28
nov
Seneste opdatering: 28/11-13 kl. 1654
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Yahya Hassan is an 18-year-old poet of Palestinian descent who lives in Denmark. He is an apostate from Islam — an atheist — and accuses his fellow Muslims of exploiting the Danish welfare system, beating their children, and failing to integrate. As a result, he has resumed numerous death threats, and his poetry readings take place under heavy police security. On Monday of last week he was assaulted at the main railway station in Copenhagen by a 24-year-old “Dane”, also of Palestinian descent. GoV

Sejrherrene deler krigsbyttet i Feministan

Det tog England tyve år at erkende offentligt, at visse muslimske indvandrere systematisk forgreb sig seksuelt på mindreårige engelske piger. Så langt er Sverige ikke kommet, men enhver der kan tyde sin svenske Pravda er helt på det rene med, hvilke voldtægtsforbryderne er. “Orre” er indvanderslang for “hora”. Stockholms Söderort har blot 331,421 indbyggere, altså det samme som Århus. Alene i år har der i bydelen været 90 seksualforbrydelser (!) mod unge piger under 18 år begået af you know who. (I Århus anmeldtes der i 2012 20 voldtægter, tallet for mindreårige findes ikke).

Sejrherrerne i krigen om Sverige tager hvad krigere altid har gjort, de besejredes kvinder og børn, og over-Sverige er naturligvis på sejrherrenes side, Dagens Nyheter kunne ikke drømme om at tale ‘klarspråk’og solidarisere sig med ofrene. Nok en man feminist, men det skal jo ikke overdrives, især ikke når det er fører til ‘ubehagelige’ indsigter og indrømmelser. DN gør sig til medansvarlig ved at sløre sandheden:

Enligt de båda poliserna har den blivit betydligt råare, särskilt bland unga killar. Att 10–15 tonårskillar samtidigt förgriper sig på en tonårstjej är inte längre ett ovanligt ärende, utan händelser som polisanmäls ett par gånger i månaden.

För att skydda sig intalar de sig att det inte är någon särskilt med att ge en ”killkompis” oralsex, det är något man gör för att vara ”schysst”. Och killarna säger rent ut att ”kom igen nu, du kan väl ’blowa’ mig” (ge oralsex, reds anmärkning), som om det handlade om vilken tjänst som helst, säger Moni Winsnes.

I samtliga fall där datorer och mobiltelefoner beslagtagits har polisen hittat mycket porr. Det är också vanligt förekommande att de i sina mobilers adressböcker listat de unga kvinnor som de haft ”tjatsex” med som ”orre” – det vill säga ”villig tjej”. Inställningen är att en tjej som betraktas som en ”orre” behöver man inte visa någon respekt för. Och telefonnumret till en ”orre” – det skickar man runt till sina kompisar. Råare attityd till sexbrott bland unga

I Gøteborg har politiet for travlt til banaliteter som voldtægt: ”Anna” har anmält att hon utsatts för ett våldtäktsförsök, men polisen säger att de är underbemannade ”och inte har tid”.

Danmark storproducent af jihadister til Syrien

I Europa kun overgået af Bosnien mht. kriger pr. indbygger. Hvad siger justitsministeren ? Så lidt som muligt. Hvad siger vi, når de første dødsofre tikker ind? Det kunne Bødskov nok også lide at vide. Number of foreign fighters from Europe in Syria is historically unprecedented. Who should be worried? (Her antallet krigere pr. million indbyggere)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
norge
norge
8 years ago

Egentlig fantastisk at de endelig har tatt hull på dette siste tabuet med seksuell utnyttelse av mindreårige jenter av jevnaldrende muslimer. Og svensk media av alle, selv om dette nok ikke var et resultat av undersøkande journalistik, men en politimann med samvittighet. Slike overgrep forekommer i Danmark og Norge også, bare i mindre omfang foreløpig, men iallfall i Norge har det vært et stort tabu, og media har ikke omtalt det overhodet.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Når en lille hund jagter en kat, sker det at katten pludselig går til modangreb . Hunden, som indtil nu har været godt tilfreds med sig selv , bliver nu TVUNGET til at finde en grimasse som kan passe ….den vil pludselig opdage at den egentlig fuldstændig har glemt , at det klør ENORMT stærkt bag ved de ene øre , meget vigtigere end noget så trivielt som at jagte en kat ! Jeg forestiler mig at den ”kognitive dissonans ” vil give sig et lignende udslag på politikken …. selv om de fleste journalister næppe kan få foden om… Read more »

BE
BE
8 years ago

Det er tilsyneladende et stort problem, at vi ikke har indtaget så mange måltider med hinanden. Hvad med yngre ugifte indvandrerkvinders deltagelse i forlystelses- og nattelivet?

http://politiken.dk/debat/profiler/hansdavidsen/ECE2144638/hvornaar-har-du-spist-med-en-indvandrer/

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x