23
nov
Seneste opdatering: 24/11-13 kl. 1716
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

jimmie hitler

Illustration til leder i Nerikes Allehanda.Det bliver beskidt. Der er først valg om ti måneder, men det svenske medieparti har helt mistet kontenancen og er allerede i overdrive. For et år siden tegnede en anden avis Jimmie Åkesson som kakkerlak ved siden af en skadedyrsudrenser. Sverige er nået til hvor Danmark befandt sig i 1999, hvis man skal slutte efter Geoffrey Cains bog om pæne menneskers avistegninger af Pia Kjærsgaard: Ondskabens ikon. Ja, 1999, Sverige har været en tidslomme takket være pressens renholdningsselskab. De kan holde læserne rene, men ikke sig selv. Det bliver interessant hvor dybt de vil lade sig synke. Svensk fremmedpolitik ændrer sig ikke om så at Sverigedemokraterne skulle få tyve procent af stemmerne. Om Ondskabens Ikon skrev Torben Hansen ved genudgivelsen i 2006:

En ideologisk klasse af personer, der tænker – eller rettere føler – multikulturelt har været vant til at sætte den offentlige debats dagsorden. Monopolet blev dog brudt til sidst af et fungerende folkestyre. Dette ord er som bekendt dansk oversættelse af det græske ord demokrati, og ideologernes bekymring er, at folket alt for let forføres af racister og svinehunde til at nære forkerte anskuelser. Derfor bør det holdes på sikker afstand af politiske beslutninger, og derfor bør kun de, der har det rette sindelag, påtage sig at definere samfundsproblemer. Ideologernes hovedpine er, at et betydeligt antal af deres medborgere er erfaringsbundne og derfor under bestemte forhold kan finde på at stemme efter interesse.

France is on the brink of civil war, warns Le Pen

Frank­rike er på ran­den av opp­rør og kon­kurs etter mange tiårs feil­slått innvandrings- og han­dels­po­li­tikk, sier Front Natio­nals leder Marine Le Pen i et sær­de­les fritta­lende inter­vju med The Times. Lan­det risi­ke­rer etter hen­nes opp­fat­ning å bli her­jet og plynd­ret i noe som lig­ner en borgerkrig.

Marine Le Pen, 45, said that it would only take a spark to tip Europe’s second eco­no­mic power into vir­tual civil war — and that the trig­ger could be the vio­lent anti-tax demon­stra­tions taking place in Bri­tanny over the past month.

Pre­si­dent Hol­lande er svak, des­ori­en­tert og i lomma på Brus­sel, mener Le Pen.

She said: “François Hol­lande is just a pro­vin­cial sub-prefect who is well suited to his place in the Euro­pean Union — the boss of a tech­nocrat govern­ment who takes his mar­ching orders from Brussels.

“The trouble is that France is going to be put to fire and the sword. I think we are in a time of revolt. The French have the feeling that François Hol­lande has no idea of where he is lead­ing them.

Selv er hun i alle fall sik­ker på hva hun er imot:

She says that France and the rest of the Euro­pean Union was dri­ven to bank­ruptcy by the creed of free trade, the euro, open fron­ti­ers and the eth­nic mel­ting pot.

“Now that the dan­ger no lon­ger stems from com­mu­nism, the threat is coming from le ‘mon­dia­lisme’,” she says. “That means the sort of theory of the all-powerful mar­ket which will regu­late itself. It’s a form of tota­li­ta­ri­a­nism, a tota­li­ta­ri­a­nism of all-out com­merce. Immi­gra­tion is the child of this globalism.”

This has not­hing to do with racism, she insists.

Det er vans­ke­lig å vur­dere påli­te­lig­he­ten ved hen­nes vur­de­ring av Frank­ri­kes situa­sjon som nær despe­rat. Folk som obser­ve­rer lan­det har gjerne svært for­skjel­lige virkelighetsoppfatninger.

Det er utvil­somt harde tider, men man tar seg i å lure på om Le Pen ikke smø­rer litt vel tykt på for selv å frem­stå som nasjo­nens mulige red­nings­kvinne, en tanke som det kan­skje er tak­tisk lurt å holde varm nå som Front Natio­nal gjør det bra på menings­må­lin­gene og det er lokal­valg om fire måneder.

