25
nov
Seneste opdatering: 28/11-13 kl. 1017
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 25.11.2013 050830

På den 2. side min. 28.39. det skulle kunne ses i udenfor Danmark. Jan Guillou og mutter Skrap, som i virkelighedens verden er meget sød og charmende, TV befordrer ikke den slags. Desuden medvirker radiovært Fatou Touray, Daniel Sandström (SvD) og Ylva Johansson (S), som ikke er spor charmerende. Hun mener iøvrigt ikke, der er nogen øvre grænse for hvor mange indvandrere Sverige kan modtage. Meget godt at få udtalt højt, så hun kan høre det igen om ti år. Der bliver ikke revet noget i stykker i vrede, som da Kjærsgaard mødte Lars Leijonborg for 11 år siden, men ellers er der såmænd ikke sket det store. Det demokratiske tempo er ikke for virkelystne folk. Det er dejligt at Jakob Rosenkrands i modsætning til Karsten Lorentzen (DF) i går, ikke forsøger at tale svensk. Tak, Jakob. Udsendelsen er You Tubet her.

Hamed Abdel-Samad frygtes kidnappet af salafister i Cairo

Politologen Hamed Abdel-Samad kritiserede islam og rejste med Henryk Broder rundt i Tyskland. Nu fortæller hans bror, at Abdel- Samad er forsvundet i Cairo. Rygtet går, at han er kidnappet af salafister. Den egyptiske nyhedsportal Youm 7.com meddelte mandag at Abdel- Samad  forsvandt søndag nær Al-Azhar Park i Cairo. Broderen Mahmoud Abdel- Samad fortalte han var ude på en særlig opgave, men at der ikke var livvagter med ham. En sort bil fulgte efter ham, da han forlod hotellet i Cairo’s centrum, indtil han nåede “Al-Azhar Parken.” Bilen ventede på ham, og da han forlod parken mistede man kontakten med ham.

I Egypten har der været dødstrusler mod ham siden han på et møde den 4 Juni 2013 i Kairo beskyldte Det Muslimske Broderskab for ‘islamisk fascisme “. Forfatteren har gentagne gange kritiseret den muslimske, politiske ideologi i sine skrifter. Deutscher Publizist in Ägypten verschwunden, Deutsch-ägyptischer Publizist Abdel-Samad entführt.  (Snaphanens oversættelse) (Se Hamed Abdel-Samad: »Min fatwa«, Fatwa mod Hamed Abdel-Samad: ‘Ønskes dræbt’)

Angola forbyder islam og river moskeer ned

While the constitution in Angola guarantees freedom of religion to all of its citizens, this right no longer seems to apply to the followers of the now banned religion of Islam. According to numerous newspapers in Angola, the African nation has banned the Islamic religion. It has become the first country in the world to take such a harsh stance against Muslims.

On November 24, Angola President José Eduardo dos Santos said that the country is working toward putting an end to Islamic influence in Angola once and for all. Again, there is no word of what or who has been influenced and why it needs to stop. The Governor of Luanda, Bento Bento, has said that “radical” Muslims are not welcome in the country and that the Angolan government will not be legalizing mosques or other places of worship for Muslims. Islam Banned in Angola, Angola ‘Bans Islam’, Dismantles Mosques, According To News Reports.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] årtier ud i fremtiden og fortæller os, hvor deres grænse går. Det er i det mindste klar tale, når Ylva Johansson forleden siger, at det ingen øvre grænse […]

VDM
VDM
9 years ago

Intressant är också att lyssna till budskapet mellan raderna i det Guillou säger. Då ska man veta att han väl representerar den svenska vänsterliberala, kulturmarxistiska, globalistiska, elitens tänkande. Det saken nu gäller för dem är att hålla SD och dess väljare utanför varje möjlighet att påverka svensk politisk inriktning utan att tillgripa politikens atombomb, ett förbud mot partiet. Lägg märke till att Guillou medger att ett SD på 40%:s nivå måste tillerkännas inflytande, medan partiet kan hållas helt utanför så länge det stannar på en 10%:s nivå. Då handlar det mest om vad som är politiskt praktiskt möjligt och den… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  VDM

Nør de nu ikke kan finde ud af at nøjes med en valgliste…

Det virker utroigt at der ikke skule være materiale, vagsedler- fra alle opstiingsberettige partier, på alle valgsteder. Så fremt noget sådan er sket burde valget retteligt erkæres ugyldigt og foretages igen når samtlige opstilingsberettigedes valgsedler er ankommet, en anden dag.

