3
dec
Seneste opdatering: 3/12-13 kl. 1854
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 03.12.2013 143013

Grafik: Snapshot of performance in mathematics, reading and science. PISA resultatet er selvfølgelig multifaktorielt, men nu slår Sveriges enorme import fra lav-IQ-lande igennem i resultaterne. Man kan ikke uddanne folk ud over deres medfødte begavelse, siger intelligensvidenskaben.

Sverige er den store taber i Pisa-undersøgelse. Skolelevers færdigheder falder over hele linjen.Mens der er bekymring i Danmark over den internationale Pisa-undersøgelse om skolefærdigheder, er der nærmest chok i Sverige. OECD’s undersøgelse viser, at Sverige falder som en sten. Det går tilbage over hele linjen og gør Sverige til den helt store taber i Pisa-undersøgelsen. Sverige er i chok over Pisa-undersøgelse, Svenska elever tappar mest i världen.Vi håller på att förlora något i Sverige OECD: PISA.

Endnu en af centrum-venstres klienter dømt og udvist

De ansvarlige for ødelagte liv har navne: Poul Nyrup, Marianne Jelved, Margrethe Vestager, Holger K Nielsen, Villy Søvndal, Gammeltoft Hansen, Svend Auken, Ritt Bjerregaard, Mogens Lykketoft, Birthe Weiss, Johanne Schmidt-Nielsen, Frank Aaen, Per Clausen og mange andre. De ramte skal henvende sig der for at udkræve ansvar.

22-årig sønderjyde udvist for grusomme voldtægter. Det var dommens dag i dag for 22-årige Fisnik Kreizik, der siden 23. september har stået tiltalt ved retten i Sønderborg for en række uhyggelige voldtægter og mishandlinger af piger helt ned til 14 år.

Fisnik Kreizik blev derfor kendt skyldig i at voldtage, true og tæve de fire teenagepiger i perioden 2009 og 2011 på flere forskellige adresser i Sønderjylland. Han gjorde blandt andet sit 15-årige offer gravid under sin ugerning, og den ene af de 14-årige fik så mange knytnæveslag, at hun besvimede, inden han også gennemførte voldtægten af hende. Efter votering kom dommerne og nævningetinget frem til, at den 22-årige, som stammer fra Montenegro skal otte år i fængsel og udvises af Danmark for bestandig. 22-årig sønderjyde udvist for grusomme voldtægter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
J. E. Vig
8 years ago

GENER, IKKE DIN SKOLE, ER STØRSTE FAKTOR I EKSAMENS-SUCCES. DNA DOBBELT SÅ BETYDNINGSFULDT SAMMENLIGNET MED OMGIVELSES-FAKTORER Nu bekræfter en undersøgelse udført af blandt 11.000 teenagers udført på Kings College, Oxford Universitet, at generne har dobbelt så stor indflydelse på eksamensresultaterne i sammenligning med omgivelsesfaktorer. Så Londons Borgmester Boris Johnson havde ret, da han i sidste måned hævdede, at IQ har tæt forbundet med succes. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2522299/Genetics-school-biggest-factor-exam-success-DNA-twice-significant-environmental-factors.html Med tanke på Sverige og PISA 2012 der, gør det samme sig givet gældende der også. Det betyder ikke, at skolen så bare kan køres ned, som den også blev det og bliver det i… Read more »

J. E. Vig
8 years ago

For at sikre sig en snorkel til overfladen i gylletanken skal der lidt morskab til:
Derfor prøv: http://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

” … denne katastrofale udvikling …”, skulle der have stået 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Politisk korrekte bortforklaringer har ødelagt den danske folkeskole http://denkorteavis.dk/2013/nye-tal-viser-lognen-om-den-danske-folkeskole/ 04. Dec 2013 Af Uffe Gravers Pedersen Hvert tredje år offentliggør OECD en sammenligning af 15-årige skoleelevers kompetencer i læsning, matematik og naturfag i medlemslandene. Lige så sikkert som amen i kirken begynder afværgemanøvrerne i god tid før offentliggørelsen i forventning om, at Danmark klarer sig lige så dårligt som sædvanligt. Bortforklaringer I år kom en professor i biostatistik først. Han mener at vide, at metoden der anvendes til målingerne er fuld af fejl, og at PISA testen er ubrugelig. Det var lige vand på Danmarks Lærerforenings mølle, som plejer at… Read more »

Børge
Børge
8 years ago

I går, eller var det i forgårs? så jeg et program på DR, hvor et auditoriefuld dyrlægestuderende skulle regne nogle opgaver, vi alle kunne regne i hovedet, da jeg gik i tredje mellem. – Omkring 10-20% kunne klare det. I sandhed må jeg sige: Velfærden har sejret.

