2
dec
Seneste opdatering: 2/12-13 kl. 2305
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

alia al-mahdi

Jeg kan vældig godt lide hende uden tøj på, men det er lidt koldt til det i øjeblikket, og så vidt jeg ved, bor hun i Sverige, hvor feministerne ikke rigtig har sans for hende. Hun repræsenterer et tidligere udviklingstrin set fra deres eleverede stade. Når Alia al-Mahdi når derop hvor svenske feminister befinder sig, underkaster hun sig islam igen og holder op med at klæde sig af offentligt. Man forestiller sig Ebba Witt-Brattström, Gudrun Schyman og professorerne Drude Dahlerup eller Tiina Rosenberg i bar røv og netstrømper i frostvejr. Nå, ikke? Der var engang, hele nationen på SVT fik et gynækologisk kig op i Schymans abdomen, men den tid har været forbi i mange årtier, godt og vel det samme. Så er Alia al-Mahdis nøgenhed næsten yndefuld sammenlignet, men når hendes klubkammerater i Femen så går min ven Uwe i bedene og leger tissekunstnere på video, er vi tilbage i det mere prosaiske igen. Vi opløfter os lidt: The sexiest scrum you’ll see! Oxford University women’s rugby team strip off for charity calendar.

Alia al-Mahdi – notoriously known as the “nude poser” – stirred up more trouble when she derided the Muslim call to prayer on social media. On her Facebook account, she published a picture of a fabricated call to prayer, which stated “woman is great ” instead of “Allahu Akbar” or “God is great.” She also turned the phrase “I bear witness that there is no god except the One God,” into “I bear witness that there is no lord, ruler or father.” Egypt: Al-Azhar scholar calls for “apostate” FEMEN protester to be arrested and tried for parodying Islamic call to prayer

Phobos & Deimos

Galleri Rönnquist & Rönnquist visar nya målningar av Lars Vilks den 7-18 december. Utställningens namn är ”Phobos & Deimos” (Fruktan & Skräck). Det kommer visas ett tjugotal nya målningar i olja på papper, vilka utgörs av parafraser på kända målningar av Berthe Morisot, Arnold Böcklin, Anders Zorn, Carl Larsson med flera. Konstnärens beskrivning av utställningen:

”Utställningens namn Phobos & Deimos (Fruktan och skräck) hänger samman med att orsaken till att mina rondellhundar inte kan visas (med Rönnquist & Rönnquist som enda undantag) eller säljas på auktioner är just fruktan och skräck för att något förfärligt skall inträffa. I mytologin är Phobos & Deimos söner till krigsguden Mars och kärleksgudinnan Venus. De är också namnen på planeten Mars två månar. De utställda målningarna är parafraser på mer eller mindre kända konstverk från skilda tidsepoker med i verken inplacerad rondellhund. Det enda undantaget är en målning som visar planeten Mars med sina månar tillagt en rondellhund.” Vernissage i konstnärens närvaro lördagen den 7 december 2013 klockan 12:00 till 16:00. Galleri Movitz

lars_vilks_6_stor

skagen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

EU’s Laszlo Andor: UK politicians ‘echo xenophobia’ ( med video ) http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-25153194 29 November 2013 Last updated at 15:12 GMT Laszlo Andor, the European commissioner for employment, social affairs and inclusion, has defended comments he made about the UK being at risk of becoming a “nasty” country [!!!] if it curbed benefits and sought to limit freedom of movement by EU nationals. [!!!] He told BBC HARDtalk’s Stephen Sackur some of the language being used by British politicians echoed xenophobia [!!!] with phrases such as benefit tourism [ Hvad fanden skal man dog ellers kalde det, menneske?!? ] being used… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Når Alia al-Mahdi når derop hvor svenske feminister befinder sig, underkaster hun sig islam igen og holder op med at klæde sig af offentligt.”

Det kan du ikke tillade dig at sige. Hun har jo rent faktisk rygrad. Folk der har civilt courage, som hende, har nok ikke tendens til at blive underkastende, logrende og hjernedøde lam. Der er ingen grund til at antage at hun ville lade sig tæmme af vanvids-Sverige…

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  steen

Haha, true 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x