Kan man ikke bare tage en af hver opstillingsberettigets listes valgsedler, der naturligvis for at opfylde krav om hemmeligt valg skal være ens i farve og størrelse, og efter udfyldning lægge en enkelt i stemmeboksen?

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Først et par rettelser:
Nør skal være når.
Utroigt- utroligt.

Det er sært, de overhovedet ikke kommer ind på emner som skat og hvike værdier man i øvrigt har i samfund, eventuelt en mere indgående debat af problematikken befolkningstal og mere indgående hvilken art menneskeheden generelt eller i udvalgte samfund består af, ud over det lidet der blev berørt.
Jeg synes niveauet er beklageligt lavt.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Rettelserne var til kommentaren til VDM 20:02
Når de nu ikke kan finde ud af at nøjes med en valgliste…

Det virker utroligt at der ikke skule være materiale, vagsedler- fra alle opstiingsberettige partier, på alle valgsteder. Så fremt noget sådan er sket burde valget retteligt erkæres ugyldigt og foretages igen når samtlige opstilingsberettigedes valgsedler er ankommet, en anden dag.

Kan man ikke bare tage en af hver opstillingsberettigets listes valgsedler, der naturligvis for at opfylde krav om hemmeligt valg skal være ens i farve og størrelse, og efter udfyldning lægge en enkelt i stemmeboksen?

VDM
VDM
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Vid valtillfället har man antingen med sig valsedlar för det parti man bestämt sig för att rösta på eller så tar man valsedlar från ett bord i förrummet till vallokalen. Normalt finns alla valsedlar på samma bord. Man kan då givetvis från bordet ta en blandad samling valsedlar med sig in i vallokalen för att inte direkt annonsera vilket parti man tänker rösta på. Vid det här tillfället 2010 låg SD:s valsedlar på ett särskilt bord för att höja tröskeleffekten. Den som inte fått partiets valsedlar i brevlådan måste alltså då förse sig från detta särskilda bord inför ögonen på… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  VDM

At Sverige overhovedet er med i EU og generelt ses som et demokratisk land er åbenbare fejltagelser.

Et stort flertal af vælgerne og deres valgte repræsentanter- de, der kan lave love- er tydeligvis tilhængere af tyranni, ellers ville en procedure som det du beskriver være ændret forlængst. Set herfra.

jdm
jdm
9 years ago

Hvordan var Bin Laden farlig for demokrati i DK? Sikken en mærklig påstand. Konklusionen måtte være at hvis Pia Kjærsgaard er lige så farlig for DKs demokrati som Bin Laden, er hun da slet ikke farlig.

VDM
VDM
9 years ago

Skada att inte Pia K. kunde/ville gå hårdare åt Guillou i hans användning av fuskbegreppet “islamofobi, men värre var att hon inte med kraft drämde till, när Guillou helt fräckt efter svenskt ideologiskt korrekt mönster jämställde varje form av invandringskritik med rasism och främlingsfientlighet och därmed som en nutida motsvarighet till 1930-talets nazism. När hon tiger på den punkten, själva grundbulten i den kulturmarxistiska demoniseringen av SD, och samtidigt markerar att Sverigedemokraterna INTE är ett systerparti till DF, kastar hon i praktiken SD under bussen och belönas av Guillou med att enbart betecknas som enbart islamofobisk men inte främlingsfientlig. Jag… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Efter at have set klippet med PK og JG er jeg overhovedet ikke i tvivl om, at svenskerne kommer til at ende som indianerne i USA.
Når svenske politikere frejdigt kan erklære, at der ingen grænser er for antallet af indvandre og alligevel ikke stemmer på SvD, så accepterer de det stiltiende.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
9 years ago

Ingenting är så skrämmande som de som inte låter sig skrämmas av Al Qaida och som försöker övertyga alla oss andra om att vi har fel när vi själva är rädda för Al Qaida.

