äôs a form of tota¬≠li¬≠ta¬≠ri¬≠a¬≠nism, a tota¬≠li¬≠ta¬≠ri¬≠a¬≠nism of all-out com¬≠merce. Immi¬≠gra¬≠tion is the child of this globalism.‚ÄĚ

This has not­hing to do with racism, she insists.

Det er vans­ke­lig å vur­dere påli­te­lig­he­ten ved hen­nes vur­de­ring av Frank­ri­kes situa­sjon som nær despe­rat. Folk som obser­ve­rer lan­det har gjerne svært for­skjel­lige virkelighetsoppfatninger.

Det er utvil¬≠somt harde tider, men man tar seg i √• lure p√• om Le Pen ikke sm√ł¬≠rer litt vel tykt p√• for selv √• frem¬≠st√• som nasjo¬≠nens mulige red¬≠nings¬≠kvinne, en tanke som det kan¬≠skje er tak¬≠tisk lurt √• holde varm n√• som Front Natio¬≠nal gj√łr det bra p√• menings¬≠m√•¬≠lin¬≠gene og det er lokal¬≠valg om fire m√•neder.

P√• den annen side vir¬≠ker sam¬≠funns¬≠kli¬≠maet har¬≠dere enn f√łr, og med skar¬≠pere mot¬≠set¬≠nin¬≠ger. Noe lig¬≠ger i luf¬≠ten, og en jevn str√łm av uro og opp¬≠t√łyer vir¬≠ker sann¬≠syn¬≠lig, men ikke at en gnist skal v√¶re nok til √• f√• hel¬≠vete til √• bryte l√łs.

Marine Le Pen med dystre prognoser for Frankrike CHRISTIAN SKAUG 23.11.2013 kl. 22.00

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Reuters/Times/Snaphanen […]

trackback

[…] Reuters/Times/Snaphanen […]

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ha, Ylva Johansson ( integrationsordf√łrer for S ) og Daniel Sandstr√∂m ( kulturchef p√• Svenska Dagbladet ) medvirker ogs√• – og de er begge helt uden for p√¶dagogisk r√¶kkevide / bortom p√§dagogiskt r√§kkh√•ll ūüėÄ Det er iflg. Ylva ikke Sverige, der er noget galt med – det er resten af Europa ūüėÄ Hun modsiger endda sig selv i stor stil – at Sverige er blevet kendt som et paradis for flygtninge og indvandrere, er kun et problem ( for Sverige ), hvis ikke alle andre lande i Europa ogs√• makker ret og g√łr ligesom Sverige ūüėČ S√• (for) stor indvandring… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Se Pia Kj√¶rsgaard tromle den uvidende / okunniga og dybt naive svenske PK-tosse Jan Guillou ned ūüėÄ Manden har jo tydeligvis ikke skyggen af begreb skabt om, hvad han taler om – p√•st√•r han aldrig har m√łdt og talt med en DF-tilh√¶nger i Danmark – heller ikke p√• bogmesser, for de kan jo “som bekendt” ikke l√¶se iflg JG ūüėÄ – og han tror ghm., at der kun er omkring 10,000 egentlige (√¶gte / ekstreme) muslimer i Danmark ūüėČ Som s√¶dvanlig fatter manden overhovedet ikke en brik af, hvad der foreg√•r i Danmark – eller i Sverige for den sags… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

OK, fair nok ūüėČ Jeg syntes bare, den her video fortjente at blive fremh√¶vet, fordi den s√• ubarmhjerteligt udstiller, at idiotien √•benbart er total blandt den herskende PK-klasse i Sverige. INTET kan tilsyneladende ryste deres frelste verdensbillede og bringe dem bare en anelse i kontakt med virkelighedens verden og langt om l√¶nge f√• dem til at indse, hvor store og uoprettelige skader de har p√•f√łrt og stadigv√¶k / fortfarande p√•f√łrer deres eget folk og nation for al fremtid – uden at man nogensinde har s√• meget som overvejet at sp√łrge / fr√•ga det svenske folk om dette vanvids- / vansinnesprojekt… Read more »

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
9 years ago

Jeg syntes DF skulle sige i Folketinget til Enhedslisten,

‚ÄĚUanset hvor mange anstrengelser I g√łr jer, stuerene bliver I aldrig.”

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
9 years ago

Den/de 2050-prognoser, er de ikke fra f√łr de svenske politikere √•bnede for de syriske sluser?

Ejegod
Ejegod
9 years ago

Ja, jeg har l√¶st prognoserne p√• befolkningssammens√¶tning i Europa anno 2050, skr√¶mmende, men netop derfor er det vigtigt at Svensson v√•gner og g√łr lidt modstand = derved kan han se sig selv i spejlet og fort√¶lle sine b√łrn at han i det mindste gjorde noget…og ellers enig i Gud bevare Danmark ( og Sverige ) og lad os h√•be det bedste.

Ejegod
Ejegod
9 years ago

‚ÄĚUanset hvor mange anstrengelser I g√łr jer, stuerene bliver I aldrig, set med mine √łjne! ‚ÄĚ

Dette sagt under Folketingets √Öbningstale oktober 1999 af Statsminister Poul Nyrup Rasmussen, med adresse til Dansk Folke Parti….
Sidenhen har den politiske debat gradvist √¶ndret sig i Danmark og jeg h√•ber at Svensson v√•gner en dag og vil fors√łge at √¶ndre den svenske politiske debat om indvandring og multikultur.