På den annen side vir­ker sam­funns­kli­maet har­dere enn før, og med skar­pere mot­set­nin­ger. Noe lig­ger i luf­ten, og en jevn strøm av uro og opp­tøyer vir­ker sann­syn­lig, men ikke at en gnist skal være nok til å få hel­vete til å bryte løs.

Marine Le Pen med dystre prognoser for Frankrike CHRISTIAN SKAUG 23.11.2013 kl. 22.00

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Reuters/Times/Snaphanen […]

trackback

[…] Reuters/Times/Snaphanen […]

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ha, Ylva Johansson ( integrationsordfører for S ) og Daniel Sandström ( kulturchef på Svenska Dagbladet ) medvirker også – og de er begge helt uden for pædagogisk rækkevide / bortom pädagogiskt räkkhåll 😀 Det er iflg. Ylva ikke Sverige, der er noget galt med – det er resten af Europa 😀 Hun modsiger endda sig selv i stor stil – at Sverige er blevet kendt som et paradis for flygtninge og indvandrere, er kun et problem ( for Sverige ), hvis ikke alle andre lande i Europa også makker ret og gør ligesom Sverige 😉 Så (for) stor indvandring… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Se Pia Kjærsgaard tromle den uvidende / okunniga og dybt naive svenske PK-tosse Jan Guillou ned 😀 Manden har jo tydeligvis ikke skyggen af begreb skabt om, hvad han taler om – påstår han aldrig har mødt og talt med en DF-tilhænger i Danmark – heller ikke på bogmesser, for de kan jo “som bekendt” ikke læse iflg JG 😀 – og han tror ghm., at der kun er omkring 10,000 egentlige (ægte / ekstreme) muslimer i Danmark 😉 Som sædvanlig fatter manden overhovedet ikke en brik af, hvad der foregår i Danmark – eller i Sverige for den sags… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

OK, fair nok 😉 Jeg syntes bare, den her video fortjente at blive fremhævet, fordi den så ubarmhjerteligt udstiller, at idiotien åbenbart er total blandt den herskende PK-klasse i Sverige. INTET kan tilsyneladende ryste deres frelste verdensbillede og bringe dem bare en anelse i kontakt med virkelighedens verden og langt om længe få dem til at indse, hvor store og uoprettelige skader de har påført og stadigvæk / fortfarande påfører deres eget folk og nation for al fremtid – uden at man nogensinde har så meget som overvejet at spørge / fråga det svenske folk om dette vanvids- / vansinnesprojekt… Read more »

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Jeg syntes DF skulle sige i Folketinget til Enhedslisten,

”Uanset hvor mange anstrengelser I gør jer, stuerene bliver I aldrig.”

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago

Den/de 2050-prognoser, er de ikke fra før de svenske politikere åbnede for de syriske sluser?

Ejegod
Ejegod
8 years ago

Ja, jeg har læst prognoserne på befolkningssammensætning i Europa anno 2050, skræmmende, men netop derfor er det vigtigt at Svensson vågner og gør lidt modstand = derved kan han se sig selv i spejlet og fortælle sine børn at han i det mindste gjorde noget…og ellers enig i Gud bevare Danmark ( og Sverige ) og lad os håbe det bedste.

Ejegod
Ejegod
8 years ago

”Uanset hvor mange anstrengelser I gør jer, stuerene bliver I aldrig, set med mine øjne! ”

Dette sagt under Folketingets Åbningstale oktober 1999 af Statsminister Poul Nyrup Rasmussen, med adresse til Dansk Folke Parti….
Sidenhen har den politiske debat gradvist ændret sig i Danmark og jeg håber at Svensson vågner en dag og vil forsøge at ændre den svenske politiske debat om indvandring og multikultur.