Peter Andersen
9 years ago

Jan Guillou Klarer sig ualmindeligt dårligt overfor Pia Kjærsgaard. Hun kunne bare have bedt ham om at definerer ordet islamofobi og diskussionen havde været færdig. Men det gør hun ikke, da Pia aldrig har haft en ideologisk tilgang til islam, men derimod en rent praktisk. Det er en klog taktik som går rent ind blandt almindelige mennesker. Hun vinder intet ved at køre en højt besunget svensk krimi-forfatter ud på et sidespor og derfor holder hun pænt igen. Han, derimod, sidder nok tilbage med flere spørgsmål end svar. Ligesom vores egen elite nu gør.
Godt TV.

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  steen

Ja, men jeg tror såmænd Pia er udmærket klar over hele konteksten omkring “islamofobi”.

Men i alle de år jeg har fulgt hende, har hun aldrig befundet sig særligt godt på den ideologiske eller interlektuelle bane. Derfor afholder hun sig nok også katagorisk fra den. Og det synes jeg er en rigtig god taktik som eliten ikke kan stille meget op overfor. Guillou kommer til at vrøvle og det må vel irriterer ham efterfølgende.

De ting hun får sagt er jo velafbalancerede og logiske, mens han kommer til at fremstå som det han er – en ideologisk ignorant.

HH
HH
9 years ago

Jodå, hr Guillou som kan och vet allt har bara fortsatt ett talesätt som förekommit eller förekommer i Sverige: ge en dansk fingret – och han tar hela handen! Kan det vara den gamla Öresundstullen som spökar fortfarande? Jag har bara träffat trevliga, öppna och generösa danskar och förstår egentligen inte varifrån talesättet kommer. Å andra sidan är min uppväxt så långt norrut – långt bortiväla – att både skåningar och danskar var utomordentligt sällsynta, snarast en raritet som man sprang ut för att titta på och höra på. Så bry er inte, kära danskar. Dumheter får man slå dövörat… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Hold da kæft for en idiot ( Lars Leijonborg ) 😀

Ak ja, når man ikke kan klare sig i debatten, så må man jo ty til den slags metoder.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Guillou har et gammelt og kendt Danmarks-had. I filmene after hans Arn bøger er muslimer “ædle og misforståede”, nordmænd gode og trofaste lejesvende (og tjenere) for svenskere, som så er lidt naive men ædelmodige, retskaftne og helte. De værste skurke er….danskere (og englændere; vores første kolonister som vi har meget mentalitet til fælles med….).

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Just præcis – det går nemlig langt dybere end vikingernes senere erobringer og bosættelser i England. Sprogene ( jysk, frisisk & angelsk & saksisk), der tilsammen blev til Old English, var alle udgået af det samme Nordvestgermanske grundsprog som var nært beslægtet med det nordgermanske oldnordiskr sprog / norse ( —> dansk, svensk, norsk, islandsk, færøsk & norn ( Orkney & Shetland ) ) via en massiv indvandring til England over flere århundreder ( fra 449 AD) – således at sprogene i nogen grad stadigvæk var gensidigt forståelige ( på det basale niveau ), da de danske og norske vikinger… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

“mange ældre former af ordene” skulle der stå *SUK*

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Angola er på mange måder et overraskende fornuftigt sted . Måske vil det blive Afrikas førende nation , eftersom både Nigeria og Sydafrika har travlt med alt andet end en fornuftig udviklingspolitik . Det var en israelsk -russisk multimilliardær , ”Gejdamak”, som leverede penge og våben til få den langtrukne borgerkrig AFGJORT tilbage i halvfemserne , og siden har det kun gået stærkt fremad. En af mine vener og nabo arbejder i snart mange år i et stort landbrugsprojekt hvor de lokale lærerer at dyrke Majs på nyeste og mest vandbesparende måde . Det private israelske firma bliver betalt med… Read more »

Victor
Victor
9 years ago

Nu skal I vist til at have fingrene ud – men tænk jer om, inden I skriver en linje:

http://www.tagesspiegel.de/politik/hamad-abdel-samad-deutsch-aegyptischer-autor-offenbar-entfuehrt/9122840.html

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
9 years ago

Ja det er rigtigt, en skarp iagttager. Bin Laden, Hitler og Stalin er i samme klasse som Pia Kjærsgård

Iøvrigt Steen, hvornår kommer min bog på din litteraturliste?

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
9 years ago
Reply to  steen

Thank you.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x