Det kunne i øvrigt have været sjovt at se fjolsetinget blive udsat for den samme smule hovedregning. Ikke fordi jeg ikke kender reultatet, men mere for at se deres åndssvage ansigter, når de fik at vide, hvor galt det stod til.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Nye tal forties – de rummer en dyster sandhed om integration http://denkorteavis.dk/2013/nye-tal-forties-de-viser-en-skraemmende-sandhed-om-integration 03. Dec 2013 Af Morten Uhrskov Det er en offentlig hemmelighed, at danske journalister, som de er flest, ligger til venstre især værdipolitisk. Og for en venstreorienteret journalist er det alt andet lige andre historier, der vækker interesse, end tilfældet vil være for en journalist, der er mere centrum-højre, eller som måske ligefrem er, gys, ‘højreorienteret’. Det sidste er der så godt som ingen risiko for, idet en undersøgelse før valget i 2011 viste, at 80 procent af danske journalister ville stemme på et parti i rød blok.… Read more »

Lightmann
Lightmann
8 years ago

# LarsS “Verden er blevet gal, men jeg er nu nået et stade hvor jeg morer mig over galskaben!” Ok, der grinede jeg. Jeg er så enig i den kommentar 🙂 Hvorfor længere kæmpe imod, nu kan man kun som drengene fra Monte Carlo siger i deres programmer : Bevar det gode humør 🙂

Jernhesten
8 years ago

De manglende færdigheder blandt studerende, skal også ses i lyset af at det er meget nemmere at være studerende i dag end for bare 15-20 år siden. Jeg nævner her fx: Lærebøger som ingen kan være i tvivl om er blevet meget mere fyldestgørende og lettere at forstå. Så kunne man tage internettet. Google et eller andet som du er i tvivl om, og så finder du hurtig svaret. Ellers er der Youtube-videoer med masser af fremragende undervisere som fx Phil Holden. Endelig skal man ikke glemme de mange (og til eksamen lovlige) hjælpeprogrammer, som lynhurtig kan udføre komplicerede beregninger.… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Man kan undre sig over at pigerne ikke siger fra. Mon det hænger sammen med den massive pro-islamiske propaganda de bliver udsat for i skolen, af forældrene og medierne?

LarsS
LarsS
8 years ago

Nå, men så sad jeg der i bilen på vej hjem fra kontoret og lyttede til radio 24/7 om den netop udsendte Pisa undersøgelse: http://arkiv.radio24syv.dk/video/9006624/24syv-eftermiddag-1505-03-12-2013-1 “Skriv ind, 42600 247”, sagde Gertrud Højlund – and so I did! Jeg spurgte via min sms gæsterne i studiet, “hvorfor kopierer vi ikke blot en succes – Finland?”. Oh, no, no, no! sagde de alle 3, Jan Trøjerborg (Formand, Københavns Lærerforening), Agnete Winberg Hansen (Formand, Danske Skoleelever) og Anders Høgsbro Madsen (Næstformand, Skole & Forældre, Københavns Afd.). ´Vi er kulturelt forskellige´. Vi kan ikke blot overføre traditioner fra et land til et andet´. ´Det… Read more »

JacobCete
8 years ago

Snaphanen skulle tage og dykke ned i PISA undersøgelsens sidste sider, hvor man kan se TRENDS, dvs udviklingen inden for de sidste 10 år.

Prøv at klippe grafikken ud og sammenlig de 3 skandinaviske lande.
Her vil nedturen for Sverige fremgå tydeligt og det er tydeligt hvordan SPREDNINGEN mellem de bedste og dårligste elever er vokset i Sverige. Et land som jo ellers går ind for lighed og ensartethed!
Man vil også kunne iagttage hvordan den nederste/dårligste 25% fraktil nu ligger VIRKELIGT dårligt for svenskerne i sammenligning med naboerne!

Frank P
Frank P
8 years ago

Nej nej Steen, det er forkert. De svenske aviser slår fast, at de mange mange flere tosprogede kun har marginal betydning!

Prudentius
8 years ago

Og hvad skal disse mennesker, der klarer sig dårligt i skolen, så leve af?? Nå, jo: Narkotika, social svindel, “integration”, hæleri, afpresning, tyveri, smugleri, osv. osv. Og i et endnu større omfang end i dag: International jihad (Vestens eliter betaler og bevæbner, så længe det går ud over nogen de ikke kan lide), kidnapninger (åh-åh det kan hurtig komme til at gå ud over elitens poder eller koner) og tiltagende hverdagsterrorisme, der skal tømme integrationskassen for de sidste bitre kroner aller dybest på bunden. Hvad vil multikulturalisterne gøre når kasserne er tomme?? Stikke af og sige racismen ødelagde deres paradis.… Read more »

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Men politiker kan man altid blive.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x