4
dec
Seneste opdatering: 4/12-13 kl. 1923
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 04-12-2013 121832

Pressekonference i Teheran. Forleden udkom 5. udgave af Kvinde kend din krop i typisk, provinsiel navlepillerstil.

Uhrskov: Sveriges kurs mod bunden

Sverige har besluttet sig for at bryde sammen. Sveriges indvandringspolitik er af en anden verden, og konsekvenserne udebliver da heller ikke. Den seneste PISA-undersøgelse er netop blevet offentliggjort. Den viser, at svenske grundskoler siden år 2000 er faldet konstant i læsning, i 2003, i 2006, i 2009 og særligt denne gang i 2012. (side 93) Der er nedgang i alle de tre discipliner, som måles i PISA. Nedgang i læsning, nedgang i naturvidenskab og nedgang i matematik, som denne gang var i fokus. (side 5) [..]

Der er med al sandsynlighed tale om en kombination af to årsager. Den ene hedder, at antallet af private skoler i Sverige (som ikke er målt her i PISA) er vokset voldsomt de seneste 20 år. Det er helt rimeligt at tro, at det i gennemsnit er de bedst begavede børn, der i kraft af deres forældre har fjernet sig fra det offentlige skolevæsen i Sverige. Det kan de have gjort af en række grunde, men man er naiv, hvis man tror, at den etniske, kulturelle og religiøse forandring af Sverige ikke spiller nogen rolle.

Resultatet bliver naturligvis, at Sverige bliver et stadig mere polariseret samfund, hvor den velstillede middelklasse hytter sig og sine, mens en vis herre kan tage de etniske svenskere, som lades tilbage i en stadig mere multietnisk skole.

Den anden årsag til den svenske grundskoles deroute skyldes selvsagt Sveriges vanvittige udlændingepolitik, som for alvor begynder at kræve sin pris. Når man lader alverden komme til sig fra stater, der er mere eller mindre fejlslagne, må det nødvendigvis få følelige konsekvenser. Det kan man forvisse sig om ved at læse PISA-undersøgelsen fra 2009. Her kan man finde, at ikke-vestlige efterkommere i 30 procent af tilfældene reelt ikke kunne læse efter endt skolegang. For svenske unge lå tallet på 14 procent. (side 34) Jyllands Posten

Sverige har et problem: Stor indvandring fra lav-intelligenslande. Professor Helmuth Nyborg forklarer.

New threaths against “pig” Geert Wilders

Researchers from the Israeli/American Security and Intelligence Company (ITRR) intercepted a new threat on an internet forum for Jihadists, directed toward PVV-leader Geert Wilders. The message is a call to murder Wilders in an attack with explosives.The writer of the message calls Wilders a “pig” and a “coward.” The message was posted in a response to Wilders’ recent call to add a text to the flag of Saudi Arabia, that reads: ‘The Islam is a lie, Mohammed is a criminal, the Koran is poison.’ NL Times

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Zack
8 years ago

Thanks very much! I appreciate it. -Z

Zack
8 years ago

Hi. I don’t mind that you linked to our story about Geert Wilders. I welcome it. Thank you for doing so. However, please refrain from simply copy-and-pasting the majority of the contents of our stories. If you leave the story up on your site, I will assume you want to purchase reprint rights, in which case I am more than happy to send you an invoice. Should you not wish to be billed at our regular reprint rates, please shorten the copied content to just a sentence or two and send some traffic our way. We work hard and spend… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

SD kraftigt framåt – S och M tappar 😉

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17959144.ab

Sverigedemokraterna når en ny rekordnivå i den stora mätningen från Statistiska Centralbyrån.

Partiet går fram med 1,6 procentenheter och får stöd av 9,3 procent.

– SD brukar ligga lågt i SCB-mätningen [!!!], så de har störst anledning att vara glada i dag, säger den S-märkta statsvetaren Ulf Bjereld vid Göteborgs universitet.

….

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“säger den S-märkta [?] statsvetaren Ulf Bjereld”

Finns det nån svensk här, som skulla kunna förklara för os okunniga dansker, vad detta betyder? 😀
Er han anställd af S eller hur?

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Lite sent kanske, men här är mer info om Ulf Bjereld. Notera särskilt sista stycket:

http://gudmundson.blogspot.se/2009/09/ib-agenten-slar-tillbaks-mot-ulf.html

Han tycks ha tagit rejäla kliv åt höger på äldre dar, eller också…

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

För att förtydliga ovanstående vill jag åter betona att skiljelinjen inte går “strax till vänster” om något särskilt parti, helt enkelt på grund av att hela vårt system är infiltrerat av mörkrets banérförare. Skiljelinjen går alltså inte mellan partier, utan rätt igenom de flesta partier. Genom att aktivt infiltrera de flesta partier uppnår man att få alla normalt funtade människor förvirrade av att få höra i förlängningen antidemokratiska och landsförrädiska budskap från vad de trodde var ett normalt parti, och att i sin ilska falla ut mot hela partier och angripa t.ex. “sossarna” för den systematiska förödelsen av landet och… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Frihetens försvarare inleder äntligen en motoffensiv mot Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren: “Earlier this year Andrew Parker, the MI5 director general, warned in a speech that revealing details about the work of GCHQ, the government listening post, was a “gift to terrorists”. And last month Sir John Sawers, the MI6 chief, said terrorists were “rubbing their hands with glee” at the Snowden disclosures. He said: “What I can tell you is that the leaks from Snowden have been very damaging, they have put our operations at risk. Al-Qaeda is lapping it up.” A Cabinet Office spokesman said: “Nothing we’ve heard today from… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x