HH
HH
9 years ago

P√• “hatsajten” (PK-omd√∂me, inte mitt) Avpixlat fanns ett inl√§gg om en regiss√∂r som heter Ulf Malmros. Urs√§kta meeej om jag inte vet s√• mycket om mannen, inte ens efter det jag l√§st. Men han har trumpetat om hur ondskefulla och hatiska SD:are √§r. Och f√∂r det har han f√∂rst√•s f√•tt mycken uppskattning f√∂r. Ulf Malmros √∂mmar uppenbarligen f√∂r m√•ngfalden i v√•rt land och det har han ju alldeles r√§tt i att g√∂ra. Och han vet uppenbarligen en massa om invandrare och deras liv och g√∂randen. Han verkar vara expert p√• omr√•det. S√• han m√•ste v√§l bo ett s√•dant omr√•de och… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Hvad er forskellen på Pia Kærgård og Marine Le Pen ?
Er der i det hele taget nogen principiel forskel hvad indvandringspolitiken angår ?
Marine LePen k√¶der indvandringsprobelematikken sammern med Globaliseringen , og n√•r derfor en anden konklution p√• den √łkonomiske politik . Hendes √łkonomiske program indeb√¶rer en trussel om at opsige internationale handelsftaler paralelt med at opsige de internationale flygninge-og immigrationskonventioner .
Hvad mener DF og Pia Kærsgård egentlig om disse forhold ? Er der i det hle taget nogensomhelst international konvention som man entydigt mener skal opsiges ?

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Ja EU og FN.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Thomas Larsen: Yahya Hassan udstiller en forfejlet integration http://www.b.dk/nationalt/thomas-larsen-yahya-hassan-udstiller-en-forfejlet-integration Af Thomas Larsen, politisk kommentator 23. november 2013, 18:03 Nyhedsanalyse: Yahya Hassan √•bner indirekte for en ny runde i debatten om den indvandrings- og integrationspolitik, som vil kunne blusse op forud for n√¶ste valg. Om f√• dage vil den unge digter, Yahya Hassan, l√¶se sine digte op i Odensebydelen Vollsmose p√• Fyn. Myndighederne havde ellers fastsl√•et, at arrangementet var for farligt at gennemf√łre, fordi det kunne udl√łse opt√łjer, som politiet ikke f√łlte sig i stand til at kunne kontrollere. Siden har ramaskriget fra stort set alle partier f√•et de fynske myndigheder… Read more »

Morten - - -
9 years ago

Sverige er snarere, hvor Danmark var i 1980’erne. Det er d√©t erkendelsesniveau, vi er vidne til. N√•r folk i Danmark ikke kan huske, at firserne var ti gange v√¶rre end halvfemserne, skyldes det formentlig, at de selv var grebet af massepsykosen. Halvfemserne kan vi derimod huske. For da var vi ved bevidsthed. Det er svenskerne tydeligvis ikke. P√• rigtigt mange leder ligner Sverige Danmark i firserne (p√• ottitalet). Svenskerne staver ogs√• bedre, og skriver mere velkomponerede indl√¶g. Det gjorde vi ogs√• dengang – f√łr alle blandede sig i debatten. I firserne fremstilledes muslimer konsekvens som “stakkels” og “hj√¶lpel√łse”. Og danskere… Read more »

Nils
Nils
9 years ago

Som jeg skrev for lidt siden p√• Thoralf Alfssons blog, men det passer ogs√• meget godt her: Om det nu var s√•, att Sverigedemokraterna har ett nazistiskt f√∂rflutet, vilket √§r tveksamt, men om man g√•r in p√• den tanken, s√• borde alla hylla Jimmie √Ökesson f√∂r hans politiska ledarskap. N√•gon som har avnazifierat och avrasifierat den nationella r√∂relsen i Sveriges folkdjup och omskapat den till ett socialdemokrati classic med k√§nsla f√∂r nationen har krav p√• ber√∂m och uppskattning. Man kan fr√•ga sig hur skulle h√∂gern i Sverige sett ut i dag utan Sverigedemokraterna i sin reformerade skepnad. Om n√•gon f√•tt… Read more »

Angela
Angela
9 years ago

En lysande teckning. Åkesson som klivit ut ur Platons grotta i ljuset och sekten som står kvar i grottans mörker med huvudet under armen omgivna av suspekta och talande djävlar. Och nu förstår jag varför Borg klippte av sin världsberömda hårsvans! Den skulle naturligtvis användas till teckningen . Nu sitter den där den hör hemma.

Robert R
Robert R
9 years ago

Allerede De Gaulle var klar over, at indvandring af store m√¶ngder af muslimer ville betyde enden p√• Frankrig. Han sagde at f√łrst ville der komme nogle tusinde s√• nogle hundredetusinde s√• ville de pludselig fylde 10% af befolkningen s√• 20 s√• 40 og s√• ville Frankrig ikke l√¶ngere v√¶re Frankrig. Han sagde ogs√• at alle der dr√łmte om at muslimer ville kunne integreres havde hjerner som kolibrier. Den kan de Radikale og Den danske venstrefl√łj s√• tygge lidt p√•. Det er i √łvrigt ikke kun Marine Le Pen, der forudseer en birgerkrig i Frankrig. Det g√łr ogs√• Schweizerne . Det… Read more »

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
9 years ago
Reply to  Robert R

B√•de De Gaulle, Marine Le Pen, Helmuth Schmith, Winston Churchill har ret og siger det samme som Kurt Rosenstr√łm. 5 historiske legenderr som man skal lytte til.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x