HH
HH
8 years ago

På “hatsajten” (PK-omdöme, inte mitt) Avpixlat fanns ett inlägg om en regissör som heter Ulf Malmros. Ursäkta meeej om jag inte vet så mycket om mannen, inte ens efter det jag läst. Men han har trumpetat om hur ondskefulla och hatiska SD:are är. Och för det har han förstås fått mycken uppskattning för. Ulf Malmros ömmar uppenbarligen för mångfalden i vårt land och det har han ju alldeles rätt i att göra. Och han vet uppenbarligen en massa om invandrare och deras liv och göranden. Han verkar vara expert på området. Så han måste väl bo ett sådant område och… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Hvad er forskellen på Pia Kærgård og Marine Le Pen ?
Er der i det hele taget nogen principiel forskel hvad indvandringspolitiken angår ?
Marine LePen kæder indvandringsprobelematikken sammern med Globaliseringen , og når derfor en anden konklution på den økonomiske politik . Hendes økonomiske program indebærer en trussel om at opsige internationale handelsftaler paralelt med at opsige de internationale flygninge-og immigrationskonventioner .
Hvad mener DF og Pia Kærsgård egentlig om disse forhold ? Er der i det hle taget nogensomhelst international konvention som man entydigt mener skal opsiges ?

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Ja EU og FN.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Thomas Larsen: Yahya Hassan udstiller en forfejlet integration http://www.b.dk/nationalt/thomas-larsen-yahya-hassan-udstiller-en-forfejlet-integration Af Thomas Larsen, politisk kommentator 23. november 2013, 18:03 Nyhedsanalyse: Yahya Hassan åbner indirekte for en ny runde i debatten om den indvandrings- og integrationspolitik, som vil kunne blusse op forud for næste valg. Om få dage vil den unge digter, Yahya Hassan, læse sine digte op i Odensebydelen Vollsmose på Fyn. Myndighederne havde ellers fastslået, at arrangementet var for farligt at gennemføre, fordi det kunne udløse optøjer, som politiet ikke følte sig i stand til at kunne kontrollere. Siden har ramaskriget fra stort set alle partier fået de fynske myndigheder… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Sverige er snarere, hvor Danmark var i 1980’erne. Det er dét erkendelsesniveau, vi er vidne til. Når folk i Danmark ikke kan huske, at firserne var ti gange værre end halvfemserne, skyldes det formentlig, at de selv var grebet af massepsykosen. Halvfemserne kan vi derimod huske. For da var vi ved bevidsthed. Det er svenskerne tydeligvis ikke. På rigtigt mange leder ligner Sverige Danmark i firserne (på ottitalet). Svenskerne staver også bedre, og skriver mere velkomponerede indlæg. Det gjorde vi også dengang – før alle blandede sig i debatten. I firserne fremstilledes muslimer konsekvens som “stakkels” og “hjælpeløse”. Og danskere… Read more »

Nils
Nils
8 years ago

Som jeg skrev for lidt siden på Thoralf Alfssons blog, men det passer også meget godt her: Om det nu var så, att Sverigedemokraterna har ett nazistiskt förflutet, vilket är tveksamt, men om man går in på den tanken, så borde alla hylla Jimmie Åkesson för hans politiska ledarskap. Någon som har avnazifierat och avrasifierat den nationella rörelsen i Sveriges folkdjup och omskapat den till ett socialdemokrati classic med känsla för nationen har krav på beröm och uppskattning. Man kan fråga sig hur skulle högern i Sverige sett ut i dag utan Sverigedemokraterna i sin reformerade skepnad. Om någon fått… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

En lysande teckning. Åkesson som klivit ut ur Platons grotta i ljuset och sekten som står kvar i grottans mörker med huvudet under armen omgivna av suspekta och talande djävlar. Och nu förstår jag varför Borg klippte av sin världsberömda hårsvans! Den skulle naturligtvis användas till teckningen . Nu sitter den där den hör hemma.

Robert R
Robert R
8 years ago

Allerede De Gaulle var klar over, at indvandring af store mængder af muslimer ville betyde enden på Frankrig. Han sagde at først ville der komme nogle tusinde så nogle hundredetusinde så ville de pludselig fylde 10% af befolkningen så 20 så 40 og så ville Frankrig ikke længere være Frankrig. Han sagde også at alle der drømte om at muslimer ville kunne integreres havde hjerner som kolibrier. Den kan de Radikale og Den danske venstrefløj så tygge lidt på. Det er i øvrigt ikke kun Marine Le Pen, der forudseer en birgerkrig i Frankrig. Det gør også Schweizerne . Det… Read more »

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago
Reply to  Robert R

Både De Gaulle, Marine Le Pen, Helmuth Schmith, Winston Churchill har ret og siger det samme som Kurt Rosenstrøm. 5 historiske legenderr som man skal lytte til.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x